Cum să veniți cu o poreclă rece

Poreclele provin de la prieteni apropiați, familii sau coechipieri. Oamenii din istorie au folosit porecle din diferite motive. Acestea includ: să descrie pe cineva, să aducă noroc, ca un semn al prieteniei sau orașul natal al unei persoane.Oricare ar fi originea unui pseudonim, venind cu unul care este rece poate fi o provocare. Aveți grijă atunci când creați o poreclă pentru dvs. sau pentru un prieten - ați putea fi blocați cu ea pentru tot restul vieții voastre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Gândindu-se la o poreclă rece
  1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 1
1. Scurtați-vă numele. Cel mai de bază și comun tip de poreclă este o versiune redusă a numelui real al cuiva. De exemplu, Alexander este scurtat la Alex sau Al, Katherine la Kate sau Katie, Richard la Rick sau Dick, și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 2
    2. Creați un pseudonim rece folosind inițialele dvs. Luați și combinați prima literă a primelor și a primelor dvs. nume sau prima literă a primelor și a denumirilor de mijloc. Mergând la inițialele dvs. vă poate ajuta să vă diferențieze de ceilalți dacă aveți un nume comun sau faceți un nume dificil sau lung mai ușor de pronunțat. Acest lucru funcționează bine dacă numele dvs. de mijloc sau de familie începe cu "J", "D" sau "T" - de exemplu, Daniel Joseph poate fi scurtat la "D.J.", Andrew Johnson la" a.J.", Jonathon Jameson la" J.J.", Sau James Taylor la" J.T.".
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 3
    3. Descrieți un atribut fizic unic sau o trăsătură de personalitate. Gândiți-vă la o trăsătură bună despre dvs. sau despre un prieten și să utilizați asta ca inspirație pentru o porecla. De exemplu, al 16-lea președinte Abraham Lincoln este adesea numit "cinstit abe" pentru integritatea sa. Aveți grijă să nu ofensezi pe nimeni și să se concentreze asupra atributelor pozitive, nu negative.
  • Dacă cineva este cu adevărat inteligent, îi sunați "prof" sau "doc" sau o persoană creativă ar putea fi numită "Muse" sau "da Vinci".
  • În China, multe celebrități americane și britanice au porecle bazate pe aspectul sau reputația lor. De exemplu, Katy Perry este cunoscută sub numele de "sora de fructe" pentru costumele ei colorate, Benedict Cumberbatch este "binecuvântare curbată" pentru părul său curat, iar Adam Levine este "Flirty Adam".
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 4
    4. Sunați pe cineva prin numele lor de familie. Acest lucru funcționează bine în sport sau la locul de muncă, mai ales dacă aveți un nume comun. De asemenea, majoritatea sportivilor merg după numele lor de familie, deoarece este pe partea din spate a tricourilor lor. De asemenea, puteți abrevia sau scurta numele dvs. de familie.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 5
    5. Asigurați-vă că numele este scurt și ușor de reținut. Puteți abrevia primul sau prenumele cuiva la 3 silabe sau mai puțin. Vrei ceva care este atrăgător și ușor de spus.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 6
    6. Testați numele înainte de ao folosi în public. Dacă încercați să veniți cu o poreclă rece pentru un prieten, încercați-o mai întâi când nimeni altcineva nu este în jur. Vedeți cum răspund - doriți ca o porecla să fie măgulitoare, nu ofensivă.
  • Nu mai sunați la persoana respectivă dacă găsesc în enervant. Poreclele inadecvate includ cele care se referă la obiceiurile rele, portretând negativ aspectul fizic sau greutatea cuiva sau sunt explicite sexual.
  • Metoda 2 din 3:
    Gândindu-se la o poreclă creativă
    1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 7
    1. Utilizați o poreclă retro sau vintage. Face ceva vechi nou din nou prin revigorarea unei porecle care a fost populară, dar a scăzut de atunci. De exemplu, "Slick", "Skippy" sau "Biff" pentru băieți și "Dottie" sau "Kittie" pentru fete au fost populare în anii 1940 și 1950. În timpul epocii victoriene, exemple de porecle populare pentru fete includ "Josie", "Millie" și "Maisie", și pentru băieții "Fritz", "Augie" și "Zeb".
    • Căutați inspirație de la emisiuni vechi sau filme. De exemplu, poreclele de caractere pe "micile rascalele" (1922-1944) includ Alfalfa, Junior, Froggy, ananas și hrișcă. Muzica și filmul popular "Grease" (1978) include membri ai "doamnelor roz" (Rizzo, Frenchy și Marty) și "T-păsări" (Doody și Kenickie).
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 8
    2. Creați o poreclă bazată pe orașul dvs. natal sau interesele dvs. Găsiți inspirația de unde sunteți sau ce faceți. De exemplu, oamenii din Indiana sunt deseori numiți "Hoosiers" și "Yinoszer" este o porecla pentru oamenii din Pittsburgh, PA. Dacă vă place să gătiți, puteți merge cu "bucătar", "mustang" dacă vă plac mașinile (puteți utiliza orice tip de mașină, acesta este doar un exemplu) sau "owl" dacă le place să citească (sau într-adevăr le place Owls).
  • Utilizați referințe sportive. Gândiți-vă la o poreclă asociată cu playerul dvs. preferat. Dacă jucați un sport, gândiți-vă la porecle răcoroase pentru toată lumea din echipă, pe baza forțelor lor. Vedeți dacă vreuna dintre numele de nume.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 9
    3. Creați un pseudonim unic de la numele dvs. De asemenea, vă puteți gândi la un mod unic sau mai puțin frecvent de a crea o poreclă din numele cuiva, cum ar fi "Resta" de la Theresa, "Elle" de la Michelle sau "Ober" de la Robert. De asemenea, luați în considerare pronunțarea numelui cuiva înapoi, cum ar fi chemarea Katie "Eitak" sau Brian "Nairb". În cele din urmă, puteți apela pe cineva prin numele lor de mijloc.
  • Celebrități celebre, cum ar fi Katy Perry, Demi Moore, și Reese Witherspoon merg după numele lor de mijloc sau numele mamei.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 10
    4. Creați un nume de scenă. Dacă sunteți sau doriți să deveniți muzician, este important să aveți o poreclă memorabilă. Având un nume de scenă este important dacă doriți să vă protejați identitatea, sau numele dvs. este dificil de pronunțat. Spre deosebire de alte tipuri de porecle, un nume de scenă este marca dvs. specifică.
  • Un nume bun de scenă este scurt, ușor de pronunțat și reprezintă cine sunteți.
  • Găsiți inspirația din cele mai cunoscute nume de scenă. Căutați muzicianul dvs. preferat și vedeți cum au ales numele scenei.
  • Metoda 3 din 3:
    Gândindu-se la o poreclă pentru o altă semnificativă
    1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă răcoroasă Pasul 11
    1. Utilizați un nume de companie. Numele de animale de companie sunt o modalitate de a vă arăta afecțiunea. Numele populare de animale de companie pentru femei includ: superb, frumos, miere, îngerul și prințesa. Numele de companie de companie pentru bărbați includ: babe, copil, miere, urs și boo.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă răcoroasă Pasul 12
    2. Utilizați o poreclă din copilărie. În timp ce poreclele din copilărie pot fi jenante, mai ales pe părinții voștri ți-au dat, pot fi drăguți și îndrăgit dacă aveți un prieten sau o prietena. Adresați-vă părinților altcuiva ai celorlalți dacă au avut o porecla când erau puțini. Utilizați-l data viitoare când vă vedeți prietenul sau prietena dvs. și vedeți cum reacționează.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 13
    3. Creați o poreclă secretă. Creați o pseudonimă pe care o utilizați pe dvs. și o altă utilizare semnificativă atunci când sunteți singuri. Puteți utiliza o poreclă standard, cum ar fi "boo", "miere" sau "babe", sau veniți cu propria dvs.
  • Creați un nume bazat pe ceea ce găsiți cel mai atractiv în alte semnificative. De exemplu, dacă iubitul tău este un kisser bun, numiți-l "buzele dulci", sau dacă prietena ta este frumoasă și bună, spune-i "Angel".
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă rece Pasul 14
    4. Combinați-vă numele. Multe cupluri de celebritate sunt cunoscute de fanii lor prin poreclele lor, cum ar fi "Brângelina" (Angelina Jolie și Brad Pitt), "Kimye" (Kim Kardashian și Kanye West) sau originalul "Bennifer Lopez și Ben Affleck). Experimentați scrierea diferitelor combinații ale primelor și a numelor dvs. Începeți să o utilizați când sunteți în jurul prietenilor, astfel încât să se bată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să o faceți unic. Nume precum "Ace", "Slick" și "Skippy" sunt ușor de reținut, dar nu originale.
  • Încercați să nu utilizați un nume dintr-un joc online. "Maestrul Dungeon" sună minunat, dar oamenii nu o vor înțelege.
  • Căutați inspirație pentru poreclele creative din filme, cântece și emisiuni TV. Cu toate acestea, nu o face atât de obscur că oamenii nu înțeleg referința.
  • Dacă dați cuiva o poreclă, asigurați-vă că se potrivește personalității lor.
  • Rețineți că multe porecle nu sunt create în scop, dar se întâmplă "în acest moment". Având o poveste amuzantă sau glumă în spatele porecla dvs. va face mai unică și memorabilă.
  • Youcan dau altcuiva o porecla bazată pe un lucru de un moment dat pentru a fi unic și memorabil.
  • Asigurați-vă că răspundeți la porecla dvs., dacă nu vă puteți aminti porecla dvs. este "as" atunci poate că nu aveți nevoie de unul.
  • Încercați să o faceți atrăgătoare și distractivă. Ace, slick, și lucrează mai bine decât Zorelb.
  • Gândiți-vă la un cuvânt care vă descrie. Găsiți o modalitate de ao spune într-o altă limbă și să începeți să utilizați asta ca o porecla.
  • Avertizări

    Evitați poreclele că sexul de referință, drogurile sau violența.
  • Nu fiți o copie - dacă o altă persoană știți o porecla, nu o folosiți.
  • O poreclă ar trebui să fie distractivă, dar nu obscen sau ofensivă. Fiind numit "Sexy DJ Daddy" poate lucra în unele locuri, dar nu la locul de muncă sau la școală.
  • Rețineți că orice porecla vă poate urmări în jurul valorii de restul vieții, inclusiv relațiile viitoare, locuri de muncă etc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar