Cum să fixați o inimă zdrobită

Recuperarea după o ruptură poate fi dificilă, deoarece puteți fi umplută cu un vârtej de emoții copleșitoare. S-ar putea să vă luptați să ieșiți din pat și să conduceți o viață normală, de zi cu zi cu o inimă zdrobită. Puteți să vă adresați inima frântă făcând auto-îngrijire și să ajungeți la prieteni, familia și un terapeut sau un consilier profesionist. De asemenea, puteți lucra la lăsarea de relația dvs. anterioară, astfel încât să puteți continua și să vă concentrați asupra senzației mai bune.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lăsarea relației
  1. Imaginea intitulată fixează o inimă zdrobită Pasul 1
1. Evitați contactul cu persoana. Dați-vă timpul și spațiul necesar pentru a se vindeca din relație. Evitați să vorbiți sau să trimiteți textul cu fostul dvs. partener. Eliminați-le de la social media, astfel încât să puteți lua o pauză de la ei.
  • Lăsați persoana să știe că aveți nevoie de ceva timp și spațiu, astfel încât să nu vă contacteze spunând: "Am nevoie de ceva timp pentru mine. Aș aprecia dacă nu m-ai contactat în timp ce lucrez prin sentimentele mele."
  • Imaginea intitulată fixează o inimă zdrobită Pasul 2
    2. Eliberați obiecte personale sau memento de la persoană. Încercați să nu țineți obiectele care aparțin întregului dvs. partener sau care vă reamintesc. Acceptați că trebuie să renunțați la aceste elemente pentru a vă deplasa de la inima voastră zdrobită.
  • S-ar putea, de exemplu, să aranjați persoana să-și ridice lucrurile de la locul dvs. - și poate avea un prieten acolo în loc de tine - și să doneze cadouri pe care ți le-au dat.
  • Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 3
    3. Luați în considerare o relație de rebound. Deși relațiile de rebound sunt gândite în mod obișnuit ca un nu-nu, puteți beneficia de fapt de a vedea pe cineva imediat după descompunere. Dating vă poate ajuta să vă simțiți mai de dorit și să vă depășiți fostul partener. De asemenea, vă puteți simți mai puțin anxios și mai independent dacă începeți să întâlniți imediat după o întrerupere.
  • Este posibil să fiți de acord să vă înființați de un prieten sau de un membru al familiei. Sau puteți încerca online Dating pentru a încerca să întâlnești oameni noi.
  • Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 4
    4. Așteptați până când sunteți gata să fiți cu cineva din nou. Dacă vă simțiți prea fragil și vulnerabili până la ceilalți cu inima voastră spartă, așteptați până când vă simțiți gata. Focus în schimb pe auto-îngrijire și petrecerea timpului cu prietenii și familia buni. Lucrați la nevoile dvs. și dezvoltarea dvs. ca persoană. Apoi, urmăriți o nouă relație când vă simțiți gata.
  • Este posibil să vă faceți timp să vă îndreptați inima spartă și să vă simțiți suficient de deschisă până în prezent. Fiți răbdători cu dvs. și încercați să nu puneți prea multă presiune asupra dvs. pentru a vă depăși imediat sentimentele.
  • Metoda 2 din 3:
    A face auto-îngrijire
    1. Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 5
    1. Scrieți-vă gândurile și sentimentele într-un jurnal sau jurnal. Exprimați modul în care vă simțiți pe pagină. Nu simțiți presiunea de a edita sau revizui ceea ce scrieți. Încercați pur și simplu să vă atingeți emoțiile și sentimentele. Acest lucru vă poate ajuta să începeți să vă simțiți mai bine despre inima voastră zdrobită și să lucrați prin unele dintre gândurile voastre.
    • Puteți utiliza instrucțiuni precum "Care au fost problemele clare din relație?"" De unde știam că ne vom despărți?"" Cum mă simt acum?"
  • Imagine intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 6
    2. Concentrați-vă pe A Hobby Îți place să faci. Poate vă place să pictați, să trageți sau să citiți. Poate aveți o pasiune pentru prelucrarea lemnului, tricotat sau jucând un sport. Mai degrabă decât să vă lăsați emoțiile să vă copleșească, să vă concentrați asupra unei activități pe care o găsiți în a face. Acest lucru vă poate ajuta să vă relaxați și să vă concentrați pe prezent, mai degrabă decât să fiți aspirați în amintiri despre relația dvs. anterioară.
  • Luați o clasă într-un hobby vă place, cum ar fi o clasă de desen sau un grup de tricotat. Sau să se alăture unei echipe de recreere, cum ar fi o echipă de volei sau de baschet, astfel încât să vă puteți concentra pe ceva ce vă place.
  • Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 7
    3
    Exercițiu un pic zilnic. Lucrul și ruperea unei sudoare poate fi o modalitate excelentă de a vă simți mai puțin în jos și deprimat după o întrerupere. Încercați să mergeți pentru alergare sau joguri regulate. Adăugați o lucrare de 30 de minute în ziua dvs. Alăturați-vă unei clase de fitness și frecventați de mai multe ori pe săptămână.
  • Dacă vă luptați să lucrați, cereți unui prieten să ia o clasă de fitness cu dvs., astfel încât să fiți motivați să mergeți. De asemenea, puteți cere unui prieten să meargă la alergare sau să jogging cu dvs.
  • Imaginea intitulată fixează o inimă zdrobită Pasul 8
    4. Încerca Exerciții profunde de respirație. Dacă începeți să vă simțiți neliniștiți sau stresați din cauza descendenței dvs. recente, încercați să faceți exerciții profunde de respirație pentru a vă liniști și relaxa. Găsiți un loc liniștit, retras pentru a face exercițiile de respirație. Apoi, încercați să inhalați și expirați încet timp de câteva minute la un moment dat.
  • De asemenea, puteți lua o clasă la respirația profundă pentru a vă ajuta să rămâneți calm și relaxați.
  • Multe clase de yoga vor încuraja respirația profundă. Luați o clasă de yoga care se concentrează pe mișcări lente și relaxante pentru a vă relaxa.
  • Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 9
    5. Utilizați afirmații pozitive. Afirmațiile pozitive vă pot ajuta să mențineți o perspectivă pozitivă asupra vieții, chiar și atunci când vă simțiți supărați sau copleșiți. Încercați să recitați afirmațiile pozitive dimineața când vă ridicați sau în pat înainte de a vă culca. Concentrați-vă pe afirmațiile pozitive care vă fac să vă simțiți împuterniciți și puternici.
  • De exemplu, puteți spune: "Voi fi bine" sau "Sunt puternic și puternic."De asemenea, puteți folosi afirmațiile ca" Voi trece prin acest "sau" mă voi ridica deasupra."
  • Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 10
    6. Evitați comportamentele auto-distructive. Care se ocupă de o inimă zdrobită poate fi dificilă și puteți fi tentați să faceți față prin angajarea în comportamente riscante. Cu toate acestea, încercați să nu faceți lucruri care vă pot face rău fizic sau mental, cum ar fi băutura prea mult sau drogurile. Evitați, de asemenea, contactați-vă fostul partener în mod repetat sau izolarea dvs. de la alții. Aceste comportamente vă vor provoca mai multe daune și celor din jurul vostru.
  • Dacă începeți să simțiți că doriți să faceți ceva auto-distructiv, încercați în loc de a ajunge la un prieten sau membru al familiei. Îmbrățișând un hobby sau scrierea sentimentelor dvs. poate, de asemenea, ajuta.
  • Obțineți ajutor imediat sau apelați servicii de urgență dacă intenționați să vă răniți fizic.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajungând la alții
    1. Imaginea intitulată Fix o inimă zdrobită Pasul 11
    1. Petreceți timp cu un prieten apropiat sau un membru al familiei. Ajungeți la prieteni și membrii familiei pentru sprijin în timp ce vă ocupați de inima voastră zdrobită. Contactați prietenii apropiați și faceți planuri de cină sau aranjați o ieșire. Contactați membrii familiei și petreceți timp de calitate cu ei.
    • Adesea, fiind în jurul valorii de oameni care se ocupă de tine vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și mai puțin singuri.
    • Încercați să nu vă izolați de toți cei din jurul vostru. Chiar și la un prieten poate face o mare diferență.
  • Imaginea intitulată fixează o inimă zdrobită Pasul 12
    2. Oferiți ajutor sau asistență pentru cineva care are nevoie. Ajutând pe alții să vă poată face să vă simțiți mai puțin singuri și izolați. Aduceți alimente la un prieten bolnav sau oferiți să conduceți un membru al familiei bolnave. Ajutați un prieten care are nevoie de asistență.
  • De asemenea, vă puteți oferi voluntar timpul la o organizație locală sau o caritate pentru a ajuta pe alții.
  • Imagine intitulată fixează o inimă zdrobită Pasul 13
    3. Obtine o animal de companie. Având un animal de companie vă poate ajuta să vă distrageți de inima voastră zdrobită. Animalele de companie fac, de asemenea, tovarăși mari și pot oferi o mulțime de confort zilnic. Căutați un animal de companie la o agenție de adopție sau la magazinul dvs. local de animale de companie.
  • Dacă nu sunteți gata să vă angajați la un animal de companie cu normă întreagă, puteți favoriza un animal de salvare pentru o perioadă de timp sau îngrijire pentru un animal de companie.
  • Asigurați-vă că sunteți gata să aveți grijă de un animal de companie înainte de ao obține. Va trebui să renunțați la timp și bani pentru a vă hrăni și îngriji pentru animale de companie.
  • Imaginea intitulată fixează o inimă zdrobită Pasul 14
    4. A se vedea un terapeut sau un consilier profesionist. Dacă vă luptați cu adevărat cu emoțiile și sentimentele dvs., nu vă fie frică să căutați ajutor profesional. Căutați un terapeut în zona dvs. cu care puteți vorbi. Contactați un consilier la școala dvs. sau prin medicul dvs. principal de îngrijire. Programați o întâlnire cu ei și exprimați modul în care vă simțiți.
  • De asemenea, puteți căuta terapeuți care fac sesiuni online, în timpul căreia îi vorbești prin chat online sau chat video.
  • Dacă știți despre orice membri ai familiei sau prieteni care văd un terapeut sau un consilier, puteți să le cereți o recomandare. S-ar putea să fiți mai confortabil să vedeți pe cineva profesional pe care îl cunoașteți este eficient și primitor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar