Cum să acționați rece

Nu te-ai născut cu Cool, trebuie să o găsești. Miles Davis a găsit-o într-o notă la colțul scenei, în timp ce Audrey Hepburn a găsit-o într-o privitoare. Toată lumea care a urcat vreodată pe o motocicletă, conectată la o chitară electrică sau au găsit o jachetă din piele care se potrivește ca o mănușă știe: Cool este un act. Chiar și cea mai lameră floarea-soarelui își poate ridica factorul răcoros prin învățarea de a ieși din mulțime, rămâneți înaintea jocului și cultivați o imagine rece. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații.

Pași

Metoda 1 din 5:
În afara mulțimii
  1. Imagine intitulată Act Cool Pasul 1
1. Figura cine e "în" și cine este "Out." Înainte de a vă putea poziționa ca o persoană super-cool demnă de invidie, trebuie să vă dați seama ce înseamnă răcire. Este locul potrivit pentru punerea în nuanțe și slăbiciune? Este momentul potrivit pentru a vorbi despre voturile de ciocolată spectacol la care te-ai scufundat noaptea trecută? Acționând rece la locul de muncă poate fi mult diferit decât acționarea rece în școala medie, dar puteți învăța să identificați diferitele mulțimi răcoroase și necorespunzătoare și să vă adaptați răcoarea în consecință.
  • Într-un grup foarte mare, ca o întreagă școală de mijloc sau o întreagă companie, încercați să găsiți un grup mai mic de oameni să se împrietenească și să fie cool cu. Așezați-vă ca fiind "în" grup în opoziție cu lamestream, er, mainstream.
  • Într-un grup mai mic, ar putea fi mai adecvat să rămână în aloof să îl joace. Dacă ieșiți prea puternică, probabil veți face ca toată lumea să creadă că sunteți un ciudat, nu răcoros. Găsiți un alt prieten rece pentru a fi răcoros cu și poziționați-vă micul dvs. ca grup în grup.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 2
    2. Acționați ca și cum ați fost deja acolo. Conform unei analize a "copii misto" Unul dintre markerii tradiționali ai răcorței este că alți oameni percep că oamenii răi sunt mai experimentați, mai maturi și cunoscuți decât sunt. Asta nu înseamnă că trebuie să fi petrecut timp sub colierele, la cluburile de rocă subterane sau în țările străine pentru a da o vibrație rece, nici nu înseamnă că trebuie să începeți să vă loviți de lucrurile pe care nu le-ați făcut niciodată. Puteți învăța să puneți un act misterios și cu experiență pe care oamenii o vor crede.
  • Practicați răspunsurile vagi la întrebări specifice despre experiențele dvs. care vor părea cool. Dacă cineva întreabă dacă sunteți o fecioară sau ați fumat vreodată o țigară, spuneți-o vreodată, "Ce este asta, un cerc de cusut?" sau "Aceasta este o întrebare plictisitoare" și schimbați subiectul. Aruncați-o înapoi în fața lor.
  • Nu faceți niciodată lucruri. Nu vă va face să parcă să mințiți să mințiți și să spuneți că ați fost în Europa sau că ați făcut lucruri ilicite în spatele unei mașini când nu ați făcut-o. Adevărul va ieși în cele din urmă și veți fi expuși și jenați.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 3
    3. Disident din opinia populară a zilei. Acționând răcoros înseamnă a fi diferit, făcând lucruri care vă fac să ieșiți din mulțime. Tu plutești deasupra zgomotului lame al lumii în norul tău super-răcoros. Nu puteți fi un urmaș și acționați răcoros. Alți oameni ar trebui să vrea să fie ca tine, pentru că vă stabiliți tendințe, surprinzând oameni cu perspectivele și opiniile voastre proaspete și bucurați-vă de înțelepciunea comună.
  • Joacă Avocatul diavolului în discuții de grup și conversații casual. Nu vă atașați să fiți bine sau în neregulă, doar să vă arătați așteptările oamenilor și să discutați din când în când, iar apoi din motive de răcire. Toți prietenii tăi zdglamând pe un profesor? Stai pentru ea. Fiind diferit este rece.
  • Alternativ, poate fi "Cooler" să se alăture mulțimii în unele cazuri. În școala de mijloc, acționând rece ar putea însemna să îmbrățișeze cel mai nou cântec de la Justin Bieber, chiar dacă nu sunteți nebun despre BIEBS. Puteți asculta în continuare lucrurile bune când ești singur. Dar încercați să fiți adevărați pentru tine.
  • Imagine intitulată Act Colorest Pasul 4
    4. Încetini. Lăsați lumea să vină la tine. Acționarea răcitorilor înseamnă relaxare, nu se grăbește în nimic din cauza entuziasmului necorespunzător. În schimb, doar răciți, loviți-vă și așteptați.
  • Lăsați alții să vorbească mai întâi. Practicați abilități bune de ascultare, rămânând liniștit până când altcineva vrea să înceapă conversația. Acționarea răcoroasă înseamnă că nu sunteți disperați pentru chat. Doar luați e ușor. Whatevs.
  • Luați pauze lungi înainte de a vorbi, chiar dacă sunteți destul de sigur de ceea ce veți spune. Pauza dramatică va oferi oamenilor șansa de a vă contempla inteligența și seriozitatea voastră. Fi stoic, ca Kathryn Hepburn, Clint Eastwood, și titanii răcoroși.
  • Nu uitați să vă încetinești și pe rola. Mergeți mai încet. Uită-te în jur, scopând site-urile. Miroase flori. Plimbare cu o lope rece, mai degrabă decât o agitație eficientă.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 5
    5. Ignorați haters. Oamenii necorespunzii au tendința de a-și face misiunea de a distruge oamenii răciți. Oamenii răcoriți de la Kanye la Picasso la Yoko toți au haters și este lame. Dacă vă veți alătura rangurile super-cool și începeți să acționați ca o persoană rece și invidiabilă, cu viața minunată pe care o aveți, este dată că veți atrage niște haters. Învățați să vă ocupați de ei.
  • Păstrați un ceas apropiat asupra rețelei dvs. sociale, neprietenind sau ignorați pe oricine care vă urăște minunată. Nu trebuie să ascultați. În schimb, înconjurați-vă cu oameni care vă vor ridica și vă vor sprijini în răcire.
  • Pregătiți răspunsurile răcoroase la Haters. Dacă cineva încearcă să se distreze de stilul super-șold, încerci la școală, spunând, "Ce porți?!" au un răspuns rece pregătit doar în caz: "Poate ar trebui să-mi las mama mea să mă îmbracă, așa cum faci tu."
  • Răspândiți răcoarea în jurul valorii de și dărui pe alții. Cu atât mai mare clique-ul tău răcoros, cu atât mai puțini cărora șanse vor avea de a vă face. Construi un grup puternic de prieteni răi cu interese similare, astfel încât nu va trebui să fii un lup singuratic.
  • Imagine intitulată ACT Cool Pasul 6
    6. Faceți o mulțime de prieteni și păstrați-i. O concepție greșită comună este aceea "misto" Copiii sunt un grup exclusivist, cum ar fi sigiliile marinei, iar dacă unul dintre prietenii dvs. nu poate trece testul răcoros, vor fi tăiate. O persoană rece tratează pe toți cu respect și bunătate, indiferent dacă sunt sau nu într-adevăr "misto."
  • Căutați un grup divers de prieteni. Împrieteniți alți copii de la școala dvs. care nu sunt în mod necesar luați în considerare "misto" și să vorbească pentru ei prietenilor tăi. Construi o bunăvoință bună, mai degrabă decât de a coase resentimentele.
  • Unele studii recente arată că au fost luate în considerare copiii "misto" În mijlocul și în liceu se încheie dificultăți funcționale în anii lor adulți timpurii, ca urmare a pretinzând că are mai multă experiență matură la începutul vieții, alienarea prietenilor și a celor apropiați. Nu faceți aceeași greșeală ca și răul răcoros. Păstrați-vă prietenii reali în jur.
  • Metoda 2 din 5:
    A arata bine
    1. Imagine intitulată Act Step 7
    1. Găsiți o pictogramă rece. Cu adevărat "nou" pare să nu se întâmple într-adevăr. Cu excepția cazului în care doriți să vă înfășurați în pături spațiale și purtați-vă întreprinzător-ul, va fi greu să vă rupeți un nou teren în departamentul de modă. Calea mai bună și mai rapidă de a vă sprijini stilul răcoros este să alegeți o muse, o pictogramă sau idol răcoros pentru a împrumuta sfaturi de la. Actori, muzicieni și chiar mai mari frați sau localnici pot face toate icoanele de stil mari. Unele clasice ar putea include:
    • Paul Newman In Mâna rece Luke. Uneori nimic nu este o mână reală rece. Cămășile de lucru și banjos nu păreau mai răcite decât pe Newman în acest film clasic. Studiați privirea lui înghețată și venirea lui cu ochii în timp ce vă cultivați stilul. Bonus: Familiarizarea cu acest Ildie Flick vă va face să ieșiți printre transformatoare-obsedate. Vezi și: Steve McQueen în Bullitt, Peter Fonda In Călăreț ușor, și clipuri live ale lui Johnny Cash.
    • Audrey Hepburn In Mic dejun la Tiffany`s. Brandul Hepburn`s Bootleg de Glamour a făcut o pictogramă de stil în anii `60. Izbitoare sofisticarea și ciupercile maniacale pot merge mână în mână, ne-a învățat. De asemenea, verificați Brigitte Bardot în orice film, Anna Karina în Banda de outsider (puncte de bonus de film francez obscure!), iar Nancy Sinatra Clips pe YouTube.
    • Fotografie de modă de vintage. Verificați MAE West, Pagina Betty și problemele de vogă de la mijlocul anilor `50 la anii `70. Există o întreagă bogăție de răcire care merge neobservată la biblioteca locală. Au nevoie de o respirație proaspătă de stil în viața ta? Reveniți la sursă.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 8
    2. Construiți un dulap rece și măgulitor. Cumpărați haine care vă fac să arătați bine și să vă faceți să vă simțiți rece. Hainele răcoroase sunt mai puțin despre un anumit stil și mai mult despre a vă oferi încrederea și vergetul pentru a scoate vibrații răcoritoare. Vrei să te asiguri că hainele se potrivesc și se apleacă forma corpului, așa că te simți șold și încrezători.
  • Unele tendințe, cum ar fi blugi slabi și pantalonii cu talie înaltă, nu pot să arate grozav pe toată lumea. Nu este cool dacă nu arată bine. Găsiți ceva pe care doriți să îl purtați.
  • Purtați ochelari de soare pentru Classic Cool. Există o constantă în universul răcit: ochelarii de soare arata minunat pe toata lumea. Obțineți niște nuanțe răcoroase, prescripție, dacă purtați ochelari și rotiți-le când sunteți afară. Păstrarea lor pe interior este lame.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 9
    3. Relaxați-vă și fiți confortabil în pielea voastră. Uită-te la vechile videoclipuri ale lui Johnny Cash Fiind intervievate sau Meryl Streep. Ei dau impresia că știu ceva ce nu, că sunt relaxați în experiența lor din lume. Asta e tare. Mai presus de toate, cea mai importantă parte a acționării răcoroase? Fiind relaxat. Vrei să renunți la impresia de a te simți confortabil ca tine, ca și cum ai fi în largul lumii pe care îl locuiți.
  • Încercați să nu atingeți picioarele cu nerăbdare sau să vă mestecați unghiile, chiar și atunci când vă așezați. Stați liniștit și contemplativ. Anxietatea face ca toată lumea să fie anxioasă. Demnitate liniștită? Asta e tare.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 10
    4. Alegeți-vă "lucru." Este greu să fii mai mult decât un fel de răceală când vine vorba de stil. Știți cele mai bune și știți ce credeți că este cool, deci dacă doriți să vă angajați la un stil răcoros, care va avea alții înțepeni de minunată, este important să alegeți un lucru și să rămâneți la el. Esti un rocker? Un jock? Un tocilar? Fiecare subcultură vine cu propriul său lexicon de răcire. Când decideți ce fel de răceală doriți să urmăriți, aruncați-vă în ea.
  • Metoda 3 din 5:
    Fiind atletic-rece
    1. Imagine intitulată Act Cool Pasul 11
    1. Intrați în formă. De la Michael Iordan la Mia Hamm, sportivii și tipurile atletice sunt cool. Noi tipuri regulat sunt în uimire a capacității naturale a atletului și a tăieturii de a câștiga cu orice preț, făcându-i să se răcească în ochii multora. Dacă doriți să fiți atletic-cool, primul pas este să obțineți în formă și să începeți să vă puneți corpul la o bună utilizare în sport, exerciții și alte activități fizice. Nu trebuie să fii un sportiv să fii atletic-rece, dar trebuie să fii în formă.
    • Dacă vă place sportul, alegeți unul și să vă angajați într-o echipă sau să construiți o anumită abilitate. Joacă fotbal, fotbal, baschet, golf, tenis sau orice sport vă conduce sălbatic cu energie competitivă. Obțineți cât de bine puteți și intrați în formă jucând adesea și de a lucra.
    • Dacă nu vă place sporturile tradiționale cu bile și net, mulți oameni cultivă încă o răcoare atletică prin intrarea în yoga, alergarea pe distanțe lungi, haltere, ciclism sau drumeții. Acestea sunt modalități excelente de a se potrivi fără a fi nevoie să se alăture unei echipe.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 12
    2. Dovedește că sunteți cool în competiție. Sportivii răcoritori sunt adesea conduși de dorința de a câștiga, deci este o idee bună să ajungeți pe teren și să vedeți ce faceți atunci când mergeți la aur. Indiferent dacă sunteți într-o echipă sau de unul singur, faceți tot ce puteți pentru a câștiga, indiferent dacă jucați un joc de bord sau începeți în Super Bowl, câștigați cu orice preț costuri.
  • Luați în serios toate ocaziile de concurență. Când Rafael Nadal a fost rănit și recuperat, pierderea concurenței de tenis a condus-o pe nuci, așa că el sa aruncat complet în poker competitiv de înaltă miză pentru a-și păstra marginea competitivă Razor-Sharp. Asta e tare.
  • încercați să fiți un câștigător bun și un ratat bun. Cool înseamnă că conduci pe alții și tu să reușești la cel mai înalt nivel, dar și-ți dai seama că joci în cele din urmă un joc. Dacă pierdeți, felicitați adversarul dvs. și aveți demnitatea de a aprecia realizarea lor. Nu este nimic răcoros despre plânsul ca un ratat rău.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 13
    3. Arătați-vă abilitățile în mod regulat. Un sportiv rece este întotdeauna în jos pentru a obține fizic, de a obține competitiv și să se miște. O zi liniștită în interior își petrec crafting și prins Battlestar Galactica? Uita de asta. Atletul rece vrea să înceapă ziua cu o plimbare cu bicicleta de 5 mile, cu combustibil cu fructe și ovăz, apoi trage cercuri până la ultimul minut posibil înainte de a pleca la muncă sau școală. Sportivii răcoriți iau toate ocaziile de a-și împinge corpul la limită.
  • Du-te la parcuri publice și săli de sport pentru a întâlni alți sportivi răciți asemănători. Joaca jocuri Pick-up în zona dvs. pentru a face prieteni sportivi și pentru a vă hrăni monstrul de concurs. Fi o fiară pe teren.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 14
    4. Obțineți uneltele potrivite. Uneltele atletice și îmbrăcămintea este o afacere mare. În orice hobby, de la B-Ball la ciclism, există o gamă largă de unelte scumpe și "chestie" că puteți să vă mențineți imaginea răcoroasă. Outlets ca Dick`s, World Outdoor`s, în aer liber, și Rei se specializează în unelte pentru atletul rece. Poate fi ușor să cheltuiți o mulțime de unelte sportive, dar încercați să cheltuiți corespunzător în gama de prețuri.
  • Unele branduri calde pentru atletul rece includ fața de nord, Patagonia, sub armură, Nike și Adidas. Aceste companii fac haine regulate, precum și unelte de utilizare extreme din o varietate de scopuri. Alegeți uneltele adecvate pentru interesele dvs. Fiecare sport are, de asemenea, o gamă specifică de lucruri specifice de sarcini pe care le puteți verifica când aflați mai multe despre sportul dvs.
  • Memorabilul echipei și tricourile sunt, de asemenea, super-comune printre sportivii răciți. Dacă vă place baschet, obțineți un tricou vechi de aruncare în șaselea și un capac cu bile. Reprezentați-vă echipele preferate.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 15
    5. Urmăriți sporturile și alegeți icoanele sportive. Atleții răi se uită, de obicei, la alți sportivi răi pentru inspirație și îndrumare. Dacă vă place un atlet, este important să urmați sportul dvs. de alegere. Ține pasul cu echipa, chiar și în afara sezonului. Atletul rece se verifică întotdeauna în raportul delecher pentru a vedea dacă Kobe se va retrage într-adevăr, dacă genunchiul lui Cristiano Ronaldo a vindecat în mod corespunzător, dacă RGIII poate trăi până la hype.
  • Alegeți echipele și rivalitățile preferate, cu puncte bonus suplimentare pentru echipele locale și regionale. Nu are nici un sens să replei Yankees dacă locuiți în Atlanta, cu excepția cazului în care puteți solicita o conexiune la sursă. Fi autentic pentru a fi cool.
  • Metoda 4 din 5:
    Fiind Rockstar-Cool
    1. Imagine intitulată Act Cool Pasul 16
    1. Citiți cărți și reviste cool. Una dintre cele mai bune modalități de a păstra la zi în lumea rece este posibil să păstreze curentul cu cărțile de hippest, revistele și lectura online. Dacă vă așteptați să acționați rece, păstrați-vă în centrul intelectual de răcire. Găsiți lucruri pe care le doriți, care vă vor da, de asemenea, cache cool.
    • Verificați cărțile răcoroase, Classics ca Kerouac`s Pe drum, Plath`s "Bell borcanul," Marquez`s O suta de ani de singuratate, și mai multe hip-uri contemporane: nimic de Tao Lin, Karen Russell, Roberto Bolano, sau Haruki Murakami.
    • Check out revistele de cultură rece ca Viciu, Bombă," Credinciosul, Atetica, Oxford american, Railul Brooklyn, și Interviu.
    • Check out site-uri de cultură rece, Ca ceapă, bețivul de acvariu, ardez, narativ și veganul Brooklyn.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 17
    2. Ascultați muzică rece. Muzica este salonul copiilor răciți. Poate că nimic nu vă poate injecta mai instantaneu cu sucul răcoros decât un gust în muzica de șold și o cunoaștere contemporană a ceea ce este cool. Nu vrei să fii tipul de la petrecere cu gust depășit, întrebându-i pe toți dacă au auzit vreodată de radio.
  • Check out etichete de înregistrare a arhivelor rece, cum ar fi Grupul Numero, Piața Tompkins și Lumina la mansardă, pentru a afla despre vechile obscurități. În timp ce copiii lamei merg Gaga peste Mumford și Fiii, du-te adânc în Laurel Canyon Desert Folk, Minneapolis Soul Comps, și muzică ambientală ciudată din anii `80. Bun și obscur este egal cu răceală.
  • Du-te la spectacole locale și aflați despre scena locală din zona dvs. Dacă puteți intra la nivelul solului cu următoarea bandă de șold înainte de a obține mari, puteți spune tuturor prietenilor dvs. pe care le-ați cunoscut înapoi când jucau în subsol dvs. Puncte răcoroase +1000.
  • Colectați înregistrările de vinil, atât vechi cât și noi. CD-urile sunt moarte, iar mp3-urile nu au cache-ul unui teanc dulce de vinil. Cele mai multe înregistrări noi vin cu coduri de descărcare oricum, ceea ce înseamnă că puteți verifica aceeași înregistrare pe iPod-ul dvs. Primă!
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 18
    3. Rămâi Aloof. Nu te prea încântați de nimic sau pe nimeni. Rămâneți răcoritoare și aloof, ca și cum ați avea întotdeauna ceva în totalitate în fiecare noapte după școală, sau în weekend-uri. Doar am aflat că ați câștigat o excursie plătită cu toate cheltuielile în Mexic? Ridică din umeri: "Sună rece, cred." Prietenul tău tocmai a izbucnit cu tine în fața tuturor prietenilor tăi? Râdeți-l. Era un ratat oricum.
  • Alternativ, dacă sunteți la o petrecere plină de "prea smecher pentru scoala" Tipuri, care se strecoară și nici măcar nu pot fi deranjați să-și scoată jachetele din piele, ar putea fi mai răcitor să vorbească. Fiți glumele de cracare, tăierea și fiți tare. Găsiți mainstreamul și acționați în opoziție cu acesta, dacă doriți să acționați rece.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 19
    4. Să nu se angajeze nimic și să nu ezitați să vă schimbați mintea în mod regulat. Unele lucruri răcoroase sunt fără timp. Tees alb alb, Levis și Chuck Taylors? Mereu rece. Motociclete? Mereu rece. Chitară bas? Mereu rece. Dar, de asemenea, trebuie să stați înainte de tendințe prin păstrarea urechii în subteran și găsirea "următorul lucru mare," care ar putea însemna să renunțe la "Harlem Shake" tren înainte de a deveni lame. Este cutthroat, jocul cool.
  • Când vedeți Ninja Turtles Noutăți de noutate la K-Mart, tendința a trecut probabil în lame. Când auziți o trupă într-o reclamă de diamante, probabil că nu mai sunt super-șold. Treceți la următorul lucru când este atins Apexul de cultură pop. Fara rusine.
  • Imagine intitulată act rece pas 20
    5. Stai cu muzicieni, artiști și tipuri de creație. Nu este nimic mai rece decât să fii într-o trupă de rock, să faci o artă de performanță ciudată sau să fii o persoană excentrică. Stai cu astfel de oameni, iar răcoarea se va freca pe tine.
  • Frecvente magazine de cafea la modă pentru a satisface sorturile boeme în zona dvs. Poartă o carte de șold cu tine și rochie în hainele cele mai tari. A lovit deschideri de artă, concerte și citiri de poezie. Veți atrage celălalt sortimente răcoroase.
  • La școala ta, vezi dacă există o club de artă, chitară sau limbă străină, vă puteți alătura pentru a ieși cu alți oameni răciți și lumești. Este o modalitate bună de a face prieteni cool. Dacă școala dvs. nu are o societate de apreciere a muzicii, începeți unul.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 21
    6. Dezvoltați Quirky Or "ciudat" obiceiuri. Acționând răcoros înseamnă că aveți interese convingătoare în domenii neașteptate, subiecte și probleme. Oamenii răi scutură norma și fac lucruri surprinzătoare care fac alți oameni să vrea să învețe de la tine și să-ți dea vibrații răcoritoare. Puteți cultiva unele ciudați care vă vor face să ieșiți și să fiți observați.
  • Poate ai putea purta o trestie cu un rattlesnake pe mâner fără nici un motiv. Poate că vă dezvoltați o dragoste de fluturi exotice și vă decorați camera dvs. cu colecția de specimene. Linia dintre excentricitățile ciudate și "misto" este uneori neclară. Se distrează cu ea și faceți ceva cu care vă bucurați cu adevărat că este ciudat, unic și rece.
  • Încercați să vă gândiți la cărți de apelare, ciudați răciți care vă vor face diferite și răcoritoare. Chiar lucrurile la fel de simple ca ordonarea mariei sângeroase pe timp de noapte sau decideți să nu vedeți niciodată Forrest Gump s-ar putea califica ca "misto." Fii tipul nevăzut-a-unic-episod-de-seinfeld? De ce nu?
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 22
    7. Du-te pentru haosul controlat în îngrijirea ta. Acționând răcoros înseamnă că doriți să arătați răcoros în timp ce vă uitați ca și cum nu vă gândiți să vă gândiți. Arata cool prin controlul haosului parului, haine si make-up-ul.
  • Jeans și cămășile nu ar trebui să fie călcate, dar nu super-rix sau murdare. Găurile din blugi sunt cool, și astfel sunt cizme și adidași splat-uri de vopsea, ca și cum ați fi venit drept formează studioul.
  • Coliere, brățări și piercinguri sunt de obicei răcoroase, dacă vă fac să vă simțiți bine. Utilizați judecata dvs. Coliere dinții rechinului arată rece pe Johnny Depp, dar ar putea să vă facă să arătați ca un dork. Combinate cu alte stiluri răcoroase, puteți începe să construiți o privire pentru dvs.
  • Spălați-vă părul cu o noapte înainte de școală, mai degrabă decât înainte de școală. Mergând la culcare cu părul ușor umed vă poate da corpul rockstar și frizz, oferindu-i un fel de sălbăticie controlată. Îi poți îmbina întotdeauna dacă pare prea nebun.
  • Misto inventa este de obicei minimalist. Du-te pentru un aspect natural deschis, evidențiind caracteristicile dvs. și propria dvs. colorare naturală.
  • Imagine intitulată act rece Pasul 23
    8. Du-te vintage cu haine și divertisment. Clasic tinde să atragă marginea de tăiere atunci când vine vorba de haine răcoroase, filme și muzică. Ramele clasice sunt mai reci decât Oakleys. Vechiul filme de artă italiană din anii `70 sunt cool, în timp ce filmele Michael Bay sunt mai puțin.Sintetizatoarele vechi și efectele de chitară analogice pot fi mai reci decât omologii digitali. Mașini de răcire de bandă decât Ableton Live.
  • Metoda 5 din 5:
    Fiind smart-cool
    1. Imagine intitulată Act Cool Pasul 24
    1. Găsiți marginea de tăiere și fiți în partea dreaptă a acesteia. Tehnologie, haine, cultură, multe tipuri diferite de lucruri se pot schimba într-o clipă. Răcoarea este o țintă în mișcare. Încercați să rămâneți la fel de actualizați cât puteți în cele mai noi, cele mai proaspete și cele mai tari lucruri disponibile.
    • Persoanele inteligente sunt întotdeauna conectate, au văzut întotdeauna că MEME cu trei zile înainte de a apărea pe newsfeed-ul dvs. și au întotdeauna opinii despre cele mai noi, cu atât mai eficiente și cele mai inovatoare expediții din lumea tehnologică. Cele mai noi actualizări de confidențialitate Facebook? Persoanele inteligente-cool au citit despre asta acum trei zile, vă mulțumesc foarte mult.
    • Încercați întotdeauna să vă actualizați cât mai curând posibil hardware-ul. Cele mai noi aplicații, dispozitive, jocuri și tendințe de pornire sunt de obicei mai reci decât soiurile ușor datate. Noul iPhone este mai rece decât vechiul iPhone. De ce citiți un broșător? Obțineți un cititor electronic, deja. Vrei să fii tipul cu cea mai nouă excludere, desenul invidiosului se uită în tren în timpul navetei tale.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 25
    2. Găsiți noi modalități de a face lucrurile necesare. Cumpărături, mănâncă și călătoresc în vechile căi? Plictisitor. O persoană inteligentă nu pierde timpul să meargă la Mall, în schimb optând la magazin online la comercianții cu amănuntul cum ar fi Frank & Oak sau Warby Parker. O persoană smart-cool nu merge la hoteluri, dar cercetă opțiuni ieftine pe Airbnb și ajunge acolo prin împușcarea unui uber. Rămâneți la curent cu cele mai frumoase noi începuturi și inovații din cultura consumatorului.
  • Nu trebuie neapărat să fiți super-conectați-vă pentru a rămâne pe partea de sus a tendințelor inovatoare de consum. Chiar și în vecinătatea voastră, puteți căuta noi restaurante, mergând întotdeauna în altă parte, găsind următorul cel mai bun lucru. Fi neliniștiți și continuați să vă mișcați.
  • Imagine intitulată Act Fierul 26
    3. Dezvoltați-vă prezența online. Persoanele inteligente se mândresc pe urmașii lor Twitter și să-și iau în serios prezența online. De la rețeaua dvs. socială la site-urile dvs. personale în contul dvs. World of Warcraft, prezența dvs. online ar trebui să fie înșelată și pe deplin dezvoltată. Aveți un avatar gol pe contul dvs. WikiHow? Fii serios.
  • Prietenii online sunt prieteni reali. Forge relații și prietenii cu oamenii online, care vor primi brandul dvs. de umor, interesele dvs. și personalitatea dvs. Dacă petreceți o perioadă considerabilă de timp în propriul dvs. cap, comunitățile online pot fi foarte primitoare. S-ar putea simți ca acasă.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 27
    4. Luați în serios școală și obțineți o educație bine rotunjită. Fiind Smart-Cool înseamnă că trebuie să fii, bine, inteligent. Fiți încântați de modul în care vă puteți transpune inteligența într-o carieră prin învățarea despre domeniile inovatoare și dezvoltările în cultură. Vedeți școala ca mijloc de capăt și continuați să vă îndreptați spre viitorul vostru luminos.
  • Dezvoltați o sete de cunoaștere a tuturor tipurilor, nu doar ceea ce sunteți interesat sau luați în considerare specialitatea dvs. Dacă doriți să fiți un hacker, fiți hackerul care poate cita macbeth în lungime. Dacă doriți să fiți un romancier, învățați cum să faceți lucrurile cu mâinile, în plus față de toate lucrările creierului.
  • Știi că nu este nimic răcoros despre suflare de pe temele dvs., chiar și atunci când se presupune că "misto" Copiii de la școală par să o arunce tot timpul. Găsiți încredere în cunoașterea că veți fi în facultate, înconjurați de oameni minunați, inteligenți și frumoși, în timp ce acești copii falsi se răcesc nicăieri.
  • Imagine intitulată Act Cool Pasul 28
    5. Rochie cum vrei tu. În lumea Smart-Cool, arătând ca și cum ați acorda o atenție excesivă la branduri, stiluri sau alte tendințe ar fi în mod vizibil necorespunzător. O persoană inteligentă vrea să arate ca și cum dressing este ultimul element posibil pe o listă lungă de articole. Rochie pentru utilitate și confort, nu pentru "răcoare." Mergând cu un logo corporativ încorporat pe piept, ca un panou? Vă rog.
  • Noutatea tricourilor sunt cartea de apel a Smart-Cool. Magazinul online pentru cămăși amuzante cu glume în interiorul glume și prietenii tăi vor primi, care va lăsa jarks lame zgârierea capului lor. A găsit un tee monty python te sapa? Misto.
  • sfaturi

    O coafura rece lucrează minuni.
  • Ar trebui să-l trimiteți o dată la un moment dat. Dacă nu, persoana va crede că ați uitat de ei.
  • Zâmbetele sunt cele mai bune lucruri pe care le puteți oferi oamenilor.
  • Avertizări

    Nu fi un bully.
  • Nu judeca alte persoane. Dacă continuați să faceți acest lucru, vă va face mai nesigur cu dvs. deoarece sunteți speriat de alți oameni să gândească ca și cum ați face și judecați pe toți instantaneu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar