Cum de a îngheța lasagna

Înghețarea casei Lasagna este o modalitate excelentă de a avea mese gata făcute pe mâini pentru nopți atunci când este tot ce puteți face pentru a porni cuptorul și pentru a încălzi cina. Când îl faci pe Lasagna și l-ai înghețat mai târziu, vei avea o masă sănătoasă, de fiecare dată când ai nevoie de ea. Puteți îngheța Lasagna coapte sau neacoperită, dar va trebui să o dezghețați peste noapte înainte de a găti pentru a servi. Vedeți pasul 1 pentru a afla cum să îngheț Lasagna, astfel încât să rămână proaspăt degustare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pregătirea Lasagna
  1. Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 1
1. Faceți o rețetă Lasagna prietenoasă cu congelare. Unele ingrediente gust mai bune decât altele atunci când sunt reîncălzite după ce au fost înghețate. Cele mai multe rețete Lasagna care cheamă pentru ingrediente proaspete vor fi bine după îngheț, indiferent dacă le înghețați necondiționați sau coapte. Cu toate acestea, dacă rețeta utilizează elemente care au fost deja înghețate și dezghețate o dată, este mai bine să nu înghețați și să le dezghețați de două ori. Acest lucru sporește șansa ca alimentele să poată fi contaminate de bacterii.
  • De exemplu, nu intenționați să îngheț lasagna realizată cu cârnați sau carne de vită de masă care a fost înghețată anterior. În schimb, folosiți carne proaspătă sau lăsați-o complet.
  • Alimentele care sunt înghețate și dezghețate mai mult decât o dată suferă atunci când vine vorba de aromă și textura. Alegerea unei retete care necesită ingrediente proaspete va avea ca rezultat lasagna cea mai bună degustare.
  • Dacă rețeta dvs. preferată Lasagna solicită un ingredient congelat, vasul final nu va fi prea afectat prin înlocuirea versiunii proaspete în schimb. De exemplu, în loc să utilizați ciuperci înghețate, utilizați doar proaspăt. În majoritatea cazurilor, veți fi trebuit să le dezghețați oricum.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 2
    2. Asamblați Lasagna într-un vas care poate fi înghețat. Căutați a "congelator-dovada" Etichetați sau asigurați-vă că vasul poate fi înghețat, precum și folosit pentru coacere. Cele mai multe feluri de mâncare din sticlă sau ceramică sunt bine în acest scop.
  • Evitați utilizarea unei tigaie de aluminiu pentru depozitarea pe termen lung a Lasagna. Mâncarea ar putea ajunge să ridice un gust plăcut.
  • Dacă nu aveți un fel de mâncare care poate fi folosit atât pentru a coace și a îngheța Lasagna, puteți să-l coaceți o singură fel de mâncare și să o înghețați într-un container de depozitare a alimentelor cu congelare.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 3
    3. Decideți dacă să-l coaceți mai întâi. Lasagna care a fost coaptă înainte de înghețare va avea în continuare mare după ce a fost reîncălzită. Lasagna care a fost asamblată și înghețată înainte de coacere este delicioasă. Utilizați oricare metodă este cea mai convenabilă pentru dvs., deoarece textura finală și gustul vasului nu vor fi prea afectate în nici un fel.
  • S-ar putea să decideți să îngheț lasagna pre-coapte dacă aveți resturi după ce ați făcut un lot mare.
  • Dacă preferați să o înghețați înainte de coacere, luați în considerare realizarea a două lasagnas data viitoare când aveți laasagna la cină. Puteți să coaceți unul și să înghețați celălalt pentru a mânca mai târziu.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 4
    4. Aduceți Lasagna la temperatura camerei. Dacă doriți să înghețați lasagna coaptă, este necesar să vă asigurați că sa răcit în întregime înainte de ao îngheța. În caz contrar, textura felului de mâncare nu va fi la fel de plăcută atunci când este timpul să-l mâncați. După ce a făcut lasagna, puneți-o deoparte timp de o oră să se răcească. De asemenea, puteți să-l plasați în frigider pentru a răci. Înainte de ao plasa în frigider, acoperiți lasagna cu două straturi de folie de plastic și un strat de folie de bucătărie.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 5
    5. Acoperiți Lasagna cu folie de plastic din plastic congelator. Nu utilizați folie de aluminiu, deoarece ar putea afecta gustul lasagnei. Acoperiți-l cu mai multe straturi de folie de plastic pentru ao menține proaspătă în congelator. Poate doriți să înfășurați plasticul în jurul întregului vas, mai degrabă decât în ​​partea de sus. În acest fel, puteți să vă asigurați că nu există lacune în învelișul în care aerul ar putea intra și poate provoca arderea congelatorului.
  • Luați în considerare tăierea lasagnei în porțiuni individuale și înghețarea lor în saci. În acest fel nu va trebui să reîncărcați întregul lucru dacă aveți nevoie doar de o masă pentru unul sau două persoane. Tăiați lasagna în porții de dimensiuni după ce a răcit. Acest lucru va ajuta piesele să stea mai bine în loc să se deschidă. Puneți fiecare piesă în sacul de depozitare a congelator-sigură.
  • Indiferent de ce, asigurați-vă că este dublu învelit pentru a împiedica uscarea lasagna.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 6
    6. Înghețați Lasagna. Etichetați-l și plasați-l în congelator.Poate fi înghețat timp de până la trei luni, indiferent dacă are o umplutură de carne sau legume.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Dezghețarea și reîncălzirea lasagnei
    1. Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 7
    1. Dezghețați-l peste noapte. Noaptea înainte de a intenționa să aveți lasagna la cină, dezghețați-o peste noapte. Dacă încercați să o coaceți în timp ce este încă parțial înghețată, se va găti neuniform și gustul și textura vor fi afectate. De asemenea, va fi mai dificil să se determine dacă este făcut sau nu. Puteți dezgheța întreaga lasagna sau porțiuni în frigider peste noapte.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 8
    2. Preîncălziți cuptorul la 180 ° C / 350ºF. Aceasta este temperatura standard de gătit pentru Lasagna. Indiferent de ce rețetă ați folosit, aceasta este o temperatură bună pentru a coace laasagna la perfecțiune.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 9
    3. Gata la lasagna pentru coacere. Despachetați toată foliile de plastic și acoperiți vasul de coacere cu folie de aluminiu. Acest lucru va păstra vârful de a deveni prea maro în timp ce restul bucătarilor lasagna. Dacă gătiți o porțiune individuală din Lasagna, luați piesa pe care doriți să o coaceți din sacul de depozitare și puneți-o pe un vas de copt adecvat, apoi acoperiți cu folie.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 10
    4. Coaceți lasagna. Puneți-l în cuptor și gătiți-l cu o jumătate de oră până la 40 de minute sau până la încălzit prin. Este posibil să fie necesar să testați o piesă mică din centru pentru a vă asigura că nu este încă rece în mijloc. În ultimele 10 minute de coacere, puteți scoate folia pentru a permite căldurii să ajungă la vârf dacă doriți o crustă maro, crocantă pe lasagna.
  • Dacă doar reîncălziți o bucată individuală de Lasagna, o puteți face în cuptorul cu microunde în loc de cuptor. Puneți-l pe un vas cu microunde și cuptor cu microunde la înălțime de 2 - 3 minute sau până când este fierbinte și bubbibil. Nu utilizați folie de aluminiu în cuptorul cu microunde.
  • Imagine intitulată Freeze Lasagna Pasul 11
    5. Serviți Lasagna. Deoarece a fost în congelator pentru o vreme, ați putea dori să o împricoși prin stropirea unor busuiocii tăiate sau oregano pe partea de sus.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Întotdeauna etichetați și întâlniri congelate, astfel încât să știți cât timp a fost înghețat.
  • Lasagna este mai ușor de tăiat în porțiuni de dimensiuni individuale atunci când este rece.
  • Pentru a încălzi porțiunile individuale, puneți lasagna înfășurată într-un cuptor cu microunde la înălțime timp de 3 minute. Pierce plasticul cu un cuțit pentru a lăsa abur. Sau plasați pe o placă și acoperiți placa cu folie de plastic. Vrei aburul să lucreze pentru tine.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Furtunuri rezistente la congelare sau pungi de plastic pentru porțiuni
    • Înfășurarea alimentelor din plastic
    • Înfășurarea foliei din aluminiu
    • Cuţit
    • Etichete dacă doriți (pentru Dating și Identificarea articolului alimentar)
    • Fel de mâncare pentru porțiuni și hârtie de copt
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar