Cum de a îngheța hummus

Indiferent dacă ați făcut propriul Hummus de la zero, sau ați achiziționat o sumă mare dintr-un magazin alimentar, este util să știți cum să îngheț hummus. Hummus poate fi înghețat, deși consistența și gustul hummusului se pot modifica în timp ce înghețate. Hummusul dvs. trebuie să fie ținut etanș în timp ce este înghețat, deoarece va trebui să-și păstreze umiditatea.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea hummusului pentru congelator
  1. Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 1
1. Împingeți hummusul într-un recipient etanș. Indiferent dacă Hummusul dvs. este de casă sau de la un magazin, va trebui să o înghețați într-un container etanș. Utilizați o lingură sau o spatulă pentru a răsturna toate hummus de la castron sau pachet că este în. Apăsați hummusul în jos în colțurile containerului etanș pentru a maximiza cantitatea de hummus pe care o puteți stoca.
  • Cele mai multe tipuri de Tupperware vor sigila etanșarea etanșă, precum și brandurile generice de containere din plastic de depozitare a alimentelor.
  • Evitați înghețarea humusului dvs. într-o pungă de plastic (I.E. un ziploc), deoarece hummusul ar putea fi zdrobit sau jostat. De asemenea, evitați înghețarea hummusului într-un borcan de sticlă, deoarece acest lucru ar putea să se rătăcească dacă a căzut de la congelator.
  • Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 2
    2. Lăsați camera pentru a se extinde Hummus. Nu împachetați complet hummusul în partea de sus a containerului pe care îl veți îngheța. Datorită conținutului de apă din Hummus, pe măsură ce îngheață, DIP se va extinde. Dacă ați fi completat complet fiecare recipient, humusul înghețat ar ridica capacul.
  • De exemplu, dacă aveți suficientă hummus pentru a umple complet două tupperware de plastic mari, utilizați în schimb trei containere și lăsați un centimetru de spațiu în partea de sus a fiecăruia.
  • Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 3
    3. Uleiul de măsline de prindere în partea de sus a hummusului. O acoperire subțire de ulei de măsline pe partea de sus a hummusului dvs. va ajuta la diminuarea umidității și nu se usucă în timpul înghețării. Puteți turnați uleiul de măsline direct din sticlă. Alternativ, dacă sunteți preocupat de turnarea prea mult, ați putea să se toarnă dintr-o ceașcă de măsurare. Nu aveți nevoie să măsurați uleiul de măsline, tocmai vărsați suficient pentru un strat subțire de ulei pentru a forma peste hummus.
  • Dacă hummusul vostru ar fi uscat în congelator, consistența sa ar deveni granulată, iar hummusul ar gusta rău congelator-ars.
  • Partea 2 din 3:
    Înghețarea Hummusului
    1. Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 4
    1. Înghețați hummus în loturi mici. Pentru a evita pierderea oricărui hummus, înghețați hummusul în loturi mici. Acest lucru va facilita dezghețarea hummusului atunci când aveți nevoie de el - veți putea dezgheța o sumă corespunzătoare, mai degrabă decât să dezghețați un container mare de hummus deodată.
    • Pentru a îngheța în loturi mici, optați pentru recipientele de plastic mai mici pentru a stoca hummusul în.
  • Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 5
    2. Eticheta și data containerelor Hummus. Indiferent de recipientele pe care le încheiați în înghețarea humusului, va trebui să utilizați un marker permanent pentru a eticheta containerele. Asigurați-vă că scrieți cuvântul "Hummus" și, de asemenea, data, luna și anul pe care l-ați plasat în congelator. Acest lucru vă va ajuta să urmăriți cât timp a fost înghețat Hummus și cât mai mult o puteți lăsa în congelator.
  • Dacă v-ați păstrat hummusul într-un recipient din plastic, dar doriți să reutilizați recipientul Odată ce Hummus a fost mâncat, puteți plasa o bandă de bandă scotch de-a lungul vârfului recipientului. Scrieți eticheta pe bandă și odată ce ați mâncat umumul, rupeți banda și aruncați-o.
  • Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 6
    3. Consumați hummusul în 6-8 luni. Dacă lăsați hummusul în congelator de peste o lună, acesta poate deveni înghețat sau pierde majoritatea gustului său. Planificați să mâncați toate hummusul înghețat înainte de 6 luni. În caz contrar, probabil veți ajunge să aruncați unele distanță.
  • Dacă vă îndoiți că veți putea mânca toate hummusul înghețat în 6-8 luni, adresați-vă prietenilor și membrilor familiei dacă ar dori orice. De asemenea, planificați mai bine în viitor, fără a cumpăra sau a face mai mult hummus decât puteți mânca în 6 luni.
  • Partea 3 din 3:
    Hummus Hummus
    1. Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 7
    1. Plasați hummusul înghețat în frigider timp de 24 de ore. Acest lucru va lăsa hummusul să se dezghețe încet și uniform, mai degrabă decât dezghețarea rapidă, inegală, care ar rezulta din utilizarea unui cuptor cu microunde. Oferindu-vă timp hummus să dezghețați în frigider, va permite să se înmoaie încet și să-și păstreze mai ales aroma și textura naturală.
    • Odată ce Hummusul sa dezghețat complet, va trebui să o amestecați cu o lingură în cazul în care textura nu este chiar pe tot parcursul anului. De asemenea, poate fi un ulei de măsline pe partea de sus a hummusului.
  • Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 8
    2. Așteptați o ușoară schimbare a gustului și a texturii. Datorită apei din Hummus care se extinde atunci când îngheață, puteți observa că hummusul dvs. este ușor de jucat după ce a fost înghețat. Gustul și consistența generală a hummusului se pot schimba, de asemenea, ca rezultat al a fost înghețată.
  • Cu cât vă lăsați mai mult în congelator, cu atât mai pronunțate schimbările în consistență și gustul va deveni.
  • Imagine intitulată Freeze Hummus Pasul 9
    3. Îmbunătățiți gustul Hummus cu mirodenii. Dacă descoperiți că noul gust al Hummusului dezgheț este ușor dezagreabil (sau nu la fel de plăcut ca gustul înainte de îngheț), puteți adăuga noi arome cu mirodenii. Încercați să stropi niște paprika, chimen sau piper negru peste partea superioară a hummusului dvs. pentru a adăuga aromă proaspătă.
  • De asemenea, puteți tăia o ceapă, un piper de clopot sau chiar o cățel de usturoi și adăugați aceste ingrediente aromatice la Hummusul dvs. de dezgheț.
  • Toate aceste condimente vor fi disponibile la magazinul dvs. local de bacanie. De asemenea, puteți verifica un magazin de sănătate sau un magazin care este specializat în mirodenii pentru mai multă varietate și pentru condimente mai proaspete.
  • sfaturi

    Este înțelept să vă înghețați humu-ul dacă veți călători de peste o săptămână sau dacă ați făcut (sau ați cumpărat) prea mult și nu doriți ca unele dintre hummus să meargă rău înainte de a le putea mânca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar