Cum de a alege alimentele sănătoase de iarnă sănătoase

Lunile de iarnă sunt adesea asociate cu mâncăruri mari de familie și alimente grele de confort. Drept rezultat, mulți oameni își aruncă regimurile dietetice regulate pe fereastră și încep să se îngăduie în alimente nesănătoase. Acest lucru nu trebuie să fie cazul. De fapt, există o serie de alimente sănătoase din inimă care sunt disponibile pe tot parcursul anului. Pentru a alege alimentele sănătoase ale inimii în timpul iernii, ar trebui să selectați produsele sezoniere, să mâncați o dietă bine echilibrată, și chiar puteți crea mese sănătoase de confort.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectarea produselor sezoniere
  1. Imagine intitulată Alegeți alimentele sănătoase de iarnă sănătoase Pasul 1
1. Achiziționați Kale. Kale este o legumă verde cu frunze puternice, care poate continua să prospere în vreme rece. Această legumă este, de asemenea, excelentă pentru sănătatea inimii. Conține antioxidanți, cum ar fi carotenoizi și flavonoide, precum și acizi grași omega-3.
  • Încercați să faceți A Kale salată sau chipsuri Kale.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele sănătoase de iarnă sănătoase Pasul 2
    2. Încercați să consumați legume rădăcinilor. Multe legume rădăcinii, cum ar fi morcovii, sfecla și tăierea, pot continua să crească și să supraviețuiască în climatul dur de iarnă. Aceste legume conțin, de asemenea, multe vitamine și minerale, cum ar fi vitamina C și vitamina A, precum și beta-carotenul, care este mare pentru inima voastră.
  • Legume rădăcină de rădăcină să mănânce ca un fel de mâncare laterală.
  • Încercați să verificați dacă există o piață a fermierilor de iarnă în zona dvs. Este posibil să găsiți legume rădăcini cultivate la nivel local acolo.
  • Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Alimente de iarnă Pasul 3
    3. Includeți mai multe citrice în dieta dvs. Citrice, cum ar fi lămâi, limes, portocale și grapefruituri sunt minunate pentru inima ta. Ele conțin vitamina C, precum și flavonoide, care stimulează colesterolul de înaltă densitate-lipoproteină și colesterolul mai mic de densitate redusă-lipoproteină. Acest lucru poate reduce riscul bolilor de inimă și al accidentului vascular cerebral.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele sănătoase sănătoase Pasul 4
    4. Mănâncă rodie. Rodia este un fruct gustos care conține antioxidanți care vă vor ajuta să vă păstrați inima sănătoasă în lunile de iarnă. Vă puteți bucura de beneficiile pentru sănătate ale rodie prin băut sucul de rodie sau consumul de semințe conținute în fructe.
  • Pomeranatele sunt în sezon din septembrie până în ianuarie.
  • Sucul conține, de asemenea, potasiu și vitamina C.
  • Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Foods de iarnă Pasul 5
    5. Luați în considerare fructele și legumele înghețate. Fructele și legumele congelate pot conține mai multe substanțe nutritive decât produsele proaspete. De asemenea, veți putea continua să vă bucurați de fructele și legumele preferate de inimă și de legume în timpul iernii. De exemplu, cumpărați fructe de boabe mixte înghețate pentru a fi utilizate în smântână sau adăugați iaurtul de dimineață.
  • Puteți achiziționa porumb înghețat, morcovi, mazăre, legume mixte, căpșuni, mango, afine, fructe de padure mixte etc.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând mese sănătoase de confort
    1. Imagine intitulată Alegeți alimentele de iarnă sănătoase Pasul 6
    1. Mănâncă fulgi de ovăz pentru micul dejun. Ovăzul de ovăz nu este doar o opțiune de mic dejun rapidă și ușoară, este, de asemenea, extrem de sănătoasă pentru inima ta. De exemplu, fulgiul de ovăz conține zinc, care poate ajuta la funcționarea imună în timpul iernii. Ovăzul de ovăz include, de asemenea, fibre solubile care contribuie la sănătatea inimii.
    • Ovăzul vechi de modă sunt cea mai ieftină și mai sănătoasă opțiune.
  • Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Foods de iarnă Pasul 7
    2. Gatiti o supa de casa. Supele realizate cu legume sau de carne de pui și ambalate cu o varietate de legume, linte și fasole reprezintă o modalitate excelentă de a rămâne cald și sănătos în timpul iernii. Încercați să faceți o supă care conține legume sănătoase și proteine ​​sănătoase, cum ar fi squash de iarnă, morcovi, sfeclă sau fasole neagră.
  • Evitați achiziționarea de supe conservate. Acestea conțin adesea cantități excesive de sodiu.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele sănătoase sănătoase Pasul 8
    3. Face o oală caldă de chili vegetarieni. Cricul vegetarian este o modalitate excelentă de a rămâne caldă și sănătoasă în timpul iernii. Acesta este un vas de mâncare de confort de siguranță și conține multe ingrediente care vă vor ajuta să vă păstrați inima sănătoasă. De exemplu, Chili conține fasole renală, ardei iute, usturoi și ceapă. Toate aceste ingrediente sunt legate de sănătatea inimii.
  • De asemenea, puteți pregăti chili cu o alegere slabă a cărnii, cum ar fi carnea de vită moale, curcanul măcinat sau chiar și bizonul de iarbă.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele sănătoase sănătoase Pasul 9
    4. Încercați Rolls Sushi. În lunile de iarnă veți obține mai puțină expunere la soare. Ca rezultat, trebuie să măriți cantitatea de vitamina D în dieta dvs. Încercați să consumați somonul sau tonul Sushi Rolls. Acestea sunt ambalate cu vitamina D și fac o mare alternativă la alimentele de confort tradiționale.
  • Vă puteți bucura de sushi de la un restaurant japonez sau puteți încerca să vă faceți propriile rulouri!
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele sănătoase de iarnă sănătoase Pasul 10
    5. Bucurați-vă de ciocolată pentru desert. Mulți oameni le place să se încurce cu confortul de ciocolată în timpul iernii. Deși cea mai prelucrată ciocolată de lapte conține o mulțime de zaharuri adăugate, ciocolată neagră și pulbere de cacao neprelucrați conțin de fapt nutrienți sănătoși de inimă, cum ar fi flavonoide și antioxidanți.
  • Încercați să faceți acest lucru budinca de ciocolata sau bucurați-vă de o bucată de ciocolată neagră.
  • Metoda 3 din 3:
    Mâncarea unei diete bine echilibrate de iarnă
    1. Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Alimente de iarnă Pasul 11
    1. Încercați o varietate de nuci. Nucile, cum ar fi nucile și migdalele, sunt o sursă excelentă de proteine ​​și pot ajuta de fapt la scăderea colesterolului. NUTS au o serie de beneficii nutritive și conțin grăsimi nesaturate, acizi grași omega-3, fibre și vitamina E. Ele pot fi achiziționate pe tot parcursul anului și sunt de obicei recoltate în toamna și lunile de iarnă devreme.
    • Puteți mânca nuci pe cont propriu ca o gustare sănătoasă după-amiază sau adăugați-le în salate, granola sau iaurt.
  • Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Foods de iarnă Pasul 12
    2. Mănâncă somon. Salonul sălbatic conține acizi grași omega-3, care vă pot ajuta să reduceți probabilitatea de a dezvolta boli de inimă. Somonul conține, de asemenea, niveluri ridicate de seleniu, un antioxidant care poate stimula sănătatea inimii. Cele mai mari magazine alimentare vor conține o nouă secțiune de fructe de mare pe tot parcursul anului și ar trebui să puteți cumpăra somon în timpul lunilor de iarnă.
  • Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Alimente de iarnă Pasul 13
    3. Bucurați-vă de iaurt. Încercați să adăugați un iaurt simplu la dieta obișnuită. Iaurturile sunt o sursă excelentă de calciu și poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale ridicate. Iaurtul este un mic dejun delicios, rapid și ușor de mic dejun. Puteți să o mâncați pe cont propriu sau să amestecați iaurt cu fructele dvs. congelate preferate și granola.
  • Imagine intitulată Alegeți inima sănătoasă Foods de iarnă Pasul 14
    4. Evitați zaharurile rafinate. În timpul lunilor mai reci, mulți oameni vor gravita spre dulciuri și alte alimente confortabile. Deși aceste gustări sunt delicioase, ele pot avea consecințe dăunătoare asupra sănătății. Zahărul rafinat poate reduce de fapt funcționarea sistemului imunitar.
  • Evitați consumul de dulciuri și bomboane preambalate și în schimb, optați pentru zaharuri naturale care se găsesc în sirop, fructe și miere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar