Cum de a alege superfoods bine pentru inima ta

Mâncarea unei diete adecvate cu o mulțime de fructe și legume vă poate ajuta să vă reduceți riscul de boli de inimă. Deși o dietă echilibrată va promova sănătatea inimii, poate doriți să includeți câteva superfood-uri în dieta dvs. care vă ajută inima. Pentru a include alimente sănătoase sănătoase, adăugați legume cum ar fi verzi întunecați, cu frunze și roșii, mâncați pește gras, includeți fructe de padure și gustări pe nuci. Legumele ar trebui să facă cel puțin jumătate din fiecare masă. Asigurați-vă că mâncați proteine ​​slabe, lactate cu conținut scăzut de grăsimi și grăsimi sănătoase.

Pași

Metoda 1 din 3:
Inclusiv alimente sănătoase din inimă
  1. Imagine intitulată Alegeți Superfoods Bine pentru inima dvs. Pasul 1
1. Mănâncă verde închis, cu frunze. Kale este un verde care poate fi folosit într-o varietate de moduri și asociate cu aproape orice mâncare. Întuneric, cu frunze de frunze, cum ar fi Chard sau Collard, muștar, și verzi de turnuri sunt superfood-uri care sunt bune pentru inima ta. Ele sunt pline de antioxidanți și au proprietăți antiinflamatorii, care ajută la promovarea sănătății inimii.
  • Utilizați kale și alte verzi de frunze întunecate pentru a face salate sau mâncăruri laterale. Înlocuiți pastele sau orezul cu un pat de verdeață aburit cu carnea și sosul. De asemenea, puteți face gustări, cum ar fi chips-uri Kale.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 2
    2. Mănâncă mai multe roșii. Tomatele vă pot ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea inimii. Roșiile conțin niveluri ridicate de vitamina C, potasiu și vitamina A, care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și reducerea riscului de accident vascular cerebral și al bolilor de inimă. Ele sunt, de asemenea, pline de antioxidanți care vă pot ajuta la scăderea colesterolului.
  • Mănâncă roșii brute sau gătite. Tomatele de gătit pot stimula proprietățile antioxidante, așa că le puneți în caserole, sosuri și alte feluri de mâncare.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 3
    3. Mănâncă pește. Peștele cu grăsimi omega-3 pot ajuta la promovarea sănătății inimii. Acizii grași omega-3 pot reduce riscul de probleme cardiace, cum ar fi bătăile inimii neregulate și acumularea plăcii, împreună cu scăderea nivelurilor de trigliceride. Luați în considerare consumul de pește gras de două ori pe săptămână pentru beneficiile sănătății cardiace.
  • Peștele grași include somon, macrou și sardine.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 4
    4. Adăugați în unele fasole și linte. Fasolele și lintele sunt, de asemenea, benefice pentru sănătatea inimii. Ele ajută la scăderea colesterolului și reduc riscul de boli de inimă. Adăugați o singură servire (3/4 cană) de fasole sau linte la mesele dvs. în fiecare zi pentru beneficii maxime.
  • Puteți încerca fasole negre, fasole marină, fasole de rinichi, boabe de pinto, năut și mazăre.
  • Fasole și lintele pot provoca unele efecte secundare digestive minore, cum ar fi constipația, diareea, balonarea sau gazul.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea gustărilor superficiale ale inimii sănătoase
    1. Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 5
    1. Includeți fructe de padure. Fructe de padure sunt pline de antioxidanți care pot contribui la îmbunătățirea sănătății inimii. Boabele pot reduce, de asemenea, riscul de atac de cord. Încercați să mâncați afine, căpșuni, mure și fructe de padure acai.
    • Mâncați fructe de padure ca gustări sau puneți-le în smântână sau iaurt grecesc. Asigurați-vă că nu le acoperiți cu zahăr, care își pot diminua beneficiile sănătoase ale inimii.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 6
    2. Răsfățați-vă de ciocolată neagră. Ciocolata închisă poate oferi beneficii sănătoase inimii. Consumul de ciocolată neagră poate ajuta la reducerea riscului de atacuri de inimă și de accidente vasculare cerebrale. Ciocolata neagră conține antioxidanți care ajută la reducerea inflamației, a scădea tensiunea arterială și a promova coagularea. Asigurați-vă că mâncați ciocolată întunecată în mod moderat.
  • Ciocolata neagra are doar aceste beneficii daca mananci cel putin 60% cacao.
  • Ciocolata de lapte nu are beneficii sănătoase inimii. Asigurați-vă că nu mâncați ciocolată neagră, combinată cu o mulțime de alte alimente junk în un bar de bomboane.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 7
    3. Mănâncă mai mult citrice. Citrus Foods vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea inimii. Ele conțin antioxidanți care vă pot reduce riscul pentru un accident vascular cerebral. Fructele citrice conține, de asemenea, vitamina C, care vă poate reduce riscul de boli de inimă.
  • Mănâncă portocale, grapefruit, mandarine, lămâi și limes.
  • Fii atent cu sucurile. Cele mai multe sucuri conțin zahăr adăugat și alți aditivi nesănătoși. Dacă doriți să beți suc de citrice, căutați suc de 100% natural.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 8
    4. Beți lapte de migdale. Laptele de migdale este un superfood sănătos de inimă. Este sănătoasă, deoarece nu are colesterol sau grăsimi saturate. Laptele de migdale conține, de asemenea, acizi grași omega-3, care ajută la scăderea nivelului de colesterol rău.
  • Laptele de migdale nu conține niveluri ridicate de proteine, spre deosebire de laptele de vacă.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 9
    5. Snack pe rodii. Pomeranatele sunt un superfood grozav pentru inima voastră. Acestea conțin antioxidanți, iar acești antioxidanți speciali se crede că au unele dintre cele mai puternice efecte pentru scăderea colesterolului rău. Ele ajută, de asemenea, scăderea tensiunii arteriale și protejează împotriva întăririi arterelor dvs.
  • Mâncați rodii simpli sau plasați-le în smântână, iaurt sau chiar salate.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de cereale sănătoase, nuci și semințe
    1. Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 10
    1. Încercați granulele întregi. Cerealele integrale vă pot ajuta să vă reduceți riscul de boli de inimă. Acestea conțin antioxidanți și fibre, care ajută la promovarea sănătății inimii. Granulele întregi includ orezul de ovăz, orez brun, quinoa și grâu întreg.
    • Încercați să înlocuiți cerealele rafinate, cum ar fi pâinea albă, orezul albă și pâinea prelucrată, cerealele și produsele de coacere cu alternative de cereale integrale.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 11
    2. Adăugați focări de in pe rețete. FlaxEeds sunt un superfood care au multe beneficii, inclusiv sănătatea inimii. Ele conțin acizi grași omega-3 și fibre. Seedurile de incendii pot scădea colesterolul, ajută la reducerea acumulării plăcii și reducerea riscului de accident vascular cerebral și atac de cord.
  • Puteți adăuga focări de incendii la tot ceea ce mâncați. Puneți-le în șmețe, cereale, iaurt, salate, sosuri sau caserole.
  • Imagine intitulată Alegeți Superfoods Bine pentru inima dvs. Pasul 12
    3. Snack pe nuci. Nuci sunt o supefood inima. Ele conțin fibre sănătoase de inimă, împreună cu vitamina E, care vă pot reduce colesterolul. Multe piulițe, cum ar fi nucile, conțin acizi grași omega-3, care pot stimula sănătatea inimii.
  • Mâncați migdale, nuci, fistic, piulițe macadamia și nuci de brazil.
  • Asigurați-vă că obțineți soiuri nesalterate.
  • Ar trebui să mâncați piulițe în mod moderat din cauza numărului lor ridicat de calorii. Consumul de prea multe nuci vă poate determina greutatea.
  • Imagine intitulată Alegeți superfood-uri bune pentru inima dvs. Pasul 13
    4. Spălați semințele Chia în alimentele dvs. Semințele Chia sunt un superfood care vă ajută inima. Ele pot ajuta la reducerea inflamației, a colesterolului inferior și a scăderea tensiunii arteriale. Semințele din Chia pot ajuta, de asemenea, inversarea arterelor. Ele conțin, de asemenea, acizi grași omega-3.
  • Puneți semințele Chia în orice, cum ar fi smântâni, iaurt, cereale, fulgi de ovăz, caserole sau supe.
  • Poti face budinca de semințe chia Prin înmuierea semințelor Chia în laptele de migdale peste noapte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar