Cum să gătești porumbul în cuptorul cu microunde

Nimic nu spune "summertime" Ca o ureche crocantă, dulce, delicioasă de porumb condimentată la perfecțiunea cu unt, sare și piper. Cu toate acestea, dacă vă gătiți doar pentru dvs. sau sunteți într-o criză de timp, așteptând o oală mare de apă să vină la fierbere, nu poate fi în afara întrebării. Fără îngrijorări - Porumbul de gătit în cuptorul cu microunde este rapid, ușor și oferă rezultate excelente, făcându-l un LifeSaver, indiferent de ocazie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Porumb pe cap
  1. Imagine intitulată Porumbul bucătar în microunde Pasul 1
1. Setați până la patru urechi de porumb în cuptorul cu microunde. Gătitul întreg, porumbul brut pe Cob este un cinch. Adunați porumbul (porumbul) și le-ați stabilit în cuptorul cu microunde. Puteți să le plasați pe un prosop de hârtie sau pe o placă cu microunde, dar atâta timp cât cojile sunt pornite și cuptorul cu microunde este curat, acest lucru nu este necesar. Dacă gătiți mai mult de patru urechi, limitați-vă la loturile de patru la un moment dat - multe microunde vor avea probleme cu încălzirea mai mult de patru simultan.
  • Nu luați încă cojile. Dacă ați făcut deja acest lucru, porumbul dvs. nu este ruinat, dar părăsirea cojilor va ajuta la menținerea urechilor umede și delicioase. Puteți înfășura urechile într-un prosop de hârtie dacă doriți să duplicați efectul cojorilor.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 2
    2. Cuptor cu microunde timp de cel puțin trei minute. Setați cuptorul cu microunde "ÎNALT" sau setarea sa de gătit implicită pentru între trei și cinci minute. În funcție de numărul de urechi, de gătit, timpul de gătire precis poate varia - o sursă online recomandă trei minute pentru una sau două urechi și patru minute pentru trei sau patru urechi.
  • Deoarece microundele pot varia în funcție de rezistența gătitului, puteți găsi că este o idee bună să gătiți puțin Mai puțin timp decât credeți că aveți nevoie, apoi verificați porumbul. Puteți găti mereu porumbul pentru un minut suplimentar sau două, dacă este necesar, dar nu puteți "Anula" daunele odată ce este suprasolicitat.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 3
    3. Lăsați porumbul să se răcească. După câteva minute în cuptorul cu microunde, cojile exterioare ale urechilor nu se pot simți teribil de fierbinți, dar interiorul este probabil conducte Fierbinte. Pentru a evita rănirea, setați porumbul (coji încă pe) pe un raft de răcire a firului timp de aproximativ cinci minute pentru a se răcească. Ești gata să procedezi când măturile (partea stricată din interiorul coji) și vârfurile frunzelor sunt destul de cool pentru a se ocupa de mâinile goale.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 4
    4. Shuck chiar înainte de a servi. Unul dintre beneficiile de a părăsi cojile (în afară de conservarea umidității interne a urechilor de porumb) este că acționează ca izolatori, menținând kernenele destul de calde. De îndată ce luați coaja, totuși, kernel-urile vor începe să se răcească mult mai rapid, așa că așteptați până la dreapta înainte de a vă pregăti să mâncați să vă scufundați.
  • Fiți atenți în timp ce vă scoateți porumbul - interiorul poate fi încă fierbinte. Dacă nu sunteți sigur, coaceți înapoi coji un pic și simțiți cu atenție kernel-urile cu spatele mâinii. Pentru un ghid pas cu pas, consultați articolul nostru de porumb.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Conserve / porumb refrigerat
    1. Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 5
    1. Scurgeți porumbul. Gătit porumb off-the-cob (fie că este de la o cutie sau tăiat de la coadă în sine) este ușor cu un cuptor cu microunde. Începeți prin scurgerea porumbului oricărui exces de lichid - doriți ca produsul finit să fie moale, delicios kerneluri de porumb, nu supă de porumb. Vedeți mai jos instrucțiuni.
    • Conserve de porumb: Deschideți Can cu un deschizător de cutie până când capacul este conectat doar printr-o bucată mică de metal. Indicați canalul în chiuvetă, menținând capacul și lăsați excesul de scurgere a lichidului. Scoateți capacul și turnați porumbul într-un filtru, apoi clătiți cu apă și lăsați să se scurgă.
    • Porumb refrigerat: Drenarea este mai puțin o problemă aici, deoarece, de obicei, va fi mai puțin umiditate excesivă. Aruncați porumbul ușor într-un filtru sau utilizați o lingură de spumă pentru a scurge porumbul.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 6
    2. Adăugați sare, piper și unt. Se condimentează porumbul dvs. acum pentru un gust delicios de îndată ce iese din cuptorul cu microunde! Sare și piper dau kernel-urilor dulci o dimensiune excelentă, în timp ce untul le păstrează umed și oferă o textură netedă.
  • Puteți folosi cât mai multă sare, piper și unt după cum doriți. Dacă nu sunteți sigur, adăugând o lingură de unt Pentru fiecare cutie de 12 uncii de porumb (echivalentul a aproximativ 1.5 cești de porumb slab) și sare și piper la gust ar trebui să dea rezultate excelente.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 7
    3. Acoperiți și gătiți timp de aproximativ patru minute. Asigurați-vă că porumbul dvs. este într-un recipient cu microunde, transferați-l la cuptorul cu microunde și gătiți-l "ÎNALT" sau setarea preferată timp de aproximativ trei minute. Opriți cuptorul cu microunde și amestecați fiecare minut sau astfel pentru a vă asigura că untul și condimentele se combină bine.
  • Nu utilizați o acoperire sau un capac etanș - doriți să păstrați umiditatea, dar dacă aburul se construiește într-un recipient etanș, poate provoca o explozie. Lăsați cuptorul capacului o fisură pentru a permite excesul de abur să scape.
  • Imagine intitulată Porumbul bucătar în microunde Pasul 8
    4. Scoateți din cuptorul cu microunde, amestecați și serviți. Îndepărtați cu grijă porumbul de la cuptorul cu microunde, scoateți capacul și verificați pentru a vedea că porumbul a încălzit uniform. Dacă da, amestecați amestecul și serviți imediat. Dacă nu, nu ezitați să o returnați la cuptorul cu microunde pentru un minut sau două.
  • Dacă gătiți o cantitate mare de porumb (mai mult de o cutie sau două), fiți gata să microunde pentru un timp suplimentar. În general, cu atât mai mult mâncați cu microunde imediat, cu atât mai mult va dura pentru a găti.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Porumb înghețat
    1. Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 9
    1. Adăugați porumb înghețat la un castron cu microunde. Deschideți pachetul de porumb înghețat și îl vărsați într-un castron mare cu microunde. Dacă doriți, puteți rupe orice aglomerări de kerneluri înghețate pentru a vă asigura mai uniform bucătarii de porumb, dar acest lucru nu este necesar.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 10
    2. Opțional, adăugați apă. În acest moment, puteți adăuga o cantitate mică de apă la castron dacă doriți ca porumbul dvs. puțin mai moale când a fost făcut. Apa suplimentară va fierbe și va aburiza porumbul în timp ce gătește, spargând-o puțin mai mult decât ar fi de la gătitul obișnuit și dându-i o textură mai moale.
  • Puteți adăuga cât mai mult sau mai puțină apă pe măsură ce doriți - puteți să scurgeți întotdeauna excesul de apă după ce ați terminat dacă adăugați prea mult. O regulă generală bună este de a folosi Două linguri de apă Pentru fiecare lire (16 uncii) de porumb înghețat pe care îl utilizați.
  • Imagine intitulată Porumbul bucătar în microunde Pasul 11
    3. Cuptor cu microunde timp de patru până la cinci minute. Setați cuptorul cu microunde "ÎNALT" sau setarea preferată de gătit și lăsați căldura de porumb timp de patru sau cinci minute. Fiecare minut sau două, întrerupeți cuptorul cu microunde și amestecați porumbul pentru a asigura chiar și încălzirea.
  • Notă: Aceste direcții presupun că utilizați aproximativ o lire (16 uncii) de porumb înghețat. Dacă utilizați semnificativ mai puțin, este posibil să doriți să scurtați această perioadă de gătit la aproximativ două sau trei minute pentru a vă asigura că porumbul nu arde sau se usucă.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 12
    4. Repetați după cum este necesar. După prima perioadă de gătire, verificați porumbul. În funcție de cât de mult porumb ați folosit și de rezistența cuptorului cu microunde, poate sau nu să fie încălzită uniform în acest moment. Dacă detectați pete reci, amestecați porumbul și returnați-l la cuptorul cu microunde pentru a găti în intervale de două minute. Repetați acest model până când porumbul dvs. este tot drumul gătit.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în microunde Pasul 13
    5. Sezon și servi. Când porumbul tău a încălzit uniform și nu rămân pete înghețate, este gata să mănânce! În acest moment, puteți adăuga orice condimente pe care le doriți și vă puteți bucura.
  • Pentru o jumătate de kilogram de porumb, despre o lingură și jumătate de unt și sare și piper la gust vor da un excelent "clasic" aromă de savurie.
  • S-ar putea să existe o apă excesivă în partea de jos a porumbului de la gheața atelată când terminați microundele. Dacă este cazul, puteți să-l vărsați cu atenție în chiuvetă (având grijă să evitați să o atingeți, deoarece probabil va fi fierbinte) sau aruncați porumbul într-un filtru pentru al scoate.
  • Imagine intitulată Porumbul de bucătar în finala cu microunde
    6. Bucurați-vă de!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O bordură de fulgi de piper roșu sau un vârf de piper Cayenne poate da porumb dulce o picantă delicioasă "lovitură."
  • În loc de standard "unt, sare și piper" Condimente, combo, puteți adăuga un fum suplimentar de lichid suplimentar pentru a vă oferi porumbul cu microunde "la grătar și fumat" gust.
  • Alte adăugări mari includ ceapă verde, tarhon și un vârf de zahăr. Nu vă fie frică să obțineți creativ și să încercați și condimentele proprii.
  • Containerele de siguranță cu microunde includ cele mai multe recipiente din sticlă și ceramică și unele plastice, dar, în general, nu recipiente din metal sau folie. Vedea Pagina de siguranță a microunde a FDA pentru mai multe informatii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar