Cum se taie salata romana

Salata de salată roma este una dintre cele mai frecvent utilizate tipuri de salată. Este folosit în totul de la salata Caesar la împachetări și sandwich-uri. Din fericire, din moment ce ați putea folosi o mulțime de ea, tăierea salatei Romaine este ușoară și rapidă de făcut. Tot ce trebuie să faceți este nucleul și trimestrul unui cap de clătit și uscat salată de romaină, apoi tăiați, tăiați sau rupeți-l în orice fel vă place.

Pași

Partea 1 din 2:
Coring și cu capetele
  1. Imagine intitulată tăiat salată Romaine Pasul 1
1. Tăiați capul romilor în jumătate, în lungime. Ținând salata de salată într-o mână și cuțitul în celălalt, tăiați longitudinal în mijlocul capului de salată. Vrei două jumătăți lungi de salată.
  • Pentru tăiere ușoară, utilizați un cuțit al bucătarului și începeți apăsând capătul ascuțit al cuțitului bucătarului prin capătul deschis, cu frunze al capului. Apoi, împingeți în jos și trageți înapoi, făcând tăieturi până când tăiați prin miez și aveți două jumătăți aproape chiar.
  • 2. Tăiați miezurile din fiecare jumătate în formele triunghiurilor. Pentru a îndepărta miezurile fără a pierde oricare dintre salate, le tăiați din fiecare jumătate folosind două tăieturi înclinate. Folosind capătul ascuțit al cuțitului unui bucătar, faceți două tăieturi, aproximativ 2 în (5.1 cm) adâncime la unghiuri de aproximativ 45 de grade la baza jumătății. Scoateți și aruncați miezul în formă de triunghi.
  • 3. Felie în fiecare jumătate în sferturi, în lungime. Răsturnați fiecare jumătate din cap, astfel încât partea tăiată este în jos și tăiați-le în lungime în alte patru secțiuni. Acum ar trebui să aveți acum 8 secțiuni de salată de romaină curată, aproximativ aceeași lățime, gata de tăiere în bucăți mai mici în funcție de nevoile dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Tăierea romainei la dimensiune
    1. Se taie salata verde în bucăți de mâncare pentru salate. Țineți una dintre jumătățile din salată din salată la fiecare capăt, cu o mână, tăiată în jos și tăiați în cruce de la capătul deschis cu frunze înapoi la bază în aproximativ 1 din (2.5 cm) secțiuni. Scoateți salata tăiată într-un castron și repetați cu cealaltă jumătate.
    • Piesele de mușcătură, în formă de uniform, vă vor oferi o privire uniformă și plăcută din punct de vedere estetic pentru un Caesar sau alt tip de salată.
  • 2. Împingeți salata cu un cuțit în panglici subțiri pentru Wraps sau salate. Cu cuțitul dvs. într-o mână și una dintre jumătățile din salată din salată în cealaltă, tăiați salata în foarte subțire, /4 în (0.64 cm) panglici. Terminați tăierea capului prin repetarea acestui proces pe jumătatea celuilalt.
  • Shred Sheets sunt o opțiune versatilă pentru salate, împachetări și sandwich-uri. Sau, Shreds face un pat frumos pentru mâncăruri de pește și de pui.
  • Imagine intitulată Cut Romaine Salată Pasul 6
    3. Felie o mulțime de salată în bucăți subțiri folosind un procesor de alimente. Dacă efectuați bucăți de salată pentru un restaurant sau o petrecere de cină, ați putea dori să utilizați un procesor de alimente pentru a obține lucrul rapid și eficient. Să se răzgândească într-o Procesor de alimente, Furajează secțiunile ⅛ câte un timp prin tubul de alimentare în lama de feliere a procesorului.
  • Utilizați un împingător pentru a obține salata prin lamă, nu încercați să o împingeți cu degetele.
  • Nu utilizați un blender sau lama in-castronă a procesorului de alimente pentru remotiți salată, deoarece în loc să o tăiem, o va face să fie încurcată.
  • Bacsis: Pentru curățarea rapidă, pulverizați tubul alimentatorului, lama de tăiere și castronul cu pulverizare de ulei vegetal înainte de a utiliza și clătiți cu apă imediat după utilizare.

  • 4. Îndepărtați salata în formă de mușcătură, neregulate pentru salate sau sandwich-uri. Dacă vă place modul în care frunzele rupte, pur și simplu țineți fiecare secțiune ⅛ tăiată într-o mână și scoateți bucăți mici de mâncare cu cealaltă mână. Nu există reguli sau orientări care să urmeze - îl puteți rupe în orice fel doriți.
  • Există un mit care spune dacă rupeți salată în loc să o tăiați cu un cuțit, nu va deveni maro, deoarece ruperea este mai puțin dăunătoare pentru celulele din salată. Nu există dovezi științifice care să susțină acest lucru, dar oamenii încă preferă să-și rupă vetatul în orice moment.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un cuțit ascuțit (de preferință un cuțit al bucătarului de capăt)
    • O placă de tăiere sau altă suprafață de tăiere protectoare
    • Unul sau mai multe capete de salată de romaină
    • Un procesor de alimente cu un atașament lamei de tăiere (opțional)
    • Spray de ulei vegetal (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar