Cum de a îngheța chiftele

Congelarea chiftelui poate fi o metodă extrem de utilă pentru a face dacă căutați un aperitiv rapid pentru a pop în cuptor și a mânca pentru prânz sau cină. Cele mai multe magazine vinde chiftele înghețate, dar multe au ingrediente de îngrășare pe care probabil nu le mulțumiți sau aveți anumite ingrediente pe care sunteți alergic la. Din fericire, vă puteți îngheța propriul lot de chiftere de casă care pot dura mai mult de o lună și încă un gust la fel de bun.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înghețând carnea brută
  1. Imagine intitulată Make Turcia Meatballs Pasul 3
1. Rulați carnea în bile de dimensiuni de ping-pong. După pregătirea și realizarea lotului pentru amestecul de carne, rotiți carnea în bile de dimensiuni de ping-pong. Nu doriți ca bilele prea mari, deoarece odată înghețate, poate fi greu să le formați complet din nou. Rularea de carne prea mare va determina, de asemenea, să se aglomereze, formând într-o minge mai mare, așa că asigurați-vă că faceți bilele în dimensiunea unei bile Ping-Pong.
  • Când faceți amestecul de carne, utilizați carne de bună calitate. Carne de calitate va ajuta carnea să dureze mai mult în congelator și le va păstra proaspătă odată dezghețată.
  • Imagine intitulată coaceți Mâncăruri italiene Pasul 6
    2. Plasați chiftele pe o tavă acoperită de coacere. Acoperiți o tavă mare de copt cu hârtie de pergament sau folie de aluminiu. Puteți, de asemenea, să pulverizați tava cu pulverizare fără ședere sau unt topit peste el. Puneți fiecare carne de masă pe tavă, fiecare în picioare cu un celuilalt unul de celălalt. Plasarea chiftelor prea apropiate le va face să se alăture și să se agreeze împreună, așa că asigurați-vă că nu sunt plasați una lângă cealaltă.
  • Imagine intitulată coaceți Mâncărurile italiene Pasul 7
    3. Înghețați chiftele. Așezați tava de copt în congelator și lăsați-i pe chiftele să înghețe până la solid și greu. Toți congelatorii variază atunci când vine vorba de calendarul de înghețare, dar va dura aproximativ 5 ore până peste noapte pentru îngrijirea pe deplin.
  • Când plasați chiftele în congelator, asigurați-vă că orice alte alimente înghețate nu vor înghiți în mod eronat carnea. Așezați tava într-o zonă sigură în congelator pentru a preveni orice accidente.
  • Imagine intitulată Cook Teren Turcia Pasul 16
    4. Așezați chiftele înghețate într-un recipient etanș. Dacă intenționați să păstrați chiftele pentru o vreme în congelator, păstrați-le și păstrați-le într-un recipient etanș. Închideți recipientul strâns și plasați-l într-o zonă sigură în congelator. Mâncărurile pot dura până la o lună în timp ce sunt înghețate crude.
  • Imagine intitulată Faceți carne simplă Pasul 10
    5. Știți cum să dezghețați carnea brută. Scoateți chiftele congelate de la congelator și lăsați-l să dezghețați la temperatura camerei timp de aproximativ 2-4 ore sau până când chiftele nu mai sunt înghețate și grele. Gatiti chiftele la placarea ta - poti sa le coaceti in cuptor, le pui pe soba, sau sa le gatiti intr-un aragaz lent sau aragaz sub presiune.
  • De asemenea, puteți fierbe chiftele în sosul dvs. preferat pentru a le găti și a le dezgheța.
  • Metoda 2 din 2:
    Înghețarea chiftelor fierte
    1. Imagine intitulată Faceți carne simplă Pasul 5
    1. Gatiti chiftele. Rulați amestecul de carne pregătit în bile de dimensiuni de ping-pong. Decideți cum doriți să gătiți carnea de carne - poate doriți să le coaceți în cuptor, le prăjiți pe aragaz sau să le gătiți într-un aragaz lent sau aragaz sub presiune. Să gătească complet chiftele, asigurându-se că nu mai sunt roz, dar ușor crucișate și maro de aur.
    • Când gătiți chiftelele, stropi un pic de ulei în timp ce se gătește să păstreze chiftele de degustare bune după ce a fost înghețată.
  • Imagine intitulată chifle de pui
    2. Permiteți chiftele să se răcească. După gătit chiftele, permiteți-le să se răcească pe o placă mare acoperită cu un șervețel, dacă este necesar. Lăsați-le să se răcească până când sunt ușor de manevrat, de obicei durează aproximativ 7-10 minute. Lăsarea chiftelui se răcește înainte de timp ajută la congelatorul de carne de carne mai rapid și mai eficient.
  • Imagine cu denumirea chiftelor congelate
    3. Decideți unde doriți să înghețați chiftele. Chifile gătite pot fi stocate într-un recipient etanș sau într-o pungă ziploc. Ambele metode funcționează bine și pot păstra carnea de carne de până la trei luni în congelator.După depozitarea chiftelor, închideți bine sacul sau recipientul și etichetați-l cu un marker permanent și o bucată mică de hârtie. Menționați ce tip de chiftere sunt în sac sau în container și care este data de astăzi. Acest lucru vă va ajuta să știți când ați înghețat ultima oară.
  • Toate congelatoarele variază, dar va dura de obicei aproximativ 4 ore până peste noapte până când se îngheață complet carnea.
  • Imagine intitulată Meatballs
    4. Știți cum să reîncărcați chiftele gătite. Chiftele nu vor trebui dezghețate de când sunt deja gătite. Pentru a reîncălzi chiftele, le puteți găti într-o tavă cu sos, coaceți-le în cuptor sau le gătiți timp de câteva ore într-un aragaz lent. Garniți chiftele cu brânză și bucurați-vă!
  • sfaturi

    Cele mai multe carnete care sunt înghețate în congelator pot dura până la trei luni dacă sunt stocate bine.
  • Este foarte recomandăm să înghețați chiftele gătite de la cele mai ușoare de dezghețare și reîncălzire.
  • Avertizări

    Cel mai bine este să evitați înghețarea chiftelor care au brânză umplută în ele. Brânza va deveni treptat mai mică în timp ce este înghețată și nu va fi la fel de aromă, deci este mai bine să utilizați chiftele normale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar