Cum să taie salata verde

Dacă vă place salata, făcându-vă propria casă, poate deschide posibilități nesfârșite! Salata de tăiere este destul de ușoară, atâta timp cât aveți o placă de tăiere și un cuțit mare și ascuțit. Un cuțit al bucătarului funcționează bine pentru acest proces. Tăierea salatarii gheții aisbergului este puțin diferită de tăierea capetelor mai moi, dar oricum veți avea salata ta tocată sau tocată în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 2:
Tăierea sau remunerarea gheții de aisberg
1. Spălați exteriorul salatăi și scoateți frunzele exterioare. Clătiți salata sub apă curgătoare și apoi scoateți frunzele verzi închise. Puteți să le aruncați doar aceste, deoarece acestea nu vor fi la fel de clare și gustoase ca cele interioare.
  • Nu este dăunător să mănânci aceste frunze dacă vrei.
  • 2. Scoateți miezul din salată. Pentru a îndepărta miezul, țineți capul în ambele mâini cu tija orientată în jos. A lovit tulpina greu pe o suprafață plană, care va determina detașarea miezului - îl puteți scoate.
  • Este posibil să aveți nevoie să lucrați puțin pentru a obține miezul. Unii oameni au lovit tulpina într-un unghi împotriva unei margini pentru a obține miezul afară.
  • 3. Tăiați capul de salată în jumătate. Așezați capul cu partea de tijă în jos, în cazul în care tulpina era folosită. Folosind cuțitul unui bucătar mare, tăiați prin cap de sus în jos, tăind-l în jumătate.
  • 4. Tăiați rândurile și rotiți salata să o taie. Plasați o jumătate de cap cu partea plată în jos pe placa de tocare. Pornind de la o margine, deplasați-vă în aproximativ 1 inch (2.5 cm) și felie un rând. Treceți peste cap, tăierea la fiecare 1 inch (2.5 cm) sau așa. Întoarceți salata, astfel încât cuțitul dvs. este acum perpendicular pe tăieturile pe care tocmai le-ați făcut. Repetați procesul, tăierea peste salata la fiecare 1 inch (2.5 cm) sau așa. Veți ajunge la bucăți de salată tăiat, care sunt de aproximativ 1 cu 1 inch (2.5 cu 2.5 cm).
  • Repetați procesul cu cealaltă jumătate din salată.
  • Puteți face rândurile puțin mai mari sau mai mici, în funcție de preferința dvs.
  • 5. Tăiați salata în sferturi dacă doriți să o ștergeți. Tăiați o jumătate de cap în jumătate, deplasându-se de sus spre capătul de tulpină ca și când ați făcut când tăiați capul în jos. Plasați cartierul pe placa de tăiere cu o latură plată în jos. Ar trebui să aveți o parte plată în fața laterală, de asemenea. Setați cuțitul paralel cu partea lungă și mutați-o peste marginea varză doar puțin. Felie în jos pentru a distruge marginea salatăi.
  • Continuați să vă mișcați puțin și să vă tăiați până când ați tăiat întregul trimestru. Cu cât puteți ajunge la margine, cel mai subțire piesele vor fi.
  • Repetați procesul cu celelalte trimestre.
  • De asemenea, puteți remorda salata de salată într-un procesor de alimente care are un atașament de mărunțire / grătare.
  • Imagine intitulată verde STRUCE 6
    6. Depozitați salata tăiată în frigider timp de până la 1 săptămână. În timp ce este mai bine să o stocați înainte de ao tăia, salata va rămâne bună pentru o săptămână sau cam așa după ce ați tăiat-o. Spălați-l cu atenție într-un spinner de stradă sau salată. Dacă aveți un spinner de salată, apăsați pe partea de sus pentru a obține toată apa, lăsați-l pe salata să se scurgă bine. Sacrificați-l și împingeți cât mai mult aer cum puteți să-l stocați în frigider.
  • Unii oameni folosesc alte metode pentru ao păstra. De exemplu, puteți încerca să o puneți într-un recipient sigilat cu un prosop de hârtie pentru ao menține proaspătă.
  • Metoda 2 din 2:
    Tăierea altor lettuci
    1. Spălați capul de salată sub apă curgătoare. Asigurați-vă că ați coborât orice piatră sau altă murdărie pe frunzele exterioare. Dacă salata este destul de liberă, alergați și apă în frunzele mijlocii, și apoi scuturați apa din ea.
    • Dacă oricare dintre frunzele exterioare sunt deteriorate sau vrăjitoare, le îndepărtați și le aruncați.
  • 2. Tăiați capul cu tulpina intactă. Țineți tulpina în mâna dvs. non-dominantă și cuțitul dvs. în cealaltă. Introduceți punctul cuțitului în partea laterală a salată deasupra tulpinii, trecând printr-o frunză și apoi tot drumul prin cap. Marginea ascuțită a cuțitului ar trebui să fie îndreptată spre tulpină. Glisați cuțitul departe de tulpină, tăiați prin frunzele de salată și ieșirea la capătul superior. Rotiți salata de salată un sfert de întoarcere și o faceți din nou.
  • Acest proces taie frunzele în lungime, astfel încât piesele finale nu sunt atât de mari.
  • 3. Se taie salata de salată într-un model triunghiular pentru a obține bucăți de dimensiuni de mușcătură. Tăiați partea superioară a frunzelor la un unghi de 45 de grade, deplasându-se din partea laterală a salatăi la partea superioară a capului în mijloc. Tăiați cealaltă parte în același mod, cum ați format primele laturi ale unui triunghi. Apoi, tăiați partea de sus a triunghiului, mergând direct. Repetați acest model în timp ce tăiați restul salatei.
  • Acest model creează bucăți mai mici decât dacă tocmai ați tăiat direct peste tot drumul în jos.
  • 4. Împingeți salata tăiată prin tăierea capului în jumătate. Așezați salata pe placa de tăiere și tăiați-o în jumătate de tulpina până la vârf. Puteți tăia tulpina dacă este prea greu să vă ocupați. Ia jumătate din cap și puneți-o tăiată în sus pe tablă. Pornind de pe una dintre marginile lungi, rotiți salata deasupra ei până când aveți un cilindru. Țineți cilindrul în poziție cu degetele, apoi începeți să tăiați un capăt al cilindrului, făcând tăieturile la fel de fin ca tine. Faceți aceleași tăieturi tot drumul în jos cilindrul până când totul este tocat.
  • Această tehnică vă permite să obțineți o prindere mai bună pe salată.
  • De asemenea, puteți utiliza această tehnică, numită Chiffonade, cu ierburi proaspete ca și busuiocul.
  • Imagine intitulată Lată de salată Pasul 11
    5. Păstrați salata tăiată în frigider timp de până la 1 săptămână. Dacă este posibil, depozitați salata înainte de ao tăia. În caz contrar, clătiți-l cu atenție într-un spinner de stradă sau salată. Utilizați spinnerul de salată pentru a scoate toată apa apăsând sus sau lăsați-o să se scurgă complet într-o colandere. Sacul-l, să ieșiți cât mai mult de aer înainte de ao păstra în frigider.
  • O altă metodă de stocare este să o așezi într-un recipient sigilat cu un prosop de hârtie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că ați clătit bine salata după ce ați tăiat-o. Puteți utiliza un spinner de salată pentru a obține toate apa suplimentară sau pur și simplu lăsați-o să se scurgă pe un prosop de bucătărie pentru câteva minute.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar