Cum să fii popular pe habbo hotel

Habbo Hotel este o lume virtuală în care puteți face prieteni și camere, cumpărați mobilier, deveniți un membru al clubului Habbo, mergeți la petreceri, restaurante și multe altele! Desigur, probabil că sunteți familiarizat cu toate astea. Dacă da, probabil știți acei oameni populari, "bogat" Habbos, cu oameni care urmează în jurul lor toată ziua. Dacă sunteți activ în Habbo, probabil că recunoașteți fericit (bogat Habbo, care are camere foarte minunate), eminatyr (DJ-ul rece care are sute de ascultători), Spaghetti, (acel Habbo aleatoriu care se întâmplă cu iubirea), a ( Centrul de Adopție), ToxicMint (tipul Ariel a îmbrăcat Autorun) și Newfolder (un habbo halway care primește o mulțime de atenție) ca niște oameni populari. Doriți să deveniți bine cunoscuți?

Deci, dacă doriți să obțineți toți tipii, aveți o mulțime de prieteni și să fiți drept "misto", Acum poți să citești!

Pași

Metoda 1 din 11:
Cunoașteți motivul pentru participare
  1. Imagine intitulată Fiți populară la Hotelul Habbo Pasul 1
1. Știți de ce doriți să fiți popular pe Habbo. Pentru a obține mai mulți prieteni? Au mai multe șanse de a câștiga premii? Pentru a obține mai mult respect? Doar tu știi de ce vrei să fii popular, deci alegeți și păstrați această decizie.
Metoda 2 din 11:
Faceți prietenii
  1. Imagine intitulată Fiți populară pe Habbo Hotel Pasul 2
1. Faceți prieteni. Habbosul popular nu a devenit popular, ședinței liniștit în colț. Au mers la camere publice, au vorbit despre lucruri, au devenit prieteni și le-au păstrat. Du-te la camerele de întâmpinare, uită-te la unii "misto" oameni și încearcă să se îmbrace ca ei.
  • Imagine intitulată Fiți populară la hotelul Habbo Pasul 3
    2. Fii prieteni cu unul / toți oamenii populari. În acest fel, puteți cere sfaturi, copiați-le (nu lăsați-le să afle) și să stea cu ei.
  • Imagine intitulată Fii populară pe Habbo Hotel Pasul 4
    3. Dacă cineva vă sună numele, încercați să spuneți ceva frumos și spuneți-l calm, așa că nu va deveni o luptă mai mare.
  • Imagine intitulată Fiți populară la Hotelul Habbo Pasul 5
    4. Respectați habbosul popular. Ei vor *, sperăm să vă respectați înapoi. Poate acționa un pic ca și alte habburi cool. Modul în care vorbesc, acționează, se mișcă sau reacționează. Nu obțineți ideea greșită și urmați toți oamenii populari. Doar dacă prietenii tăi cu unul, stai cu ei!
  • Imagine intitulată Fii populară la Hotelul Habbo Pasul 6
    5. Încercați să obțineți un prieten bogat sau o prietena. Cereți-i să miște niște mobilier în camera dvs., astfel încât să poată împărtăși case.
  • Metoda 3 din 11:
    Luați o grijă cu limba dvs
    1. Imagine intitulată Fiți populară pe Habbo Hotel Pasul 7
    1. Evitați spellingurile stupide (Hoi, Shure, Yeahz, Wazzup, Hubbo, Hobbo, etc.). Veți întâlni doar ca un total "Prost". Încercați ortografia ca o persoană normală și efectuați o conversație comună. Tastați cu punctuație și ortografie adecvată, acest lucru poate intimida cu adevărat oamenii și să-i facă să creadă că sunteți cool.
  • Imagine intitulată Fiți populară la Hotelul Habbo Pasul 8
    2. Aflați slangul de bază Habbo. Furni înseamnă mobilier. Bobba este un cuvânt de jurământ. Noob este un habbo nou. Hola este un salut comun. Z este adesea înlocuiți. HC înseamnă Habbo Club. Norma este o persoană care nu este în Clubul Habbo. Vocabularul dvs. se va extinde în timp ce vă deplasați în Habbo. Oamenii care nu spun "whut izobil?" Adesea arată mai bine decât oamenii care doar continuă să vorbească decât să întrebe o întrebare stupidă.
  • Metoda 4 din 11:
    Arată respect
    1. Imagine intitulată Fii populară pe Habbo Hotel Pasul 9
    1. Cunoaște-ți limitele! Nu mergeți doar într-o petrecere HC dacă sunteți o normă și nu prăbușiți partidele de normă dacă sunteți HC.
    Metoda 5 din 11:
    Bogăție și credite
    1. Imagine intitulată Fiți populară în hotelul Habbo Pasul 10
    1. Imbogatestete! Nu trebuie să distrugeți 15 dolari pe credite pentru a obține Furni. Joacă jocuri cum ar fi Furning Furni, Mazes și alte lucruri. Uită-te în descrieri sau titluri pentru a vedea dacă există un premiu recompensat, atunci jucați pentru a câștiga. De asemenea, puteți câștiga monede pentru a cumpăra hc și furnici.
  • Imagine intitulată Fiți populară în hotelul Habbo Pasul 11
    2. Faceți o cameră de depozitare și scăpați de starterul dvs. Furni. Ați fi putut câștiga o mulțime de popularitate, dar când cineva vede o lampă de pornire, vor fi oprite.
  • Imagine intitulată Fiți populară la Hotelul Habbo Pasul 12
    3. Obțineți credite. Dacă nu vi se permite, să jucați jocuri cum ar fi Furning Furni sau Cozzie Schimbați. Puteți sau nu să câștigați, dar încă mai aveți o mulțime de distracție oricum!
  • Metoda 6 din 11:
    Don
    1. Imagine intitulată Fiți populară la Hotelul Habbo Pasul 13
    1. Nu mergeți în jurul oamenilor pentru mobilier (cunoscut sub numele de Furni în hotel). Doar face oamenii nebuni și încă o dată, veți arăta ca un habbo complet stupid și nooby și vă va face pe oameni să vă urăască.
    Metoda 7 din 11:
    Arunca unele partide
    1. Imagine intitulată Fiți populară pe Habbo Hotel Pasul 14
    1. Găzduiește petreceri minunate. Denumiți ceva rece, nu lame ca "Sexxxx.." sau "Oh da fierbinte petrecere" sau "Shexytime: D".
  • Imagine intitulată Fii populară pe Habbo Hotel Pasul 15
    2. Găzduiți-vă propriile jocuri, petreceri și maazuri. Uită-te la alte camere pentru ideea ta de stil.
  • Metoda 8 din 11:
    Ieșiți-vă
    1. Imagine intitulată Fii populară pe Habbo Hotel Pasul 16
    1. Fi peste tot. Când auziți despre un nou eveniment mare, ajungeți acolo!
  • Imagine intitulată Fiți populară pe Habbo Hotel Pasul 17
    2. Nu petreceți prea mult timp în camere publice. Camerele sunt mai potrivite pentru jucătorii răciți și experimentați.
  • Metoda 9 din 11:
    Imbraca-te bine
    1. Imagine intitulată Fii populară pe Habbo Hotel Pasul 18
    1. Rochie Cool. Nu îmbrăcați nooby. Oamenii sunt mai probabil să fie atrași de persoanele care se îmbracă originale și cool! Ei pot să nu vrea să vadă pe cineva care se întâmplă într-un Tuxedo și o ochelari de soare numiți "coolzbodiezz323445646".
  • Imagine intitulată Fiți populară la hotelul Habbo Pasul 19
    2. Dacă sunteți un tip, îmbrăcați-vă rece și purtați ochelari 3D sau o mască tiki și puneți o coroană pe.
  • Imagine intitulată Fiți populară în hotelul Habbo Pasul 20
    3. Nu vă fie frică să ieșiți din zona dvs. de confort cu modul în care arăți. Chiar dacă sunteți un tip foarte dur, ei nu vă deranjează dacă purtați un Tiara sau un arc. Obțineți creativi!
  • Metoda 10 din 11:
    Păstrați departe de escroc
    1. Imagine intitulată Fiți populară la Hotelul Habbo Pasul 21
    1. Niciodată înșelătorie! Dacă sunteți prins, veți fi suspendați, interzis și urâți. Mai presus de toate, veți fi amintiți pentru ceea ce ați făcut. Ouch!
    Metoda 11 din 11:
    Alăturați-vă Clubului Habbo
    1. Imagine intitulată Fiți populară pe Habbo Hotel Pasul 22
    1. Deveniți un membru Habbo Club (HC). Veți obține mai multe haine, furnici și opțiuni.

    sfaturi

    Au un nume decent. Un răcoros. Nu o place.. Awesomemark01358. Încercați să evitați utilizarea numerelor în numele dvs. Folosind , - "I" în numele dvs. vă ajută întotdeauna, pur și simplu nu mergeți peste bord.
  • Nu fiți blocați, un spectacol, nepoliticos, ignorant, acționând toate acestea, norme de apel (persoanele care nu au HC) orice nume înseamnă, tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați.
  • Nu credeți că oamenii au fost populari răspunzând la tot ceea ce spun oamenii. Ea face ca tot ce vrei sa faci este ca oamenii sa te vada.
  • Nu folosiți întotdeauna camere uriașe pentru jocurile Habbo, cum ar fi schimbarea Czzie . Așa cum va complica lucrurile și camera dvs. va arăta rău.
  • Au un motto răcoros, cum ar fi "Mi-am mâncat motto-ul" sau ceva amuzant ca "Îți mănânc bebelușii." Oamenii o iubesc. Punerea Numelui dvs. sau un zâmbet în motto-ul dvs. este, de asemenea, bine.
  • Nu utilizați cuvinte de jurământ / rasist. Puteți să vă interziceți permanent și oamenii vor crede că sunteți temperamentali.
  • Nu seful oamenii din jur. Sigur, poate doriți ceva să vă duceți calea, dar spuneți-o frumos, un fel de a le face să-i facă să o facă.
  • Creați o cameră în care tu și noul tău "prieteni" se poate agăța. Puneți lucrurile cum ar fi frigiderele, canapelele și televizoarele.
  • Păstrați-vă furni-vă - utilizați cât mai puțin Furni posibil, astfel încât oamenii să nu vă clasificăm așa cum ați răsfățat!
  • Poți să acționezi uneori nebun.
  • (Numai opțional și HC) Cel mai faimos oameni au primit faimos făcând maazuri, cluburi de dans, restaurante, Ne va plac tine. Cei mai populari oameni de pe jocuri sunt idioți, deoarece faima lor devine tot ce este mai buna dintre ei si cred ca sunt atat de mare si ca sunt seful.
  • Deveniți DJ pe o stație de radio Habbo, veți obține mai multă iubire și Furni gratuită decât oricine altcineva.
  • Dacă cereți credite pe Habbo, oamenii vor crede că sunteți un începător și nu merită să fiți populari. Amintiți-vă, ei decid dacă sunteți popular, nu tu.
  • Utilizați emoticoane cât mai frecvente posibil. (: S: D - [-] = d d = -.- = O: o)
  • Utilizați foarte multe emoții. Mai ales >.<, : D, -.- și: P
  • Când ești VIP, nu-ți faci hainele atât de casual, cu atât mai ciudat sunteți cu culori, mai mulți oameni vă vor plăcea. Purtați ceva unic pentru a obține o atenție bună. Chiar dacă oamenii nu-i plac, este alegerea ta!
  • Avertizări

    Nici o înșelătorie! Cu excepția cazului în care numele habboului dvs. este "Iwanteveryonetohateme123".
  • Dacă copiați saloanele / școlile oamenilor etc., probabil că veți fi raportat. Deși, în nici un moment în "Modul Habbo" Spune ceva despre copiere. Dar se spune că se distrează, așa că asigurați-vă că vă distrați!
  • Cât de prost este, urmați modul Habbo.
  • Nu înțelegeți! Toată lumea îi place un habbo frumos.
  • Unii oameni vă vor urî fără nici un motiv. Dacă este cazul, faceți clic pe ele și apăsați ignorați. Dacă sunt rasiste sau arătând abuz sexual, puteți să le raportați, deoarece acest lucru este împotriva "Modul Habbo".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar