Cum de a îngheța tortul de tort

Având prea mult tort nu este niciodată un lucru rău! Dar având prea mult bătălitor rămas poate fi. Din fericire, îl puteți îngheța și îl puteți salva mai târziu. De fapt, este foarte ușor de făcut și gust de gust înghețat la fel de delicios. Pentru a face mai ușor, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre înghețarea tortului.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Pot îngheța tortul de tort?
  1. Imagine intitulată face înghețată de nucă de cocos Pasul 6
1. da! Puteți îngheța batterul de tort care nu trebuie să se ridice când este copt. Brioșă, cupcake și batter tort care sunt pe bază de ulei și nu au nici un ou sau unt pot fi înghețate, dezghețate și coapte pentru a fi la fel de delicioase ca un aluat proaspăt făcut. Pur și simplu adăugați aluatul într-o pungă de congelator din plastic sau un recipient, sigilați-l și fixați-l în congelator până când sunteți gata să îl utilizați.
  • O prăjitură coaptă de la aluat înghețat poate să nu se ridice la fel de mare, dar va gusta exact la fel ca un aluat proaspăt făcut.
  • Dacă utilizați o pungă de congelator pentru a îngheța aluatul, strângeți cât mai mult aer din ea, înainte de ao sigila.
Întrebarea 2 din 5:
Puteți îngheța pe aluat cu ou în ea?
1. Nu, procesul de îngheț va distruge aluatul. Orice aluat cu albi de ou, cum ar fi sifon sau tort de burete, nu poate fi congelat. Dar un aluat care folosește ulei ca grăsime poate fi înghețat fără probleme. Chiar și un aluat care este crescat cu zahăr și unt poate ajunge să iasă din cuptor care arată deflatat.
Întrebarea 3 din 5:
Cât timp puteți păstra batterul de tort în congelator?
  1. Imagine intitulată face înghețată de nucă de cocos Pasul 9
1. Puteți stoca batterul de tort în congelator timp de aproximativ 3 luni. Cu cât o mai înghețați, cu atât mai puțin va crește tortul, dar va fi încă delicios. Aluatul stocat într-o pungă congelator sau un container etanș este sigur să dezghețați și să coaceți câteva luni. Dar, după 3 luni, poate începe să strică.
  • Inspectați întotdeauna aluatul înainte de ao coaceți. Dacă miroase sau are semne de mucegai, nu o mănâncă.
Întrebarea 4 din 5:
Cum dezghețați batterul de tort?
1. Lăsați altatorul să dezgheț în frigiderul dvs. peste noapte. Plasarea blocajului înghețat pe tejghea poate provoca dezghețați prea repede și transformați-vă într-o mizerie de supă. În schimb, plasați sacul congelator sau recipientul în frigider noaptea înainte de a vă planificați să îl utilizați sau timp de cel puțin 8 ore sau cam asa ceva. Când sunteți gata să coaceți tortul, dați aluatului o agitație bună pentru a combina toate ingredientele înainte de a le adăuga la tigaia de coacere.
Întrebarea 5 din 5:
Cum îmi coaceți batterul de tort înghețat?
  1. Imagine intitulată face bibingka pas 9
1. Puteți adăuga batterul de dezgheț într-o tigaie de copt și coaceți-o. Preîncălziți cuptorul la temperatura recomandată pentru aluatul dvs. Dacă batterul dvs. de tort se află într-o pungă de congelator din plastic, odată dezghețată, puteți să vă scufundați 1 din colțuri cu o pereche de foarfece și apoi să țevi aluatul într-o tigaie de copt sau cupcake. Dacă aluatul se află într-un recipient sigur de congelator, dați-i o agitație bună și apoi lingată de aluat într-o tigaie de copt. Apoi, coaceți tortul pentru timpul recomandat și apoi scoateți-l din cuptor, astfel încât să se poată răcori înainte de ao tăiați și servi-l!

sfaturi

Avertizări

Inspectați întotdeauna batterul de tort după ce a dezghețat pentru a vă asigura că nu arată sau miroase.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar