Cum să faci uscat ianuarie

Uscat ianuarie este o provocare în care oamenii încearcă să taie alcool pentru luna ianuarie. Mulți oameni găsesc uscat ianuarie îi ajută să scadă în exces de kilograme câștigate de overindulgence în timpul sărbătorilor. De asemenea, oamenii găsesc că au nevoie de o pauză de la băut în general după decembrie. Dacă doriți să faceți uscat ianuarie, găsiți înlocuitori pentru alcool. Umpleți calendarul cu evenimente care nu necesită băutură. Identificați declanșatoarele pentru băut și încercați să ajustați programul pentru a evita declanșatoarele. Dacă vă alunecați, nu vă lăsați să vă ruineze întreaga lună. Nu vedeți să vă răsfățați în una sau două băuturi ca un motiv pentru a vă întoarce la alcool cu ​​totul.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea înlocuirilor pentru alcool
  1. Imagine denumită Do Dry ianuarie Pasul 1
1. Găsiți provocări fizice. Mulți oameni renunță la alcool în ianuarie pentru a elimina o anumită greutate și pentru a-și îmbunătăți sănătatea generală. Dacă aceasta face parte din obiectivul tău uscat din ianuarie, dă-ți niște provocări fizice. Având obiective fizice vă va distrage de la băut și endorfinele pe care le câștigați de la exercițiu pot ajuta la înlocuirea înălțimii pe care o simțiți din alcool.
  • Setați un obiectiv dincolo de abilitățile dvs. de fitness actuale. De exemplu, dacă puteți rula aproximativ 10 minute fără a fi înfășurați, încercați să creșteți timpul de funcționare la 15 minute, apoi 20 de minute și așa mai departe.
  • Dacă sunteți dedicat unui obiectiv de fitness, energia dvs. va merge spre asta. Acest lucru va facilita evitarea gândirii la alcool. Veți avea, de asemenea, mai puțină dorință de a bea, așa cum probabil că nu va dori să vă saboteze obiectivele de fitness prin supraîncălzind în băutură.
  • Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 2
    2. Faceți cocktailuri gratuite de alcool. Mulți oameni se bucură de gustul unui anumit tip de alcool sau cocktail. Nu trebuie să vă întoarceți la băuturi alcoolice pentru a satisface poftele. Uitați-vă să faceți propriul dvs. cocktailuri alcoolice sau să comandați băuturi gratuite de alcool la baruri.
  • Puteți amesteca lucrurile cum ar fi sucul, zgomotele și apa de seltzer pentru a crea imitații de băuturi ca modurile vechi și gin și tonice. Gândiți-vă la ceea ce aromele pe care le doriți și încercați să le replicați. De exemplu, dacă vă place Mimosas pentru brunch, încercați să amestecați apa de seltzer cu aromă cu suc de portocale pentru a satisface pofta.
  • Puteți achiziționa vinuri și bere gratuite de alcool la magazinul alimentar.
  • Dacă ieșiți la un bar pentru un eveniment social, planificați-vă băuturile în avans. Multe baruri au meniuri online care listă băuturi fără alcool sau cocktail-uri. Găsiți ceva ce vă puteți trata cu asta nu conține băutură.
  • Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 3
    3. Începe un nou hobby. Mulți oameni se aplecă pe alcool pentru divertisment. Dacă aveți adesea câteva băuturi pentru a trece timpul, găsiți alte modalități de a vă distra.
  • Alăturați-vă unei clase. Puteți încerca o clasă de gătit, o clasă IMPREV, o clasă de pictură sau o altă clasă care vă interesează. Banii pe care îi vei salva pe alcool pot fi pusi în educarea ta.
  • Ia un hobby pe care l-ai neglijat. Dacă obișnuiți să coaseți, dar nu mai, reveniți la asta.
  • Imagine denumită Do Dry ianuarie Pasul 4
    4. Vedeți mai multe filme. Mulți oameni se bucură de vederea tuturor nominalizărilor Oscar înainte de februarie. Încercați să vă concentrați atenția spre a vedea o mulțime de filme în ianuarie. În loc de gong la baruri cu prietenii, planificați o noapte de film.
  • Țineți minte, unele teatre servesc alcool în anumite nopți ale săptămânii. Încercați să evitați aceste tipuri de teatre pentru a rămâne pe drumul cel bun cu obiectivele dvs.
  • Imagine denumită Do Dry ianuarie Pasul 5
    5. Face comisioane pe care le-ai pus. Stai ocupat vă poate ține departe de alcool. Mulți oameni văd luna ianuarie ca un moment de reorganizare și schimbare a stilului lor de viață. Dacă există proiecte sau comisioane pe care le-ați pus, răsfățați-vă în următoarele în loc să beți.
  • Gândiți-vă la ceva ce ați vrut să faceți, dar nu ați făcut-o. Poate că există un sertar în dormitorul dvs. care are nevoie de reorganizare. Poate că ați vrut să găsiți în cele din urmă un buget pentru a vă plăti cardul de credit.
  • Folosește luna ianuarie ca o oportunitate de a sta jos și de a afla aceste lucruri în loc să se spargă în alcool.
  • Partea 2 din 3:
    Coping emoțional
    1. Imagine denumită Do Dry ianuarie Pasul 6
    1. Fiți conștienți de ce beți. Imaginându-vă motivele pe care le consumați de obicei vă pot ajuta să faceți față emoțional. Puteți realiza ce rol joacă alcool în viața ta, permițându-vă să găsiți alte mijloace pentru a umple acest rol.
    • În primul rând, gândiți-vă când aveți tendința de a bea. Beți social în weekend? De obicei aveți o bere sau două după o zi lungă de lucru?
    • Odată ce ați identificat situațiile în care beți de obicei, gândiți-vă de ce beți. Dacă, spuneți, de obicei, aveți câteva bere doar joi și vineri, poate stresul de muncă vă face să vă relaxați. Gândiți-vă la alte lucruri pe care le puteți face pentru a vă relaxa. Poate că ai putea merge pe o plimbare lungă sau poți să-ți dai un tratament, ca un castron sau înghețată, în loc să ajungi la băutură.
  • Imagine denumită Do Dry ianuarie Pasul 7
    2. Identificați și evitați declanșatoarele. Pot exista anumite situații sau momente în care sunteți mai tentați decât alții. Încercați să identificați orele în care apar declanșatoare să bea. Odată ce ați identificat aceste declanșatoare, încercați să vă modificați programul pentru a le evita.
  • De exemplu, poate biroul dvs. are o oră fericită în zilele de vineri. Pentru a evita participarea, încercați să programați ceva imediat după muncă vineri. Dacă, spuneți, aveți o clasă de spin la sala de gimnastică în fiecare vineri, aceasta este o mare scuză pentru a sări peste ora fericită.
  • Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 8
    3. Notați motivele pentru renunțare. Poate fi greu să rămâi motivat dacă pierzi evidența motivelor din spatele obiectivelor tale. Când începeți să vă simțiți tentați să beți, scoateți un stilou și hârtie și scrieți toate motivele pentru care renunțați.
  • Gândiți-vă la mentalitatea dvs. când ați început să se usuce ianuarie. De ce ați fost motivați să renunțați la băut? A fost să vărsați greutatea de vacanță? A fost să vă reamintim cum să vă distrați fără alcool?
  • Notați cât mai multe motive pe care le puteți aminti în ceea ce privește motivul pentru care ați renunțat. Puteți păstra această listă la îndemână și puteți să o consultați când aveți nevoie de motivație adăugată.
  • Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 9
    4. Căutați sprijin de la prieteni. Poate fi greu să renunți la băut toate de unul singur. Încercați să întrebați prietenii și membrii familiei pentru sprijin. Puteți lăsa oamenii să știe să nu invite la evenimente în care există o mulțime de alcool. De asemenea, puteți cere unui prieten sau unui membru al familiei să facă uscat ianuarie cu dvs. Cei doi vă puteți păstra unul pe altul motivat pe tot parcursul lunii.
  • De multe ori, oamenii simt că este potrivit să încurajeze pe alții să bea, chiar și după ce au refuzat politicos. Dacă aveți prieteni sau membri de familie care spun lucruri, "Haide, doar ai unul," l-ați lăsat politicos că nu aveți nevoie de această presiune suplimentară.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcane comune
    1. Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 10
    1. Nu lăsați o alunecare să-ți distrugă obiectivele. S-ar putea să alunece foarte bine în timpul lunii ianuarie. Mulți oameni ajung să se îngăsească într-una sau două băuturi sau să ajungă la băut cu prietenii social într-o noapte. În loc să vă vedeți această alunecare ca un motiv să renunțați la altfel, să o vedeți ca o mică greșeală și să vă întoarceți pe urmele următoarei zile.
    • Amintiți-vă, dacă ați băut mult în luna decembrie, limitarea consumului dvs. în ianuarie este o realizare. Dacă puteți merge în ianuarie a băut doar o dată sau de două ori, acest lucru este încă ceva de mândru. O greșeală în ianuarie uscată nu înseamnă că luna este împușcată.
  • Imagine intitulată face ca etapa 11 ianuarie 11
    2. Permiteți-vă mici recompense. Alcoolul este adesea o recompensă pentru oameni. Este posibil să aveți o băutură la sfârșitul unei zile lungi, de exemplu. Mulți oameni combină uscat ianuarie cu alte obiective pentru noul an, dar nu elimină toate recompensele dvs. imediat. Dacă ești prea strictă cu tine însuți, asta mărește probabilitatea de alunecare. Înlocuiți alcoolul cu alte recompense în loc să eliminați recompensele cu totul.
  • Vă puteți găsi să economisiți o mulțime de bani care nu beau. Utilizați acești bani pentru a vă răsfăța într-un alt mod. Ordinul de deconectare vineri seara, în loc să-l petreacă la bar. Cumpărați-vă un nou costum duminică după-amiaza în loc de un pahar sau două de vin.
  • Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 12
    3. Evitați barele cu totul. În timp ce puteți comanda băuturi nealcoolice la baruri, este ușor să vă simțiți ciudați sau inconfortabili fiind singurul care nu beau. De asemenea, puteți fi sub presiune pentru a bea dacă un prieten este, spuneți, cumpărați o rotundă sau cumpărarea de fotografii. În cea mai mare parte, încercați să evitați barele cu totul în timpul lunii ianuarie. Mergeți numai la baruri dacă este un eveniment pe care nu îl puteți evita, ca o petrecere de aniversare a unui bun prieten.
  • Imagine intitulată Do Dry ianuarie Pasul 13
    4. Vedeți uscat luna ianuarie ca o modalitate de a ajusta obiceiurile pe termen lung. Se usucă pentru o singură lună este puțin probabil să facă schimbări pe termen lung în sănătatea ta. Mulți oameni care se usucă pentru luna ianuarie ajung să se întoarcă la obiceiuri proaste după ce luna a trecut. Prin urmare, încercați să vedeți uscat ianuarie ca o modalitate de a aborda și a sparge obiceiurile de alcool rău. Vedeți-o ca pe un traseu pe termen lung, mai degrabă decât o pauză de o lună.
  • Gândiți-vă cum nu simțiți că nu beți. Acordați atenție beneficiilor, cum ar fi creșterea energiei, a anxietății reduse, a veniturilor suplimentare și a timpului liber.
  • Luați în considerare modul în care puteți relua în februarie. Puteți să vă planificați, să spuneți, să beți doar o dată pe săptămână sau la fiecare săptămână ca scop noul dvs. ani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar