Cum de a îngheța plăcintele

La pregătirea plăcintelor, fie pentru o vacanță, fie pentru o petrecere de familie, nu este întotdeauna practică să terminați să coaceți plăcintele imediat înainte de a fi servite. Poate doriți să pregătiți mai multe plăci înainte de timp și să le înghețați să fie coapte și servite la o dată ulterioară. Cele mai multe tipuri de plăci pot fi coapte cu succes, înghețate și apoi reîncălzite. De asemenea, puteți îngheța plăcinte înainte de a le coace, și apoi coaceți-vă plăcintele cu puțin înainte de a vă planifica să le serviți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fructe de fructe coapte sau plăci de nuci
  1. Imagine intitulată înghețarea plăcinte Pasul 1
1. Coaceți-vă plăcintele în conformitate cu direcțiile de rețetă. Deși este posibil - și uneori preferabil - să îngheți plăcintele neacoperite, plăcintele sunt de obicei înghețate după ce au fost deja coapte. Acest lucru simplifică procesul de dezghețare și reîncălzire.
  • Piese ale căror umpluturi sunt făcute din fructe sau nuci-pecan, nuc, piersic, cireșe, măr, etc.- Este relativ ușor de coace, înghețați și reîncălziți, deoarece textura fermă a umpluturilor rămâne fermă în timp ce înghețată.
  • Nu este necesar să schimbi rețeta doar pentru că veți îngheța plăcintele în loc să le mănânce imediat după coacere.
  • Imagine intitulată înghețarea plăcinte Pasul 2
    2. Permiteți plăcintelor coapte să se răcească complet. Acest lucru poate dura până la câteva ore - dar este un pas important. Plăcintă ar trebui să fie cool atunci când vă puteți odihni mâna pe partea inferioară a panoului de plăcintă și nu simțiți căldură. Dacă îngheța plăcinta de copt fără a lăsa mai întâi să se răcească complet, calitatea va diminua - plăcintă poate deveni soggy sau își pierde aroma.
  • Puteți să setați pur și simplu plăcintele pe contor, sau lăsați-i să se răcească în frigider.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 3
    3. Acoperiți fiecare plăcintă cu un material etanș. Începeți prin punerea mai multor straturi de înfășurare agățată în jurul plăcintelui. Înfășurarea agățată vă va păstra plăcintele să ridice gusturi proaste sau mirosuri de la congelator.
  • Pentru o protecție suplimentară, plasați fiecare plăcintă înfășurată într-un recipient de stocare etanș. Puteți să vă înfășurați plăcintele în saci de congelator cu zipping mari sau containere de depozitare din plastic etanș.
  • Dacă nu aveți pungi de ziplock sau Tupperware mare, puteți înfășura plăcintele bine cu folie de aluminiu.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 4
    4. Găsiți un loc în congelatorul dvs. unde plăcintele vor fi sigure. Nu vrei ca plăcinte să fie instabili și să cadă. Acest lucru va rupe crusta și va face plăcintele mult mai greu de coace și de a servi.
  • Veți dori, de asemenea, să evitați plasarea plăcilor într-o poziție în care vor avea mai multe articole stivuite pe partea de sus a acestora. Deși plăcintele înghețate vor fi relativ stabile, crusta poate fi în continuare zdrobită sau deteriorată dacă plasați obiecte grele pe plăcinte.
  • Imagine intitulată înghețarea plăcinte Pasul 5
    5. Setați cu atenție plăcintele din congelator. Nu așezați plăcintele deasupra celorlalți - fiecare plăcintă nu ar trebui să aibă nimic pus pe ea pe o durată a timpului său în congelator.
  • Dacă nu aveți spațiu în congelator pentru a distribui fiecare plăcintă individual, încercați să găsiți o modalitate de a stiva plăcinte fără a deteriora umplerea sau crusta. În primul rând, înghețați fiecare plăcintă individual, apoi încercați să le stivuiți în interiorul cutiilor goale și curate de pizza.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 6
    6. Verificați piesele congelate ocazional pentru a vă asigura că recipientele rămân etanșe. Dacă recipientele se deschid, plăcintele pot primi congelator arde sau pot ridica un gust prost sau miros de la congelator.
  • Piesele de fructe sau piulițe pot rămâne înghețate pentru o perioadă relativ lungă. Ei vor păstra în congelator timp de până la 4 luni.
  • Dacă aveți o înghețare profundă, vă va păstra plăcintele în siguranță înghețate pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 7
    7. Scoateți plăcintele înghețate din congelator cu câteva ore înainte de a vă planifica să le serviți. Permiteți plăcintelor înghețate să se dezghețe complet înainte de servire. Dacă doriți să vă serviți plăcintele fierbinți, pre-încălziți cuptorul la 350 ° - Atunci puneți plăcintele în cuptor timp de aproximativ 6 minute.
  • Dacă aveți suficient timp înainte de a trebui să serviți plăcintele, puteți alege să lăsați plăcintele să se dezghețe încet în frigider. Ar trebui să oferiți plăcintelor cel puțin 24 de ore pentru a dezgheța, dacă alegeți această metodă.
  • Dacă preferați să serviți plăcintele cald (Apple sau Pecan, etc.), lăsați placinta la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute, apoi puneți-o în cuptor la 350 °, timp de aproximativ 30 de minute.
  • Metoda 2 din 3:
    Înghețarea cremă, cremă și plăci de dovleac
    1. Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 8
    1. Evitați înghețarea plăcilor cu cremă sau cremă, dacă este posibil. Piesele care nu au o umplutură fermă - cum ar fi fructele sau nuci - sunt mai dificil de înghețat cu succes. Datorită consistenței lor lichide, plăcintele de cremă și cremă pot face ca crusta de plăcintă să fie soggy.
    • Dacă intenționați să înghețați plăcintele de cremă pentru o perioadă scurtă de timp, luați în considerare refrigerarea acestora.
    • Meringue Pies - cum ar fi Memon Meringue - sunt, de asemenea, dificil de înghețat, din aceleași motive. Încercați să serviți aceste proaspeți pentru a menține gustul și consistența plăcilor.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 9
    2. Înghețați plăcintă în două părți. Problema principală cu congelarea cremă sau cremă plăcinte este că umplutura de cremă sau cremă se va descompune și devin soggy, făcând ca crusta lui Soggy. Evitați această problemă prin înghețarea umpluturii de cremă separat de crusta plăcintă.
  • Înghețați crusta prăjită (nu înghețați aluatul brut).
  • Înghețați crema, crema sau umplerea dovleacului într-un recipient din plastic etanș - un tupperware ar face frumos.
  • Evitați înghețarea plăcilor de dovleac pentru mai mult de 4-5 săptămâni.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 10
    3. Dezghețați umplutura de cremă în frigider. Dacă dezghețați crema, crema sau umplerea dovleacului la temperatura camerei, umplerea va deveni apoasă și poate duce la o plăcintă soggy.
  • Dați cremă sau crema de umplere de aproximativ 24 de ore pentru a se dezgheța complet în frigider.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 11
    4. Coaceți mai întâi crusta plăcintă și apoi adăugați umplerea și finalizarea coacerii plăcilor. Spre deosebire de coacerea unei plăci de fructe sau a nucilor, nu ar trebui să coaceți umplutura de cremă într-o crustă de plăcintă brută. După ce umplerea plăcilor dvs. a terminat dezghețarea timp de 24 de ore, trageți crusta înghețată din congelator. Coaceți crusta plăcintă până când este maro de aur, apoi adăugați cremă, crema sau umplerea dovleacului și finalizarea făcând plăcintă ca o rețetă sugerează.
  • Metoda 3 din 3:
    Înghețarea pieselor neacoperite
    1. Imagine intitulată înghețarea plăcinte Pasul 12
    1. Răciți crusta plăcintă și umplerea. Dacă faceți o plăcintă cu două cruste (o crustă sub umplutură și o crustă deasupra), scoateți ambele părți ale crustei ca de obicei. Apăsați crusta inferioară în tava plăcintă și setați ușor crusta de sus pe o foaie de hârtie de ceară. Puneți atât tigaia (cu crusta inferioară), cât și foaia de hârtie de ceară (cu crusta superioară) în frigider până când ambele jumătăți ale crustei sunt complet refrigerate.
    • Faceți umplerea plăcilor și puneți-o în frigider să se răcească, de asemenea.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 13
    2. Asamblați plăcinul de umplere și cruste răcite. Odată ce crustele și umplerea s-au răcit complet, puneți împreună plăcinta, așa cum ați fi în mod normal: lingura de umplere în crusta inferioară și adăugați ultima crustă, apoi crimă marginile.
  • Nu adăugați fante în partea de sus a crustei de plăcintă. În timp ce acestea joacă un rol important în coacerea unei plăcințe, ei vor reduce calitatea și gustul plăcinței voastre necinstite.
  • Imagine intitulată înghețarea plăcinte Pasul 14
    3. Înfășurați plăcintă în folie de plastic pentru ao menține aerul. Două până la trei straturi ar trebui să fie suficiente. Pentru a vă asigura că plăcintă este etanșă și se va îngheța bine, ar trebui să o protejezi mai departe prin plasarea plăcinței în două pungi mari de ziplock.
  • Asigurați-vă că strângeți tot aerul din ambalajul din plastic și pungile de ziplock când puneți plăcintă în congelator.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 15
    4. Pregătiți plăcintă pentru coacere. Odată ce sunteți gata să coaceți și să vă mâncați plăcinta, trageți-l din congelator și scoateți straturile de ambalaj din plastic și pungi de ziplock. În acest moment, ar trebui să tăiați fante în partea de sus a plăcinței dvs. pentru a vă ajuta să coaceți mai bine.
  • Nu dezghețați plăcinul înghețat înainte de coacere.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte Pasul 16
    5. Coaceți plăcintă înainte de a servi. Preîncălziți cuptorul la 425 ° și setați ușor plăcintă pe raftul central. Coaceți timp de 15 minute - apoi reduceți căldura cuptorului la 375 ° și coaceți timp de 30-45 de minute mai lungi. În acest moment, plăcintă dvs. va fi complet gătită și gata să servească.
  • Alternativ, puteți dezgheța plăcintă la temperatura camerei timp de o oră, mai degrabă decât coace la 425 °. După ce este dezghețată, coaceți plăcintă în cuptor la 375 ° pentru 30-45 de minute.
  • Imagine intitulată Freeze plăcinte finale
    6. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pieurile de fructe dublu crud pot fi preparate și înghețate înainte de a fi coapte. Scoateți-le din congelator, dezghețați și coaceți.
  • S-ar putea să încercați să vă înghețați plăcile descoperite timp de câteva ore, apoi plasându-le în saci de congelator. Acest lucru vă va ajuta când încercați să introduceți plăcintele în saci de congelator. Piesele vor fi mai stabile.
  • Nu vrei să-ți lași plăcintele în congelator prea mult sau nu vor gusta bine atunci când sunt îndepărtate. Nu lăsați fructe sau piulițe în congelator mai mult de patru luni.
  • Acordați o atenție deosebită plăcii plăcute pe care o utilizați. Este posibil să nu doriți să riscați înghețarea plăcilor de plăcintă scumpă.
  • Dacă doriți să coaceți sau să încălziți plăcintă după ce este înghețată, dați plăcuța plăcii de sticlă pentru a reveni la temperatura camerei înainte de ao plasa în cuptor.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Plăcile plăcilor
    • Înghețarea legăturii
    • Pungi de congelare
    • Containere de depozitare
    • Folie de aluminiu
    • Congelator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar