Cum să fii rece și popular în clasa a șasea

Clasa a șasea poate fi un timp complicat pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți în partea de sus a lanțului alimentar din școala elementară sau în partea de jos a radarului social. Dacă doriți să fiți cool și popular, este vorba de a trata ca și cum ați fi deja misto, Îmbunătățirea încrederii, și așteptând lumea să prindă. Urmați doar acești pași și veți fi pe drum!

Pași

Partea 1 din 3:
Privind rece și popular
  1. Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 1
1
Obțineți un dulap care arată grozav pe tine. Amintiți-vă, hainele nu trebuie să fie nume de marcă pentru a fi răcoroase și te fac să arăți bine. Unele magazine excelente pentru a încerca sunt Aeropostale, Roxy, Navy Vechi, Forever 21, Hollister, A`gaci, Rue 21, American Eagle, River Island, țintă, Walmart, Brandy Melville și multe altele.Amintiți-vă să obțineți haine adecvate pentru vârsta dvs. Nu copiați stilul de modă al nimănui, deoarece atunci oamenii vor crede că sunteți un wannabe sau un poser. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte pe măsură ce găsiți hainele perfecte pentru dvs. Dacă școala dvs. are uniforme, nu vă faceți griji, nu uitați să accesați.
  • Este în regulă dacă amestecați hainele împreună și faceți lucrurile la modă într-un mod unic ", la fel Arătați-vă propriul stil în timp ce folosiți doar cel mai mic pic de copiere de la altcineva, cum ar fi bijuterii stratificate.
  • Mama blugi sunt în stil. Dar amintiți-vă, blugi Baggy arata grozav pe unii oameni, dar nu toată lumea. Băieții nu ar trebui să evite blugi baggy decât dacă vor să meargă pentru aspectul respectiv.
  • Blugi tulbure sunt în și vă puteți face propria voastră! Obțineți ajutor de la un frate mai vechi sau un văr care vă poate ajuta să nu rupeți găurile drepte, ci le amestecați. Înainte de a vă tăia blugi, puteți practica pe țesături, experimentând cu frauare și tăiere. Aflați cum să faceți "scară" blugi.
  • Pulovere! Cardiganii sunt în stil, la fel ca și puloverele ușoare ale gâtului cu un top pentru fete.
  • Cămășile de polo nu sunt Nerdy dacă le purtați corect, deci totul depinde de modul în care arăți și cum le purtați! Încercați un polo simplu cu blugi slabi și pantofi cum ar fi converse sau similare.
  • Un polo simplu într-o culoare de bază este frumos. Dacă doriți să obțineți un polo, totuși, obțineți unii din Ralph Lauren sau Lacoste. Ralph Lauren este cunoscut pentru cămășile de polo.Dacă nu vă puteți permite cămăși polo din aceste magazine, Abercrombie, Hollister, Ardene și Aeropostale au întotdeauna cele bune. Cămășile de polo pot să nu pară bune pe fetele care au sânii și sunt adesea în formă de amenajare, arătând unde partea de sus a blugi poate avea un brioșă de sus.
  • Hoodies sunt esențiale în funcție de unele. Ei merg cu aproape totul! Asigurați-vă că hoodie este o potrivire bună, dar baggii și liberi pot arăta, de asemenea, drăguț cu plăci. Fetele pot purta un pulover și un combo de fuste.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 2
    2. Acceseaza-te. Accesirea este importantă, dar nu exagerați-o. Coliere lungi sunt răcoroase. Cercei, știfturi, sunt bune prea bune. O tendință mare este Bock Ray-Ban 1 ochelari de soare culori, care pot fi cumpărate la Claire sau în glazură. Pălării și Fedoras larg sunt întotdeauna o alegere bună. Dacă mergeți la o școală care are uniforme, nu împingeți limita deoarece ați putea avea probleme.
  • Ia niște pantofi noi. Unele alegeri bune sunt Heelys, Nike Free-Free, Converse, Sperry, Reeboks și Boots Combat.
  • Băieții pot purta un ceas care merge cu personalitatea lor. Ar putea fi fie un ceas sport, unul formal, unul cu curea de piele etc.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 3
    3
    Păstrați-vă aspectul natural. Fetele, folosesc doar balsam sau luciu de buze, și o anumită rimel, umbra ochilor (cei care lucrează). Folosind oyeliner sau fundație groasă vă va face să arătați fals. O cantitate de lumină pe piele poate ascunde zits sau întuneric sub cercurile oculare. Unii concealer au construit în medicina de acnee. Puteți merge și natural uneori. Asigurați-vă că cereți părinților dvs. înainte de a începe să utilizați machiajul, dacă doriți să o încercați.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 4
    4. Aveți grijă de pielea voastră. Spala-te pe fata O dată dimineața și dreapta când sunteți pe punctul de a merge la culcare pe timp de noapte cu un curățitor care este ideal pentru dvs.
  • Dacă ajungeți cu un cos, nu o strângeți, deoarece acest lucru poate duce la o mică dentare în pielea dvs. numită un pickmark care durează ani după ce cosul a dispărut. Există un instrument special pentru îndepărtarea cosurilor și a capului negru cu o buclă la sfârșit.
  • Înainte de a face acest lucru, sau chiar spălați fața, puteți umple chiuveta cu apă caldă, puneți un prosop peste cap și să vă sprijiniți chiuveta. Aburul vă va deschide porii, ajutând la spălarea acneei să pătrundă.
  • Încercați să puneți acoperirea lichidului, iar după ce se usucă, puneți o acoperire cu pulbere. Spălându-vă fața mai mult de două ori pe zi vă va usca pielea, făcându-l scalabil și fulgi și va provoca mai multe acnee și apoi veți avea o problemă mai mare.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 5
    5. Luați în considerare obținerea unei manichiură. Oferindu-vă o lucrare de manichiură. Puteți merge la țintă și obțineți lustruire de unghii de 2 $ și seturi ieftine de autocolante de unghii. Școlile de frumusețe pot fi instruiți studenți, manichiură pentru 5 dolari în loc de 20 de dolari. De asemenea, puteți merge pe YouTube și puteți învăța cum să faceți orice design pe cont propriu.
  • Din nou, dacă manichiunile nu sunt lucrurile tale, nu trebuie să ieși și să le ia.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 6
    6. Fii curat. Periați-vă dinții de două ori pe zi, utilizați apă de gură și spălați-vă părul de câte ori pe săptămână, deoarece are nevoie. Nu merge nebun pe produsele de stil. Căutați o cremă de coajă de păr care vine într-o cadă, nu o sticlă de squirt, dacă ești băiat. Dacă sunteți o fată tot ce aveți nevoie este Bobby Pins, piepteni pentru tipul de păr, benzile de cauciuc, bandajele și un spray de păr ușor. Dacă doriți un tip de păr diferit, puteți cumpăra îndreptarea sau curățarea fiarelor.
  • Părul gras nu este exact atractiv, deci asigurați-vă că îl spălați în mod regulat!
  • Asigurați-vă că dacă aveți bretele, obțineți benzi clare! Dar, cu benzi clare, asigurați-vă că nu mâncați ceva care le poate pata.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 7
    7
    Obțineți un aspect elegant. Încercați o tăietură de păr care se potrivește cu forma și personalitatea feței. Puteți adăuga o lovitură de culoare distractivă în părul tău. Bretele laterale sunt prea bune.
  • Părul stratificat este un stil clasic pentru păr mai lung, la fel ca părul drept. Vă îndoiți părul acasă. Îndreptarea poate deteriora scalpul și părul, fie că este permanent sau cu un fier. Deci, încercați să minimalizați substanța chimică și să rămâneți la opțiuni mai sănătoase.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 8
    8. Au o pungă școlară elegantă. Sacurile de mesagerie vin în toate stilurile și culoarea și poate fi unisex prea. Sau puteți merge cu o structură mai puternică, cele mai multe rucsacuri oferă. Ele sunt purtate pe spate, astfel încât nu doare la fel de mult ca o pungă de umăr. Ele vin cu suporturi de apă și buzunare exterioare, un lucru pe care majoritatea saci mesager nu le au. Rucsacurile Kipling sunt în.
  • Pungi de tote sunt elegante pentru fete. Dar dacă aveți un drum lung de parcurs, un rucsac cu o mulțime dacă cărțile care merg pe spate sunt cea mai bună alegere. Dacă vă plimbați sau mergeți la școală, veți avea nevoie de un rucsac cu două umeri bine căptușite.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând rece și popular
    1. Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 9
    1
    Face ca alți oameni să se simtă importanți. Aceasta este cheia dacă doriți să fiți răi și populară. Dacă oamenii cred că credeți că sunt importanți, vor dori să-și petreacă timpul să stea cu tine. Dacă pari că ești doar obsedat de tine, atunci nimeni nu va vrea să fie în jurul tău. Iată câteva lucruri de făcut dacă doriți să faceți alte persoane să se simtă speciale:
    • Asculta la ceea ce spun oamenii și răspundeți să-i spuneți că ați acordat atenție.
    • Cereți oamenilor o mulțime de întrebări pentru a le arăta că vă interesează.
    • Faceți conversația despre alte persoane, nu doar pe voi înșivă. Nu vă lăudați doar despre voi înșivă. Asigurați-vă că și ei să le întrebi despre ei.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 10
    2. Tratați alți oameni cu respect. Fiind popular nu înseamnă să acționați ca și cum ai fi în Fete rele -- sigur, asta vă poate atrage atenția, dar acest fel de act poate deveni vechi, rapid. În schimb, ar trebui să încercați să fiți drăguți cu oamenii fără a fi fals, astfel încât să se simtă bineveniți în jurul vostru. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte:
  • Evitați bârfele Ori de câte ori poți sau vei avea o reputație ca o bârfă și nimeni nu va avea încredere în tine.
  • Nu concurați cu alte fete la școală. Te va face să te uiți disperat. Dacă un alt copil dorește să concureze cu dvs. în popularitate, dating sau stil, spune "Nu. Nu am nevoie de un concurs pentru a dovedi că sunt bun."
  • Niciodată nu fiți falsificați sau pretindeți că sunteți prieteni cu cineva pe care nu-i place.
  • Fi simpatic și Afișați empatia Când cineva povestește o experiență dureroasă.
  • Compliment cineva pe părul, hainele, pantofii, rucsacul etc. când arată bine sau când simți că au nevoie de ea să înveselească.
  • Fii respectuos tuturor, inclusiv profesorii, prietenii tăi și alți copii.
  • Fii vesel, natural și ieșit. Creați un echilibru între muncă și divertisment.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 12
    3. Fii drăguț cu membrii sexului opus. Dacă sunteți o fată, nu arătați afecțiune unui tip care vă place să fiți rău pentru alți tipi sau că va fi frică și nu vrea să vă întrebe. De asemenea, nu jucați din greu pentru a obține. Se transformă într-un băiat chiar dacă T.V. arată că arată că îl transformă.
  • Nu trebuie să fii drăguț cu fiecare persoană de sex opus, dar nu fiți rău pentru oamenii care vă plac pentru că credeți că flirtează, fie.
  • Dacă nu sunteți gata să vă placă oamenii romantic sau să încercați să întâlniți oameni, nu vă faceți griji despre asta. Veți ști când este timpul și nu este nevoie să vă grăbiți.
  • Imaginea intitulată Fii rece și populară în clasa a șasea Pasul 11
    4. Nu vă fie frică să discutați cu oamenii noi. Când te simți singur și ca nu ai prieteni sau poate ai prieteni, dar nu sunt doar cu tine la vremea respectivă, doar să spui salut cuiva. După un timp de a face acest lucru și de a începe conversații cu oamenii, veți avea o mulțime de prieteni.
  • Încercați să discutați cu niște oameni populari și poate să le invitați la o petrecere sau doar să stea afară. Încercați să nu căutați disperat să deveniți popular în timp ce faceți acest lucru.
  • Nu lăsați prietenii tăi vechi în urmă doar pentru a fi popular.
  • Tratați pe toți în mod egal și tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați.
  • Încercați să faceți o mulțime de prieteni buni, demn de încredere.
  • Nu dezvălui prea mult despre tine. Păstrați oamenii să se întrebe.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 13
    5. Lăsați oamenii să vă vadă că aveți un timp minunat. Dacă vrei să fii răcoros și popular, atunci nu poți să te uiți disperat sau ca și cum ai încerca mereu să stai cu copiii răciți sau să aștepți ca oamenii să vină la tine. Dacă acționați ca viața partidului, oamenii vor crede că sunteți. Chiar dacă sunteți la petrecere și vorbiți cu cineva care nu vă place foarte mult, dacă încercați să profitați la maximum de conversație, să râdeți și să arătați ca și cum ați avea un moment minunat, atunci oamenii vor Gândiți-vă, există o persoană care are întotdeauna un timp minunat și vor dori să vină și la tine.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii complet fals. Înseamnă doar că ar trebui să fii absorbit în ceea ce faci în loc să vrei întotdeauna să faci ceva "Cooler" sau "mai bine."
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 14
    6. Construiți-vă încrederea. Fiind cool și popular nu este doar despre căutarea în acest fel, dar este vorba sentiment Cool și popular prea. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii încrezător în cine ești și să știi că ai ceva de oferit lumii. Lucrați la iubirea persoanei care sunteți și îmbrățișând viața pe care o aveți în loc să doriți să fiți pe cineva diferit. Acest lucru poate dura ani, dar trebuie să faceți un efort să vă iubiți cu adevărat în loc să vă iubiți pe alții.
  • Fiind încrezător, nu înseamnă că te gândești că ești perfect. De fapt, fiind conștient de unele defecte și lucruri pe care le puteți îmbunătăți vă vor face o persoană și mai încrezătoare.
  • Fiind încrezător, înseamnă, de asemenea, având limbaj de corp încrezător. Ar trebui să vă păstrați capul ridicat, să căutați drept înainte și să aveți o poziție bună, astfel încât să vă arătați confortabil cu cine sunteți.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 15
    7
    Nu mai îngrijește ce gândesc ceilalți. Oamenii cu adevărat populari sunt atât de mulțumiți de cine sunt că nu încearcă să-i mulțumească altor persoane. Dacă cineva se distrează de hainele tale sau ceva ce faci, nu-ți schimba costumul sau nu mai face să o faci. În schimb, îmbrățișați-vă cine sunteți și învățați să vă ridicați de pe haters gelos. Este bine să cereți sfaturi atunci când sunteți pierdut, dar ar trebui să evitați să faceți ceea ce spun ceilalți doar pentru că credeți că vă va face mai rece.
  • Dacă sunteți popular, atunci veți putea să setați tendințele, să nu încercați să le urmați.
  • Desigur, este imposibil să nu mai îngrijiți ce cred oamenii peste noapte. Dar trebuie să faceți un efort pentru a fi propria voastră persoană pentru a începe.
  • Partea 3 din 3:
    Implicarea
    1. Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 17
    1. Acceptați pe alții. La fel ca tine, alți studenți pot avea și probleme și probleme. Tot ce au nevoie este de a fi acceptate. Tratați oamenii așa cum doriți să fiți tratați. Dacă vrei cu adevărat să fii răcoros și popular, nu fiți înviat pentru alții. Fiind popular este despre ceilalți care vă plac și vă privesc.
    • Dacă cineva vrea să fie prietenul tău, nu-i împinge sau nu-i evita. În schimb, încercați să fiți prietenoși și să vedeți dacă sunt un prieten bun pentru dvs. Și dacă nu sunt, atunci vă ocupați de munca dvs. sau spuneți-le, așa că știu că vă rănesc.
    • Nu-ți scoți BFF doar pentru că unii "popular" Copiii cred că prietenul tău nu este rece. În momentul potrivit, încercați să le arătați cât de griji sunt într-adevăr.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 16
    2. Fi activ în sala de clasă. Nu trebuie să fii animalul de companie al profesorului sau cel mai implicat student pentru a fi observat un pic. Fii prietenos, participa, și nu fi un clovn complet de clasă. Dacă sunteți tăcut în clasă sau discutați doar cu singura persoană pe care o cunoașteți, atunci nu veți observa. Vrei ca oamenii să te vadă și să gândească, cel puțin, "Oh da, fata asta este în clasa mea de engleză..." Trebuie să faci o impresie dacă vrei să fii popular.
  • Dacă aveți un partener de laborator sau faceți grup de grup, fiți prietenos și frumos față de oameni, chiar dacă nu credeți că aveți multe în comun.
  • Nu trebuie să vă ridicați mâna la fiecare două secunde pentru a vă observa alți studenți. Doar participați când aveți ceva nou sau de ajutor să spuneți. Dați și altora o șansă.
  • Dacă aveți un test care apare, vedeți dacă doriți să formați un grup de studiu cu câțiva oameni. Care poate fi o scuză pentru tine de a socializa un pic mai mult.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea etapă 17
    3. Încercați pentru o echipă. Alăturați-vă la un sport de echipă este o modalitate excelentă de a întâlni oameni noi și de a vă pune acolo. Dacă școala dvs. are sporturi de echipă, mare. Dacă nu, aderarea la o echipă REC vă poate ajuta să cunoașteți și mai mulți oameni. Făcând parte dintr-o echipă, vă poate ajuta, de asemenea, să știți cum să lucrați cu ceilalți și vă veți face mai confortabil cu o varietate de oameni.
  • Nu trebuie să fii cea mai atletă persoană din lume pentru a vă alătura fie unei echipe sportive. Trebuie doar să aveți niște unități și dorința de a învăța ceva nou.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea 18
    4. Alăturați-vă unui club. Cluburile sunt o modalitate excelentă de a întâlni mai mulți oameni și de a încerca ceva nou, mai ales dacă se alătură unei echipe sportive nu este pentru dvs. Dacă școala dvs. are cluburi, cum ar fi ziarul sau anuarul, aderarea la cineva ar fi o modalitate foarte bună de a întâlni o varietate de oameni interesați de lucruri diferite. Cu cât mai mulți oameni știți, cu atât mai popular veți fi. Este vorba despre cunoașterea cât mai multor oameni diferiți, nu doar lipiți la același șase "misto" Oamenii din școala ta.
  • Alăturați-vă la un club vă poate ajuta să găsiți ceva nou care vă interesează, ceea ce vă va stimula încrederea și vă va face să vă simțiți ca o persoană mai dinamică.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 19
    5. Implicați-vă în cartierul dvs. Stai cu copiii din cartierul tău, ajutați-ți vecinii și petrece timp să stea afară în loc să petreacă orele încercând să-ți îmbunătățești imaginea pe Facebook. Deci, dacă copiii din cartierul dvs. sunt puțin mai în vârstă sau mai tineri decât tine sau merg la o altă școală? Suspendând cu cât mai mulți oameni posibili vă va face o persoană mai deschisă și vă va face să vă arătați și să vă simțiți mai populari.
  • Dacă există copii mai în vârstă în cartierul dvs., atunci vă pot ajuta să vă construiți reputația, prea - fiind populară în clasa a șasea nu înseamnă doar vorbirea cu clasa a șasea.
  • Încercați să împărtășiți ceea ce învățați, când le-ar putea ajuta. Pe măsură ce învățați, veți găsi pe alții care se ocupă de ceva timp de a vă ajuta. Să fie deschis pentru a ajuta și nu vă așteptați la popularitate imediată. Uneori, trebuie să faci tot ce ai putea pentru alții și să comori amintirile.
  • Imaginea intitulată Fiți rece și populară în clasa a șasea Pasul 20
    6
    Fi mai social. Pentru a fi popular, trebuie să vă implicați în mai multe activități sociale. Acceptați invitații la petreceri, chiar dacă nu veți cunoaște mulți oameni acolo și cunoașteți-le. Aruncați petreceri proprii și aveți o mare varietate de persoane în lista dvs. de oaspeți. Mergeți la mall și filme cu prietenii dvs. în weekend, în loc să vă petreceți acasă. Și dacă apar evenimente precum dansurile școlare sau alte evenimente post-școlare, faceți un punct de a fi acolo.
  • Cu cât mai mulți oameni se obișnuiesc să vă vadă, cu atât veți deveni o parte a scenei. Nu trebuie să fii cea mai populară persoană de la dans sau la mall pentru a cunoaște mai mulți oameni și pentru a avea un timp minunat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Găsiți un grup de prieteni buni pentru a obține o reputație bună. Nu puneți în picioare cu grupul care este întotdeauna în necazuri și discuții despre lucrurile inadecvate.
  • Să stea cu o mulțime de grupuri diferite și să inviți întotdeauna o varietate în grupul dvs. Vă arată că sunteți deschis și acceptarea altora. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă petreceți cu dreapta prieteni. Spuneți nu la alcool, droguri, sex, bande, crimă și orice altceva vă simțiți incomod cu.
  • Nu vă lăudați niciodată despre starea dvs. socială, veți suna blocat și că lucrurile nu merită să ne lăudăm oricum. Dacă alții încep să se laude, puteți pleca sau schimbați conversația. Nu răniți sentimentele oamenilor și încercați să vă potriviți.
  • Faceți un grup de prieteni! Introduceți unii dintre prietenii dvs. la alții din prietenii dvs. Dacă devin prieteni, veți avea un grup de prieteni în care puteți avea încredere.
  • Nu forțați prietenii dacă urmați acești pași, prietenii vin în mod natural. Nu vă îngrijorați că nu faceți prieteni, dacă așteptați să obțineți în cele din urmă niște prieteni.
  • Nu pretindeți că sunteți prietenul cuiva dacă nu le place. Doar zâmbetul când vorbesc despre lucruri amuzante și încearcă să fie prietenoși. Nu trebuie să fii cel mai bun prieten al lor să-i dai un zâmbet.
  • Încearcă să fii amuzant! Toată lumea iubește o persoană cu un mare simț al umorului. Zâmbind și având o atitudine pozitivă, de asemenea, vă face o persoană distractivă să fie în jur. Cu toate acestea, aveți grijă dacă aveți un simț al umorului sarcastic. Ai putea ofensa oamenii fără sens!
  • Încercați să discutați în grup. Nu stați acolo și doar ascultați - participați și angajați alții. În același timp, nu excludeți oamenii: inclusiv toată lumea este matură și arată că sunteți o persoană bună.
  • Dacă credeți că nimeni nu vă place, încă mai aveți încredere. Încercați să nu vă deranjați oamenii și continuați cu studiile dvs.
  • Încercați să nu fiți prea timizi și găsiți un bun prieten pentru a împărtăși niște hobby-uri și interese cu.
  • Când cineva vă cere să nu mai faceți ceva, cum ar fi vorbirea extrem de tare, opriți-vă. În caz contrar, puteți fi văzută ca peannabe enervantă, în loc de cineva răcoros.
  • Avertizări

    Când mergeți să raportați lucruri rele pe care le-ați asistat sau ați auzit, este mai bine să o faceți anonim, astfel încât să nu vă răniți verbal sau fizic.
  • Stați departe de medicamente cu toate costurile. Dacă copiii populari o fac, stai departe de ei. și să le raporteze.
  • Școala de mijloc este un moment în care clipele încep să iasă. Chiar dacă nu ar trebui, oamenii vă vor judeca în funcție de aspectul dvs. Ignorați-le. Nu merită timpul tău.
  • Dacă "copii misto" sunt medii și vă scufundă, nu merită timpul. Fiind tine însuți este cel mai bun mod de a deveni popular.
  • Nu fiți presați să faceți nimic cu adevărat, nu doriți să faceți.
  • Prietenii sunt inutile, puteți supraviețui clasa a 6-a fără unul. Este normal să ai o pasiune în clasa a 6-a, dar nu te copleșiți de asta. Nu vă sărutați!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar