Cum se schimbă

Schimbarea este inevitabilă în viață, dar asta nu trebuie să fie un lucru rău. Un om grozav a spus odată asta "Pentru a schimba orice, trebuie să vă schimbați mai întâi." Schimbarea dvs. necesită timp și dedicare, dar aveți puterea de a vă face diferit dacă sunteți dispus să lucrați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Permițându-vă să vă schimbați spre bine
  1. Imagine intitulată Schimbarea pasului 1
1. Știți că toate schimbările semnificative trebuie să vină din interior. Dacă nu aveți încredere în tine să se schimbe, atunci nimeni nu o va face pentru dvs. Schimbarea reală trebuie să fie condusă de dorința voastră de a fi mai bună, să se simtă mai bine și să aibă o perspectivă pozitivă asupra vieții. Schimbarea poate fi înfricoșătoare, dar vă place și aveți încredere în tine că puteți trece prin schimbări neacoperite.
  • Gândiți-vă la schimbări mari prealabile în viața voastră. Sunt într-adevăr înfricoșătoare în retrospectivă? Cât de bine te-ai ocupat de schimbări? Ce puteți învăța de la ei?
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 2
    2. Practicați afirmația pozitivă. O perspectivă pozitivă asupra vieții și a viitorului este esențială pentru adoptarea schimbării. Trebuie să schimbați mai întâi cum vă uitați la dvs. înainte de a vă putea schimba. Gândiți-vă la acest fel - dacă doriți să vă schimbați viața de dragoste pentru a deveni mai deschisă, nu veți ajunge prea departe dacă credeți că "nu merit să fiu îndrăgostită."Ștergeți acest limbaj negativ din mintea voastră, practicând o recătoșie pozitivă în fiecare zi, cum ar fi:" Mă iubesc "," pot face acest lucru ", sunt capabil să mă schimb."
  • Nu vă pedepsiți sau vă supărați dacă aveți un gând negativ. În schimb, înlocuiți-l cu un opus, pozitiv. Dacă ați crezut - "femeile care nu mă plac niciodată," contra-o cu "Nu am întâlnit o femeie care sunt compatibil cu încă."
  • Amintiți-vă că, pe măsură ce vă schimbați, nu veți deveni neapărat cineva complet nou. În schimb, veți dezvălui alte aspecte ale dvs.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 3
    3. Aveți grijă de corpul și mintea dvs. pentru a face schimbări mai ușoare. Chiar dacă obiectivele dvs. nu sunt legate de corpul vostru, fiind sănătoși și fericiți, va face mult mai ușor să vă concentrați asupra schimbării dvs. spre bine. Asigurați-vă că mâncați o dietă echilibrată, obțineți 7 - 8 ore de somn pe noapte, și faceți lucruri pe care le place să ștergeți stresul.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 4
    4. Recunoașteți comportamentele sau gândurile pe care doriți să le schimbați. Nu vă judecați sau vă supărați de greșelile voastre. Acesta este momentul să vă uitați la comportamentele dvs. printr-o lentilă neutră, imaginându-vă exact ce despre voi doriți să vă schimbați. Există un motiv pentru care doriți să vă schimbați și trebuie să faceți ceva explorarea pentru ao găsi. Având motivații clare, vor face mult mai ușor să se schimbe. Unele întrebări care trebuie întreprinse includ:
  • Mă face fericit?
  • Care sunt faptele, nu sentimentele, despre această situație?
  • De ce vreau să mă schimb?
  • Care este scopul meu final?
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 5
    5. Face un plan de acțiune. Acest lucru trebuie să fie specific și orientat spre scopuri. Prin stabilirea unor obiective mai mici, mai ușor de gestionat pe care le "truc" creierul în gândire, sarcina este mai ușoară, făcând mai ușor să vă angajați în proiectul dvs. De exemplu, ați putea dori să vă reformați viața de dragoste și să deveniți mai puțin timizi. Stabilirea unor goluri mici face ideea mai mare: "Schimbați-vă viața de dragoste", par mai puțin descurajantă.
  • Pasul 1: Gândiți-vă la ceea ce doriți într-un partener. Ce te atrage? Ce nu? Face o listă.
  • Pasul 2: Gândiți-vă la ceea ce a făcut ca relațiile să eșueze în trecut. Începeți să mergeți la sala de gimnastică, să vă curățați casa sau să vă concentrați mai mult la locul de muncă pentru a vă îmbunătăți șansele de dragoste.
  • Pasul 3: Comiteți-vă la bare și evenimente sociale cel puțin o dată pe săptămână sau faceți un profil de dating online.
  • Pasul 4: Întrebați o persoană pentru o dată ocazională. Indiferent de răspuns, opriți-l și continuați să încercați.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 6
    6. Începeți cu schimbări mici înainte de a aborda cele mai mari. Dacă încercați să tăiați alimentele cu junk, va fi incredibil de greu să renunțați la mâncarea de pizza, sodă, tort, bomboane și fast-hrană la o dată. Tăiați lucrurile periodic, ceea ce vă permite să vă bucurați de realizările dvs. timpurii și să vă obișnuiți încet cu schimbările mari. De exemplu, ați putea începe prin eliminarea sifonului din dieta dvs. O săptămână sau două mai târziu, tăiați pizza, apoi bomboane și așa mai departe.
  • Acesta poate ajuta la realizarea unui program, deoarece acest lucru vă va ține în verificare. Dacă scrieți că renunțați la pizza pe 20 aprilie, este mult mai probabil să renunțați de fapt decât dacă spuneți doar: "Voi renunța în cele din urmă."
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 7
    7. Alcătuiesc o "mini-cotă" pentru fiecare zi. Care este minimul pe care trebuie să-l faceți, în fiecare zi, pentru a vă face stick-ul de schimbare? Acest lucru este separat de obiectivele sau planurile pe termen lung, deoarece vă pune într-o mentalitate în fiecare zi pentru a lucra spre schimbarea dvs. Dacă doriți să vă reformați viața de dragoste, ați putea decide să aveți o conversație suplimentară cu un străin în fiecare zi, fie în autobuz, fie la locul de muncă. Acest lucru vă permite să vă exersați obiectivul mai mare fără stres sau frică.
  • Cota dvs. poate fi scăzută - tot ceea ce face este să setați barul pentru dvs. S-ar putea să decideți să faceți 10 împingeri în fiecare zi, dar nimic nu vă împiedică să faceți 100 de zile, de asemenea.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 8
    8. Păstrați-vă planurile pentru dvs. Acest lucru se opune înțelepciunii convenționale, care adesea spune că spunând cuiva obiectivele dvs. vă face mai probabil să le urmăriți. Cu toate acestea, studiul după studiu a constatat că oamenii se simt mai puțin motivați să lucreze după ce au anunțat planurile, deoarece simt o ușoară satisfacție la a le face. Excepția de la această regulă este atunci când lucrați cu un grup, deoarece lucrul la un scop împreună face frecvent pe toată lumea să muncească mai mult.
  • Scrierea obiectivelor și motivației și păstrarea lor la tine este o modalitate foarte bună de a fi "public" despre planurile dvs. de a schimba fără a împărtăși nimic.
  • Un exercițiu simplu, simplu de făcut este să utilizați o platformă ca Pinterest pentru a colecta idei vizuale despre ceea ce vă place sau unde doriți să fiți. În acest fel, veți avea o înregistrare pentru a vă uita înapoi.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 9
    9. Simplificați-vă viața. Schimbarea este adesea despre îndepărtarea lucrurilor care nu mai sunt relevante pentru viața dvs. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează cu adevărat, punându-vă energia în lucruri care vă fac mai fericiți și sănătoși. Luați o privire lungă la viața voastră și gândiți-vă la ceea ce nu este esențial. Ce activități faceți acest lucru care vă face constant nemulțumiți? Ce proiecte sau întâlniri ați dezactivat cât mai mult timp posibil? Există vreo modalitate de a elimina aceste stresuri din viața dvs?
  • Gândiți-vă la lucrurile mici - curățarea mesajelor dvs. de e-mail, anulând că sunteți abonamentul ziarului pe care nu l-ați citit niciodată, deschizând programul, etc.
  • Obiectivul este de a face mai mult timp în viața ta să vă concentrați asupra dvs., folosind noul timp liber pentru a vă schimba mai bine.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 10
    10. Fiți răbdători și știți că schimbarea nu este ușoară. Schimbarea necesită timp și, dacă nu, toată lumea ar fi în flux constant. Trebuie să vă angajați la schimbarea dvs. de luni pentru a vă asigura că se lipeste. Știți că vă veți răsturna, glisați înapoi în modurile voastre și vă gândiți să vă schimbați mintea. Acest lucru este doar natural, dar renunțarea la reforma dvs. la primul semn de necaz vă va împiedica să vă schimbați vreodată.
  • Pentru ca creierul dvs. să dezvolte noi conexiuni neuronale noi care durează toată viața, trebuie să lucrați la schimbarea dvs. timp de până la 4-5 luni.
  • Țineți minte în minte când lucrurile devin grele. Cantitatea de timp necesară pentru a ajunge acolo nu este ceea ce este important, destinația este.
  • Metoda 2 din 3:
    Formând obiceiuri mai bune
    1. Imagine intitulată Schimbarea pasului 11
    1. Formează un grup de prieteni în jurul noilor obiceiuri. Este mult mai ușor să se angajeze la un obicei dacă aveți pe cineva dispus să lucreze cu dvs. Vă mențineți reciproc răspunzător, amintiți-vă reciproc de goluri și vă sprijiniți reciproc când lucrurile devin dure. Dacă nu găsiți pe cineva care să vă alăture, căutați online pentru grupuri de asistență și comunități. Există forumuri și întâlniri pentru toată lumea și toate obiceiurile: de la renunțarea la medicamente pentru a lucra la opera de artă o dată pe săptămână.
    • Cereți unui amic să renunțe la fumat cu dvs.
    • Ridicați un partener de exerciții pentru a vă ajuta să vă motivați la sala de gimnastică.
    • Să se angajeze să trimită noi capitole, poezii sau idei unui prieten de scris o dată pe săptămână.
    • Dacă unii oameni par sceptici cu privire la transformarea voastră, nu vă simțiți rău. Când începeți să vă urcați jocul, oamenii se pot simți conștienți de sine că nu intenționează în propria lor viață.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 12
    2. Lucrați la obiceiul dvs. în fiecare zi. Există câteva excepții de la această regulă, deoarece nu doriți neapărat la ridicarea în greutate fără a avea o zi de odihnă aici și acolo. Totuși, cu atât mai frecvent vă practicați obiceiul pe care îl mai repede va deveni o parte automată a vieții voastre.
  • Găsiți modalități mici de a practica în fiecare zi. În timp ce nu puteți ridica greutățile în fiecare zi, ați putea să mergeți în continuare la sala de gimnastică și să faceți jogning timp de 20-30 de minute pentru a obține un exercițiu.
  • Acest lucru funcționează și pentru "obiceiurile rele", dar în sens invers. În fiecare zi vă cedezi obiceiului tău rău (fumat, mănâncă mâncare junk, minciună), faci mai greu să lovești. Concentrați-vă pe evitarea ispitei într-o zi la un moment dat.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 13
    3. Practicați-vă noua activitate sau obiceiul în același timp în fiecare zi. Corpul tău este un lucru uimitor. Când repetați aceeași activitate în același timp și / sau loc în fiecare zi, creierul și corpul încep să anticipeze și să se pregătească pentru activitate, făcându-l să se simtă natural. Acest tip de condiționare este de neprețuit pentru oricine care încearcă să dezvolte noi obiceiuri și poate fi folosit oriunde. Când construirea obiceiurilor, rutina este prietenul tău.
  • Programați același timp pentru a merge la sala de gimnastică în fiecare săptămână.
  • Anulați o cameră sau un birou pentru a studia sau a lucra în fiecare seară.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 14
    4. Liniați obiceiurile în rutine vechi. În loc să spun: "Voi face casa mea mai curată", ai putea spune "în fiecare zi când ajung acasă, voi curăța o cameră a casei."Acest lucru dă obiceiul tău un declanșator: de fiecare dată când umbli în ușă, îți vei aminti să faci o curățenie.
  • Puteți face acest lucru și cu obiceiuri proaste. Dacă fumezi întotdeauna în afara camerei de pauză la locul de muncă, evitați să mergeți acolo, ca să nu vă simțiți tentați să aprindeți o țigară.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 15
    5. Eliminați obstacolele. Renunțarea la fumat este mult mai dificilă dacă păstrați un pachet de țigări în buzunarul din spate. În mod similar, mâncarea sănătoasă este mult mai ușoară dacă aveți opțiuni sănătoase cu dvs. la prânz. Gândiți-vă unde vă aflați în procesul de gândire, obiceiul "se descompune" Gândiți-vă la modalitățile de a elimina aceste obstacole. De exemplu, ați putea:
  • Scapa de țigaretele tale.
  • Împachetați un prânz sănătos în noaptea înainte de muncă.
  • Exercițiu după muncă în loc de înainte, astfel încât să nu vă transpirați la birou.
  • Aduceți un creion și hârtie cu dvs. peste tot pentru a face idei, povestiri sau artă.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 16
    6. Știți că nu există nici un "număr magic" de zile necesare pentru ingrasarea unui obicei. Înțelepciunea convențională deține că durează 21 de zile pentru a ingra un obicei, dar acest lucru nu este adevărat. Obiceiuri diferite iau oameni diferiți cantități diferite de timp pentru a ridica. Unii cercetători au descoperit că obiceiurile devin într-adevăr automat după 66 de zile, nu 21. Aceasta înseamnă că nu este vina ta Dacă te lupți să faci ceva obișnuit, dar înseamnă, de asemenea, că trebuie să găsești motivația de a face un obicei mult mai mult de 2-3 săptămâni.
  • Nu vă îngrijorați dacă vă pierdeți o zi sau faceți o greșeală - aveți 66 de mai multe pentru a merge, deci într-o zi face doar o mică diferență.
  • Concentrați-vă pe obiectivul final, nu numărul de zile necesar pentru a ajunge la ea.
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea direcției în viață
    1. Imagine intitulată Schimbarea pasului 17
    1. Scoateți o imagine concretă a ceea ce doriți să deveniți. Făcând o schimbare majoră a vieții, de la sfârșitul unei relații pe termen lung cu schimbarea carierei, este de obicei înspăimântătoare, deoarece nu știți ce urmează. Această incertitudine vă poate paraliza dacă nu luați timp să vă dați seama unde vă dați exact exact. Nu trebuie să știți totul, nimeni nu putea, dar aveți nevoie de o viziune pentru modul în care veți schimba.
    • Ce vrei să elimini din viața ta?
    • Ce vrei să adaugi?
    • Unde te vezi de 1 an după ce ți-ai făcut schimbarea?
    • Ce vrei, mai mult decât orice altceva, să-ți petreci timpul?
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 18
    2. Planificați modalități specifice de a vă schimba stilul de viață. Odată ce ai o idee bună despre locul în care te duci, trebuie să-ți dai seama cum să ajungi acolo. Aceasta este adesea cea mai grea parte a schimbării, dar devine mult mai ușoară dacă vă gândiți la asta inversă. Spuneți obiectivul dvs. este de a deveni un autor celebru. Pentru a face această schimbare o realitate, gândiți-vă la pașii care ar duce la devenirea unui autor celebru până când ajungeți la cineva pe care îl puteți lucra la:
  • Scop: Pentru a fi un autor celebru.
  • Obțineți o carte publicată.
  • Găsiți un agent literar.
  • Scrieți și editați o carte.
  • Scrieți în fiecare zi.
  • Elaborează idei pentru cărți. Dacă nu aveți încă o idee, ați începe aici. Dacă o faceți, este timpul să scrieți în fiecare zi!
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 19
    3. Salveaza. Efectuarea unei mari schimbări în viață este mult mai ușoară dacă aveți o rețea de siguranță pentru a reveni. Ești mai probabil să faci o plimbare atunci când știi că eșecul nu înseamnă sfârșitul lumii, astfel încât să salveze puțini bani în plus. Acest lucru vă va permite să vă concentrați asupra schimbării vieții dvs., nu la plata facturilor.
  • Deschideți un cont de economii și începeți să puneți într-un procent mic (5-10%) din salariul dvs. în acesta.
  • Mulți consilieri financiari sugerează că au destui bani pentru a acoperi cel puțin 6 luni de cheltuieli de trai înainte de a face o schimbare mare, cum ar fi o mișcare sau o schimbare de carieră.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 20
    4. Fii educat. Niciodată nu doriți să faceți o schimbare majoră a stilului de viață fără a cunoaște ce vă aflați. Dacă doriți să începeți o nouă carieră, reveniți la școală este adesea cea mai bună modalitate de a vă urmări, deoarece cunoștințele specifice vă vor pregăti pentru o viață în câmpul dorit. Chiar și cei care caută schimbări mai "off-beat", cum ar fi călătoriile timp de un an sau devenind un artist, trebuie să studieze pentru a obține cea mai mare parte a schimbării stilului lor de viață.
  • Căutați autobiografiile unor persoane similare. În timp ce nu trebuie să urmați în urmele lor, ei oferă sfaturi valoroase despre ce să vă așteptați când vă schimbați.
  • Petreceți timp cercetarea noii dvs. modificări - ce fel de echipament aveți nevoie? Trebuie să mutați locațiile? Care sunt negativele noului tău stil de viață și te fac să vrei să schimbi mai puțin?
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 21
    5. Ieșiți din viața veche rapid și respectuos. Odată ce ați luat decizia de a face o schimbare și sunteți încrezător că este timpul să începeți, trebuie să vă tăiați legăturile vechi. Acest lucru nu înseamnă că nu veți vedea niciodată oameni din "viața veche" din nou. Mai degrabă, înseamnă că trebuie să luați ceva timp departe de rutine, obiceiuri și stil de viață pentru a schimba cu adevărat lucrurile. Nu ardeți niciodată poduri cu revedere crudă sau mânie. În schimb, lăsați oamenii să știe că sunteți pregătiți pentru o schimbare și i-ar plăcea sprijinul în timp ce treceți cu asta.
  • Imagine intitulată Schimbarea pasului 22
    6. Lucrați la realizarea noii dvs. schimbări în fiecare zi. Trebuie să vă angajați pe deplin la noua dvs. viață dacă vă așteptați vreodată să vă schimbați. Uneori acest lucru este ușor - dacă doriți să călătoriți timp de un an, trebuie să ajungeți într-un avion și să ieșiți din țară. Dar uneori acest lucru necesită disciplină zilnică. Indiferent de modul în care îl tăiați, de exemplu, trebuie să scrieți în fiecare zi dacă doriți să fiți un autor faimos.
  • Amintiți-vă, schimbarea este despre alegere. Faceți alegerile care aduc schimbarea dorită.
  • sfaturi

    Pas în afara zonei dvs. de confort. Faceți ceva pentru că se simte bine, nu pentru că toată lumea spune că are dreptate.
  • Nu se schimba niciodată pentru altcineva. Ar trebui să vă schimbați pentru că doriți și pentru că vă simțiți că vă va face o persoană mai bună.
  • Fi imaginativ. Schimbarea apare în moduri misterioase.
  • Nu vă grăbiți. Nu totul trebuie să se miște la viteza luminii, iar schimbarea va veni încet.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că schimbarea necesită timp. Obtinerea nerăbdător și a face o schimbare mare, bruscă sau prost gândită poate duce uneori la dezastru.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar