Cum se creează un nume de club rece

Dacă veți începe un club minunat pentru dvs. și prietenii dvs., atunci va trebui să creați un nume de club rece pentru a merge cu el. Indiferent dacă doriți un club de top secret sau un club pe care toată lumea va ști, puteți urma aceste sfaturi pentru a crea numele cel mai tare al clubului imaginabil.

Pași

Exemplu de documente club

Agenda de întâlnire a clubului

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Exemplu de buget club

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 2:
Crearea numelui Clubului
  1. Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 1
1. Faceți o listă a activităților pe care doriți să le faceți în clubul dvs. Care este punctul clubului tău? Vrei doar să te întâlnești și să vorbești sau să te joci sau vrei să faci ceva la școală sau în cartierul tău? Scopul clubului dvs. va avea un mare efect asupra numelui pe care îl alegeți.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 2
    2. Decideți dacă clubul dvs. este public sau privat. Doriți numele clubului dvs. pentru a descrie ce este vorba despre clubul dvs? Sau aveți un club secret care are nevoie de un nume care să păstreze alți oameni să știe ce este vorba despre club? Pentru un club deschis, aveți nevoie de un nume pe care oricine îl poate înțelege. Pentru un club închis, veniți cu o glumă interioară sau un nume de cod.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 3
    3. Brainstorm cu membrii dvs. Întâlniți împreună și faceți o listă de idei. Veți fi surprins de ceea ce veți veni într-un grup pe care nu ați putea să-l puteți veni pe cont propriu.
  • Gândiți-vă la ceva pe care toți membrii dvs. de club au avut în comun. Dacă vă placeți aceeași muzică, atunci puteți adăuga ceva despre banda dvs. preferată la numele dvs. de club.
  • Întoarce-ți tezaurul. Dacă puteți spune ceva obișnuit într-un mod extraordinar, atunci numele clubului dvs. va ieși cu adevărat din mulțime.
  • Alegeți un nume dintr-o carte, un program de televiziune sau un joc online. Uneori, este bine să împrumuți de la ceva care a fost deja creat.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 4
    4. Păstrați numele clubului scurt. Un nume de 3 sau 4 cuvinte este ușor de reținut și ușor de abreviat.
  • Metoda 2 din 2:
    Obținerea clubului dvs. a început
    1. Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 5
    1
    Proiectați un logo. Odată ce ați venit cu numele clubului dvs., proiectați un logo pentru a merge cu el. Puteți chiar să vă luați logo-ul într-o imprimantă de ecran și să faceți niște tricouri pentru membrii dvs.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 6
    2. Decideți unde doriți să vă întâlniți. Puteți alege un loc pe loc de joacă sau să vă întâlniți la casa cuiva. Puteți construi chiar a Fort sau a casă in copac Pentru a crea propriul loc de întâlnire specială.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 7
    3. Alegeți niște ofițeri. Puteți avea un președinte, vicepreședinte și trezorier sau vă puteți alcătui propriile tipuri de ofițeri în funcție de ideea dvs. de club.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 8
    4. Listează lucrurile de care ai nevoie. Dacă începeți un club de babysitting, de exemplu, este posibil să aveți nevoie de niște bani pentru a lua cursuri de babysitting sau pentru a pune un anunț în ziarul dvs. local.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 9
    5. Elabora un buget. Pentru a obține bani, puteți percepe taxe membrilor dvs. sau puteți cere părinților dvs. să vă ajute. Dacă doriți să strângeți bani, gândiți-vă să faceți o spălare de mașini sau un alt tip de strângere de fonduri, ca o vânzare de coacere.
  • Imagine intitulată Creați un nume de club rece Pasul 10
    6. Aveți prima întâlnire. După prima întâlnire, puteți să vă întâlniți ori de câte ori vă simțiți ca acesta, fie puteți programa câteva întâlniri regulate o dată sau de două ori pe săptămână.
  • sfaturi

    Adăugați numai membrii în care puteți avea încredere și numai atunci când toată lumea este de acord să includă noul membru.
  • Dacă faci un nume și nu-ți place după un timp, nu ezitați să o schimbați. Este bine să încercați niște idei diferite înainte de a se stabili pe un nume permanent.
  • Dacă doriți ca acesta să fie secret încercați să vă gândiți la un nume răcoros pe care îl cunoașteți deja și atunci nimeni nu va ști despre ce este vorba.
  • Dacă nu vă puteți gândi la un nume bun, încercați să generați automat un nume. Ai putea folosi un generator de cuvinte online aleatorii pentru a obține câteva idei.
  • Dacă aveți un club secret, dar aveți pe cineva care nu poate păstra un secret, nu le invită la clubul dvs.
  • Utilizați inițialele numelor membrilor clubului pentru a forma un nume minunat. De exemplu: dacă numele membrilor clubului sunt Jodie, Bob, Tom, Lizzie, Sam și Alison, ați putea face Taljbs sau ceva de genul ăsta. Atunci nimeni nu va ști despre ce este vorba!
  • Dacă nu vă puteți gândi la un nume bun, gândiți-vă la orice cuvinte aleatorii.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că numele clubului rămâne pozitiv. Doriți să evitați să vă confruntați cu probleme, apelând la clubul dvs. ceva ce este necurat sau inadecvat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar