Cum să fii iubit de familia ta

Familia este cel mai important lucru din lume. Uneori poate fi greu să te înțelegi cu ei, dar uneori le iubim. Iată câteva sfaturi și indicatori care vă vor ajuta să aveți o relație mai bună cu părinții și frații dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Având plângeri
  1. Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 1
1. Discutați cu membrii familiei cu care vă confruntați cu probleme. Vorbind despre problemele în încercarea de a elimina lucrurile vă va ajuta să identificați mai bine problema reală ca fiind percepută de membrii familiei în cauză și vă poate obține pe toți să faceți modificări.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 2
    2. Cereți pe cineva care este neutru în orice litigiu de a arbitra. Ele pot acționa ca fiind între ele și vin cu sugestii pentru a avansa pe impasses.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 3
    3. Realizați că, în unele cazuri, oamenii sunt legați de greutățile lor sau povestirea de sine a lucrurilor. În acest caz, nu vă veți schimba perspectiva, dar vă puteți schimba reacția la prinderea lor. Să-și recunoască îngrijorarea, să-și valideze importanța, dar nu mai puneți-vă în funcția de a fi adversar la problema lor. Ei au probleme, dar nu veți fi nici o parte a acestor probleme sau o soluție. Rămâi politicos și amabil.
  • Metoda 2 din 4:
    Petrec mai mult timp împreună
    1. Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 4
    1. Gândiți-vă la cât timp petreceți deja cu familia. Este suficient? Dacă nu, ce puteți face pentru a îmbunătăți lucrurile și pentru a face mai mult timp să cheltuiți împreună?
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 5
    2. Aranjați orele când aveți cu toții libertatea de a face lucrurile împreună. Du-te pe un picnic, vizitați un muzeu, mergeți la un meci sport etc. Utilizați interese comune pentru a vă asigura lucrurile distractive pentru a face împreună în mod regulat.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 6
    3. Pur și simplu petreceți împreună. Ascultați muzică, citiți, vizionați filme sau TV, grădină împreună. Activitățile de zi cu zi pot fi o modalitate de a petrece mai mult timp împreună și de a face lucrurile mai interesante pentru unii pe alții - utilizați timpul de îngrijire ca o șansă de a vorbi și de a ajunge la știrile celorlalți.
  • Metoda 3 din 4:
    Privind spre interior
    1. Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 7
    1. Luați în considerare ceea ce ați putea contribui prin disarmonie. Ești dificil în anumite moduri? Faceți lucruri greu pentru anumiți membri ai familiei cu intenție? Înapoi la discuție, refuză să sprijine sau să respingă preocupările membrilor familiei? Dacă da, gândiți-vă de ce faceți aceste lucruri și ce ați putea să faceți pentru a transforma aceste lucruri în jur.
    • Acest membru al familiei merită într-adevăr tratamentul dvs. de degradare sau fără griji?
    • Observați greșelile pe care le-ați făcut în trecut și nu le repetați.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 8
    2. Îmbunătățiți-vă. Îmbunătățiți-vă atitudinea și lucrați la lucrurile pe care membrii familiei să le comenteze. Poate că există un nub de adevăr în plângerile lor despre notele dvs., atitudinea dvs. de lucru, angajamentul dvs. față de o relație sau lipsa de obiective. Nu presupuneți că totul este nagging și pushiness. Unele dintre ceea ce spun ei sunt cel mai probabil pentru binele tău, în care încearcă să te protejeze de greutățile vieții și să te motiveze să fii cel mai bun pe care îl poți fi.
  • Metoda 4 din 4:
    Fiind sincer
    1. Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 9
    1. Lăsați-vă familia să știe că sunteți demn de încredere. La rândul său, se așteaptă ca ei să fie la fel. Setați standardul prin faptul că sunteți de încredere și încredeți-le.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 10
    2. Evitați bârfele, zvonurile și vorbirea în spatele spatelui. Încercați să fiți solid rock în fața lumii exterioare, astfel încât oamenii să perceapă membrii familiei ca o unitate de susținere. Există suficienți oameni gata să facă viața dură pentru dvs. fără a începe și la fața locului.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 11
    3. Arată respect. Urmați respectul de acordare și luați politica de respect - chiar și un lucru de bază "Buna dimineata" Fiecare zi va face o mare diferență.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 12
    4. Fii de ajutor. Ajutați-vă membrii familiei. Dacă părinții voștri vin acasă târziu noaptea după muncă, încercați să faceți o cină simplă, cum ar fi salata de brânză Feta, în loc să vă faceți din nou pe mama dvs. Dacă fratele tău nu se descurcă bine la școală, să-l arăți cum să reușească cu subiecții. Dacă vărul dvs. devine agresat, explicați modalitățile de a face față. Dacă bunicii dvs. se luptă financiar, discutați despre opțiunile de reducere și bugetare cu aceștia.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 13
    5. Fi la fel de independent cum puteți fi pentru vârsta dvs. fără a fi o insulă. De exemplu, nu cereți-vă tatălui dvs. să vă trezească în dimineața - în loc să setați un ceas deșteptător lângă masă. Sau, nu vă așteptați ca părinții dvs. să vă salveze financiar tot timpul, mai ales nu ca un adult.
  • Imaginea intitulată Fiți iubită de familia dvs. Pasul 14
    6. Iubiți-vă familia. Sunt părinții tăi, frați, veri, mătușii, unchii, bunicii etc. Știți ce le veți face fericiți, așa că faceți tot posibilul să încercați să obțineți acest lucru în mod regulat.
  • sfaturi

    Încercați să nu faceți griji la membrii familiei despre ceva pe care nu au fost de acord înainte. Încercați să vă dați seama de motivul pentru care sunt împotriva unei probleme și sortați-o cu ei.
  • Când membrii familiei dvs. sunt libere, întrebați-le dacă ați putea ieși împreună la un parc sau ceva, pentru a avea mai mult timp împreună.
  • Încercați să gătiți mesele împreună, apoi mâncați mese împreună.
  • Avertizări

    Nu ignorați niciodată membrii familiei doar pentru că te-au certat - fie că trebuie să fie într-o stare proastă, fie că greșeala dvs. trebuie să le afecteze prost. Gândiți-vă înainte de a vorbi.
  • Evitați compararea cu alți oameni. Dacă începeți acest obicei, familia dvs. va face același lucru, deoarece ați sugerat-o în primul rând și continuați să vorbiți și despre asta.
  • Doar pentru că vrei să fii iubit de membrii familiei nu înseamnă că trebuie să acționezi toată dragostea pentru a-și atrage atenția. Le va deranja la miez.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar