Cum să fii uman

Acest articol vă va duce prin procesul de a trăi ca om, de la necesitățile de bază ale vieții la rezumatul de aspirație umană. Acest articol utilizează ierarhia nevoilor (concepută de Abraham Maslow, psiholog și a notat uman) ca fundație de ghidare.

Pași

  1. Imaginea intitulată Be Human Pasul 1
1. Faceți cunoștință cu nevoile fizice de bază. Ființele umane nu pot exista într-un vid - fără a se îngriji de anumite nevoi fizice, oamenii vor muri în curând. Aveți grijă de bunăstarea dvs. de bază sau veți avea un timp foarte greu urmărind în mod semnificativ pașii mai avansați. La minimul gol, oamenii trebuie să:
  • Respirați oxigenul. Ființele umane "cele mai presante necesitate este de a respira aerul care conține oxigen aproape în mod constant. La cel mai lung, oamenii absolut, oamenii pot merge doar la aproximativ 20 de minute fără aer, cel mai mult poate dura doar o fracțiune din acel moment.
  • Mâncați alimente comestibile și beți apă. Oamenii mănâncă alimente pentru energie și pentru a oferi nutrienți vitali pentru procesele esențiale ale corpului. La un minim, oamenii ar trebui să consume cantități adecvate de carbohidrați, proteine ​​și grăsimi, precum și mai multe vitamine și minerale esențiale. Oamenii beau, de asemenea, apă, deoarece este crucială pentru multe procese interne. Cantitățile precise de alimente și apă pe care trebuie să le consumați ca un om variază în funcție de dimensiunea și nivelul dvs. de activitate fizică.
  • Dormi. Oamenii încă nu sunt complet siguri care este scopul somnului, deși știm că este vital pentru performanța fizică și mentală. Cei mai sănătoși oameni adulți dorm de obicei 7-8 ore pe noapte.
  • Mențineți homeostazia. În esență, oamenii trebuie să-și păstreze mediul extern de a interfera cu corpul lor intern. Acest lucru poate lua mai multe forme - de exemplu, purtând haine pentru a regla temperatura corpului și pentru a repara rănile cu suturi, bandaje, etc.
  • Imagine intitulată Construiți o casă Pasul 2
    2. Asigurați-vă siguranța. A doua responsabilitate a omului, după îndeplinirea cerințelor sale înnăscute pentru viață, este să-i scoată siguranța. Să prospere, oamenii nu pot fi îngrijorați de faptul că vor muri sau mor - astfel de gânduri vor suprascrie orice încercare de a atinge niveluri mai ridicate de realizare umană. Iată câteva modalități de a vă asigura că sunteți "sigur" ca om:
  • Evitați pericolul. Nu stați în apropierea locurilor sau situațiilor care pot provoca daune fizice corpului. Leziunile vă pot afecta sănătatea fizică și chiar vă pot provoca a muri.
  • Obțineți sau construiți o casă. Oamenii au nevoie de un loc de a trăi care oferă protecție împotriva elementelor. La minimul gol, acest loc ar trebui să aibă patru pereți și un loc de dormit.
  • Urmărește o viață. Cea mai mare parte a planetei Pământ utilizează bani. Banii pot fi schimbați pentru bunuri și servicii, inclusiv alimente, îmbrăcăminte și adăpost. Majoritatea oamenilor în cele din urmă ia-ti o slujba Pentru a primi un flux de bani de încredere.
  • Imaginea intitulată Be Human Pasul 3
    3. Formează relații umane. Celebrul Aristotel uman este amintit ca spun: "Omul este, prin natura lor, un animal social - un individ care nu este natural în mod natural și nu este fie sub notificarea noastră, fie mai mult decât omul." În viața ta ca un om, vei întâlni oameni. Unii vă vor face să vă simțiți bine - sunt "prieteni." Puteți simți o atracție sexuală și / sau romantică la unii: o astfel de persoană este a "interes romantic", care se poate dezvolta într-un soț / soție. O viață trăită singură nu este o îndeplinire a timpului - petreceți timp cultivând relații sănătoase pentru o viață mai bogată, mai emoțională.
  • Pentru a menține prietenii, va trebui să "pierde timpul" cu prietenii tăi. Invitați-i pentru brunch. Vorbește despre sport. Forge o legătură cu prietenii dvs. - Ajutați-i când au nevoie de ea, și vor fi în jur pentru a vă ajuta.
  • Dacă căutați o relație romantică, majoritatea pornesc când o persoană întreabă o altă persoană. Consultați lista noastră de articole despre cerând oamenilor out pentru îndrumare.
  • Imaginea intitulată Be Human Pasul 4
    4. Cultivați-vă stima de sine. Oamenii se simt mai bine atunci când se consideră valoroși și știu că alții le consideră valoroși. Este mai ușor să vă respectați pe voi și pe alții să vă respectați dacă ați obținut ceva. Încercați să depuneți eforturi pentru succes, fie că este la locul de muncă sau în alte activități pe care le practicați pentru distracție (acestea sunt numite "Hobby-uri.") Știu și fii încrezător în propriile tale abilități. Respectați oamenii care vă respectă.
  • Relațiile cu ceilalți pot ajuta la creșterea stimei de sine atunci când vă simțiți trist, dar stima de sine începe în interiorul. Nu depind de aprobarea altor oameni pentru stima de sine.
  • Imaginea intitulată Be Human Pasul 5
    5. Validați existența. Odată ce oamenii sunt din punct de vedere fizic sigur, au o bază de relații sănătoase și au o imagine bună de sine, pot începe să organizeze întrebări cum ar fi "De ce suntem aici?" Oamenii diferiți solicită o varietate de scopuri pentru viața umană. Mulți oameni adoptă un set de directori morali sau își dezvoltă propriile. Alții se angajează pe eforturile creative, exprimându-și gândurile lor cele mai interioare prin artă. Alții încă încearcă să aibă sens al universului prin știință sau filozofie. Nu există nici o modalitate corectă de a profita la maximum de existența voastră, dar aici sunt doar câteva idei:
  • Abonați-vă la o (sau dezvoltați-vă propria dvs.) Filosofia și / sau religia.
  • Scrieți, trageți, jucați muzică sau dans.
  • Deveniți un inovator în ambarcațiunile dvs.
  • Experiența (și îngrijirea) natura.
  • Indiferent ce alegeți să faceți, încercați să vă faceți amprenta asupra lumii. Îmbunătățiți pământul pentru cei care vin după tine într-un fel, oricât de mici.
  • Imaginea denumită Pasul 6
    6. Aflați cum să iubiți pe alții și să fiți iubiți. Dragostea este dificil de definit - dicționarul Merriam-Webster definește-l ca un sentiment de afecțiune intensă, atașament și / sau dorință pentru un alt om.Mulți oameni spun că cel mai bun lucru din viață este de a iubi (și de a fi iubit) alte ființe umane. Mulți oameni a se casatori să se angajeze într-o viață de iubire a unui partener romantic. Alții încep încă familiile și au copii astfel încât să poată iubi pe cineva de la începutul vieții sale până la punctul în care ei mor. Nu există nici o modalitate corectă de a trăi o viață plină de dragoste - tot ce puteți face este să vă urmați inima și să îmbrățișați umanitatea misterioasă și inexplicabilă a iubirii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Multe filosofii umane și religii susțin un concept numit "Regula de aur," care este: "Faceți altora ceea ce le-ați face să vă facă."
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar