Cum să gătești hominy

Hominy este un ingredient delicios pe care îl puteți folosi în toate felurile de mâncare sau chiar să vă bucurați de toate pe cont propriu. Dacă ați avut vreodată Pozole mexicane, atunci știți cât de mare este aroma bogată de porumb și textura umflătoare a acestor kerneluri speciale de porumb. Puteți cumpăra gata să mănânce Hominy, dar mulți oameni sunt de acord că cea mai bună aromă provine din hominul uscat pe care îl înmuiați și vă bucurați. Gătitul uscat Hominy este foarte asemănător cu pregătirea altor alimente uscate ca fasole. Deci, dacă sunteți familiarizați cu acest proces, aceasta ar trebui să fie o bucată de prăjitură!

Ingrediente

Pregătirea hominy uscată

  • 2 1/2 cani (454 g) uscate
  • 1/2 o ceapă galbenă medie

Frying Conserve Hominy

  • 1 cutie de homin
  • 1 lingură (14.2 g) de unt

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea hominy uscată
  1. Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 1
1. Acoperă 2 1/2 cești (454 g) de Hominy uscat cu apă într-o oală de supă. Turnați hominul uscat într-o oală mare de supă. Umpleți vasul cu suficientă apă rece pentru a acoperi hominul cu aproximativ 2 în (5.1 cm). Pune capacul pe oală.
  • Este OK dacă acoperiți hominul cu apă cu mai mult de 2 în (5.1 cm), dar asigurați-vă că nu o acoperiți mai puțin. Dacă o faci, hominul ar putea absorbi toată apa înainte de a fi făcut înmuiere.
  • Hominy uscat este singurul homin pe care trebuie să-l gătești. Conserve Hominy nu necesită gătit.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 2
    2. Lăsați Hominy să se înmoaie la temperatura camerei timp de 6-10 ore. Setați vasul cu apa și hominul în ea deoparte și lăsați-l singur timp de cel puțin 6 ore și până la 10 ani. Hominy va absorbi apa și se înmoaie, așa că este mai rapid să gătești și mai mult după gătit.
  • Permiterea înmuierea ominiei peste noapte este ideală. Ai putea să-l pregătești imediat înainte să te culci și se va face înmoaie dimineața.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 3
    3. Puneți vasul pe aragaz și adăugați apă pentru a acoperi hominul cu 2 în (5.1 cm). Transferați oala într-un arzător pe stovetop, unde îl veți găti. Se toarnă suficientă apă rece, încât ominia este acoperită de aproximativ 2 în (5.1 cm) de apă din nou.
  • Kernelurile vor fi rehidratate și au absorbit o mulțime de apă pe care au înmuiat-o, deci de aceea trebuie să adăugați mai mult pentru gătit.
  • 4. Adăugați 1/2 o ceapă galbenă medie la oală și aduceți apa la fierbere. Tăiați o ceapă galbenă de dimensiuni medii în jumătate folosind o placă de tăiere și un cuțit ascuțit și aruncați 1/2 din ea în oală de homin pentru aromă. Întoarceți arzătorul la căldură ridicată și aduceți apa la o fierbere plină.
  • Ceapa nu este necesară, astfel încât să puteți săriți dacă nu vă place ceapa sau aveți alte planuri pentru Hominy.
  • 5. Fierbeți hominul timp de 10 minute, apoi reduceți căldura și fierbeți-l timp de 3 ore. Lăsați hominul să gătească într-o fierbere plină timp de aproximativ 10 minute, apoi întoarceți căldura până la mediu sau orice temperatură aduce apa până la un fierbercuit. Lăsați Hominy Simmer timp de aproximativ 3 ore sau până când este delicată.
  • Verificați hominul la fiecare 30 de minute sau la fel și adăugați mai multă apă dacă Hominy se pare că este acoperită de mai puțin de 1 din (2.5 cm) de apă.
  • Nu este nevoie să amestecați hominul în orice moment.
  • Când se face hominul de gătit, se va sparge și se deschide la un capăt, aproape ca și cum ar fi înflorit.
  • 6. Tulpina hominul printr-o colander când este terminat de gătit. Plasați o colander pe un castron mare. Utilizați mănuși de cuptor sau plăcuțe pentru a ridica cu atenție vasul de pe aragaz și tăiați încet conținutul său prin filtru.
  • Dacă veți face ceva ca o supă sau o tocană cu Hominy, luați în considerare salvarea 1-2C (240-470 ml) a apei de gătit pentru a adăuga la bulion pentru o aromă mai mare de porumb.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 7
    7. Utilizați hominicul gătit în loc de conserve Hominy în rețete. Înlocuiți hominul pe care l-ați îmbibat și gătit pentru conservarea hominy în orice rețetă care solicită Hominy. Utilizați hominy gătită în aceeași cantitate cum ați folosi conserve Hominy.
  • Ați putea mânca ominul pe cont propriu în acest moment dacă doriți, dar va gusta mai bine împreună cu alte ingrediente aromate.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Frying Conserve Hominy
    1. Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 8
    1. Scurgeți o cutie de bine. Deschideți o cutie de homin și o turnați printr-un filtru sau o colandere. Asigurați-vă că toate lichidele sunt drenate înainte de a continua să gătiți Hominy.
    • Conserve Hominy este gata să mănânce și teoretic, ați putea să o mâncați direct din cutie, dar va gusta mult mai bine dacă îl încălziți mai întâi într-o tigaie sau gătiți-o într-o altă rețetă.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 9
    2. Topit 1 lingura (14.2 g) de unt într-o tigaie de prăjire. Așezați o tigaie pe un arzător și întoarceți căldura la mijlocul-ridicat. Puneți 1 lingură (14.2 g) și așteptați să se topească.
  • Ați putea folosi un alt tip de grăsime, cum ar fi grăsimea de slănină, în loc de unt pentru o altă aromă. Utilizați aceeași cantitate ca și untul.
  • 3. Fry hominy pe toate părțile timp de aproximativ 2-3 minute fiecare. Aruncați hominul drenat în tigaie și amestecați-o cu o spatulă sau cu alte ustensile pentru ao acoperi cu untul. Lăsați-l să se prăjească timp de 2-3 minute pe o parte, apoi se amestecă din nou pentru a întoarce miezurile. Se prăjește timp de 2-3 minute de această parte.
  • Puteți mânca hominul prăjit la fel ca și sezonul cu sare și piper la gust.
  • Puteți stropi hominul prăjit cu amestecuri de condimente dacă doriți, de asemenea. De exemplu, încercați un amestec de condimente savury, cum ar fi praful chili sau un amestec dulce de scorțișoară, în funcție de ce starea de spirit sunteți.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Folosind Hominy în diferite feluri de mâncare
    1
    Face Pozole cu Hominy pentru vasul cel mai tradițional. Pozolul este un tocană mexicană și carne de porc. Utilizați fie Hominy fiert pe care l-ați înmuiat și ați pregătit sau ați conservat Hominy în cantitatea de care solicită rețeta. Gătiți-l împreună cu umăr de porc cubat, piure de chili, usturoi, frunze de bay, ceapa, chimen, oregano, sare, și piper.
    • Există diferite tipuri de pozole, cum ar fi Pozol roșu și verde, care variază în tipurile de ardei iute pe care le folosesc pentru a le oferi culoarea și aroma lor.
    • Puteți garniza boluri de Pozole cu lucruri precum Cilantro, ceapa proaspătă, pene de var, felii de avocado și ridichi roșii felii.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 12
    2. Înlocuiți hominul pentru fasole în rețete pentru a adăuga o aromă de porumb distinct. Utilizați Hominy pregătit în aceeași cantitate cum ați folosi fasole în orice rețetă. Hominy își va păstra aroma de porumb gustoasă în feluri de mâncare, cum ar fi tocană și chilis, în loc să absoarbă doar aroma oricărei altceva în felul de mâncare ca fasole.
  • De asemenea, puteți folosi Hominy în plus față de fasole pentru a adăuga mai multă varietate la lucruri precum Chili. De exemplu, în loc de a utiliza 2 cutii de fasole într-o rețetă, ați putea folosi 1 cutie de fasole și 1 cutie de homin sau cantitatea echivalentă de hominy gătite.
  • 3. Coaceți o casserolă brânză cu Hominy ca bază. Se încălzește aproximativ 20 oz (567 g) de hominy pre-gătite sau conservate cu 1 cuișoare de usturoi tocată și 1 lingură (9.3 g) de piper Jalapeño tocat într-o cratiță. Se toarnă amestecul într-un vas de caserolă și se agită în 1/2 cană (123 g) de smântână și 1 lingură (14.2 g) de unt. De sus amestecul cu 1 cană (125 g) de brânză de cheddar tocată și coaceți-o la 350 ° F (177 ° C) timp de aproximativ 25 de minute.
  • Acest lucru ar putea fi un fel de mâncare bună pentru mesele de vacanță, de exemplu. Ea merge bine cu curcanul, îmbrăcămintea și alte feluri de mâncare care sunt populare la mesele tradiționale de vacanță.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 14
    4. Încercați să vă bateți hominy pentru un vas simplu sau gustare. Topit 1 lingura (14.2 g) de unt cu 1 linguriță (2 g) de semințe de cumin într-o tigaie mare de prăjire peste căldură mare. Se amestecă în aproximativ 1.8 lb (0.82 kg) de conservat sau gătit hominy și mențin amestecul timp de aproximativ 5 minute sau până când hominul este încălzit uniform. Se condimentează amestecul cu sare și piper la gust și bucurați-vă.
  • Aceasta ar putea fi o modalitate bună de a vă bucura de aroma de porumb a Hominy pe cont propriu, cu condimente minime și efort.
  • Pentru referință, 1.8 lb (0.82 kg) este de aproximativ 2 cutii de dimensiuni medii de homin. Puteți tăia ingredientele în jumătate sau dublează-le dacă doriți să faceți o hominală mai mult sau mai puțin blocată.
  • 5. Grind Hominy folosind un șlefuitor de mână sau un procesor de hrană pentru a face aluatul de masă. Asigurați-vă că ominia gătită sau conservată este drenată bine și răcită complet. Puneți Hominy printr-un șlefuitor de mână pe setarea fină sau procesați-o într-un procesor de alimente până când este neted pentru a face un aluat de masă netedă. Utilizați aluatul pentru a face lucrurile cum ar fi arepas, Tortilla de porumb și Empanadas.
  • Când cumpărați anumite tipuri de făină de masă la un magazin, este doar uscat, hominy-up. Deci, când vă ștergeți hominul într-o pastă în acest fel, doar săriți pasul adăugării apei la făină de masă pentru a forma un aluat.
  • Imagine intitulată Cook Hominy Pasul 16
    6. Faceți grătar hominy pentru un fel de mâncare fierbinte, cremoasă. Se toarnă 4C (950 ml) de apă și 1 lingură (5.9 g) de sare într-o cratiță și o aduc la fierbere pe sobă. Adăugați în 1 cană (257 g) de grătar hominy, apoi aduceți amestecul la fierbere din nou. Coborâți căldura și fierbeți griturile timp de aproximativ 1 oră, amestecând adesea. Se amestecă în 1 lingură (14.2 g) de unt înainte de servire.
  • Griturile hominice sunt doar kerneluri hominoase, mai puțin fin decât pentru făina de masă. De fapt, multe tipuri de grăsimi sunt făcute din kerneluri hominoase, astfel încât o cutie de gătit hominy într-un magazin ar putea spune doar "Grits."Puteți verifica etichetele diferitelor grâu pentru a vă asigura.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Dacă nu aveți toate ingredientele pentru a face un pozol mexican tradițional cu Hominy, cum ar fi chiles, puteți întotdeauna să-l prindă Hominy împreună cu orice carne pe care o aveți pe mână și aromatică și condimente ca ceapă, usturoi, chimen, praf chili, Cayenne, și frunze de bay.

    Avertizări

    Hominy are un pic de gust mineral acru datorită procesului său special de tratament, deci nu funcționează întotdeauna bine în fiecare fel de mâncare. De exemplu, s-ar putea să nu fie un înlocuitor bun pentru kernelurile dulci galbene, deoarece aroma este atât de diferită.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pregătirea hominy uscată

    • Oală de supă
    • Apă
    • Cuptor
    • Strecurătoare
    • Castron mare
    • Bord de tăiere
    • Cuţit

    Frying Conserve Hominy

    • Cuptor
    • Tigaie
    • Spatula
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar