Cum să vă întâlniți din nou: reaprindeți focul și evitați inima

Dating-ul dvs. din nou poate fi un risc. Dacă vă faceți griji într-un mod sănătos din punct de vedere emoțional, este posibil să vă reaprindeți relația și să o faceți mai puternică decât oricând. Concentrându-vă asupra modului în care ați crescut și ceea ce puteți face atât pentru a deveni parteneri mai buni, poate face ca noua dvs. relație să înflorească în timp ce încercați din nou. Prin păstrarea unui cap de nivel și comunicarea în mod clar, puteți începe să vă întâlniți din nou într-un mod sănătos și stabil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Revenind împreună
  1. Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 1
1. Concentrați-vă mai întâi pe propria dvs. viață. Breakup-urile sunt dure și de a face față durerii emoționale nu este niciodată ușor. Încercați să lucrați pe dvs. mâncând bine, exercitând în mod regulat și lucrați la propriile obiective personale. Dacă vostru vă vede ca o persoană mai bine rotunjită, probabil că vor fi mai deschisi să vă întâlniți - și acest lucru ar putea chiar să-i atragă din nou pentru dvs., deoarece văd ceea ce lipsesc.
  • Apropiindu-vă de ex. Când nu faceți bine, ar putea duce la ei milă și nimeni nu vrea asta.
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 2
    2. Atrageți-vă ex-ul dvs. de a rămâne în aloof. Dacă vă trimiteți textul în mod constant sau trimiteți-le mesaje pe social media, s-ar putea simți copleșiți. Rămâi concentrat pe propria viață și să încerci să lucrezi la obiectivele tale până când te simți suficient de încrezător pentru a ajunge din nou.
  • Arătând fostul tău că faci bine fără ei să-i poată face mai mult mai atras de tine.
  • Imagine intitulată Data dvs. Ex din nou Pasul 3
    3. Ajungeți când vă simțiți gata. Dacă au fost doar câteva zile de la spargerea ta, probabil că este prea devreme. Încercați să trimiteți textul sau să vă apelați ex-ul când vă simțiți că vă puteți ocupa de o respingere, nu atunci când desființarea este încă proaspătă.
  • Acest lucru poate fi un pic dur, deoarece nu există nici o cronologie setată atunci când s-ar putea să te simți "gata."Dacă vă simțiți singuri sau aveți nevoie de o relație, probabil că ar trebui să așteptați puțin mai mult.
  • Puteți începe conversația spunând ceva de genul: "Hei, ne-am putea întâlni? Voiam să vorbesc din nou despre datând din nou, dacă sunteți interesat."
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 4
    4. Exprimați-vă sentimentele și motivele pentru care doriți să vă prezentați din nou. Majoritatea oamenilor tratează despărțiri precum sfârșitul absolut al unei relații, astfel încât ex probabilitatea dvs. nu așteaptă acest lucru. Stați jos cu ex și încercați să enumerați motivele pentru care credeți că relația dvs. ar putea funcționa de data aceasta și fiți pregătiți să răspundeți la orice întrebări pe care le-ar putea avea.
  • Ai putea încerca să spui: "Știu că relația noastră a fost stâncoasă în trecut. Am lucrat cu adevărat la fixarea obiceiurilor mele proaste și cred că am putea face cu adevărat să funcționeze de data asta."
  • Ex-ul dvs. poate spune, de asemenea, nu sau ezită să încercați din nou relația dvs., ceea ce este valabil. Ascultați preocupările lor și încercați să o faceți împreună.
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 5
    5. Vorbește despre relațiile pe care le-ai avut în timp ce erai în afară. Dacă ați dat pe cineva după ce ați împărțit două, lăsați-vă fostul să știți. Dacă au dat pe cineva pentru o vreme, întreabă-o. Nu trebuie să intrați în specific, dar ar trebui să știți amândoi despre alte relații care s-au întâmplat când nu ați fost împreună.
  • Poate fi greu să audă despre ce a făcut fostul tău când nu ai fost împreună, dar este mai bine să afli acum decât să fii orbit mai târziu.
  • Dacă ex-ul dvs. este supărat că ați dat pe altcineva, încercați să vă adresați temerilor sau preocupărilor înainte de a sări în relația dvs. pentru a evita problemele pe drum.
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 6
    6. Sunt de acord să lucreze la vechile probleme. Când ați fost deja împreună, amândoi știți despre problemele care ar putea apărea în viitor. Pe măsură ce voi doi vorbiți despre noua dvs. relație, asigurați-vă că abordați problemele care au avut loc în trecut și ceea ce puteți face ambele pentru a le evita în viitor. Încercați să stați departe de jocul vina și, în schimb, concentrați-vă pe pașii acționabili pe care ați putea lua ambele.
  • De exemplu, dacă ați luptat foarte mult despre bani, sunteți de acord să fiți mai deschisi cu finanțele dvs. pentru a evita orice surprize.
  • Sau, dacă nu ați fost pe aceeași pagină despre căsătorie, discutați despre planurile dvs. de viață și unde vă vedeți în 5 ani.
  • Sau, dacă vreunul dintre voi avea probleme de încredere, vorbiți despre faptul că sunteți cinstiți unul cu celălalt, indiferent de ce.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei relații puternice
    1. Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 7
    1. Luați relația dvs. lentă. Indiferent de stadiul relației dvs., ați fost mai devreme, noua dvs. relație este doar: una nouă. Dacă locuiți împreună cu partenerul dvs., angajat sau chiar căsătorit, tratați-vă relația ca și cum vă întâlniți din nou pentru prima dată.
    • Luând lucrurile lente vă poate ajuta, de asemenea, să corectați ambele comportamente negative care au condus la descompunerea dvs.
    • Dacă trăiți împreună, luați în considerare să trăiți separat pentru o vreme, chiar și după ce v-ați întors împreună.
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 8
    2. Creați amintiri noi în loc de reluarea celor vechi. Dacă ați fi fost cu dvs. pentru o vreme, ar putea fi ușor să cădeți în aceleași modele pe care le-ați obișnuit. Încercați lucruri noi și interesante împreună pentru a păstra relația proaspătă și reaprins romantismul.
  • De exemplu, ați putea avea o noapte săptămânală pentru a vizita un nou restaurant pe care nu l-ați mai fost niciodată.
  • Sau, ați putea planifica o evadare de weekend într-un oraș pe care nu l-ați vizitat niciodată înainte.
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 9
    3. Lucrați la schimbarea comportamentelor vechi. Dacă vă aflați că vă întoarceți în modelele care au provocat probleme în primul rând, le recunosc și lucrează pentru a le corecta. Știi acum ceea ce ar putea duce la o despărțire, așa că încercați să evitați acest lucru cu orice preț.
  • Este un lucru de spus că veți fi mai buni cu banii tăi, dar este un alt lucru de a rămâne de fapt la bugetul dvs. în fiecare lună și să evitați depășirea.
  • De asemenea, puteți cere partenerului dvs. să vă verificați cu privire la obiceiurile dvs. rele. Dacă observă ceva îngrijorător, pot să vă informeze înainte de a deveni o problemă.
  • Imagine intitulată Data dvs. Ex din nou Pasul 10
    4. Să comunice calm și respectuos. Dacă partenerul dvs. face ceva cu care aveți o problemă, așezați-i în jos și vorbiți cu ei despre asta. Le puteți cere, de asemenea, să facă același lucru pentru dvs. Încercați să discutați despre probleme de îndată ce vor veni și o fac fără să strige sau să vina reciproc.
  • O bună comunicare este unul dintre cei mai mari indicatori că o relație va funcționa. Când comunicarea dvs. se descompune, atunci când problemele încep într-adevăr.
  • De exemplu, ați putea spune: "Am observat că stați din nou târziu, fără să mă sunați, și asta ma făcut supărat în trecut. Putem vorbi despre acest lucru înainte de a se transforma într-o problemă uriașă?"
  • Dacă aveți probleme cu comunicarea, luați în considerare vederea unui consilier al unui cuplu.
  • Imagine intitulată Data dvs. Ex din nou Pasul 11
    5. Evitați să vorbiți prea mult despre spargerea dvs. Probabil a fost dureros pentru amândoi, și nu aveți nevoie să vă reamintiți partenerului dvs. în fiecare zi (sau de fiecare dată când intrați într-o luptă). Concentrați-vă pe bucurați-vă de acum, fără a trăi în trecut cu amintirile voastre rele.
  • Când sunteți de acord să vă reaprindeți relația, asigurați-vă că ați depășit problemele care au provocat descompunerea dvs. Dacă nu sunteți asupra lor sau nu ați făcut pacea cu ei, veți aduce, probabil, pentru a vă răni partenerul în viitor.
  • Metoda 3 din 3:
    Cântărind argumentele pro și contra
    1. Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 12
    1. Întrebați-vă de ce doriți să vă întâlniți din nou. Este pentru că ești singur? Sau chiar îți lipsești ex-ul tău pentru cine erau? Dacă credeți că vă urmăriți doar ex-ul dvs. pentru că nu mai doriți să fiți singuri, ar trebui să faceți ceva timp pentru a lucra asupra dvs.
    • Intrarea într-o relație doar pentru a fi într-o relație, de obicei, nu se termină bine, mai ales cu cineva pe care l-ați dat înainte.
    • Este normal să pierdeți ex după o despărțire - creierul dvs. încă mai caută confortul pe care l-ați folosit pentru a intra în relație. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că este o idee bună să vă întoarceți împreună.
  • Imagine intitulată Data dvs. Ex din nou Pasul 13
    2. Analizați motivele pentru care v-ați despărțit în primul rând. Dacă încă nu sunteți peste el sau nu ați procesat-o pe deplin, probabil că ar trebui să vă mențineți. Într-adevăr gândiți-vă la problemele din relația dvs. și ce a provocat împărțirea dvs. înainte de a începe să vorbiți din nou cu ex.
  • De exemplu, dacă v-ați înșelat, este posibil să trebuiască să vă gândiți dacă sunteți dispuși să îi iertați înainte de a vă întoarce împreună.
  • Sau, dacă tocmai v-ați despărțit, ați putea dori să vă gândiți cum ați putea reconecta și reaprinde relația dvs. în viitor.
  • Imagine intitulată datează din nou Pasul 14
    3. Gândiți-vă la vremurile rele, precum și momentele bune. Când te uiți înapoi la relația ta, este ușor să te gândești doar la vremurile când voi doi au fost cu adevărat fericiți. Cu toate acestea, înainte de a vă decide să urmați din nou relația, gândiți-vă la momentele când ați fost trist, supărat sau frustrat. Sunteți dispus să riscați să treceți prin asta din nou sau este prea mult de ocupat?
  • Dacă aveți probleme cu amintirea timpurilor grele (acestea tind să se estompeze cu timpul), vă recomandăm să vă întrebați despre prietenii dvs. Sunt șanse, își vor aminti când ați vorbit despre frustrările voastre în relație.
  • Imagine intitulată Data dvs. din nou Pasul 15
    4. Stați departe de ex, dacă relația dvs. a fost toxică. Relațiile toxice pot fi ușor de pierdut atunci când sunteți în ele. Gândiți-vă cât de des ați luptat și cât de bine ați fost la comunicarea problemelor dvs. Dacă ați adus rău unul în celălalt, ar fi mai bine să mergeți mai departe.
  • Din nou, puteți vorbi cu prietenii și familia dvs. despre acest lucru, de asemenea. Probabil că au recunoscut câteva modele rele în relația dvs., chiar dacă nu ați făcut-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ex-ul tău ar putea să nu vrei să te dai din nou, și asta e în regulă. Încercați să vă concentrați pe dvs. și să continuați când vă simțiți gata.
  • Dacă aveți probleme să discutați unul cu celălalt, luați în considerare vederea unui consilier al unui cuplu pentru a obține o perspectivă terță parte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar