Cum de a îngheța cupcakes

Cupcakes nu trebuie întotdeauna să fie mâncați imediat. Dacă sunteți dispus să salvați ceva mai târziu și doriți să dureze o perioadă mai lungă de timp, puteți lua în considerare înghețarea cupcakes. Este important să aveți prudență la înghețarea cupcakes deoarece există o schimbare ridicată a căptușelilor de hârtie de peeling și cupcakele devin mai puțin umede, sau chiar foarte uscate și gumă pe partea de sus. Păstrați cupcaakes în siguranță și sunet prin înghețarea corectă a acestora.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înghețarea cupcakes nefixată
  1. Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 1
1. Lăsați cupcaake-urile să se răcească. Dacă încercați să le înghețați în timp ce sunt fierbinți, cupcakes va da un abur care se transformă în condensare și poate provoca chiar și capetele de hârtie să se desprindă în timp ce înghețează. Cea mai bună modalitate de a răci complet cupcakes este să le lăsați pe un suport de sârmă timp de aproximativ o oră, până când sunt destul de cool pentru a atinge și manipula.
  • Ramele de sârmă sunt recomandate pe o placă sau o placă de tăiere, deoarece aerul poate circula mai ușor în jurul cupcakes. Acest lucru împiedică cupcakes să devină soggy în partea de jos în timp ce se răcește.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 2
    2. Depozitați cupcakes într-un recipient. După ce cupcakes s-au răcit cu atenție, luați în considerare plasarea lor într-un recipient etanș pentru a îngheța. Containerul ar trebui să fie suficient de mare pentru a ține toate cupcasele pe care le aveți și suficient de înalt pentru a împiedica cupcasele să se aprindă unul în celălalt. Asigurați-vă că recipientul dă cupcaakes suficient spațiu pentru a evita topurile de a obține lipicioase sau atingând capacul. Capacul ar trebui, de asemenea, să poată se prinde strâns pe partea superioară a recipientului.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 3
    3. Depozitați cupcakes în saci de congelator etanș. Dacă nu aveți un container la îndemână sau doriți o altă metodă de înghețare a cupcakes, puteți utiliza pungi de congelare. Când plasați cupcakes în sacul etanș, creați straturi și stivuiți cupcakes cu hârtie de pergament pentru a le menține să se lipi unul de celălalt.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Înghețarea cupcakes-urilor
    1. Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 4
    1. Lăsați cupcaake-urile să se răcească. Înainte de a îngheța cupcakes, trebuie să se răcească, pentru a evita acumularea de condensare și umiditate în recipientul cupcake. Cel mai bun mod de a răci pe cupcakes este complet să le lași pe un suport de sârmă timp de aproximativ o oră, până când sunt suficient de răi pentru a atinge și a mâner.
    • Ramele de sârmă sunt foarte recomandate, astfel încât aerul să poată circula mai ușor în jurul cupcakes. Acest lucru împiedică cupcakes să devină soggy în partea de jos în timp ce se răcește.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 5
    2. Înghețați cupcasele. Pentru a îngheța cupcakes, acestea trebuie să fie îngrozite corect. Luați în considerare utilizarea unei țevi de îngheț pentru a conducta înghețarea îngrijorătoare pe partea superioară a cupcakes. Adăugați o cantitate bună de îngheț pentru fiecare cupcake, deoarece odată ce îngheța cupcakes, nu le puteți îngheța din nou. Există o varietate de arome de îngheț pentru a alege de la: Buttercream de îngheț, Ciocolată Frosting, Căpșuni de căpșuni, și Cremă de brânză de brânză.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 6
    3. Înghețați cupcakes într-un recipient neacoperit. Containerul ar trebui să fie suficient de mare pentru a transporta toate cupcasele pe care le aveți și suficient de înalt pentru a împiedica cupcasele să se aprindă unul în celălalt. Puneți cupcakes pentru a îngheța într-un recipient deschis, astfel încât glazura să poată îngheța bine, de obicei durează aproximativ 3-4 ore. Asigurați-vă că glazura este solidă înainte de ao scoate din congelator.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 7
    4. Depozitați cupcakes într-un recipient. Folosind același recipient ca înainte, fixați capacul strâns, astfel încât cupcasele pot îngheța până când sunt gata să fie mâncate. Asigurați-vă că recipientul este suficient de mare, astfel încât glazura să nu atingă cupcakes în timp ce le îngheață.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 8
    5. Depozitați și acoperiți cupcakes cu folie de aluminiu. În loc de un recipient, puteți îngheța și cupcakes în folie. Înghețați cupcakes-ul înghețat fără a le acoperi timp de aproximativ 3-4 ore, astfel încât înghețarea poate deveni solidă. Acoperiți fiecare cupcake cu folie de aluminiu cu grijă, având grijă să nu atingeți glazura. Puneți fiecare cupcake acoperit pe o foaie cookie sau plasați-le într-o pungă de ziploc mare.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Dezghețarea cupcakes
    1. Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 9
    1. Scoateți cupcakele de la congelator. Luați cupcakesul din congelator și plasați-le într-un loc sigur în care pot dezgheța fără a fi deranjați, cum ar fi un blat sau un spațiu de gătit.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 10
    2. Lăsați cupcakes să dezghețați. Nu este recomandat să utilizați căldură pentru a dezgheța cupcakes. Evitați utilizarea unui cuptor, cuptor cu microunde sau a unui stovetop pentru a vă dezgheța cupcakes sau vor ajunge să se desprindă și / sau căptușele de hârtie se vor îndepărta. Lăsați cupcakes înfășurate sau în recipiente sau pungă atunci când le scoateți din congelator.
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes Pasul 11
    3. Scoateți cupcakele din recipientul lor. După aproximativ o oră, ușor crack deschideți recipientul sau sacul ziploc. Dacă cupcakes au fost înfășurate în folie, îndepărtați o parte din folie de pe fiecare cupcake, dar nu toate acestea. Prea multă umiditate poate provoca îndepărtarea capetelor de hârtie, deci este important să lăsați un aer pentru cupcakes.
  • 4. Lăsați cupcakes pentru a dezgheța până când ajung la temperatura camerei. Cele mai multe cupcakes va dura aproximativ treizeci de minute până la o oră pentru a dezgheța, dar puteți lăsa cupcakes peste noapte, astfel încât să poată dezgheța complet.Imagine: Freeze cupcakes Pasul 12.JPG
  • Imagine intitulată Freeze cupcakes final
    5. Terminat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Cele mai multe cupcakes pot dura până la trei luni în congelator. Cu cât sunt mai lungi cupcakes în congelator, cu atât mai puțin umede vor fi atunci când sunt dezghețate. Dacă cupcakesul sunt îngrozite, înghețarea poate începe să-și piardă și aroma.
  • În cazul în care cupcakes-ul dvs. de frunți includ orice decorațiuni din plastic sau flori, îndepărtați-le înainte de îngheț. Aceste tipuri de materiale pot sparge sau devin ruinate în timp ce sunt înghețate.
  • Când puneți cupcakes în congelator, puneți-le departe de alte alimente și obiecte pentru a evita zdrobirea lor.
  • Avertizări

    Evitați microundele cupcakes pentru a le dezgheța. Microwablează cupcakes le poate face să se dezgheț mai repede, dar provoacă cupcakes să fie soggy și umed.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar