8 Moduri gustoase de a găti și de a vă bucura de rădăcină de lotus

Dacă ați mâncat vreodată un fel de mâncare care avea o legume cremoasă, amidon, cu găuri în mijloc, probabil că vă bucurați de lotus rădăcină înainte. Rădăcina de lotus este atât de versatilă, deoarece are o textură super-crocă, chiar și după ce a fost fiert, prăjit, salat sau brăzdat. Puteți face tone de lucruri cu o rădăcină de lotus, indiferent dacă doriți o farfurie laterală, o masă întreagă sau o supă de inimă. Încercați câteva rețete data viitoare când ridicați o rădăcină de lotus de la magazinul alimentar pentru a vă impresiona prietenii și familia.

Pași

Metoda 1 din 8:
Se fierbe rădăcina lotus în apa de oțet pentru a adăuga la o salată.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root pas cu pas 1
1. Lotus Root poate adăuga o textura crocantă, delicată la orice salată la alegere. Umpleți o oală cu apă și 1 lingură de oțet alb (15 ml) de oțet alb pentru a menține felii de la Browning, apoi fierbeți rădăcina Lotus tăiată timp de 1 minut.
  • Se taie câteva verdele asiatice și portocale de mandarină, apoi dați o dressing miso pe partea de sus.
  • Finalizați salata cu câteva felii de rădăcină de lotus fiert.
Metoda 2 din 8:
Faceți o farfurie lotus rădăcină cu orez și sos de soia.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 2
1. Lotus Root completează vasul dvs. principal cu această rețetă sărată. Slice rădăcină de lotus, apoi fierbeți-l într-o oală plină de apă amestecată cu 1 lingură de 15 ml de oțet alb timp de 1 minut.
  • Într-un castron mic, combinați 1c (240 ml) de sos de soia, 1 linguriță de 1 ml (15 ml) de oțet de orez, 1 lingură de 6 ml (15 ml) de ulei de susan și 1 lingură (14 g) de semințe de susan.
  • Aruncați felii de rădăcină lotus fierte în lichidele dvs., apoi le serviți peste orez.
Metoda 3 din 8:
Prăjiți rădăcina dvs. de lotus și adăugați-o la o agitație.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 3
1. Crunchy Lotus Root este o completare perfectă față de legumele prăjite. Tăiați rădăcina dvs. de lotus și clătiți-o sub apă rece, apoi înmuiați-o într-un castron de apă cu o stropi de oțet alb pentru a preveni decolorarea.
  • Într-un castron mic, se amestecă împreună 2 linguri (30 ml) de vin de orez, 1TSP (4.9 ml) sos de soia, 1TSP (4.9 ml) de sos de pește și 1 linguriță (15 ml) de sos de stridii.
  • Într-un wok, dați legumele la alegere (mazăre și tulpini de telina sunt perfecte) împreună cu felii de rădăcini de lotus.
  • Se toarnă în amestecul de sos, apoi se prăjește ingredientele timp de aproximativ 20 de secunde pe căldură medie.
Metoda 4 din 8:
Adăugați lotus rădăcină la supa Miso pentru textura suplimentară.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 4
1. Rootul de lotus va absorbi aromele de supă, făcându-l foarte gustos. Coaja și tăiați rădăcina, apoi clătiți felii sub apă rece și bucurați-le într-un castron de apă cu o stropire de oțet.
  • Se amestecă 2 linguri (8.4 g) de granule DASHI, 4 cani (950 ml) de apă, 3 linguri de 44 ml de miso pastă, 1 pachet de tofu, 2 ceapi verzi felii și felii de rădăcină de lotus într-o oală mare.
  • Simmer supa dvs. pe căldură medie timp de 15 până la 20 de minute sau până când felii de rădăcină de lotus sunt întunecate și delicate.
  • Serviți supa în timp ce este cald.
Metoda 5 din 8:
Se prăjește rădăcina dvs. de lotus pentru a scufunda în Chutney.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 5
1. Utilizați felii de rădăcină de lotus ca un vehicul pentru un sos gustos. Tăiați rădăcina lotus și clătiți-o cu apă rece, apoi se usucă pentru a scăpa de excesul de umiditate.
  • Într-un castron mare, amestecați 1 cană (201 g) de făină de orez, 2 lingurițe (8.4 g) de pulbere chide, 1/2 linguriță (2 g) de semințe Ajwain zdrobit și 1 lingură de semințe de chimen prăjite.
  • Se încălzește 5 inci (13 cm) de ulei într-o oală mare până când ajunge la 350 ° F (177 ° C).
  • Îndepărtați fiecare felie de rădăcină Lotus în amestecul de făină, apoi dați-le lent în oală. Se prăjește fiecare parte timp de 3 până la 4 minute sau până când este maro de aur. Utilizați o lingură de lingură pentru a apuca felii de rădăcină și evacuați-le pe un prosop de hârtie.
  • Utilizați felii de rădăcină prăjită pentru a induce în Chutney de casă.
Metoda 6 din 8:
Stuff rădăcina dvs. de lotus cu orez și zahăr pentru un fel de mâncare dulce și savuroasă.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 6
1. În loc să vă tăiați rădăcina, puteți să o păstrați întreg pentru această rețetă. Tăiat 1 în (2.5 cm) de la capătul rădăcinii și setați acea piesă deoparte pentru a utiliza mai târziu.
  • Înmuiați 80 g (1/3 cană) de orez glutin în apă timp de 2 ore, apoi scurgeți-o.
  • Lucruri tuburile goale din rădăcina de lotus cu orezul, apoi fixați felia suplimentară a rădăcinii de lotus la deschiderea de sus cu 4 scobitori de dinți.
  • Umpleți o oală cu apă și amestecați în 100 g (1/2 cană) de zahăr brun, apoi coborâți încet rădăcina dvs. de lotus în oală.
  • Simmer rădăcina la scăzut timp de 20 de minute, apoi îl flipați și fierbeți-l din nou timp de 4 ore.
  • Luați rădăcina din oală și tăiați-o înainte de a servi ca un aperitiv pentru oaspeții dvs.
Metoda 7 din 8:
Bucurați-vă de rădăcina dvs. de lotus și serviți ca un fel de mâncare laterală.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 7
1. Acest fel de mâncare dulce și sarată va avea oaspeții dvs. cerșind mai mult. Tăiați rădăcina lotus în felii subțiri, apoi înmuiați-le în apă rece timp de 30 de minute. Apoi, fierbeți felii de rădăcină de lotus în apă cu o stropire de oțet timp de 5 minute.
  • Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie, apoi adăugați felii de rădăcină Lotus, amestecând-le în jur pentru câteva minute.
  • Adăugați 2/4 Cupe (530 ml) de apă, /4c (59 ml) de sos de soia și 2 cuișoare de usturoi tocată la pot. Rotiți căldura până la scăzut, apoi acoperiți vasul și fierbeți amestecul timp de 40 de minute.
  • Turnați /4c (180 ml) de sirop de orez în oală, apoi îl acoperiți din nou și lăsați-l să se fierbe timp de 20 de minute.
  • Întoarceți căldura la mediu, apoi amestecați felii în jur până când ele obțin strălucitoare sau timp de aproximativ 10 minute.
  • Serviți rădăcina dvs. de lotus brăzdați peste orez cu o presare de semințe de susan.
Metoda 8 din 8:
Grăbiți rădăcina lotus și transformați-o în mini prăjituri.
  1. Imagine intitulată Cook Lotus Root Pasul 8
1. Aceste prăjituri de amidon sunt ca niște prăjituri de orez și clătite combinate. Îndepărtați rădăcina Lotus, apoi strângeți-o cu un brânză de brânză pentru a face aproximativ 1 cană (128 g) de rădăcină rasă.
  • Se amestecă în 4 linguri (56 g) de amidon de cartofi sau amidon de porumb și adăugați un vârf de sare. Continuați să amestecați până când amestecul dvs. formează un aluat liber.
  • Adăugați în 1/2 cană (64 g) de ceapa verde tăiată și 1 cană (128 g) de frunze coriandre tocate.
  • Formează 8 până la 10 paturi din aluat, apoi se încălzește 1 lingură de ulei de semințe de susan într-o tigaie.
  • Gătiți fiecare tort pe mediu-scăzut până când ieșirile se transformă verde pal (aproximativ 5 minute).
  • Serviți-vă torturile mini cu sos dulce de chili sau gem de chili în timp ce sunt încă calde.

sfaturi

Întotdeauna înmuiați sau fierbeți rădăcina dvs. de lotus înainte de a mânca pentru a face o licitație și umedă.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar