Cum să gătești ardeiul bell

Bell Ardei (cunoscuți și ca capsicumuri, ardei dulci sau pimento) sunt o legumă versatilă cu multe posibilități de includere în gătit. Ele pot fi adăugate la multe feluri de mâncare sau pot fi steaua vasului, în funcție de ceea ce preferați. Acest articol acoperă alegerea ardeiul de clopot, pregătindu-le și a decide cum să gătească cu ei.

Pași

Partea 1 din 6:
Alegerea ardeiilor de clopot
  1. Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 1
1. Utilizați ardeiul de clopot când în sezon. Ele sunt la cele mai bune rezultate în sezon local. În afara sezonului, acestea trebuie să fie importate sau cultivate în sere, ceea ce le face mai scumpe și adesea nu sunt la fel de proaspete ca în lunile de vară.
  • Ardeii verzi tind să fie disponibilă mai întâi în sezon, urmată de celelalte culori mai târziu.
  • În emisfera nordică, sezonul de vârf pentru ardeiul Bell este august până în septembrie, cu disponibilitate principală fiind din iulie până în octombrie. Dacă locuiți într-un climat mai cald, sezonul va dura mult mai mult.
  • În emisfera sudică, sezonul de vârf pentru ardeiul Bell este decembrie până în martie. Dacă locuiți într-un climat mai cald, sezonul va dura mult mai mult.
  • Imagine intitulată Peppersii clopotului Pasul 2
    2. Alegeți o culoare. Bell Ardeiile vin într-o varietate de culori, în principal roșii, verdeață, galben, portocale și purpuri. În timp ce roșu și verde sunt cele mai populare, toate tipurile sunt bune pentru a mânca. Culoarea este în principal o preferință, deși există diferențe ușoare de aromă între diferitele culori, în funcție de tipul de piper și de sursa acesteia.
  • Ardeii roșii au fost lăsați să se coacă complet înainte de a fi selectați.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 3
    3. Alegeți ardeiul de clopot fermă și lucioasă atunci când faceți cumpărături pentru ei. Piperul de clopot ar trebui să fie greu și clar, nu moale și murdar. Dacă cumpărați ardei verzi, verde ar trebui să fie întuneric - dacă este prea ușoară, piperul poate fi unupe. Respinge ardeii care sunt scârțâiți și moi sau care au umezeală, patch-uri moi - acestea au trecut cele mai bune date. Dacă tulpina are nici o mucegai sau decădere, evitați-o. Spoturile negre indică daunele de ploaie.
  • În cazul în care cele scârțoase sunt o afacere, este posibil să le salvezi pentru sosuri și chutnei sau pentru plasarea în interiorul mâncărurilor în care aroma lor este dorită, dar aspectul lor nu contează.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 4
    4. Alegeți un piper bun, în formă largă pentru umplutură. Dacă umplute ardei, alegeți cele care au o dimensiune decentă pentru adăugarea în umplutură. Dacă este posibil, încercați să vedeți dacă acestea pot sta în poziție verticală, deoarece acest lucru poate fi util, dar nu esențial.
  • Imagine intitulată Peppersii Bell Pasul 5
    5. Depozitați ardeiul Bell în mod corespunzător. Înainte de a utiliza ardeii de clopot, păstrați-le în frigider în Crisper. Ei nu trebuie să fie spălați până la utilizare.
  • Partea 2 din 6:
    Pregătirea ardeiul de clopot
    1. Spălați și uscați înainte de utilizare. O clătire blândă și ștergerea de obicei va fi suficientă pentru a curăța ardeiul de clopotniță.
  • 2. Pregătiți în funcție de nevoile rețetei. Pregătirea unui piper clopot depinde de modul în care intenționați să îl utilizați. Principalele modalități de a pregăti un ardei iute sunt după cum urmează:
  • Cubate sau tăiate în bucăți mici pentru a adăuga în sosuri de paste, tocană, caserole, mese coapte, ratatouille etc.
  • Tăiate în benzi sau în agitat pentru prăjituri, amestecuri de grătar și tocană.
  • Felie în jumătăți pentru ardei umplute. Scoateți tulpina după ce ați tăiat în jumătate.
  • Scoateți doar partea de sus în cazul în care tulpina se află pentru a păstra întregul pentru un piper umplute. Pur și simplu tăiați partea de sus a ardeiul de clopot și tăiați pithul și miezul. Multe rețete includ capătul tăiat ca a "capac" Când faceți un alt piper.
  • 3. Scoateți semințele. Semințele trebuie îndepărtate din ardeiul de clopot, fie să le scutureze, fie să le tragă cu degetele. Va trebui să eliminați semințele pentru oricare dintre modalitățile de mai sus de a folosi piperul.
  • Partea 3 din 6:
    Jupuirea ardei de clopot
    1. Imagine intitulată Peppersii Bell Pasul 9
    1. Îndepărtați piperul de clopot dacă rețeta necesită pielea sau coaja îndepărtată din exterior.
  • 2. Tăiați piperul în lățimi lungime. Așezați piesele pe un grătar, pielea orientată în sus.
  • 3. Grăbiți trimestrele de piper. Pielea trebuie să taie și blister în mod egal peste piese.
  • 4. Scoateți din căldură când sunteți gata. Odată luminat, scoateți din căldură folosind clești sau o furculiță și transferați imediat într-o pungă de plastic puternică. Închideți partea de sus a sacului.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 13
    5. Lăsați piesele să abur în pungă pentru câteva minute. Apoi scoateți cravată din sac și scoateți piesele de piper. Plasați-le pe o farfurie sau o suprafață pregătită pentru peeling.
  • 6. Pieliță. Veți găsi că pielea vine cu mare ușurință. Pielea poate fi aruncată și piesele decojite pot fi adăugate la rețetă sau mâncare după cum este necesar.
  • Partea 4 din 6:
    Blanching Bell Ardei
    1. Imagine intitulată Peppersii Bell Pasul 15
    1. Blanch pentru a reține culorile luminoase ale ardeiul de clopot. Blanching este un proces care păstrează culoarea în legume. Este un bucătar foarte rapid, urmată de o baie de gheață. Deoarece Blanching ucide bacteriile, acest proces este de asemenea util pentru curățarea ardeilor clopotului înainte de decapare sau înghețare.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 16
    2. Spălați ardeiul de clopotniță. Fie Blanch întreg sau în jumătăți. Umpleți un castron cu cuburi de gheață și se toarnă o mică apă peste gheață. Plasați într-o parte a spațiului de lucru. Aduceți o tavă de apă la fierbere. Aranjați prosopul de hârtie pe spațiul de lucru, unde ardeii răniți vor fi lăsați să se usuce.
  • Panul trebuie să fie suficient de mare pentru ca cantitatea de ardei iute să fie blanche.
  • 3. Așezați ardeii clopotului în apa clocotită. Poate că trebuie să fie împinși în jos folosind o lingură de lemn sau clește. Se lasă să gătească timp de trei (3) minute, apoi eliminați.
  • Dacă inelele de aprindere, se fierbe doar timp de 2 minute.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 18
    4. Scoateți ardeii rapid și cu atenție cu clești. Așezați ardeii fierți direct în baia de gheață pregătită. Răciți ardeii blancheți pentru trei (3) minute (sau două minute dacă au fost inele).
  • 5. Aranjați ardeii răciți de pe prosopul de hârtie. Pleacă până la uscare. Odată uscat, ele pot fi utilizate după cum este necesar sau congelat / murat.
  • Partea 5 din 6:
    Prăjit de ardei
    1. Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 20
    1. Spălați piperul de clopotniță. Tăiați partea superioară și scoateți semințele, mângâierea și miezul.
    • Pentru curățare, este bine să fugi apă rece prin ea ca și cum ați clăti un vas.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 21
    2. Tăiați piperul de clopot în felii sau bucăți. Dimensiunea înțeleaptă, tăiată până la două lățimi de deget dacă faceți felii.
  • Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 22
    3. Alegeți metoda preferată pentru prăjire. Acum că aveți piperul curățat și tăiat, există mai multe moduri "friptură" legumele, alegeți una dintre cele trei căi următoare.
  • Cuptor prăjit ardei

    1. Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 23
      1. Alegeți această metodă dacă doriți să faceți un fel de frișcă tradițională.
    2. 2. Puneți ardeii pe un suport care a fost plasat pe partea de sus a unei tigaie cookie. Apoi setați cuptorul pentru 350ºF (180C ° C).
    3. Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 25
      3. Puneți piesele de piper în timp de 10 până la 15 minute - poate dura mai mult, păstrați un ochi pe bucăți. Eliminați când ați prăjit suficient pentru nevoile dvs. Serviți fie că sunt, fie adăugați-le într-o rețetă.

    Umezi umezi prăjiți

    1. Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 26
      1. Alegeți această metodă dacă sunteți în căutarea pentru ceva care ține aroma și va păstra ardeii umezi.T
    2. 2. ake o tavă și umple-o cu ulei vegetal (suficient pentru a acoperi fundul tăvii). Apoi scoateți uleiul într-un zâmbet frumos și puneți ardeii în tigaie.
    3. 3. Plasați un capac pe. Când uleiul începe să pop, scuturați tigaia, în modul de a suferi piesele. Faceți acest lucru timp de aproximativ 10 minute, apoi opriți căldura. Scurgeți uleiul și plasați ardeii pe orice fel de mâncare pe care o veți servi.

    Peppersii de clopot la grătar

    1. 1. Obțineți chiar mai multă aromă de la prăjirea piperului de clopotniță. Grătar ardeiul ca și cum ați fi grăbit carne. Oferă o aromă delicioasă și este cea mai ușoară căi de a friga piperul de clopot.
    Partea 6 din 6:
    Ardei iute în feluri de mâncare
    1. Imagine intitulată Peppersii de bucătărie Pasul 30
    1. Pereche ardei iute cu arome care se potrivesc cel mai bine. Bell Ardei merg bine cu roșii, vinete, ceapa, măsline și ardei iute de chili.
  • Imagine intitulată Peppers Pasul 31
    2. Decideți dacă doriți să prezentați piperul clopot sau să aveți culoarea și / sau aroma ca parte integrantă a vasului. Acest lucru va depinde de calitatea și dimensiunea piperului clopot, tipul de masă pe care doriți să îl aveți și chiar culoarea piperului clopotniță. Unele idei pentru a vă bucura de ardeiul de clopot includ:
  • Umplute întregi sau umplute. Pugării pot include orez, cuscous, quinoa, hrișcă, amarant, piese de paste mici etc. Întotdeauna aroma bine - este o idee bună să urmați rețetele până când nu sunteți familiarizați cu care combinațiile de aromă funcționează bine.
  • Adăugați la Ratatouille-Bell Arppers sunt o fundație clasică pentru acest fel de mâncare.
  • Adăugați felii sau bucăți mici la sosurile de paste. Fried cu ceapă, usturoi și zucchini, poate fi creat un sos de bază delicios.
  • Sprinkle runde sau felii peste pizza, salate, sandwich-uri și bruschetta.
  • Adăugați la tabouli.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Adăugați condimentele preferate pentru a vedea cum se potrivesc.
  • Multe bucătăriile se bazează pe ardeiul de clopot ca o parte importantă a felurilor de mâncare, inclusiv italiană, mexicană, asiatică, americană, franceză și maghiară.
  • Bell Ardei sunt o mare sursă de vitamine A și C.
  • Ardeii de clopot pot fi înghețați atunci când sunt tăiate. Tăiați, apoi plasați în recipiente și înghețate corespunzătoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar