Cum să gătești roșii mici

Au primit niște roșii de cireșe în plus, luând spațiu în bucătărie? Să nu vă faceți griji! Transformați-vă produsele suplimentare în laturi savuroase și alte feluri de mâncare delicioase. Am adunat câteva rețete gustoase pentru a vă ajuta să mergeți.

Pași

Metoda 1 din 8:
Prăjit
  1. Imagine intitulată crește roșii de cireșe Pasul 17
1. Completează o masă savuroasă cu roșii de cireșe prăjite. Setați cuptorul la 400 ° F (204 ° C). Apoi, transferați 2 lb (0.91 kg) de roșii la o tigaie de copt. Stropiți-le cu sare, piper și cu 3 linguri de ulei de ulei de măsline și glisați tava în cuptor. După aproximativ 10 minute, roșiile dvs. vor fi prăjite la perfecțiune.
  • Această parte servește până la 6 persoane.
Metoda 2 din 8:
Sautéed
1. Roșii de cireșați doar durează doar 10 minute pentru a face. Se încălzește o tigaie mare, de 12 în (30 cm) cu 1 lingură de ulei de măsline din SUA (15 ml). Apoi, amestecați în 2 recipiente mici de roșii de cireșe, împreună cu câteva ciuperci de sare și piper. Gatiti rotiturile timp de aproximativ 2 minute, pana cand piei arata cu intreaga. Apoi, amestecați în 2 cuișoare de usturoi tocate. Luați roșiile de pe soba și amestecați-le cu 1 lingură de 1 (15 ml) și o atingere de busuioc.
  • Acest fel de mâncare se hrănește până la 8 persoane.
Metoda 3 din 8:
La grătar
1. Grill tomate de cireșe pe friți ca o parte savuroasă. Marinați 24 de roșii de cireșe timp de 30 de minute într-un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, cimbru și pastă de usturoi. Apoi, împărțiți roșiile pe 6 friști, plasând 4 pe fiecare. Grătar de fripturi peste căldură ridicată timp de aproximativ 6 minute sau până când arată puțin carryred.
  • Aceste fripturi servesc până la 4 persoane.
Metoda 4 din 8:
Copt
  1. Imagine intitulată Faceți Hopia Baby Pasul 18
1. Cherry Tomato Confit este ușor de făcut, dar are nevoie de peste o oră pentru a găti. Setați cuptorul la 275 ° F (135 ° C) și aranjați 3 lb (1.4 kg) de roșii mici pe o foaie mare de coacere. Puneți uleiul de măsline, sare, piper, cimbru și usturoi peste roșiile. Apoi, coaceți-le timp de 90-120 minute sau până când roșiile sunt rătăcite, dar nu au izbucnit total.
  • Acesta este un fel de mâncare de partid și servește până la 15 persoane.
  • Puteți refrige resturile timp de 2 săptămâni sau puteți îngheța rămase pentru până la 2 luni.
Metoda 5 din 8:
Lentă
  1. Imagine intitulată face bibingka pas 9
1. Acest bucătar fără stres într-un pic mai puțin de o oră. Setați cuptorul la 350 ° F (177 ° C) și mutați un suport spre centrul. Apoi, amestecați 1.5 lb (0.68 kg) de roșii cu usturoi, ulei de măsline, rozmarin și semințe de coriandru într-un vas de coacere. Coaceți partea de 40-50 de minute, transformând roșiile de 2-3 ori pe măsură ce gătesc. Rochie partea laterală cu oțet odată ce vasul se răcește.
  • Acest fel de mâncare servește până la 6 ani.
Metoda 6 din 8:
Skillet-Charred
1. Această fel de mâncare laterală rapidă este o adăugare ușoară la orice masă. Setați o tigaie mare de fier pe o temperatură ridicată până când începe să fume. Apoi, gătiți 2½ recipiente mici de roșii de cireșe în tigaie, împreună cu uleiul de măsline și flori de squash. Continuați să vă gătiți roșiile mici timp de aproximativ 3 minute, până când sunt puțin aruncați în exterior.
Metoda 7 din 8:
Sos pentru paste
1. Îmbrăcați-vă mâncarea preferată de paste cu sos de casă. Gatiți 4 recipiente mici de roșii de cireșe cu ulei, busuioc, fulgi de piper roșu și sare peste căldură scăzută, împreună cu sprigs de busuioc. Se amestecă ingredientele împreună timp de 4 minute până când roșiile încep să izbucnească. Deschideți unele dintre celelalte roșii cu o lingură de lemn și continuați să amestecați până când un sos de sos gros - acest lucru va dura aproximativ 10-12 minute.
  • Acest lucru face 4 porții de sos de sos.
Metoda 8 din 8:
Fonda
  1. Imagine intitulată Restaurare Pasul de fontă Pasul 17
1. Serviți fondue de roșii cu pâine crustă ca un aperitiv savuros. Plasați o tigaie de fier, turnată pe căldură ridicată. Apoi, amestecați în 2 recipiente mici de roșii de cireșe, împreună cu 4 linguri de 4 USD (59 ml) de ulei de măsline. Răsuciți căldura până la înălțime medie și păstrați agitarea vasului timp de încă 5 minute. În acest moment, se topeste într-un unt și sare pentru a termina vasul.
  • Acest aperitiv servește 6 persoane.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar