Cum se face ca prietenul tău să te ducă

Primirea de un prieten poate uneori să se simtă mai rău decât să fie aruncată de un prieten sau de o prietena. Deschiderea nu este niciodată distractivă și pierderea unui prieten poate răni. Dacă vă luptați să vă ocupați de prietenul dvs., nu vă faceți griji. Vestea bună este că există lucruri pe care le puteți face pentru a face față pierderii lor până când veți putea să vă vindecați și să mergeți mai departe. Pentru a vă ajuta, am pus împreună o listă de lucruri pe care le puteți face pentru a vă gestiona mai bine emoțiile și pentru a vă îngriji între timp.

Pași

Metoda 1 din 12:
Cutie-vă amintirile vechi.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul dvs. să vă deplaseze pasul 1
1. Puneți-le, cel puțin până când vă mutați. Adunați toate elementele care vă reamintesc prietenului dvs., cum ar fi fotografiile, îmbrăcămintea sau darurile. Plasați-le într-un recipient ca o cutie sau un coș și le puneți undeva din vedere, cum ar fi într-un dulap sau sub patul tău. Mutarea de la prietenul dvs. poate fi puțin mai ușoară dacă nu sunteți în mod constant amintiți-vă de ei.
  • Le puteți arunca departe dacă vă place sau le puteți păstra atunci când nu vă simțiți răniți. Ei pot fi amintiri pe care le veți comașa odată ce vă vindecați.
Metoda 2 din 12:
Desfaceți fostul dvs. prieten pe social media.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să te ducă pasul 2
1. Văzându-le online pot face lucrurile mai greu. Probabil că aveți o mulțime de fotografii împreună pe orice site-uri sociale pe care sunteți prieteni. Văzând amintirile vechi poate aduce sentimente negative și văzând fostul tău prieten trăiesc viața lor fără tine să poți fi rănit, de asemenea. Cel mai bine este doar să le dezvăluie și să le dezvăluie, așa că nu trebuie să te ocupi de ea.
  • Noi toți iubim Facebook, Twitter, Instagram și alte aplicații sociale, deci poate fi dificil, dar nu doriți să fiți observați obsesiv conturile fostului dvs. prieten.
  • Puteți să le desfăcați sau să le blocați pe deplin, astfel încât să nu vă poată vedea niciuna dintre lucrurile voastre.
Metoda 3 din 12:
Vorbește despre sentimentele tale cu oamenii în care ai încredere.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să te ducă pasul 3
1. Te poate face să te simți mai puțin singur. Ajungeți la persoanele pe care le simțiți ca și cum ați putea vorbi, mai ales cu oameni care au trecut prin despărțiri dificile înainte. Nu încercați să vă ocupați de durerea pe cont propriu. Discutați cu oamenii în care aveți încredere în modul în care vă simțiți, astfel încât să vă poată empatiza cu voi și să vă facă să vă simțiți mai puțin singuri.
Metoda 4 din 12:
Scrieți o scrisoare la revedere pentru dvs.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să vă deplaseze pasul 4
1. Nimeni nu trebuie să o citească, dar vă poate ajuta să vă simțiți sentimentele. În timp ce vorbim cu alți oameni vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singuri, scrieți o notă despre modul în care vă simțiți că vă puteți ajuta să vă întâlniți cu propriile emoții. Începeți un jurnal sau a scrie o scrisoare fostului dvs. prieten care vorbește despre sfârșitul prieteniei dvs. și cum vă simțiți despre asta. Nimeni nu trebuie să vadă scrisoarea, așa că fii la fel de cinstit și deschis cum poți fi.
  • Doar actul de a scrie despre sentimentele tale poate fi cu adevărat terapeutic.
Metoda 5 din 12:
Permiteți-vă să vă simțiți supărați.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să te ducă pasul 5
1. Este bine să fii trist, inima și furios. Pierderea unui prieten poate fi cu adevărat greu. Nu trebuie să vă refuzați propriile sentimente și nu ar trebui să încercați să le îngropați. Lăsați-vă să vă supărați sau să vă simțiți trist sau chiar să plângeți dacă aveți nevoie. În cele din urmă, veți vindeca din experiență și nu va face rău la fel de mult.
  • Primul pas în a trece peste pierderea unui prieten este în legătură cu modul în care vă simțiți.
Metoda 6 din 12:
Petreceți timp cu oamenii care vă prețuiesc.
  1. Imaginea intitulată face ca prietenul dvs. să vă deplaseze pasul 6
1. Bucurați-vă de lucruri cu oamenii pe care îi iubești. Stai cu unii dintre ceilalți prieteni sau vizitați membrii familiei pe care nu ați văzut-o de ceva vreme. Bucurați-vă de faptul că sunteți în compania de oameni care vă iubesc și găsiți câteva activități distractive sau relaxante pe care le puteți face pentru a vă lua mintea de pe fostul tău prieten.
  • De exemplu, ați putea ieși la cină cu niște prieteni vechi sau puteți să vă petreceți cu fratele și să urmăriți un film.
Metoda 7 din 12:
Faceți lucrurile pe care le place să le faceți.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să te ducă pasul 7
1. Reveniți în activitățile pe care le iubiți. Încercați să intrați într-o nouă rutină care include timp pentru lucrurile care vă fac fericiți. Faceți lucruri care vă aduc bucurie și vă ajută să vă conectați cu alte persoane. Vă poate ajuta să veniți în termeni cu pierderea prieteniei.
  • De exemplu, dacă ați beneficiat de prieteni pentru a juca jocuri video sau exerciții video, încercați să vă întoarceți în ea. Activitățile familiare vă pot face să vă simțiți bine și vă puteți ține mintea deasupra pierderii prietenului dvs.
Metoda 8 din 12:
Găsiți ceva nou pentru a vă umple timpul.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul dvs. să vă deplaseze pasul 8
1. Utilizați noi activități pentru a ocupa spațiul lăsat de prietenul tău. Dacă există ceva ce ați vrut întotdeauna să încercați, acum este momentul perfect pentru a face acest lucru. Păstrarea ocupată vă poate ajuta să vă distrageți de pierderea prieteniei dvs., așa că ajută la umplerea timpului pe care l-ați cheltuit cu prietenul dvs. cu noi hobby-uri sau activități. Poate fi ceva distractiv ca o clasă de gătit sau ceva provocator ca și cum ați rula un maraton.
  • Căutați cursuri sau cluburi online dacă încercați să intrați în ceva nou. De exemplu, dacă ați vrut întotdeauna să încercați alpinismul, probabil că există o sală de gimnastică sau un club pe care vă puteți alătura pentru a afla cum să o faceți!
Metoda 9 din 12:
Faceți un efort pentru a întâlni oameni noi.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să te ducă pasul 9
1. Cultivați noi prietenii care vă vor înlocui pe cele vechi. Doar pentru că prietenul tău aruncat nu înseamnă că nu vei avea vreodată alți prieteni! Încercați să vă alăturați unui grup de interes specific pe social media, să luați o clasă educațională sau de fitness sau să vă implicați în comunitatea dvs. Există oameni pe care îi puteți întâlni, încât puteți ajunge să aveți multe în comun cu.
  • De exemplu, dacă sunteți super în grădinărit, puteți căuta grupuri de grădinărit local pe care le puteți alătura. Veți întâlni alte persoane care vă împărtășesc interesele.
  • O clasă de fitness poate fi o modalitate excelentă de a intra în formă și de a face noi prieteni în același timp!
Metoda 10 din 12:
Gândiți-vă la orice lecție pe care ați învățat-o.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul dvs. să vă deplaseze pasul 10
1. Încercați să veniți cu 1 sau 2 perspective pe care le-ați câștigat din experiență. Credeți sau nu, poate exista o valoare pentru ca prietenul dvs. să vă îndepărteze. Te poate învăța uneori lucruri despre tine și despre alte persoane. Luați ceva timp să vă gândiți la ceva care vă poate da durerea o valoare.
  • De exemplu, ați fi pus prea multă încredere în prietenul dvs. sau ați presupus că nu vor face niciodată nimic pentru a vă răni. Nu înseamnă că nu poți avea încredere în nimeni, dar acum știi ce se poate întâmpla dacă punei prea multă credință în cineva care nu are interesele tale cele mai bune la inimă.
Metoda 11 din 12:
Nu credeți că există ceva în neregulă cu dvs.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să te ducă pasul 11
1. Încercați să nu faceți capătul prieteniei dvs. personal. Amintiți-vă că a fost fostul tău prieten care a decis să-ți sfârșească prietenia. Nu e vina ta. Ei pot fi doar pe o cale diferită de tine și nu are nimic de-a face cu cine ești. Se poate simți dureros acum, dar sfârșitul prieteniei dvs. se poate dovedi a fi un lucru bun care vă eliberează pentru a face noi prietenii.
  • Dacă prietenul tău a terminat prietenia, pentru că te simt abuzați sau le-ați împiedicat, poate doriți să o folosiți ca o oportunitate de a reflecta asupra acțiunilor dvs.
Metoda 12 din 12:
Vedeți un terapeut sau un consilier dacă vă luptați cu adevărat.
  1. Imagine intitulată face ca prietenul tău să vă deplaseze pasul 12
1. Nu este nimic în neregulă cu căutarea ajutorului dacă aveți nevoie de ea. Pierzând un prieten pe care le-ați îngrijit poate fi cu adevărat dificil de a face față. Dacă emoțiile dvs. sunt intense și aveți probleme să vă apropiați de prietenul dvs., să vă dăruiți, ajungeți la un consilier sau la un terapeut. Ei vor putea să vă ajute să depășiți și să vă confruntați cu sentimentele de pierdere.
  • Puteți merge online pentru a căuta terapeuți și consilieri în zona dvs.

sfaturi

Este absolut bine să vă faceți ceva timp pentru tine, de asemenea. Mergeți într-o excursie, loviți spa sau doar prindeți spectacolul preferat. Practică o anumită îngrijire de sine pentru a vindeca de pierderea prietenului tău.

Avertizări

Dacă vă simțiți deprimați sau suicidați, ajungeți la ajutor. Contactați un profesionist de sănătate mintală ca un psihiatru, consilier sau terapeut. Nu trebuie să lupți singur.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar