Cum de a alege hassle-free hale de hrană

Mâncarea sănătoasă este importantă, dar puteți simți că este prea mult de un hassle. Există multe opțiuni sănătoase ușor și simple pe care le puteți alege. Pentru a alege hassle Free Health Food, cumpărați o masă ușoară de masă, cum ar fi legume proaspete și boabe întregi și alegeți gustări simple, cum ar fi fructe proaspete, jerky, brânză și nuci.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea elementelor proaspete pentru mese
1. Planificați-vă mesele. Va fi mai ușor să pregătiți mese sănătoase dacă le planificați în avans. Făcând acest lucru, puteți cumpăra toate ingredientele înainte de timp. Veți avea, de asemenea, timp pentru a alege rețete sănătoase și delicioase. Începeți prin alegerea unei entree, cum ar fi pui la grătar, apoi adăugați unele laturi rapide, ușoare și proaspete.
  • Poate doriți să vă planificați toate mesele pentru săptămâna într-o anumită zi, astfel încât să aveți ceva gata să vă pregătiți în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Alimente Pasul 1
    2. Achiziționați legume proaspete. Legumele proaspete sunt hassle hassle gratuite. Le puteți pregăti pentru orice masă sau le puteți mânca ca gustări. Prupe secțiunea de producție a supermarketului dvs. pentru favoritele dvs. sezoniere sau încercați o nouă legumă pe care nu ați mâncat niciodată înainte.
  • Luați în considerare punerea unuia la trei legume proaspete cu fiecare masă. Mănâncă roșiile cu micul dejun, au o salată mare cu spanac și alte legume și au o parte din Broccoli prăjită, Sauted sparanghel, sau kale aburite la cină.
  • Mâncați legume proaspete pentru gustări. Aruncați niște morcovi de bebeluși, florete broccoli, bastoane de țelină sau felii de castravete într-un recipient și ia-o în mișcare.
  • Utilizați legume pentru a face o răsucire gustoasă pe unele dintre alimentele dvs. preferate. De exemplu, dacă vă place pizza, top felii de zucchini cu sos de roșii, ciuperci și brânză. Broil sau coaceți timp de 15 minute sau până când este fierbinte și brânza este topită. Puteți chiar să faceți acest lucru în vrac și să înghețați ceva mai târziu!
  • Imagine intitulată Alegeți Hassle-Free Health Alimente Pasul 2
    3. Încercați granulele întregi. Granulele întregi sunt o mare sursă de carbohidrați complexi și alte substanțe nutritive. În timp ce iau timp să se pregătească, puteți face un lot și lăsați resturile să mănânce câteva zile. Luați în considerare realizarea de quinoa, mei, orz, orez brun sau un amestec complet de cereale.
  • De exemplu, puteți face un lot mare de quinoa noaptea. Mănâncă o parte din ea la cină, apoi așezați restul în frigider. Puteți să-l utilizați pentru un carton de mic dejun, presărați-l pe o salată pentru prânz și utilizați-l pentru o bază de castron de quinoa pentru cină.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Food Pasul 3
    4. Cumpărați fructe proaspete. Unul dintre cele mai grele alimente de sănătate gratuite este fructul proaspăt. Fructul face o gustare sănătoasă mare pe care o puteți lua pe Go. Mere, banane, portocale, pere, piersici, struguri și aproape orice alt fruct pot fi aruncate într-o pungă sau un container pentru o masă rapidă și ușoară.
  • De asemenea, puteți cumpăra fructe înghețate sau înghețați fructe proaspete. De exemplu, puteți amesteca mango înghețați și apăsați-le într-o cutie de cupcake căptușită cu căptușeală de hârtie. Refreați mangoul, apoi bucurați-le ca o tratare ușoară înghețată.
  • Pentru un mic dejun sau un gustare rapidă, ușor, faceți-le fără smooturi și înghețați-le în tăvi de cuburi de gheață. Pentru o porție, adăugați 4-6 cuburi la un blender cu lapte, apă de nucă de cocos sau apă, apoi procesați și beți. De asemenea, puteți adăuga o mână de verdeață cu frunze, chia sau semințe de in și chiar chipsuri de ciocolată neagră.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Food Pasul 4
    5. Alegeți pește. Peștele este extrem de sănătos. Conține omega-3 sănătoasă de inimă, împreună cu vitamine și minerale, cum ar fi B, Calciu și Fosfor. Puteți cumpăra pești în pachete cu fileuri convenabil înfășurate individual. De asemenea, este posibil să doriți să încercați somonul conservat sau ambalat, care este gata să mănânce imediat.
  • Încercați Tilapia și somon pentru mâncăruri ușoare și sănătoase.
  • Când cumpărați pește preambalat sau conservat, asigurați-vă că citiți eticheta pentru a evita orice aditivi inutili.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Alimente Pasul 5
    6. Face ouăle. Ouăle sunt o alimentație sănătoasă și ușoară. Ele conțin o mulțime de vitamine și minerale și, deși conțin colesterol, s-au găsit că ridică niveluri de colesterol bun. Puteți mânca ouă pentru orice masă, nu doar micul dejun. De asemenea, le puteți avea ca o gustare.
  • Încercați ouă prăbușite, prăjite, fierte sau pucate. De asemenea, puteți face mâncăruri de ouă, cum ar fi frittatas și caserole. Ouăle fierte fac gustări mari sănătoase.
  • Încercați să cumpărați ouă ecologice fără cușcă, legată de vegetarian, dacă este posibil.
  • 7. Stocuri de sandwich stoc. Nu aveți întotdeauna nevoie de o sobă sau un cuptor pentru a face o masă sănătoasă. Puteți face întotdeauna un sandwich, dar ar trebui să vă asigurați că toate ingredientele sunt sănătoase. Pentru a face acest lucru, păstrați niște pâine proaspătă de cereale în cămară. Utilizați carne delicioasă deliciu de sodiu și brânză tăiată. Puteți adăuga roșii, salată, ceapă și alte toppinguri de legume proaspete.
  • Metoda 2 din 4:
    Cumpărarea de alimente pregătite
    1. Găsiți alimente înghețate sănătoase. Culoarul înghețat poate fi un loc minunat pentru a găsi alimente sănătoase rapide și ușoare dacă știți ce să căutați. Citiți etichetele de nutriție ale alimentelor pentru a înțelege cât de multă grăsime, sare și zahăr conține, precum și câte calorii există pe servire.
    • Puteți cumpăra ravioli înghețată și sos marinara jarred. Se încălzește atât și să mănânce o salată pe o parte.
    • Legumele congelate vor veni adesea deja tăiate sau felii. Puteți adăuga legume congelate la un sos de agitație, marinara sau ouă amestecate.
  • 2. Alegeți o pui proaspăt Rotisserrie. Cele mai multe magazine alimentare au gătit, puștiul Rotisserie care sunt gata să mănânce. Acestea sunt proaspăt făcute și fac o masă grozavă. De asemenea, puteți salva resturile pentru un sandwich sau o salată a doua zi.
  • Puteți adăuga cartofi înghețați sau preparați ca o parte. Abur unele mazăre înghețate sau broccoli înghețați în cuptor pentru o latură de legume rapidă.
  • 3. Se încălzește burgeri veggie. Veggie burgeri pot fi găsite adesea în secțiunile frigorifice sau înghețate. Acestea pot fi încălzite pentru o versiune vegetariană sănătoasă a burgerilor tradiționali de carne de vită. Puteți grăbi burgeri veggie pe aragaz sau le puteți încălzi în cuptor. Unii pot fi chiar capabili să fie microunded.
  • Utilizați chifle întregi de grâu ca pâine.
  • Puteți adăuga toppinguri de legume proaspete, cum ar fi salată, ceapa, roșii sau ciuperci.
  • 4. Cumpărați pungi de salată. Salatele proaspete vin adesea preamestecate în saci în culoarul de legume. Acestea pot fi amestecate de diferite tipuri de salată, kale și spanac. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți sacul și să adăugați orice toppinguri suplimentare, cum ar fi morcovi tăiate, ceapa, ciuperci, brânză scăzută de grăsime sau nuci.
  • Încercați să adăugați una sau două linguri de îmbrăcăminte de lumină, cum ar fi vinaigretul balsamic sau dressingul de soia și susan. Evitați pansamentele pe bază de cremă.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea elementelor pentru a complimenta mesele
    1. Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Alimente Pasul 6
    1. Adăugați brânză. Brânza poate fi o modalitate ușoară de a obține calciul zilnic. De asemenea, conține proteine. Puteți adăuga brânză la caserlele sau mâncărurile preferate. De asemenea, puteți cumpăra un bloc de brânză și ați tăiat o servire atunci când doriți o gustare.
    • Dacă acest lucru nu este suficient de convenabil, ia în considerare bastoanele de brânză sau blocuri de brânză ambalate individual.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Alimente Pasul 7
    2. Mănâncă fasole. Fasolele și lintele sunt alimente bune, sănătoase și pot fi ușor, alimente simple de sănătate pentru a include în dieta dvs. Soiurile conservate oferă cele mai confortabile. Doar toarnă conținutul într-o supă, tocană, caserolă sau salată. Poți chiar să faci fasole singură și să servească ca un fel de mâncare laterală. Asigurați-vă că ați cumpărat fasolele adăugate de sodiu pentru a evita sarea adăugată inutilă.
  • De asemenea, puteți cumpăra fasole uscate și linte. Ei iau un timp mai mult de pregătire, dar sunt relativ ușor de gătit.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Food Pasul 8
    3. Încercați hummus. Hummus este o alegere gustoasă și ușoară pentru gustări sau mese. Puteți răspândi Hummus pe o folie de grâu din Pita sau o întreagă grâu sau îl puneți într-un recipient cu legume pentru o gustare sănătoasă. Multe branduri vând recipiente ambalate individual de Hummus pentru o ușurință și mai ușoară.
  • Imagine intitulată Alegeți Hassle-Free Health Alimente Pasul 9
    4. Mănâncă cereale. Cereale este o mâncare convenabilă și sănătoasă. Puteți să o mâncați uscați dacă vă grăbiți sau vă turnați cu ușurință într-un castron cu lapte. Adăugați în unele fructe proaspete pentru o creștere suplimentară a sănătății.
  • Verificați ingredientele pentru a vă asigura că mâncați un cereale sănătoase în loc de unul plin de zahăr sau sirop de porumb cu fructoză mare.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Food Pasul 10
    5. Utilizați uleiuri sănătoase. Nu toate uleiurile sunt nesănătoase. De fapt, multe uleiuri, cum ar fi uleiul de măsline și ulei de nucă de cocos, sunt surse extrem de sănătoase de grăsime. Puteți să vă schimbați cu ușurință uleiurile de legume nesănătoase sau să scurtați uleiurile sănătoase.
  • Încercați ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, ulei de avocado sau alte uleiuri de semințe și semințe.
  • Metoda 4 din 4:
    Găsirea gustărilor fără hassle
    1. Imagine intitulată Alegeți Hassle-Free Health Food Pasul 11
    1. Snack pe nuci. NUTS sunt o gustare ușoară sănătoasă care oferă grăsimi și proteine ​​sănătoase. Cumpărați-le nevăzute și fără arome suplimentare pentru cele mai mari beneficii pentru sănătate. Puteți să luați o mână de nuci pentru a vă gusta sau împacheta cu ușurință într-un recipient pentru a lua cu dvs. Unele branduri chiar vinde pungă de servi individuale.
    • Încercați o varietate de nuci, inclusiv migdale, nuci, nuci de brazil, pecani, cashews și piulițe macadamia.
  • Imagine intitulată Alegeți Hassle-Free Health Alimente Pasul 12
    2. Mănâncă iaurt. Iaurtul este un aliment sănătos care conține calciu, proteine ​​și alte substanțe nutritive. Este, de asemenea, o alimentație convenabilă. Iaurtul vine în cupe individuale care sunt perfecte pentru a fi luate în mișcare. De asemenea, ei iau nevoia de a măsura sau de a se lingura într-un castron suplimentar.
  • Asigurați-vă că cumpărați iaurt care este de fapt sănătos în loc de plină de aditivi nesănătoși și de exces de zahăr. Citiți eticheta. Multe iaurturi conțin atât de mult zahăr ca un cookie sau un tort de gustare.
  • Luați în considerare cumpărarea de iaurt grecești, care conține proteine ​​sau iaurt probiotic, care conține bacterii bune pentru a ajuta la sănătatea lui Gut.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Food Pasul 13
    3. Du-te pentru fructe uscate. Fructele uscate pot fi o mâncare de sănătate gratuită și de hassle. Este ușor să luați o mână de stafide sau de caise uscate pentru o gustare sau împachetați chips-uri de banane pentru a lua cu dvs. De asemenea, puteți amesteca fructele uscate cu nuci pentru a face un amestec sănătos și ușor de traseu.
  • Asigurați-vă că ați cumpărat numai fructe uscate fără zaharuri adăugate. Multe fructe uscate adaugă cantități nesănătoase de zahăr sau acoperă fructele în cristale de zahăr. Acest lucru îl face nesănătoasă. Citiți ingredientele de pe etichetă pentru a vedea dacă adaugă zahăr sau alți aditivi nesănătși.
  • Imagine intitulată Alegeți Hassle-Free Health Alimente Pasul 14
    4. Alegeți butoanele de nuci. Butoane de nuci sunt delicioase și ușor de gustat pe. Puteți gusta chiar de la borcan sau cumpărați porții individuale. Butterii de nuci conține grăsimi și proteine ​​sănătoase. Dacă sunteți alergic la butoaie de nuci, încercați butoaie de semințe.
  • Poate doriți să încercați unt de arahide, unt de migdale, unt de caju sau unt de semințe de floarea-soarelui.
  • Asigurați-vă că ați citit etichetele. De exemplu, mulți butoaie de arahide au cantități mari de zaharuri adăugate, împreună cu uleiuri hidrogenate nesănătoase. Pentru a obține un unt sănătos de nuci, asigurați-vă că ingredientele sunt limitate la piulița, uleiul și sarea.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Food Pasul 15
    5. Apucați o bară de ciocolată neagră. Ciocolata neagra este o gustare dulce sanatoasa daca sa bucurat de moderatie. Puteți asocia ciocolata neagra cu alte alimente usoare, ca un unt portocaliu, rodie sau piuliță. Puteți cumpăra bucăți înfășurate individual de ciocolată neagră sau o gustare lentă pe un bar.
  • Asigurați-vă că alegeți o ciocolată neagră care este de cel puțin 60% cacao.
  • De asemenea, puteți arunca niște chipsuri de ciocolată neagră în amestec de traseu și iaurt, sau doar luați o mână pentru a ușura o poftă dulce.
  • Utilizați ciocolată neagră pentru a face o gustare dulce sănătoasă, energizantă, care este bogată în proteine, antioxidanți și magneziu. Tocmai topiți chips-uri de ciocolată întunecată într-un vas cu microunde, pentru aproximativ 60 de secunde. Apoi, amestecați în 1/2 cană de piulițe sau semințe. Turnați-i într-o tigaie cupcake căptușită cu garnituri de hârtie și înghețați sau răciți cupele până când sunt setate.
  • Imagine intitulată Alegeți hassle-Free Health Alimente Pasul 16
    6. Cumpărați Granola Baruri. Multe soiuri de bare de granola pot fi sănătoase și hassle gratuite. Granola barele sunt înfășurate individual și pot fi ușor aruncate într-o pungă sau prins când doriți o gustare sănătoasă. De asemenea, puteți lua în considerare cumpărarea de pungi de granola pentru a adăuga la traseul mix și iaurt.
  • Citiți etichetele. Multe baruri de granola sunt mai aproape de bomboane decât mâncarea de sănătate, cu un nivel ridicat de zahăr sau sirop de porumb de fructoză mare și uleiuri hidrogenate. Căutați ingrediente naturale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar