Cum de a îngheța brioșe

Muffins de îngheț este o modalitate excelentă de a face un lot mare ultimul. Când coaceți sau cumpărați brioșe, amintiți-vă că extras nu trebuie să meargă la deșeuri. Pur și simplu trebuie să vă asigurați că sunt protejați de aer și temperaturile extreme ale congelatorului. Cu un mic efort, puteți prelungi viața brioștii dvs. și bucurați-vă de ei luni pentru a veni.

Pași

Partea 1 din 3:
Ambalare brioșe pentru înghețarea în cuptor cu microunde
  1. Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 1
1. Asigurați-vă că brioșele sunt complet răcite. Dacă intenționați să îngheț brioșele de casă, trebuie să le oferiți timp suficient pentru a se răci. Este important ca ele să fie temperatura camerei, așa că scoateți-le din tigaie și le puneți pe un raft de răcire. Pentru a determina dacă sunt răcite, simțiți fundul pentru orice căldură.
  • Răcirea alimentelor înainte de a le îngheța îi ajută să înghețe mai repede, ceea ce le păstrează mai proaspăt.
  • Răcirea complet reduce și șansa de a crește temperatura în congelator, ceea ce poate provoca alte alimente în congelator să strică mai repede.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 2
    2. Înfășurați fiecare brioșă individuală cu folie sau folie congelator. Când îngheț brioșe pe care doriți să păstrați cât mai mult aer departe de ele. O modalitate bună de a face acest lucru este de a împacheta fiecare cu folie sau folie congelator, cum ar fi înveliș de plastic greu.
  • Înfășurarea brioșe individuale va ajuta la menținerea aerului de pe suprafața brioșelor. Dacă acestea sunt puse într-un recipient fără ambalaj individual, este obligat să fie aer între brioșă, care poate promova cristale de gheață și arderea congelatorului.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 3
    3. Puneți brioșele înfășurate într-un recipient etanș. Există o mare varietate de containere care vor funcționa, inclusiv pungi de congelare și containere de alimente din plastic. Asigurați-vă că ceea ce utilizați este etanș și că se poate ocupa de temperaturile scăzute din congelator.
  • Cel mai bine este să utilizați containere marcate pentru utilizare într-un congelator, după cum știți că acestea vor oferi protecție pentru brioșele dvs.
  • Dacă știți că veți avea nevoie doar de câteva brioșe la un moment dat, luați în considerare ambalarea lor în grupuri mici. Acest lucru vă va permite să scoateți numai ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie de ele.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 4
    4. Îndepărtați cât mai mult aer posibil din recipient. Unele containere etanșe, cum ar fi pungile de congelator din plastic, vă vor permite să îndepărtați aerul care înconjoară brioșele. Strângeți ce aer puteți înainte de a închide recipientele, având grijă să nu împodim brioșele din proces.
  • Scoaterea cât mai mult aer posibil vă va ajuta să reduceți riscul de cristale de gheață și să ardă congelator pe brioșele.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 5
    5. Etichetați recipientul. Scrieți ce fel de brioșe pe care le înghețați și data la care le-ați înghețat chiar pe containerul de congelator. Acest lucru vă va permite să urmăriți când trebuie să utilizați brioșele și vă va permite să identificați ce tip de brioșă este ceea ce fără a deschide recipientul.
  • Partea 2 din 3:
    Punerea brioșelor în congelator
    1. Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 6
    1. Așezați brioșele într-o zonă a congelatorului care are o temperatură constantă. Puneți-le în partea din spate a congelatorului, departe de schimbările de temperatură care apar în apropierea ușii. Dacă aveți o înghețare profundă, puneți brioșele în ea. Acest lucru le va păstra la o temperatură constantă, scăzută, ceea ce este mare pentru longevitatea lor.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 7
    2. Păstrați brioșele înghețate sub 0 ° F (-18 ° C). Este important să păstrați temperatura constantă și suficient de scăzută în congelator. Acest lucru va reduce la minimum șansa de dezghețare și refreezare repetată, care poate crea gheață pe suprafața brioșelor.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 8
    3. Eliminați numai numărul de brioșe pe care le veți folosi imediat. Dacă doriți doar o brioșă sau 2 dar ați înghețat o duzină, nu luați întregul pachet din congelator. Permițând unele brioșe să se dezghețe și apoi să refreneze, va degrada calitatea și longevitatea lor.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind brioșe congelate
    1. Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 9
    1. Utilizați brioșe înghețate în 3 luni. În timp ce viața brioșe poate fi extinsă foarte mult cu înghețarea, ei nu vor dura pentru totdeauna. Asigurați-vă că utilizați brioșele în câteva luni, ca după aceea, pot începe să primească arderea congelatorului, iar gustul lor poate începe să se degradeze.
    • În timp ce durata exactă a timpului o brioșă va varia în funcție de tipul de brioșă, în majoritatea cazurilor mărfurile de coacere în general durează doar câteva luni în congelator înainte de a obține un strat de gheață și arderea congelatorului.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 10
    2. Dezghețați brioșele înghețate în ambalajul congelator. Păstrați brioșele în ambalajul lor de congelare în timp ce dezghețarea. Acest lucru va contribui la minimizarea cantității de umiditate care se formează pe suprafața brioșelor pe măsură ce se dezgheță.
  • Dacă nu doriți să utilizați toate brioșele, luați câteva din recipientul în care se află și le puneți într-o altă pungă sau recipient în timp ce se dezgheță.
  • Imagine intitulată Freeze brioșe Pasul 11
    3. Se încălzește brioșele dezghețate. Brioșele care au fost înghețate anterior vor gusta mult mai bine și vor avea o textura mai bună dacă sunt încălzite. Puteți pune brioșele dezghețate pe o tigaie într-o cuptor de 275 ° F timp de aproximativ 10 minute, fie puteți pune brioșele înghețate direct într-un cuptor de 350 ° F (177 ° C) timp de 10 până la 15 minute.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar