Cum să se ocupe de un ex, care pare bine după spargerea ta

Manipularea unei despărțiri poate fi dificilă pentru ambii oameni. Pot exista probleme nerezolvate sau sentimente rămase. Poate fi deosebit de greu dacă se pare că fostul tău se confruntă cu spargerea bine când nu sunteți. S-ar putea să vă întrebați cum să vă ocupați de sentimentele dvs. despre descompunere și cum să vă ocupați de a vă vedea Ex să pară bine. Poate doriți să știți cum puteți continua și să fiți bine. Nu puteți părea bine ca ex, dar de fapt fi bine după spargerea ta. Se ocupă de un ex, care pare bine după despărțirea dvs. prin manipularea interacțiunilor cu ex-ul dvs. în mod corespunzător, concentrându-vă asupra dvs. și trecerea după descompunere.

Pași

Metoda 1 din 3:
Manipularea interacțiunilor cu ex
  1. Imagine intitulată se ocupă de un ex care pare bine după spargerea pasului 1
1. Acceptați că sunt în regulă. S-ar putea să aveți probleme cu înțelegerea sau acceptarea faptului că ex-ul dvs. pare bine după descompunere dacă spargerea a fost dificilă pentru dvs. Poate doriți să știți că sunt la fel de mizerabili ca tine. În schimb, puteți să vă ocupați de ex-urile dvs. mult mai bine și să vă ocupați de interacțiunile cu ele dacă acceptați faptul că ele par bine cu spargerea.
  • Dacă cineva îți spune că ex-ul tău se descurcă bine sau dacă îți vezi fostul tău și par bine, atunci fii fericit pentru ei. De exemplu, dacă un prieten spune: "Ashley pare cool după spargere", ați putea spune: "Bine, asta e bine. Asta mă face fericit."
  • Cu excepția cazului în care sunteți pregătit să auziți că sunt fericiți fără tine, evitați să vă întrebați ex-ul dacă într-adevăr se descurcă bine sau fericiți de la descompunere. S-ar putea să nu vă place răspunsul lor.
  • Țineți minte că doar pentru că ex-ul dvs. pare bine nu înseamnă că este neapărat cazul. Ex-ul tău poate să acționezi așa, ca să nu știi cât de supărat sunt.
Sfat de experți
Amy Chan

Amy Chan

Relația Coachamy Chan este fondatorul Bootcampului de spargere a reînnoirii, o retragere care ia o abordare științifică și spirituală pentru a se vindeca după încheierea unei relații. Echipa ei de psihologi și antrenori a ajutat sute de indivizi în doar 2 ani de funcționare, iar bootcamp a fost prezentat pe CNN, Vogue, New York Times și Fortune. Cartea ei despre munca ei, Breakup Bootcamp, va fi publicată de HarperCollins în ianuarie 2020.
Amy Chan
Amy Chan
Cocianul de relație

Lăsarea merge este singura modalitate de a vindeca. Amy Chan, fondatorul reînnoirii BootCamp, spune: "Când vă răniți de la o despărțire, se poate simți și mai rău atunci când acea dvs. pare să facă bine. Poate fi chiar mai rău dacă se întâlnesc cu altcineva. Aveți tot dreptul să vă simțiți răniți, trist, supărat și chiar resentimente. Dar dacă doriți să vă deplasați înainte, trebuie să vă concentrați energia asupra dvs. și nu pe persoana care vă rănește."

  • Imagine intitulată Deal cu un ex care pare bine după spargerea pasului 2
    2. Dați-le spațiu. Puteți să vă ocupați de un ex care pare bine după descompunerea dvs. prin păstrarea distanței dvs. Nu trebuie să le evitați ca ciuma, dar asigurați-vă că nu ieșiți din calea dvs. de a interacționa cu ei.
  • Evitați trolling profilurile lor de rețele sociale care caută postări și imagini noi. De exemplu, ar trebui să vă rezistați la verificarea zilnică a profilului lor Facebook pentru a vedea dacă statutul lor de relație sa schimbat.
  • Nu sunați, textul sau mesajul dvs. ex, dacă nu aveți un motiv legitim. De exemplu, chemarea pentru că aveți un copil împreună este un motiv legitim. Apelând pentru că ați văzut mașina dvs. preferată a lui Ex nu este.
  • Sfat de experți
    Amy Chan

    Amy Chan

    Relația Coachamy Chan este fondatorul Bootcampului de spargere a reînnoirii, o retragere care ia o abordare științifică și spirituală pentru a se vindeca după încheierea unei relații. Echipa ei de psihologi și antrenori a ajutat sute de indivizi în doar 2 ani de funcționare, iar bootcamp a fost prezentat pe CNN, Vogue, New York Times și Fortune. Cartea ei despre munca ei, Breakup Bootcamp, va fi publicată de HarperCollins în ianuarie 2020.
    Amy Chan
    Amy Chan
    Cocianul de relație

    Evitarea contactului poate facilita vindecarea. Amy Chan, fondatorul reînnoirii BootCamp, spune: "Înainte de a vă uita la fotografiile vechi sau să verificați instagramul ex-dvs., întrebați-vă: "Sunt bun cu mine acum?"Știți deja răspunsul. În timpul fazei inițiale de separare, cu atât mai mult puteți reduce expunerea la ex, cu atât va fi mai ușor să treceți."

  • Imagine intitulată se ocupă de un ex, care pare bine după spargerea pasului 3
    3. Fii respectuos. În funcție de circumstanțele despărțirii, este posibil să aveți niște mânie sau resentimente construite spre ex. Când aveți interacțiuni cu ex și ele par a fi bine după descompunere, veți putea să o descurci dacă rămâneți respectuos. De asemenea, ar trebui să fiți respectuos atunci când vorbiți cu alți oameni despre ex.
  • Evitați strigați, țipând, plângând sau făcând o scenă când interacționați cu ex. De exemplu, nu mergeți la ele și începeți să le sunați la nume.
  • Vorbiți cu ex într-un mod calm, încrezător când interacționați. De exemplu, s-ar putea să spuneți calm "Bună" când vă vedeți ex-ul în public.
  • Evitați bârfele sau greșelile voastre ex. Încercați să spuneți ceva pozitiv sau cel puțin neutru despre ex. De exemplu, ați putea spune: "Oh, bine" dacă cineva îți spune că ex-ul tău se descurcă bine.
  • Metoda 2 din 3:
    Concentrându-se pe tine însuți
    1. Imagine intitulată se ocupă de un ex care pare bine după spargerea pasului 4
    1. Îmbunătățiți-vă stima de sine. Dacă vă concentrați asupra dvs. și a stimei dvs. de sine, puteți face față unui ex, care pare bine după descompunerea dvs. Îmbunătățirea stimei de sine vă va permite să vă recuperați de la descompunere și să fiți bine ca ex.
    • Faceți o listă a tuturor lucrurilor bune despre dvs. Includeți lucruri despre modul în care arăți, abilități pe care le aveți și lucruri despre personalitatea voastră.
    • Utilizați auto-discuții pozitive cu dvs. De exemplu, intrați în oglindă și spuneți-vă: "Sunt o persoană minunată cu o mulțime de mari calități."
  • Imagine intitulată Deal cu un ex, care pare bine după spargerea pasului 5
    2. Ai grijă de sănătatea ta. Când aveți de-a face cu o despărțire, chiar dacă ex-ul dvs. pare bine, trebuie să faceți lucruri pentru a vă asigura că sunteți bine. Va fi mult mai greu să vă ocupați de fostul dvs. dacă sunteți obosit, foame sau pur și simplu nu vă simțiți bine.
  • Evitați consumul de alimente junk ca un confort. In schimb, Mănâncă o dietă sănătoasă, bine echilibrată.
  • Obțineți 6 - 8 ore de somn în fiecare noapte. Cu o oră înainte de culcare, începeți să vă pregătiți să vă așezați și să vă odihniți.
  • Să participe la activitatea fizică în mod regulat. De exemplu, începeți joggingul, mergeți înotați sau vă alăturați unei echipe atletice.
  • Nu vă întoarceți la droguri sau alcool pentru confort.
  • Imagine intitulată se ocupă de un ex care pare bine după spargerea pasului 6
    3. Exprimați-vă sentimentele. Puteți face față unui ex, care pare bine după spargerea dvs. dacă vă asigurați că nu vă îmbătați sentimentele. Făcând acest lucru vă poate accentua și face ca descompunul să se ocupe. Face față despărțirii și cu ex-ul dvs. prin exprimarea sentimentelor dvs. în mod corespunzător. Discutați cu prietenii și membrii familiei pentru a vă ajuta să vă procesați sentimentele.
  • Discutați cu cineva apropiat de dvs. despre cum vă simțiți. De exemplu, ați putea spune: "Vrei să vorbești cu puțin timp. Am câteva sentimente despre descompunerea mea."
  • Evitați să încercați să discutați cu ex-ul dvs. despre cum vă simțiți. Ei nu doresc să vorbească sau să vă răspundă așa cum doriți să le faceți.
  • Încercați să vă exprimați creativ. De exemplu, scrieți o melodie sau o poezie sau pictați o imagine despre modul în care vă simțiți.
  • Imagine intitulată se ocupă de un ex care pare bine după spargerea pasului 7
    4. Dezvoltați-vă interesele. În timpul relației dvs., ați încetat să faceți unele dintre lucrurile pe care le doriți să faceți pentru a face timp pentru partenerul dvs. Puteți să vă ocupați de un ex, care pare bine după spargerea dvs. dacă vă concentrați asupra faptului că faceți lucruri pe care le bucurați și sunteți interesați de.
  • Faceți o listă de activități și evenimente pe care doriți să le participați. Alegeți un lucru de pe listă și obțineți informații despre cum să participați la activitate.
  • Faceți o listă de abilități și talente pe care doriți să le dezvoltați și cum puteți face acest lucru. De exemplu, s-ar putea să puneți lecții de garduri pe lista dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Trecerea după descompunere
    1. Imagine intitulată se ocupă de un ex care pare bine după spargerea pasului 8
    1. Reconectați-vă cu familia și prietenii. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face după o despărțire pentru a vă deplasa este să faceți timp pentru oamenii care sunt importanți pentru dvs. Reconectarea cu oamenii pe care îi pasă vă poate oferi sprijin și încurajare. De asemenea, vă pot ajuta să vă ocupați de faptul că ex-ul dvs. pare aripioare după descompunere.
    • Faceți timp să vă petreceți unul cu celălalt. Nu trebuie să aveți de gând să faceți ceva sau să mergeți oriunde. Vă puteți bucura doar de prezența celuilalt.
    • Când prietenii și familia vă invită, locurile acceptă invitația lor. Ai putea să te simți bine cu ei și să întâlnești oameni noi.
  • Imaginea intitulată își cere scuze pentru supraîncărcarea la un profesor Pasul 9
    2. Reflectați asupra a ceea ce ați învățat. Ruperea este un proces dificil, și s-ar putea să vă simțiți supărat pe tot ceea ce sa întâmplat. Pentru a vă ajuta să vă simțiți mai pozitivi, schimbați-vă gândirea la descompunere. Luați despărțirea ca o oportunitate de creștere și experiențe noi. Utilizați-l pentru a afla ceva nou despre dvs. pe care îl puteți aplica relațiilor viitoare.
  • De exemplu, gândiți-vă de ce sa încheiat relația. Luați aceste probleme și îmbunătățiți-le în relația următoare.
  • Imagine intitulată Deal cu un Ex care pare bine după spargerea pasului 9
    3. Tine un jurnal. Jurnalizarea vă poate ajuta să vă ocupați de un ex care pare bine după spargerea dvs. într-o serie de moduri. Jurnalizarea este o modalitate de a vă exprima sentimentele, să vă organizați gândurile și să vă stabiliți obiective post-relații pentru dvs.
  • Faceți intrări regulate în jurnalul dvs. despre modul în care vă simțiți în legătură cu descompunerea și modul în care vă simțiți despre ex.
  • Includeți obiective și pași de acțiune pentru a vă deplasa după spargerea în jurnalul dvs. De exemplu, ați putea scrie: "Unul dintre obiectivele mele este de a salva banii pe care am cheltuit-o în noaptea."
  • Imagine intitulată ieși din Educația Specială Pasul 17
    4. Obțineți ajutor dacă este necesar. O descompunere poate provoca depresie, durere și anxietate, dar puteți obține ajutor pentru a vă asigura că vă vindecați într-un mod sănătos și susținut. Ajungeți la un profesionist de sănătate mintală care vă poate antrena în acest timp.
  • Terapistul poate pune detalii despre relația dvs., cum ar fi starea relației înainte de a vă rupe, cât timp ați fost împreună și dacă ruperea a fost reciprocă sau nu.
  • De asemenea, puteți ajunge la prieteni și membrii familiei în acest timp.
  • Imagine intitulată se ocupă de un ex care pare bine după spargerea pasului 10
    5. Fiți răbdători cu dvs. Indiferent de modul în care relația sa încheiat sau cum se pare că ex-ul dvs. se manipulează, se ocupă de o despărțire necesită timp. Pentru a face față despărțirii și a face față faptului că ex-ul dvs. pare bine, ar trebui să vă dați timp să mergeți mai departe.
  • Nu lăsați pe nimeni să vă spună că luați prea mult timp în mișcare din relație. Dați-vă timp să vă vindecați și să fiți bine.
  • Amintiți-vă că totul necesită timp. Spune-ți: "Nu există nici un termen limită pentru a vă deplasa și a fi bine, așa că nu trebuie să mă grăbesc."
  • Luați în considerare vorbirea cu un profesionist dacă ați avut dificultăți de mult timp să vă ocupați de spargere sau să vă vedeți fostul dvs. pare bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar