Cum să vă măriți sinele interior

Sinele tău interior este în tine și nu ar trebui să fie un lucru greu de găsit. Amintiți-vă că toată lumea are ceva în ele decât poate face întreaga lume grovel la picioarele lor. Trebuie doar să găsiți ceva și este de 100% în interiorul dvs.

Pași

  1. Imaginea intitulată Boost Sinele dvs. interior 1
1. Uita-te la tine: Data viitoare, opriți înainte de a trece printr-o oglindă. Uită-te la tine și încercați să-l vezi pe tine. Pentru unii oameni este ușor să se vadă, pentru alții este greu. Nu vă agitați dacă nu puteți. În curând veți.
  • Imaginea intitulată Boost Sinele dvs. interior Pasul 2
    2. Încercați să citiți o carte: Uneori, puteți găsi un personaj care vă inspiră cu adevărat. Încercați să găsiți trăsăturile care sunt în amândoi. Poate că ambele sunt generoase, neegoiste sau utile.
  • Imaginea intitulată Boost Sinele dvs. interior 3
    3. Discutați cu prietenii dvs., încercați să vedeți cum reacționați la lucruri simple sau mari. Care îți spune multe despre tine. Uneori, schimbați trăsăturile când sunteți cu prietenii dvs. Dacă se întâmplă acest lucru, aflați diferența dintre cele două personalități. Încercați să vedeți care dintre ele vă face să vă simțiți mai bine despre dvs.
  • Imaginea intitulată Boost Sinele dvs. interior Pasul 4
    4. Așteptați până când veți găsi adevăratul dvs. dvs., încercați să vă îmbrăcați așa cum vă convine cel mai bine și vă arată cele mai bune personalități. Aveți grijă ca să nu vă gândiți la voi ca pe ceva ce nu sunteți.
  • Imaginea intitulată Boost Sinele dvs. interior Pasul 5
    5. Fii atent. Prietenii tăi pot ști puțin despre tine (chiar dacă nu ești cel real). Ascultați-le când vorbesc despre tine. Nu este auto-absorbit să le pună câteva întrebări despre tine. Puteți întreba ce gândesc la trăsăturile voastre...Nu fiți bugați dacă vă spun ceva pe care nu doriți să îl auziți. Ar putea gluma în jur și puteți râde cu ei.
  • Imaginea intitulată Boost Sinele dvs. interior 6
    6
    Fii încrezător. Este cea mai bună trăsătură pe care oricine îl poate avea. Nu fiți prea încrezători sau aveți o stima de sine foarte scăzută. Spune-ți că ești cea mai uimitoare persoană din lume și nu-ți pasă dacă prietenii tăi nu sunt de acord. Fi social, nu un fluture social. Răsfățați-vă în activități școlare, cum ar fi drama sau clubul sportiv. Oamenii atletici sunt întotdeauna încrezători. Nimeni nu este mai bun decât tine.
  • sfaturi

    Mențineți o bună igienă. Contează dacă sunteți proaspăt și curat și vă veți simți mai mult dacă faceți acest lucru.
  • Nu vă lăsați la alții. Ei vor încerca întotdeauna să vă facă să vă simțiți mici, astfel încât să se simtă mari. Nu fi momeala. Fii tu însuți și fii încrezător și întreaga lume te va iubi.
  • Nu pierdeți niciodată încrederea în voi înșivă. Încrederea contează foarte mult. Amintiți-vă că sunteți cei mai buni și nimeni altcineva nu poate fi vreodată ca tine, oricât de mult încearcă. Sunteți unic și aveți multe trăsături bune. Spune-ți că ești perfect.
  • Fi sigur de tine. Nu încercați să vă acționați ca ceva ce nu sunteți.
  • A face prieteni noi. Poate cineva să-ți spună nimic despre tine că ai fost în căutarea în mod necunoscut. Și întotdeauna se simte bine să știi că cineva are spatele tău.
  • Avertizări

    Nu fi ceva ce nu sunteți. Aceasta este o modalitate foarte ușoară de a face ca oamenii să vă urăască. Ea face pe alții și, deși nu trebuie să-ți pasă de ceilalți care nu vă plac, nu faceți dușmani inutili. Și oamenii se pot transforma cu ușurință de la nu-i plăcere la dușmani fără tine chiar să-i spui nimic.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar