Cum să fii cool în colegiu

Felicitări, sunteți în colegiu! Dacă vă simțiți nerăbdători deloc despre viața colegiului, știți că nu sunteți singuri. Pentru a obține un respect instant de la colegii de clasă și prieteni, amintiți-vă să fiți întotdeauna voi înșivă. Fiind prietenos și acționând cu încredere sunt, de asemenea, modalități prin care puteți câștiga câteva puncte răcoroase printre prietenii și colegii de clasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Reinventarea dvs. în colegiu
  1. Imaginea intitulată Fiți rece în colegiu Pasul 1
1. Listează lucrurile pe care doriți să le schimbați despre dvs. Luați o foaie de hârtie și trageți o linie în jos. Listează lucrurile pe care doriți să le schimbați în coloana din stânga. În coloana din dreapta, scrieți de ce doriți să schimbați aceste lucruri. Dacă după ce ați întrebat de ce vedeți că realizarea acestor modificări duce la o mai bună, atunci schimbați-o.
  • De exemplu, dorind să fie mai puțin critică față de ceilalți sau mai concentrat în clasă sunt modificări pozitive.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în Colegiul Pasul 2
    2. Incearca ceva nou. Colegiul este vorba despre explorarea lucrurilor noi și idei, deci fi aventuros. Când primiți invitația de a mânca la un restaurant exotic, luați-o. Studierea în străinătate timp de un an este o altă modalitate excelentă de a vă extinde orizonturile.
  • Încercați să vă schimbați culoarea părului sau în stilul părului dvs. diferit.
  • De asemenea, puteți învăța o nouă limbă sau puteți lua o clasă în afara majorității dvs.
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiul pas 3
    3. Nu uitați să fiți voi înșivă. Este posibil să vă inventați fără să vă schimbați adevăratul sine. Nu vă aruncați moralul și valorile doar pentru a fi considerate cool. Dacă schimbarea durează prea mult efort sau vă cere să fiți altcineva, atunci probabil că nu este o schimbare bună. Stick la schimbări care produc rezultate pozitive.
  • Dacă doriți să fiți mai ieșite, atunci veți fi mai ieșite în termenii voștri. Nu începeți să beți sau să fumați doar pentru a fi mai ieșind, de exemplu.
  • Metoda 2 din 4:
    Îmbunătățirea încrederii
    1. Imaginea intitulată Fiți rece în colegiul Pasul 4
    1. Faceți o listă a punctelor forte. Faceți, de asemenea, o listă a lucrurilor pe care le doriți despre dvs. Bandă Lista în peretele dormitorului sau în oglinda de baie. În fiecare dimineață, citiți lista pentru a vă reaminti cât de mare sunteți.
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 5
    2. Reverse Gânduri negative. Dacă vă gândiți că vă gândiți că nu sunteți suficient de bun pentru colegiu sau că nimeni nu va dori să fie prieteni cu dvs., apoi inversați aceste gânduri. În schimb, spuneți-vă, "Sunt destul de bun pentru colegiu," sau "Mulți oameni ar plăcea să fie prieteni cu mine pentru că sunt un mare prieten."
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 6
    3. Faceți lucrurile care vă fac să vă simțiți încrezători. Dacă purtarea machiaj vă ajută să vă simțiți mai încrezători, apoi purtați machiaj. Dacă zâmbești și salut colegii tăi te face să te simți mai încrezător, atunci salută-i. Dacă îmbinarea unui club sau a unui voluntariat vă ajută să vă simțiți mai încrezători, apoi vă alăturați unui club sau voluntar.
  • Făcând lucrurile care vă ajută să vă simțiți mai încrezători, veți fi mai încrezători.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în Colegiul Pasul 7
    4. Realizați că nu sunteți singuri. Oamenii și locurile noi vă pot face să vă simțiți singuri și nesiguri uneori. Cu toate acestea, înțelegeți că nu sunteți singurul care se simte așa. Încercați să ajungeți și să vă aflați pe alți colegi, sau să vă apelați prietenii de liceu dacă aveți nevoie de cineva cu care să vorbească.
  • Dacă nu vă puteți arăta singurătatea, faceți o întâlnire cu un consilier în campus. Un consilier vă poate ajuta să lucrați prin vremuri grele.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind social
    1. Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 8
    1. Descrie o atitudine prietenoasă. Zâmbiți și spuneți-vă colegilor de clasă care vă stau în continuare. Așezați o conversație întrebându-i ce este major sau ceea ce se gândesc la clasă. Oferind ajutor, cum ar fi să arătați pe cineva în care este biroul de admitere, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a deveni cunoscută ca o persoană prietenoasă, în jos la pământ în colegiu.
    • De asemenea, ați putea oferi notele de comerț cu cineva sau ajutați pe cineva să studieze un test mare.
  • Imaginea intitulată Fii rece în Colegiul Pasul 9
    2. Să accepți pe cei care sunt diferiți de tine. Un colegiu tipic are cel puțin 20.000 de studenți (colegii mai mici și colegiile comunitare ar putea avea oriunde de la 2.000-10.000 de studenți), astfel încât să fiți obligați să fugiți în cineva al cărui fundal este complet diferit de al tău. În loc să vă îndepărtați de ei, să fiți curioși despre cine sunt. Invitați-i la prânz sau la o petrecere pentru a le cunoaște mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii rece în Colegiul Pasul 10
    3. Participați la un joc de fotbal (sau orice alt eveniment sportiv). Hayging cu prietenii și participarea la un joc de fotbal (sau orice alt eveniment sportiv) după aceea este o distracție colegiu pe care nu o să vrei să treci. Du-te la cât mai multe dintre acestea, mai ales dacă vă bucurați de ele. Este o modalitate excelentă de a vă conecta cu oamenii noi și de a cultiva prietenii.
  • Adresați-vă unui coleg de clasă dacă ar dori să meargă la un joc sau să facă planuri cu colegul dvs. de cameră pentru a participa la un joc.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în colegiul Pasul 11
    4. Alăturați-vă unui club în campus. Dacă jocurile de fotbal sau viața greacă nu este chestia dvs., încercați să căutați în diferite cluburi din campus. Ca sororitățile și fraternitățile, ele găzduiesc de obicei evenimente la începutul anului pentru a recruta noi membri. Participă la unele dintre acestea și se alătură celor preferați.
  • Există atât de multe cluburi în colegiu, cea mai grea parte va fi alegerea unuia. De asemenea, puteți începe un club.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în colegiul Pasul 12
    5. Găzduiește o petrecere. Gazduirea unei petreceri vă va împușca cu siguranță în partea de sus a listei de răceli. Aveți un Potluck, planificați o petrecere în aer liber la un parc din apropiere sau rezervați o cameră de petrecere la centrul de joc al colegiului dvs. Invitați prietenii, colegii de cameră și cunoștințele din clasă.
  • Ați putea avea și o petrecere mică în camera dvs. de dormit, dacă este permisă.
  • Pentru a vă asigura succesul partidului dvs., asigurați-vă că oferiți niște gustări și băuturi, melodii răcoroase și jocuri.
  • Metoda 4 din 4:
    Dressing pentru colegiu
    1. Imaginea intitulată Fiți rece în Colegiul Pasul 13
    1. Puneți-vă împreună înainte de clasă. Înainte de a merge la clasă, asigurați-vă că vă spălați dinții și pieptenești părul. De asemenea, duș dacă aveți nevoie. Luând timp să vă îngrijim înainte de clasă, vă puteți oferi colegilor și profesorilor dvs. o impresie bună despre dvs.
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 14
    2. Alegeți adidași peste tocuri. Mergând de la clasă la clasă necesită o mulțime de mers pe jos. Prin purtarea adidaților, vă puteți asigura că picioarele dvs. vor fi cât mai confortabile posibil. . Unele clase vor cere să purtați anumite încălțăminte din motive practice sau de siguranță, mai ales dacă vă aflați în unele clase hands-on sau o clasă PE.Instructorul / profesorul dvs. vă va informa în syllabus.
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 15
    3. Ai un sacou cu tine.Spre deosebire de liceu, colegiile de obicei nu au zone de dulap, astfel încât veți purta sau purta o jachetă în timpul sezonului de iarnă în climatul mai rece. Temperaturile din clasă funcționează de obicei foarte reci la uneori foarte calde. Din moment ce este greu să te concentrezi în clasă dacă ești rece, asigurați-vă că aduceți o jachetă sau un pulover cu dvs. În acest fel, vă puteți asigura că veți fi confortabil și atent în clasă..Oamenii vor acorda mai multă atenție îmbrăcămintei dvs. exterioare ca parte a aspectului dvs. în colegiu decât în ​​liceu - deci, asigurați-vă că îmbrăcămintea exterioară pe care o alegeți meciuri aspectului dvs. preferat.
  • Imaginea intitulată Fii rece în colegiu Pasul 16
    4. Rochie cu stil. Ajungeți la clasă într-un costum care vă face să vă simțiți confortabil, dar și unul care trimite un mesaj de sofisticare și stil. Dacă uneltele atletice casual este stilul dvs., apoi purtați-l. Dacă o rochie drăguță sau o fustă vă face să vă simțiți încrezători, atunci purtați-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar