Cum la roșii de zaruri

Tomatele sunt utilizate într-o cantitate aparent infinită de rețete și adesea trebuie să fie cubate. Dick-urile de roșii este un proces rapid, simplu pe care oricine îl poate stăpâni cu o anumită practică. Ambele romi și roșii obișnuite pot fi cubate și apoi adăugate la salate, supe, caserole și alte feluri de mâncare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dick tomate regulate
  1. Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 1
1. Spălați-vă roșii. Tomatele ar trebui să fie întotdeauna spălate sub robinet înainte de Dicing. Asigurați-vă că eliminați murdăria și resturile. Despre orice autocolante, de asemenea.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 2
    2. Scoateți miezul. O lingură mică sau o linguriță poate fi utilizată pentru a îndepărta miezul roșii. Pur și simplu introduceți vârful lingurii în tulpina roșii. Săpat tulpina folosind lingura și apoi aruncați-o.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 3
    3. Tăiați roșii în jumătate. Țineți roșii cu o singură mână și tăiați-o prin el folosind un cuțit ascuțit. Începeți în partea de jos a tomatei și tăiați-o în două jumătăți aproape chiar de-a lungul ecuatorului.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 4
    4. Tăiați fiecare jumătate în felii. Plasați fiecare jumătate din tomate pe o placă de tăiere cu partea plată îndreptată în jos. Faceți o serie de tăieturi verticale de lungime pentru a face o serie de benzi subțiri. Benzile nu ar trebui să fie mai mult de aproximativ un centimetru în lungime și ar trebui să fie aproximativ chiar și în dimensiune.
  • Pe măsură ce tăiați, utilizați degetele pentru a ține rosii în poziție.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 5
    5. Tăiați fâșiile spre zaruri roșii. Rotiți benzile laterale. Faceți tăieturi verticale peste benzi, tăind tomatele în cuburi mici, cubate. Se străduiesc să păstreze spațiul dintre tăieturi aproximativ chiar și să-ți folosească degetele pentru a ține benzi în poziție pe măsură ce tăi. Când ați terminat, veți avea o grămadă de roșii.
  • Metoda 2 din 3:
    Dick tomate de romi
    1. Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 6
    1. Spălați tomata. Spălați fiecare roșii romi sub robinet, transformându-l după cum este necesar pentru spălarea suprafeței complete și îndepărtați murdăria și resturile. Dacă roma romă are orice autocolante pe el, asigurați-vă că eliminați aceste dintre acestea înainte de Dicing.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 7
    2. Scoateți partea de sus. În apropierea vârfului unei roșii romi, există o tulpină mică. Tăiați capătul roșii cu tulpina, așa că ați rămas cu un capăt plat.
  • Unii oameni nu deranjează tăierea tulpinii, deoarece este atât de mică, este în mare parte neobișnuită. Dacă nu vă deranjează tulpina de roșii, puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 8
    3. Tăiați roșii în jumătate. Tăiați lungimea de roșii pentru ao tăia în jumătate. Tăiați-l cu o mână și țineți-l în poziție cu celălalt.Încercați să păstrați cele două jumătăți ale roșii în dimensiuni aproximativ chiar uniforme.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 9
    4. Tăiați roșii în felii verticale. Rotiți cele două jumătăți ale roșii în lateral, așa că le tăiați lungimii. Faceți tăieturi verticale pentru a tăia roșii în benzi subțiri de dimensiuni aproximativ chiar.
  • Pe măsură ce roșiile romi sunt mai mici decât roșii obișnuite, aveți grijă atunci când utilizați degetele pentru a ține rosii în poziție. Utilizați numai vârfurile degetelor dvs. și aveți grijă să vă păstrați degetele departe de cuțit.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 10
    5. Dice felii de roșii. Întoarceți benzile laterale și faceți o serie de tăieturi care rulează peste benzi cu lungime. Acest lucru ar trebui să vă taie roșii de romi în cuburi mici. Când ați terminat, veți rămâne cu o grămadă de roșii de romi.
  • Străduiți-vă să vă păstrați tăieturile cu aceeași lungime, astfel încât tomatele dvs. cuțite sunt de aproximativ aceeași dimensiune.
  • Metoda 3 din 3:
    Roșii de însămânțare înainte de Dicing
    1. Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 11
    1. Tăiați roșiile în jumătate. Face o tăietură în centrul roșii. Încercați să păstrați cele două jumătăți aproximativ la aceeași dimensiune.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 12
    2. Tăiați jumătățile în sferturi. Faceți o serie de trei până la patru tăieturi de lungime în fiecare jumătate din roșii. Acest lucru ar trebui să taie rosii în sferturi. Fiecare trimestru ar trebui să fie de aproximativ aceeași dimensiune.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 13
    3. Tăiați semințele. Plasați fiecare cartier pe o masă sau o placă de tăiere cu partea de piele orientată în jos. Slice un cuțit peste tomate pentru a tăia partea albă și carne a tomatei. Semințele sunt atașate acestei porțiuni, deci vor fi tăiate și la fel de bine.
  • Uneori, semințele se află pe tomate după ce ați tăiat din porțiunea cărnoasă. Dacă vreun semințe nu au ieșit, îndepărtați-le cu vârful degetelor.
  • Imagine intitulată Tomate de zaruri Pasul 14
    4. Evitați dictarea roșilor romi. Romatele rome sunt foarte mici și delicate. Ei tind să aibă mai puține semințe, iar semințele pot fi dificil de îndepărtat fără a deteriora roșiile. De obicei, este bine să lași semințele de roșii romi intacte.
  • Imagine intitulată de tomate de zaruri finale
    5. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Scoateți pielea, dacă doriți, prin scăderea roșiilor întregi în apă clocotită timp de un minut. Când se răcește, îndepărtați pielea și aruncați-o. Rețetele cum ar fi sosul de salsa și rosii pot necesita îndepărtarea pielii înainte de rosii de dicte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar