Cum să fii inteligent și răcit în același timp

Datorită mișcării chic ale Geek și cererea crescândă de muncă intelectuală, fiind inteligentă este mai rece decât oricând. Dar unii oameni inteligenți se simt încă ca floarea de perete. Fiind rece nu este vorba despre schimbarea cine sunteți, dar construiți încrederea și tratarea altor persoane cu considerație și respect.

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea abordării dvs
  1. Imaginea denumită să fie inteligentă și rece în același timp Pasul 1
1. Analizați situația. Cum rămâne cu situația dvs. actuală vă deranjează? Vrei mai multi prieteni? Considerați că sunteți Nerdy sau Geeky și sunteți fericit în acest fel? Cât de Nerdy ești tu? Sperăm să fiți mai respectați?
  • Nu este nimic în neregulă cu a fi un tocilar sau geek, și îmbrățișând că poate fi rece. Dar dacă sunteți etichetate în acest fel și nu credeți că se potrivește, puteți Schimbați modul în care vă văd oamenii.
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și se răcește în același timp Pasul 8
    2. Are bun igienă. Este greu pentru ca oamenii să se bucure de tine dacă miroși amuzant sau să arăți murdar. Privind cel mai bine vă ajută
  • Duș zilnic și purta deodorant.
  • Periați și atașați dinții.
  • Îngrijirea părului tău, astfel încât să pară îngrijită.
  • Purtați haine curate care nu sunt prea mari.
  • Purtați doar machiajul dacă sunteți interesat de ea.
  • Nu vă faceți griji prea multe despre ochelari sau bretele - majoritatea oamenilor nu plătesc o atenție deosebită.
  • Imaginea intitulată Fiți inteligentă și răcită în același timp Pasul 10
    3. Imbraca-te bine. Toată lumea are propriul lor stil personal. Cea mai importantă parte este de a purta haine îngrijite și bine potrivite pentru a vă ajuta să vă arătați cel mai bine.
  • Asigurați-vă că alegeți culorile care se potrivesc. Dacă este dificil, purtați o culoare la un moment dat asociat cu neutre.
  • Pentru a vă stimula stilul și mai mult, încercați să vă imaginați culoarea și tipul corpului. În acest fel, puteți alege haine care vă plac colorarea și forma naturală.
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și se răcește în același timp pasul 4
    4. Păstrați o perspectivă echilibrată cu privire la orice Obsesii. Este bine să aveți pasiuni și interese care nu se aliniază cu mainstream. Dar suprasolicitați-le până la punctul de a neglija alte lucruri importante sau lăsându-vă că sunteți prea supărați de lucruri care nu contează, nu este sănătoasă pentru dvs.
  • Îmbrățișarea obsesiilor dvs. este mai rece decât să le ascundeți de teamă că sunt rușinați.
  • Amintiți-vă să cultivați și alte interese. Este bine să aveți mai multe interese pentru a construi un skill set mai larg și pentru a avea ceva distractiv de făcut dacă vă obosiți de unul dintre ei pentru o vreme.
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și rece în același timp Pasul 9
    5. Faceți timp pentru activitatea fizică (chiar și activitatea fizică ușoară). Un corp puternic vă va ajuta să vă protejați creierul puternic. Exercitarea vă poate spori abilitățile de spirit și de gândire.
  • Chiar și o plimbare în jurul cartierului cu un prieten este mai bună decât starea în jurul valorii de toată ziua.
  • Imaginea intitulată Fiți inteligentă și rece în același timp pasul 6
    6. Nu se angajează în comportament nepoliticos sau distructiv, chiar dacă "misto" oamenii o fac. Slăbind, experimentând cu droguri dependente, consumând alcool excesiv, iar alte obiceiuri proaste nu vă vor ajuta pe termen lung. Continuați să faceți tot ce este mai bun în viață.
  • Metoda 2 din 2:
    Socializarea bine
    1. Imaginea denumită să fie inteligentă și rece în același timp pasul 2
    1. Învață să asculți. Uneori, s-ar putea să nu observați că vorbești și credeți că oamenii sunt de fapt interesați, dar sunt supărați sau plictisiți. Dacă nu vă puteți gândi la nimic de spus pune o intrebare care nu este prea lame. Cei mai mulți oameni le place să vorbească despre ei înșiși. Este bine să fiți vorbăreț și să puteți ține o conversație, dar asigurați-vă că ați lăsat cealaltă persoană sau oameni să vorbească - ascultați cu adevărat când vorbesc. Practicați-vă vorbitor Abilități cu oamenii pe care îi simțiți confortabil, ca un frate sau un vecin.
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și rece în același timp pasul 3
    2. Începeți mici când vorbiți despre interesele dvs. Uneori oamenii întreabă ceea ce vă place să faceți pentru că încearcă să facă conversație sau să găsească lucruri în comun cu dvs. Dați-le o scurtă prezentare generală și intrați în detaliu dacă solicită o întrebare specifică. În caz contrar, încercați să le întrebați ce le place să facă, deoarece majoritatea oamenilor se bucură de vorbit despre ei înșiși.
  • Dacă sunteți nesigur în legătură cu hobby-urile dvs. Nerdy sau dacă credeți că oamenii nu se pot conecta cu ei, încercați să menționați o activitate mai mare pe care vă bucurați (cum ar fi cumpărăturile, vizitarea plajei sau încercarea de noi restaurante).
  • De exemplu, dacă doriți să faceți site-uri web, nu spuneți "Eu fac cele mai bune pagini web fără a utiliza nici măcar programe. Le fac cu Notepad, deoarece am memorat HTML și sunt fluent în jаvascript, și urăsc modul în care editorii WYSIWYG vă obligă să se conformeze (conformitatea este asa de mainstream) și pentru a vă relaxa pe care îmi place să joc MMORPGS, Warcraft pe serverul Dalaran, să fie specific, blah-bla-bla." Doar spune, "Îmi place să folosesc computerul și să joc jocurile video." Dacă vă cer în mod specific, spuneți "Eu fac site-uri web", sau "Îmi place să joc Warcraft".
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și rece în același timp Pasul 5
    3. Sări peste braging. Nu încercați să spuneți că sunteți mai buni decât cineva prin lovire. Crezi că ești răcoros, dar braggingul este enervant și asta te face enervant. Nu fiți un know-it - toți care corectează întotdeauna gramatica și ideile oamenilor.
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și rece în același timp Pasul 7
    4. Ignorați jeks. Intrarea în lupte și lăsarea oamenilor momeală nu este cool. Nici măcar nu răspunde dacă cineva insulte tu (cu excepția cazului în care doriți să căutați niște snippy reveniri). Tu ești cine ești, și dacă vor să fie nepoliticos, asta e problema lor. Nu vă reduceți mentalitatea la a lor! Dacă vă deranjează, puteți pleca sau folosiți una din acele snippy reveniri și atunci pleacă.
  • Desigur, asta nu înseamnă că nu ar trebui să luați niciodată critici constructive. Există o mare diferență între cineva care spune "Cred că ești un ratat" și cineva spunând "continuați să întrerupeți oamenii și trebuie să lucrați la oprirea asta."
  • Imaginea denumită să fie inteligentă și se răcește în același timp Pasul 11
    5. Încercați să fiți ușor de discutat. Faceți tot posibilul pentru a fi prietenos, umil și îngrijirea față de alte persoane. Dați câteva complimente și lucrați la dvs abilități de ascultare. Dacă sunteți, în general, plăcut să fiți în jur, oamenii vă vor respecta, de obicei, vă vor gândi foarte mult de voi.
  • Arată respectul față de oamenii care știu mai puțin decât tine. În loc de a vă lăsa așa-numita superioritate față de ei, încercați să fiți un prieten și învățați-i ceva pe care ar dori să-l cunoască.
  • Setați limitele dacă este necesar. De exemplu, dacă cineva încearcă să-ți copleze temele, ai putea spune "În timp ce mă bucur să vorbesc asupra subiectului, nu sunt dispus să vă înșel de o oportunitate de învățare, permițându-vă să copiați munca mea."
  • sfaturi

    A fi interesat este mai bine decât să fii interesant. Ascultați alte persoane și vor veni să se simtă minunat despre conversație.
  • Amintiți-vă că toată lumea are ceva nou pentru a vă învăța. Nimeni nu poate ști totul, iar diferiții oameni vor ști despre lucruri pe care nu le cunoști prea multe despre.
  • Arătați bunătatea și respectul pentru alte persoane și sunt susceptibile de a fi buni cu tine în schimb.
  • Dacă prietenii dvs. nu vă place modul în care sunteți într-adevăr, atunci nu sunt prieteni. Prietenii sunt oameni care te susțin că ești tu.
  • Nu vă lăudați despre succesele dvs. sau despre cât de ușor a fost de a obține ceva. Unii oameni se luptă cu aceste lucruri și s-ar putea simți rău despre asta. În schimb, împărtășiți doar cu oameni care întreabă și altfel economisiți despre realizările dvs. pentru familia dvs. și prietenii apropiați.
  • Nu te uita în jos pe oameni care sunt mai puțin inteligenți decât tine. Există multe tipuri de abilități valoroase, iar toată lumea are talente diferite.
  • Avertizări

    Fiind un jerk este o modalitate rapidă de a face pe oameni să nu mai plăcească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar