Cum de a alege gustări energizante de amiază

Există o mare varietate de gustări energizante pe care le puteți alege să porniți prin mijlocul zilei dvs.Legume cum ar fi telina, spanacul și hummus fac gustări bune.Fructe dulci, cum ar fi portocalele, merele și ananasul vă vor da un impuls necesar și vă va liniști din dintele dulci.De asemenea, ați putea alege o băutură ca o smootie de fructe, un ceai din plante sau apă de nucă de cocos pentru a crește nivelul de energie la mijlocul zilei.

Pași

Metoda 1 din 5:
Având o gustare de fructe
  1. Imagine intitulată Alegeți energizarea gustări de dimineață Pasul 1
1. Mănâncă unelte pepene. Pepeni de tot felul fac gustări minunate de energizare spre mijlocul zilei.Ați putea încerca pepene verde, pepene de miere sau pepeloupe.
  • Se amestecă și se potrivesc pepeniții cuțite într-o salată de fructe gustoasă.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 2
    2. Mănâncă niște mușcături de unt de arahide.Bluzele de Banane de unt de arahide sunt o gustare minunată de dimensiuni de mușcătură, care durează doar câteva secunde pentru a face.Doar felie o banană în felii oarecum groase.Scoateți o linguriță sau cam la unt de arahide pe felii de banane.Folosiți-vă mâinile sau o furculiță pentru a mânca mușcăturile de la unt de arahide.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 3
    3. Mananca un mar. Merele oferă ATP, un fel de combustibil pe care celulele dvs. le utilizează pentru a face energie.Mâncarea unui Apple vă va menține energia revigorată până la amiază.Dacă doriți, stropiți un pic de nucșoară și / sau scorțișoară pe feliile de mere înainte de a le mânca.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 4
    4. Încercați portocale.Portocalele sunt un fruct suculent care conține vitamina C, potasiu și folat (o vitamină complexă B).Aceste substanțe nutritive și vitamine vă vor menține nivelurile de energie ridicate.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 5
    5. Snack pe niște ananas.Ananasul conține mangan, un antioxidant puternic și un element important în funcționarea sistemului nervos.Ananasul este mare pe cont propriu, dar ați putea, de asemenea, să o faceți într-o smoală pentru o gustare răcoritoare.
  • Metoda 2 din 5:
    Snacking pe legume
    1. Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 6
    1. Încercați niște nuci de chickpea condimentate.Piulițele de chickpea condimentate nu sunt de fapt nuci deloc.Mai degrabă, sunt doar năuturi prăjite, adesea condimentate cu o condimente de usturoi sau de ardei roșu.Puteți cumpăra piulițele de chickpe preambalate în multe magazine de produse alimentare sau le faceți acasă.
    • Pentru a face piulițele de năut la domiciliu, dați-i o cutie de năut și le pune pe o tavă de coacere.Se presară cu ulei de măsline, sare și piper cayenne.Coaceți în cuptor la 450 de grade Fahrenheit (232 grade Celsius) timp de 15 minute.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante de dimineață Pasul 7
    2. Faceți niște furnici pe un jurnal.Anturile de pe un jurnal este o gustare rapida constând din bastoane de țelină cu unt de arahide raspandite pe ele, apoi stropit cu stafide.În loc de stafide, ați putea folosi cranberries uscați sau cireșe uscate, iar în loc de unt de arahide, încercați unt de migdale sau unt de cașum.Găsiți un combo pe care doriți să-l personalizați gustările de amiază energizante de furnici pe un jurnal.
  • Imagine intitulată Alegeți energizarea gustări de dimineață Pasul 8
    3. Au o supă de legume pură.Supa de veggie pură - spre deosebire de o supă de legume mai tradițională constând din legume care plutesc într-un bulion de legume - permite corpului dvs. să absoarbă mai ușor substanțele nutritive ale legumelor.Cald o ceașcă de supa de legume purjate pentru gustări rapide și energizante.
  • Ați putea să vărsați doar o supă de veggie obișnuită într-un blender și o amestecați până la netedă sau gustați pe o supă care este deja pură, cum ar fi supa de squash Butternut sau supă de roșii.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 9
    4. Mănâncă spanacul.Spanacul conține fierul, un ingredient crucial în producția de energie a corpului dumneavoastră.O salată de spanac sau o spanac smoothie ar putea fi doar gustările pe care trebuie să le rămâneți energizați prin mijlocul zilei.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 10
    5. Încercați un sandwich de castraveți.Un sandwich de castraveți conține în mod obișnuit trei ingrediente: pâine, mayo și castraveți.Slice un castravete în felii subțiri.Slather Mayo pe două felii de pâine integrală de grâu.Așezați-vă castraveții într-un strat uniform pe o singură felie de pâine, apoi plasați cealaltă felie, pe partea Mayo în jos, pe partea de sus.Un sandviș de castraveți are cantități substanțiale de B5, o vitamină energizantă.
  • În loc de pâine obișnuită, ați putea folosi un buzunar de grâu de grâu.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante de dimineață Pasul 11
    6. Mănâncă Edamame.Edamame sunt fasole de soia, o sursă bogată de proteine ​​și vitamina B.Pop Unele Edamame condimentate cu un pic de usturoi, unt și sare în cuptorul cu microunde pentru o gustare rapidă.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante Pasul 12
    7. Încercați hummus.Hummus este un fel de chickpea amestecată.Ea face o mare baie pentru biscuiți de cereale integrale, care oferă carbohidrați complexi pentru a vă menține alimentat prin mijlocul după-amiezii și dincolo de.
  • Morcovi pentru copii, jetoane de morcovi, bastoane de țelină, felii de piper roșu sau broccoli brut sunt alternative excelente dacă nu aveți biscuiți la îndemână.
  • Există multe soiuri de hummus disponibile, cum ar fi piper roșu hummus și hummus de usturoi.Alegeți una care vă adresează.
  • Metoda 3 din 5:
    Bucurați-vă de gustări de proteine
    1. Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 13
    1. Gustare pe un bar de proteine.Barele de proteine ​​sunt disponibile în multe arome, inclusiv cireșe, căpșuni și ciocolată.Alegeți bare cu cel puțin cinci grame de proteine ​​și mai puțin de 15 grame de zahăr.Multe bare de proteine ​​sunt de înaltă calatorie - scopul de a vă menține porțiunile la mai puțin de 100 de calorii.
    • Dacă aveți o bară de proteine ​​care are mai mult de 100 de calorii, mănâncă doar jumătate și salvează restul pentru mai târziu.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 14
    2. Au niște ouă.Ouăle sunt o sursă bună de vitamina B, care transformă alimentele în energie.Ați putea încerca ouăle amestecate, ouăle hardbolice sau un ou ușor ușor pe toast.Pentru o opțiune de colesterol inferior, mâncați numai albușurile de ou, nu gălbenușul.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante de dimineață Pasul 15
    3. Încercați fasole.Fasolele conțin magneziu și carbohidrați, ambele fiind minunate pentru furnizarea de energie.Ați putea încerca boabe negre, fasole pinto sau fasole coapte cu orez pentru o gustare rapidă și energizantă.
  • Metoda 4 din 5:
    Alegerea boabelor pentru energia de dimineață
    1. Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 16
    1. Mănâncă orez brun.Orez conține mangan, o componentă importantă în deplasarea energiei stocate în carbohidrați și proteine ​​în corpul dumneavoastră.Dacă vă bucurați de un pic de condimente în gustări, o gustare simplă de kimchi și orez brun este perfectă pentru o creștere a energiei de la mijlocul mediului.O gustare mai elaborată ar putea include orez brun cu cartofi dulci, nuci și stafide pentru o gustare mai energizantă de amiază.
    • Orezul alb conține mai mult zahăr și ar putea determina accidentele de energie pentru a asigura un impuls inițial.Stick la orez brun.
  • Imagine intitulată Alegeți gustările energizante de dimineață Pasul 17
    2. Încercați fulgi de ovăz.Ovăzul de ovăz este un fel de cereale care, atunci când sunt preparate cu apă sau lapte, se transformă într-o groapă delicioasă perfectă pentru zilele reci de iarnă.Top fulgi de ovăz cu fructe, piulițe sau sirop pentru o gustare gustoasă.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 18
    3. Au niște quinoa.Quinoa este un fel de cereale, nu spre deosebire de orez sau cu cuscus.Dar Quinoa are nivele mai mari de proteine ​​decât orice alt cereale și, prin urmare, face o gustare mare de amiază.Încercați să utilizați quinoa așa cum ați fi orez, ridicându-l cu un pic de tofu și curry sau fasole.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante de dimineață Pasul 19
    4. Au un mix de traseu.Traseul Mix este o combinație de fructe uscate, nuci și semințe.Zaharurile naturale în fructe uscate - stafide, chipsuri de banane și căpșuni uscate, de exemplu - oferă o mare sursă de energie.Și nucleul cresc nivelurile de proteine.Nu mâncați mai mult decât o mână, totuși, ca niveluri de carburi care se ridică prea repede pot provoca somnolență, ceea ce ar înfrânge scopul de a mânca mixul de traseu ca o gustare energizantă de miez.
  • Aruncați niște semințe de dovleac prăjit în amestecul de traseu pentru o doză suplimentară de calciu energizant, fier și proteină.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 20
    5. Mănâncă iaurt și granola.Granola are o mulțime de proteine ​​pentru a vă menține energia în mijlocul zilei.Asociat cu iaurt simplu, cu conținut scăzut de grăsimi, gustul tău de dimineață va fi irezistibil delicios, precum și energizant.Verificați eticheta de pe granola pentru a vă asigura că nu are adăugat zahăr.
  • Ați putea alege să presărați iaurtul cu mere cubule sau afine dacă doriți să-l îndulci puțin.
  • Metoda 5 din 5:
    Bea gustări
    1. Imagine intitulată Alegeți gustări energizante de dimineață Pasul 21
    1. Beți apă de nucă de cocos.Apa de nucă de cocos conține electroliți energizați.Și ca apa obișnuită, are proprietăți hidratante care vă vor menține în stare proaspătă.Cea mai bună modalitate de a obține apa de nucă de cocos este pur și simplu cumpărarea acestuia preambalată, dar dacă sunteți mai aventuros ați putea obține propria dvs. nucă de cocos și ați sparnit-o în interiorul unei tigaie sau a unui castron mare pentru a colecta apa înăuntru.
    • Evitați apa de nucă de cocos care conține zahăr adăugat.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări energizante Pasul 22
    2. Încercați un ceai din plante.Ceaiurile din plante sunt cele care nu sunt pregătite cu frunze de ceai, ci în schimb cu infuzii de condimente, fructe și ierburi.S-ar putea, de exemplu, să vă bucurați de ceai de ghimbir, ceai de ginseng, ceai hibiscus sau ceai de elderberry.Ceaiurile din plante nu conțin cafeină, dar pot îmbunătăți fluxul sanguin prin venele dvs., oferind astfel o invitare.
  • Imagine intitulată Alegeți energizarea gustări de dimineață Pasul 23
    3. Face un smoothie.Un smoothie este o băutură care conține alimente solide amestecate împreună până se dizolvă total.De exemplu, s-ar putea să vă bucurați de o smootie de ciocolată de banană ca gustare energizantă de miez.Doar aruncă o banană, două linguri de pudră de cacao nesănătoasă, ½ cană de mătase tofu și ½ cană de lapte într-un blender.Amestecați la înălțime timp de treizeci de secunde.
  • Dacă găsiți consistența este prea groasă, adăugați apă ¼ ceașcă, apoi amestecați din nou.
  • Pentru o smoală mai rece, adăugați trei cuburi de gheață la amestec.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar