Cum să fii răcoros pe facebook

Fiind cool pe Facebook este o discreție de o parte, o creativitate o parte, o parte bunul bun și o parte fiind orientată spre comunitate. Răcoarea nu este vorba despre împingerea opiniilor și a ideilor în josul de știri ale tuturor celorlalți și nu este vorba despre expunerea în moduri jenante. Utilizatorii cool Facebook sunt calmi, auto-reglementați, îngrijiți și angajați participanți care știu ce limitele Facebook sunt și cum să obțineți cele mai bune din timpul petrecut pe Facebook (fără a face prea mult timp). Iată câteva modalități sensibile de a fi răcoroase pe Facebook.

Pași

  1. Imagine intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 1
1. Au o viață în afara Facebook. Facebook este o modalitate de a păstra pe alții în viața voastră, nu o modalitate de a crea o viață, așa că ieșiți și aveți dvs., în dimensiune completă. Facebook nu este dovada că aveți prieteni - Prietenii au nevoie de o interacțiune cu viața reală, fără stivuire într-o listă. Verificarea Facebook-ului dvs. și păstrarea profilului dvs. la curent sunt un lucru, deci nu vă petreceți tot timpul pe ceea ce ar trebui să fie un instrument pe care îl utilizați cu înțelepciune.
  • Imaginea intitulată Fiți cool pe Facebook Pasul 2
    2. Evitați actualizările tipice și căutați în schimb. Când vorbiți cu prietenii dvs. folosind Facebook, evitați detaliile plictisitoare pe care nu le-ați împărtăși niciodată față în față. Cunoașterea mișcărilor zilnice (interpretați că totuși vă place) și coeficientul dvs. de plictiseală nu este fascinant pentru nimeni și cu siguranță nu este rece. În schimb, căutați modalități de a spune lucruri interesante, diferite și ciudate care vă vor face ca prietenii săi să vrea să citească mai mult. De exemplu, dacă descoperiți un prieten îi place aceeași bandă ca și dvs., spuneți ceva de genul: "Hei, iubesc (Blah)! Aveți noul lor album?" Apoi continuați să vorbiți despre modul în care ați ascultat piesa când ați scăpat accidental un tort de nuntă pe câinele unchiului dvs. sau ceva la fel de neobișnuit și amuzant. Căutați întotdeauna să injectați umorul bun în interacțiunile dvs. Facebook. Fii sincer dacă poți, dar probabil că există o legătură pe care o poți face cu ceva ciudat care ți sa întâmplat și ceva în profilul lor.
  • Schimbați starea dvs. o dată la două zile. Clar când nu ați făcut nimic interesant recent, mai degrabă decât postarea "Kate tocmai a mâncat un sandwich". Păstrați-vă postul vag, astfel încât toate misterul vieții obișnuite nu este dezvăluit imediat.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 3
    3. Postați în mod regulat, dar nu cu o astfel de frecvență pe care oamenii cred că sunteți conectați la Facebook. În calitate de membru al comunității, veți fi considerat rece pentru participarea în mod regulat. Cu toate acestea, cool poate forța în necorespunzătoare prea ușor dacă exagerați participarea și inundațiile cu mesajele dvs. Prea multe mesaje se vor întâlni ca fiind aderente sau enervante și ați putea pierde conexiunile ca rezultat.
  • Evitați postarea dacă nu aveți ceva interesant de spus. Regularitatea nu este o scuză pentru banalitate.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 4
    4. Păstrați posturile scurte și dureroase. Postările lungi sunt o gaură și nu sunt destinate Facebook Facebook. Scurt și dulce va păstra reputația dvs. Facebook Cool, permițându-vă prietenilor să se ridice rapid pentru Tidbits. Păstrați informațiile dvs. la maximumele propoziții maxime. Dacă simțiți nevoia de a spune mai multe, iată câteva opțiuni bune:
  • Ia-ți un blog. Dacă doriți să explorați o problemă în profunzime în mai multe pagini, un blog este locul de a fi. Urmașii voștri se vor alătura pentru că asta se așteaptă. Pe Facebook, nimeni nu așteaptă acest lucru!
  • Scrieți un roman sau o piesă editorială inspirată.
  • Dacă aveți ceva personal de spus unui prieten, atunci spuneți-l în persoană sau prin intermediul unui mesaj privat, mai degrabă decât să îl exprimați deschis pe Facebook.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 5
    5. Complimentați oamenii. Fiind rece este de a focaliza dincolo de tine și recunoscând că alții buni au făcut-o și au spus. Amintiți-vă să întrebați pe alții ceea ce au făcut-o în loc să-și asume că le pasă de ceea ce ați făcut. Întrebându-i pe oameni despre ei înșiși, îi complimentați și vor dori să vorbească din nou cu dvs. Te vor vedea ca pe cineva care merită să se culce.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 6
    6. Nu fi nosy. Ai fi nosy în viața reală? Pariul este că nu ați fi pe jumătate ca nosy, deoarece ați fi tentat să fiți pe Facebook, unde constrângerile sociale par mai puțin reale și acționabile. În schimb, să fiți constrânși și nu mergeți la desfacerea informațiilor în moduri care par să fie pushy sau suspecte. Mai presus de toate, fiți discrete - Postați informații despre dvs. și alții care sunt bine pentru oricine să citească - dacă nu este potrivit pentru consumul public, nu este potrivit pentru Facebook.
  • Nu lăsați comentariile cerând oamenilor despre actualizările lor de stare și schimbările de stare a relației, dacă nu le cunoașteți foarte bine. Chiar și atunci, păstrați orice comentariu scurt și evitați să faceți ipoteze. Ceea ce spun ei ar putea fi foarte diferit de ceea ce înțelegi. Dacă într-adevăr trebuie să știți ce se întâmplă, întrebați-i în mod privat.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 7
    7. Nu vă grăbiți să răspundeți la tot. Facebook nu este ping pong. Nu aveți nevoie de volei înapoi la fiecare post, întrebare sau comentariu. Unele lucruri nu trebuie să fie comentate deloc. Alții ar putea face probabil cu nu mai mult decât o scurtă recunoaștere, cum ar fi "O.K" sau "Sună bine", și puteți merge chiar atât de departe încât să vă bucurați de ultimul lor comentariu și să îl lăsați la asta. De asemenea, încetiniți-vă ritmul când răspundeți. De exemplu, dacă cineva vă invită la un eveniment, nu răspundeți da sau nu imediat. Mergi cu "Poate" și luați-vă timp să răspundeți chiar și la fel. De la un factor de răcenei, răspunsul la Da prea repede ar putea părea prea disponibil sau disperat - de la un factor practic, este minunat să aveți o cameră de satire atunci când vă dați seama că într-adevăr nu puteți fi deranjați să participați mai târziu.
  • Așteptați câteva minute înainte de a răspunde la primul post al fiecărei persoane, poate 4 sau 5, mai mult, chiar dacă aveți altceva de făcut (aveți altceva de făcut, corect?). Cu toate acestea, nu ignorați persoana când este clar că sunteți online - lăsând un răspuns agățat timp de 20 de minute este doar nepoliticos și arată o lipsă de respect sau de îngrijire pentru persoana respectivă. Gândiți-vă cum vă simțiți și evaluați răspunsul dvs. în consecință.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 8
    8. Scrieți posturi de afaceri politicoase și gândite. Gândiți-vă la postări înainte de a le scrie și așteaptă două minute între citirea și postarea unui mesaj, Actualizare sau răspuns. Spell în mod corespunzător (nu este nimic de câștigat prin faptul că este un speller neclintit), cu excepția comenzilor rapide recunoscute și acceptate (cum ar fi LOL și BTW). Păstrarea Casual este cuvintele fine, dar greșite doar pentru că nu puteți fi deranjat să verificați ortografia nu este rece. Doriți să întâlniți ca informat? Apoi scrieți bine.
  • Utilizați emoticoane ocazionale. Smileys sunt frumoase, atâta timp cât nu le folosiți în fiecare post sau stivuiți-le cu semne de exclamare și comentarii nebune.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 9
    9. Să fie clar și să alegeți cuvintele cu grijă. O mare parte din ceea ce înțelegem vine de la alegerea noastră atentă (sau nu atât de atent) a cuvintelor.
  • Utilizați pauză de linie, virgule și perioade (opriri complete) pentru a ajuta oamenii să înțeleagă ce spuneți. De asemenea, utilizați capitalizarea normală - Evitați să introduceți totul în majuscule, deoarece nu este potrivit fie din punct de vedere al gramaticii, fie dintr-o etichetă (este considerată a reprezenta strigând în mediul online și chiar dacă știți deja că, dacă " v uitat, apoi amintiți-vă).
  • Fapte de stat, nu bârfe. Referințele obscure la lucrurile pe care le-ați auzit sau pe greșite pot sparge lanțurile de zvonuri online. Nu lăsați lucrurile să iasă din mână. Verificați întotdeauna faptele înainte de a face afirmații îndrăznețe sau declarații.
  • Nu scrie nimic vulgar sau orientat sexual. În ansamblu, majoritatea oamenilor au o gamă atât de diversă de prieteni pe care trebuie să aveți grijă de o audiență largă. Dacă doriți să fiți CRASS, du-te la IM cu prietenul tău la fel de bun umorit și ia-o de pe piept în privat. Când sunteți în opinia publică, relaxați-vă și arătați că sunteți o persoană normală, toată lumea se simte confortabil vorbind cu.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 10
    10. Realizați că doar pentru că vă pasă de o cauză sau un joc, nu aveți dreptul să intimidați oamenii cu el. Din păcate, un comportament destul de necorespunzător a apărut pe Facebook atunci când vine vorba de promovarea unei cauze sau emoții personale despre jocurile legate de Facebook. Și unii oameni cred că este bine să-și împingă cauza în chipurile prietenilor lor în mod regulat, înfășurați până la un crescendo care vinovați oamenii să semneze petiții sau să trimită mesaje în numele cauzei sau noua lor inițiativă. Acest lucru nu este aproape de Cool - este invaziv și este obositor. Veți pierde prieteni dacă vă exagerați pasiunea pentru orice. Alte lucruri de a fi atent cu includerea:
  • Dacă aveți câteva aplicații care vă place, este minunat. Dar nu invita pe toți prietenii tăi să facă sute de chestionare și apoi să închirieze profilul dvs. cu 17 diferite "Esti snap, crackle sau pop?" chestionare. Crește foarte repede și lasă impresia că ești blocat în Facebook.
  • Nu trimiteți autocolante de protecție mai mult de o dată pe săptămână.
  • Care îi pasă dacă culturile virtuale sunt în creștere, casa dvs. virtuală a avut o reproiectare sau ați devenit un milionar virtual pe un joc? Păstrați actualizările despre exploatările jocului la un minim absolut sau riscați plictisitorul dvs. la moarte.
  • Imaginea intitulată Fiți cool pe Facebook Pasul 11
    11. Renunță la plângere și plângere. Gripele sunt irksome pe Facebook. Îți place să citești de suferința oamenilor și momentele în jos pe feedul tău de știri? Apoi luați-o ca citiți mai mulți alți oameni. Nu este cu adevărat cool să folosiți Facebook ca un forum de plângere. Există locuri mult mai constructive și de îngrijire pentru a face față problemelor personale decât Facebook.
  • La fel de important nu este presupunerea că oamenii de pe Facebook vor fi de acord cu tot ceea ce spui. Dacă sunteți de părere, Facebook nu este într-adevăr locul în care vă avertizați opiniile feroce. Ia-ți un blog bun pentru acea parte din nevoia dvs. creativă.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 12
    12. Nu aprindeți comentariile sau mesajele în lucruri pe care nu le sunt. Subliniind peste cineva care vă trimite 5 x în loc de cele obișnuite 6 este un semn de a fi cuplat online prea mult. În zilele noastre nimeni nu ia în serios X - sunt bandiți de toată lumea și nu înseamnă că acea persoană vrea să înceapă să te întâlnească dintr-o dată. Tratați totul ocazional și cu amabilitate și dacă nu sunteți sigur ce spune cineva pentru realitate, nu fiți timizi să le întrebați în privat Ce se întâmplă, dar aveți grijă să nu suprapuneți interpretarea. În cele din urmă, să-și asume cele mai bune din toată lumea și să-și dea seama că, dacă cineva primește un pic provocator spre dvs. online, să nu adaugi combustibil la focul lor și să recunoască faptul că poate că persoana a cheltuit doar un pic prea mult timp pe Facebook. Nu trebuie să vă plimbați la nivelul lor!
  • Acest lucru se extinde la faptul că nu presupunem că oamenii pe care îi întâlnești numai pe Facebook sunt prietenii tăi adevărați. Ei pot fi falsuri totale pe care le interacționezi, oameni care pretind că sunt cineva pe care nu îl nu.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoroasă pe Facebook Pasul 13
    13. Fii prietenos, relaxat și adevărat pentru tine. Dacă nu simțiți acest trio de auto-împuternicire, opriți conexiunea socială media până când Mojo este restaurat - de multe ori un somn bun sau o după-amiază va face trucul. Răcoarea se îndepărtează repede când sunteți snappy, iritabil și în mod clar auto-absorbit pe Facebook.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați o listă de citate cool și fraze amuzante pe care le întâlniți în viața de zi cu zi. Puteți să le hrăniți încet să împărtășiți prietenilor dvs. Cel mai bun dintre toate - vor fi provenite inițial și nu doar că le-ați trecut de undeva în altă parte online.
  • Zâmbiți pentru fotografiile pe care le adăugați la Facebook. Ești bine, ai câștigat locul în lumina reflectoarelor din cauza acelui zâmbet.
  • Dacă cineva a postat pe peretele prietenului lor, nu fi primul care îi place sau comentează! Așteptați ca persoana care este pe perete este mai întâi să observe, mai întâi. Altfel, ai putea să enervezi oameni.
  • Amintiți-vă că indiferent de ce postați merge la oricine este prietenul dvs. pe Facebook.
  • Fi cinstit în ceea ce adăugați. Făcând povestiri sălbatice despre viața ta va reveni în cele din urmă și veți avea un timp greu de urmărire a traseului dvs. necinstit!
  • Niciodată nu bârfește. Toată lumea știe de unde a venit și veți avea o reputație pentru a pune pe alții mai repede decât puteți clipi.
  • Când vă întâlniți cu un prieten foarte răcoros în viața reală și vă adaugă pe Facebook, nu atingeți doar butonul Accept imediat! Așteptați un timp pentru ao menține răcoros și nu se grăbea. Câteva zile este bine (câteva luni este puțin prea mult timp).
  • Nu acceptați fiecare cerere de prietenie pe care o primiți. Fiți descoperiți despre câți oameni puteți menține răcirea pentru. Până când îi lăsați pe oameni pe care nu l-ați auzit niciodată, întâlniți sau cunoscuți în vreun fel în cercul vostru interior, vă diminuați experiența, lăsați-vă să vă deschideți până la oameni falși și fraudulosi.
  • Utilizați listele de prieteni pentru a se separa diferite identități sociale online. Vă va ajuta să mențineți factorul răcoros prin postarea accidentală a informațiilor despre locul de muncă pentru prietenii dvs. de grup social când a fost destinat prietenilor grupului de lucru. Luați timp pentru a afla cât de bine să utilizați setările de confidențialitate pentru a menține locul de muncă și viața acasă separată.
  • O fotografie cu prietenii este confuză pentru persoanele care verifică site-ul, în special cele pe care le-ați făcut prieteni numai în sfera online. Ei se vor întreba cine sunt ceilalți și de ce sunt atât de importanți să fie incluși în acea fotografie. Ar putea chiar să greșească pe cineva printre oamenii pentru tine. Și asta nu înseamnă nici măcar să menționez cât de confuz ar putea fi pentru un vechi prieten care a venit să caute.
  • Nu fi timid să vorbești sau să întrebi pe nimeni să vorbească cu tine... Facebook este pentru chat și pentru a face prieteni, așa că utilizați-o, dar cu atenție .
  • Avertizări

    Dependența de pe Facebook este o condiție recunoscută care implică verificarea constantă a actualizărilor și rămase conectate la Facebook la toate orele. Dacă simțiți că nu puteți trăi fără Facebook la fiecare cincisprezece minute, căutați ajutor pentru comportamentul compulsiv.
  • Nu freak dacă un post nu este răspuns la 10 minute sau chiar o zi. Prietenii dvs. de pe Facebook au vieți, inclusiv pauze de baie!
  • Nu vă bazați relațiile cu ceilalți pe lucrurile pe care le-ați spus și împărtășite pe Facebook. Lumea online nu este la fel de fin și cu atenție nuanțată ca comunicații, feromoni și limbi corporale față-în-față, ceea ce înseamnă că puteți face niște greșeli uriașe despre sentimentele și intențiile oamenilor. Mai presus de toate, există puține motive bune pentru a cere cuiva pe Facebook - nu lăsa nici o altă piatră neadevărată înainte de a recurge la o astfel de acțiune.
  • Păstrați viața privată privată. Nimeni nu trebuie să-ți cunoască funcționarea dvs. interioară, detaliile personale sau adresa de domiciliu. Și nu postați niciodată fotografii jenante ale dvs. - până acum ar trebui să fie clar pentru fiecare utilizator Facebook că acesta este un lucru foarte stupid de făcut. Utilizați discreția pentru a vă menține răcitor.
  • Urmăriți-vă căderea pentru actualizările lavoare ale altor persoane și senzație de gelos. Acei oameni ar putea fi minciună despre viața lor interesantă și, chiar dacă nu sunt, deci ce, ei, ei, eventual, încorporează emoțiile pe care le pretind că le au, asta sau sunt doar vapid.
  • Facebook nu este un serviciu de dating online. Nu presupuneți că distracția pe care ați experimentat-o ​​discuții cu cineva de pe Facebook se va traduce într-o relație normală în viața reală. Nu sunteți de acord să vă întâlniți în mod privat cu orice prieten online - dacă doriți să vă întâlniți, faceți întotdeauna în public și cu cineva în care aveți încredere că veniți de-a lungul.
  • Ștergeți povestiri de adăugare a aplicațiilor jenante de la mini-hrana dvs. (Faceți acest lucru apăsând "X" din partea dreaptă a povestirii pe care o credeți că este jenantă și apoi făcând clic pe "Ascunde poveste").
  • Nu adăuga "oameni faimosi" sau "Superstars"- Aceștia nu sunt ei. Probabil că nu au un facebook pentru că nu vor toată drama, doresc să fie uneori normali. Deci, indiferent cât de mulți prieteni sau orice altceva "Dovada" Ei au de a fi autentici, probabil că sunt poses și ciudați pentru a vă încurca. Dacă doriți să țineți pasul cu celebrități în rețelele sociale, încercați să urmați conturile lor oficiale Twitter.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar