Cum de a îngheța ananasul

Nu ai putut rezista "10 ananele pentru 10 dolari" Dealați la supermarket-ul local, ați putea? Dar acum găsiți cu 10 ananasuri care vor merge rău dacă nu le îngheați. Nu vă faceți griji - ați găsit o afacere reală și veți economisi bani prin înghețarea acestui fruct gustos și delicios, care vă poate dura până la șase luni. Deci, cum îl îngheți? Citiți mai departe pentru a afla.

Pași

Partea 1 din 2:
Înghețarea ananasului
  1. Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 1
1. Tăiați ananasul. Puteți tăia ananasul în orice fel vă place, într-adevăr. În primul rând, tăiați vârfurile și fundul cu un cuțit ascuțit și apoi radeți pielea și tăiați miezul. Puteți tăia ananasul, tăiați-l în cercuri mari sau tăiați-l în pătrate mai mici. Puteți folosi chiar și un Pineapple Handy-Dandy Corer dacă doriți să obțineți fantezie.
  • Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 2
    2. Plasați hârtie de ceară sau hârtie pergament pe o foaie cookie. Fie cineva va face. Asigurați-vă că foaia este suficient de mare pentru a ține toate bucățile de ananas - dacă nu, atunci este posibil să fie necesar să utilizați două coli.
  • Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 3
    3. Puneți bucățile de ananas pe hârtia de ceară sau pergament. Asigurați-vă că nu ating sau altfel vor îngheța împreună.
  • Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 4
    4. Plasați foaia de cookie în congelator peste noapte. Puteți face acest lucru pentru mai puțin timp dacă bucățile de ananas devin complet înghețate mai devreme.
  • Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 5
    5. Puneți piesele într-o pungă congelator sau într-un recipient etanș. Puteți utiliza o pungă de etanșare cu zip, tupperware sau orice alt container de stocare care are o etanșare. Asigurați-vă că obțineți tot aerul din geantă mai întâi, astfel încât bucățile de ananas să nu suferă de arderea congelatorului. Ar trebui să etichetați sacul cu data, astfel încât să știți când este încă în siguranță pentru a mânca - ananasul înghețat poate dura în frigider timp de până la șase luni.
  • Partea 2 din 2:
    Mănâncă ananasul înghețat
    1. Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 6
    1. Așezați ananasul înghețat într-o băutură înghețată sau înghețată. Doar puneți ananasul înghețat în blender, urmați rețeta pentru băutură sau netedă și bucurați-vă. Amintiți-vă să utilizați un pic mai puțin gheață, deoarece ananasul înghețat va adăuga o aromă extra înghețată la băuturi.
  • Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 7
    2. Mănâncă ananasul brut. Doar scoateți-l din congelator și luați o mușcătură în fructele gustoase și congelate. Fructele înghețate sunt delicioase și puteți încerca același truc cu afine, zmeură sau orice alt fruct. Va avea o aromă înghețată, care va face gustul și mai delicios - un pic ca înghețată.
  • Imagine intitulată Freeze ananas Pasul 8
    3. Dezghețați ananasul înghețat. Dacă doriți să mâncați ananasul brut, dar nu doriți să fie înghețată, puneți-o în frigider și dezghețați-o peste noapte. Apoi scoateți-l din frigider și bucurați-l pe cont propriu sau înfășurați-l cu un pic de suc de lămâie mai întâi. De asemenea, puteți adăuga la orice salată de fructe la alegere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar