Cum să mănânci conserve ciuperci

Există o cutie de ciuperci care colectează praful în cămară? Să nu vă faceți griji - v-am acoperit. Derulați prin această listă pentru tone de gustări gustoase, laturi și mâncăruri pe care le puteți face cu ciupercile dvs. de conserve.

Pași

Metoda 1 din 9:
Mănâncă-le din cutie.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 1
1. Conservele conserve sunt perfect sigure să mănânce pe cont propriu. Înainte de orice fel de ingredient, cum ar fi ciupercile, este conservată, alimentele sunt încălzite până la o temperatură foarte ridicată, care ucide orice bacterii sau alte microorganisme. Cu siguranță nu te vei îmbolnăvi dacă gustați pe ciuperci conservate chiar din cutie.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 9:
Sauté ciuperci într-o parte gustoasă.
  1. Imagine intitulată Manned Ciuperci Pasul 2
1. Ciuperci de ciuperci au un gust minunat cu o friptură suculentă. Se încălzește 3 linguri de unt (44 ml) de unt într-o tigaie, împreună cu 2 tbsp (30 ml) din sosul Worcestershire, 1 lingură (2.2 g) de semințe de țelină și ½ linguriță (1.4 g) de sare de țelină. Adăugați 1 cutie de ciuperci drenate în amestec, amestecând-le în tigaie până când sunt fierbinți. Apoi, lăsați ciupercile peste cartofi, friptură sau orice alt fel de mâncare savuroasă!
  • Această fel de mâncare durează doar 5 minute pentru a face și servește până la 4 persoane.
  • Ciuperci tăiate funcționează cel mai bine pentru această rețetă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 3 din 9:
Deasupra burgerului.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 3
1. Brânza și ciupercile elvețiene pot completa cu adevărat burgerul. Grill Patties Burger pe o căldură medie timp de aproximativ 12 minute, gătit fiecare parte timp de 6 minute. Apoi, Sauté 2 cutii de ciuperci drenate, feliate, cu 2 tbsp (30 ml) de sos de soia si 2 linguri de linguri de apa (30 ml) de unt peste caldura medie, pana cand ciupercile arata rumenite. Înainte de a lua-o de pe grătar, de sus Burgerul tău suculent cu o lingură de amestec de ciuperci, împreună cu o felie de brânză elvețiană. Odată ce brânza se topește, serviți burgerul de ciuperci pe un bun.
  • Două cutii de ciuperci conservate vor topi aproximativ 6 burgeri. Simțiți-vă liber la jumătate din rețetă dacă nu gătiți atât de mult.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 4 din 9:
Adăugați ciuperci într-o salată răcoritoare.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 4
1. Ciupercile conserve sunt un plus frumos la o salată de ardei se răcoritoare. Puneți 1 piper verde tocat, 1 piper roșu tocat și 1 ceapa tocată într-un castron. Apoi, adăugați în 1 borcan de Pimentos, împreună cu 2 cutii de ciuperci tăiate și 4 tulpini de țelină tocată. Păstrați salata cu sare și piper, și plimbă /2 la 1c (120 până la 240 ml) de îmbrăcăminte italiană deasupra.
  • Această salată servește aproximativ 7 persoane.
  • Dacă aveți doar ciuperci întregi pe mână, le tăiați înainte de a le arunca în salată.
  • Dacă nu sunteți un fan al acestor ingrediente, stropiți ciupercile conservate peste salata dvs. preferată ca un garnitură frumoasă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 5 din 9:
Asigurați-vă crema de supă de ciuperci.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 5
1. Puteți face o supă delicioasă de casă în aproximativ 10 minute. Scurgeți lichidul suplimentar de la 2 cutii de ciuperci tocate într-o ceașcă separată de măsurare. Apoi, turnați într-o apă până când aveți aproximativ 2C (470 ml) de lichid. Apoi, Sauté 1 ceapă mică, tocată într-o cratiță mare peste căldură medie până când se transformă moale. Luați ceapă de pe căldură și adăugați în ¼ ceașcă (24 g) de făină și 1 lingură (5.9 g) de sare. Se amestecă lichidul de ciuperci, împreună cu 1 cutie de lapte evaporat. Întoarceți-vă uimitorul la căldură medie și amestecați în ciuperci drenate - supa este gata să mănânce odată ce începe să fierbe!
  • Această supa simplă servește până la 4 persoane.
  • Această supă are un gust minunat pe cont propriu.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 6 din 9:
Biciuiți o orez de ceapă de ciuperci gustoase.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 6
1. Această latură rapidă, scrumptioasă este pregătită în aproximativ 35 de minute. Setați-vă uimitorul în jurul căldurii medii și topiți 2 linguri (30 ml) din cratiță. Se amestecă în 1 cană (185 g) de orez de cereale lungi, cuanțând boabele până când sunt ușor rumenite. Se toarnă în 1 cutie de supa de ceapă franceză condensată, 2C (470 ml) de apă și 1 cana de ciuperci drenate. Așteptați amestecul să se fierbe, apoi întoarceți căldura, puneți capacul pe cratiță și lăsați-l pe orez să gătească timp de 25 de minute.
  • Această rețetă poate alimenta până la 4 persoane.
  • Orice tip de ciuperci conserve funcționează pentru această rețetă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 7 din 9:
Amestecați ciupercile într-o omletă.
  1. Imagine intitulată Manned Ciuperci Pasul 7
1. Ciuperci și alte legume Adăugați o întorsătură sănătoasă, gustoasă la micul dejun. Saute ¼ de ardei roșu tocat, ½ dintr-o roșie tocată și ½ dintr-o cutie de ciuperci feliate. Se amestecă legumele împreună până când sunt moi și le transferă la o farfurie. Atunci, Pregătiți-vă omletul ca de obicei, Folosind legumele ca umplere.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 8 din 9:
Băieți sfaturi de carne de vită cu ciuperci conservate.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 8
1. Acest fel de mâncare consistentă este ușor și delicios. Setați cuptorul la 400 ° F (204 ° C). Apoi, amestecați 1 cană de cremă de supă de ciuperci, 1 pachet de carne de vită cu combinație de supa de ceapă, 1 cană de ciuperci drenate și 1C (240 ml) de apă într-un vas de copt de 13 până la 33 cm). Adăugați 1 lb (0.45 kg) de carne de vită cubat în amestec și coaceți vasul timp de 1 oră. În timp ce sfaturile se gătesc, fierbeți un pachet de fidea de ou timp de 8-10 minute. Luați niște sfaturi și fidea de carne de vită pe placa dvs. pentru o masă savuroasă!
  • Acest fel de mâncare consistentă servește până la 8 persoane.
  • Puteți folosi orice fel de ciupercă conservată pentru acest fel de mâncare - nu trebuie să fie în mod special sau felii.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 9 din 9:
Amestecați lichidul conserve din conserve în vasul dvs.
  1. Imagine intitulată mănâncă ciuperci conservate Pasul 9
1. Lichidul de ciuperci conserve poate adăuga o aromă savuroasă la rețetele dvs. Fluidul de conservare este perfect sigur pentru a vă folosi - pur și simplu să vă scurgeți ciupercile și setați lichidul deoparte într-un castron separat. Apoi, amestecați câteva linguri de lichid în vasul dvs.
  • "Lichidul" este de fapt apă, împreună cu acidul citric.
  • Puteți adăuga acest lichid la aproape orice fel de mâncare de ciuperci.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

sfaturi

Dacă aveți ciuperci rămase, transferați-le într-un recipient etanș. Apoi, înghețați ciupercile până când sunteți gata să le utilizați din nou! Vor fi bune pentru aproximativ 1-2 luni.
  • Ciupercile conserve vin de obicei întregi sau feliate. Alegeți ciupercile întregi pentru rețete unde ciupercile trebuie să fie un mic copacie și să folosească ciuperci tăiate dacă doriți să reduceți timpul de pregătire.
  • Avertizări

    Nu utilizați ciupercile în cazul în care poate arăta zdrobit sau ruginit. Dacă ambalajul este deteriorat, alimentele dvs. ar putea fi contaminate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar