Cum să afli dacă fostul tău vă place încă

Zdrobirea pe ex poate fi o experiență dureroasă și probabil că doriți să știți dacă există o șansă că vă veți întoarce împreună. Pentru a afla dacă fostul tău vă place să vă bucurați de comportamentul lor pentru a vedea cum acționează spre dvs. În plus, observați cât de des comunică cu dvs. și cu tipurile de comunicare pe care le aveți. Ca altă opțiune, discutați cu familia și prietenii dvs. pentru a afla dacă ei cred că ex-ul dvs. este încă interesat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Urmărind comportamentul lor
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 1
1. Observați dacă fostul dvs. pare întotdeauna să fie în jur. Ex-ul dvs. va încerca probabil să găsească motive pentru a fi în jurul tău dacă sunt încă interesați. S-ar putea să vă aplecă la locul de muncă, să stea în locurile dvs. preferate și să participe la evenimente pe care le cunosc. Urmăriți cât de des vă vedeți fostul dvs. pentru a vă da seama dacă ar putea încerca să intre în tine.
  • Dacă tu și ex atât de la aceeași cafenea locală, s-ar putea să nu fie acolo pentru a vă vedea. Cu toate acestea, în cazul în care ex-dvs. nu a avut niciodată un interes în artă înainte de spargerea dvs., dar apare la fiecare deschidere de artă, probabil că vin în speranțele de a intra în tine.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 2
    2. Uită-te la ceea ce postează pe social media. Dacă le urmați încă pe social media, derulați prin postările lor recente pentru a vedea ce se întâmplă în viața lor. Observați dacă ele par fericite sau triste. În plus, vedeți dacă par să se fi mutat sau ar putea fi blocați în trecut.
  • De exemplu, un post ca, "cu adevărat dor de vremurile bune pe care le aveam cu o anumită persoană" sau "Ultimele câteva zile au fost greu" ar putea însemna că se gândesc la tine. Pe de altă parte, dacă postează pozele cu un nou partener, s-ar putea să se deplaseze.
  • Bacsis: Dacă vă uitați la mass-media dvs. Social EX vă face să vă simțiți trist sau gelos, desfaceți-le și ignorați această sugestie. Sentimentele tale sunt super importante, așa că nu faci ceva care te face să te simți rău.

  • Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 3
    3. Verificați dacă vă plac posturile și pozele dvs. sociale. Este normal ca ex-ul dvs. să reacționeze ocazional la 1 din posturile dvs. Cu toate acestea, fostul dvs. ar putea fi încă interesat dacă plătesc cele mai multe postări sau revenirea la postările vechi. Urmăriți cât de des interacționează cu contul dvs. social media pentru a vedea dacă ar putea să aibă grijă de tine.
  • De exemplu, s-ar putea să nu însemne nimic dacă fostul tău îi place o postare despre tine să primești o mașină nouă. Cu toate acestea, probabil că vă plac încă dacă le plac toate fotografiile pe care le postați de dvs.
  • Dacă fostul tău îi place fotografiile vechi ale tale împreună, este foarte probabil ca ei încă să-ți placă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 4
    4. Uita-te la modul în care EX reacționează când te văd. Când alergi în ex, urmăriți reacția lor pentru a vedea dacă este pozitiv, neutru sau negativ. Uită-te la expresiile lor faciale și limba corpului lor pentru a vă ajuta să vă dați seama cum simt.
  • De exemplu, să spunem că fostul tău zâmbește foarte mare și vine să spună: "Bună! Cum stă treaba?"Acesta ar putea fi un semn pe care îl plac încă.
  • Dacă vă dau un ușor val și spuneți: "Oh, hei", s-ar putea să se simtă neutru față de tine. În acest caz, ar putea dori doar să fie prieteni.
  • Pe de altă parte, s-ar fi putut mișca dacă se încruntă, se îndepărtează sau își îndoaie brațele în fața corpului lor.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 5
    5. Observați dacă dvs. vă atinge foarte mult. Când îți place cineva, este foarte greu să reziste în mod obișnuit atingerea lor. De fapt, aceasta este o modalitate comună de a flirta! Luați în considerare dacă dvs. vă atinge pe braț, umăr, spate sau picioare. Acesta ar putea fi un semn că vă place.
  • S-ar putea să observați, de asemenea, că ex-ul dvs. intră pentru o îmbrățișare ori de câte ori vă aflați unul în celălalt sau după ce aveți o conversație. Acest lucru ar putea însemna că vă place.
  • Bacsis: Dacă atingerea te face inconfortabil, spune-le să se oprească. Spune: "Nu mă mai atinge de asta. Respectați spațiul meu personal."

  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 6
    6. Vedeți dacă sunt dispuși să vă facă o favoare. Ex-ul tău ar putea fi dispus să te ajute cu ceva dacă sunt încă în tine. Spuneți-le despre o problemă pe care o aveți și să vedeți dacă se vor oferi voluntari să vă ajute. Alternativ, cereți-i să vă ajute cu ceva ce știți că sunt buni. Dacă spun da, s-ar putea să vă placă.
  • De exemplu, cereți-i să vă ajute cu o misiune de acasă sau să le cereți să vă ajute să găzduiți o petrecere pentru un prieten comun.
  • Dacă ex-ul tău este foarte prietenos și de ajutor, ar putea să vă facă favoarea chiar dacă nu vă plac.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 7
    7. Să acorde atenție dacă se agăță pe unele dintre lucrurile tale. În mod normal, vă dați reciproc bunurile personale după o întrerupere. Dacă fostul tău păstrează unele dintre lucrurile tale, ar putea fi un semn pe care îl plac încă. Verificați dacă aveți toate lucrurile înapoi de la ei.
  • De exemplu, ex-ul dvs. ar putea păstra 1 din cămășile dvs., astfel încât să poată mirosi mirosul. În mod similar, ei ar putea păstra un DVD vechi de film pe care l-ați urmărit împreună.
  • Dacă elementul este valoros, ex-ul dvs. ar putea încerca să o păstrați pentru valoarea sa. De exemplu, nu le lăsați să păstreze playerul MP3.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 8
    8. Aflați dacă au plecat la orice date sau au fost conectate cu cineva. Verificați conturile dvs. Social Media pentru a vedea dacă postează o nouă relație sau dacă au postat fotografii cu un nou partener. În plus, verificați-vă cu prietenii dvs. reciproci pentru a afla dacă există cineva nou în viața lor. Dacă se întâlnesc cu altcineva, se concentrează probabil pe viitor și pe noua lor relație.
  • În unele cazuri, ex-ul dvs. ar putea posta fotografii cu altcineva care să te facă gelos. Cu toate acestea, s-au mutat probabil dacă sunt într-o altă relație.
  • Metoda 2 din 3:
    Examinând comunicarea dvs
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 9
    1. Urmăriți cât de des vă ajunge să vorbească sau la text. Ex-ul dvs. va găsi probabil motive pentru a vă contacta dacă sunt încă interesați. Verificați cât de des numesc, text sau vorbește cu dvs. în persoană. În mod similar, ia în considerare dacă încep conversația înapoi după ce sa încheiat. Acest lucru ar putea fi un semn ca tine.
    • De exemplu, ex-ul dvs. ar putea să vă informați să puneți întrebări, probabil că știu răspunsul la. Ei ar putea întreba: "Avem o misiune de mâine?"" Știi dacă partidul lui Candy este încă sâmbătă?"Sau" Sper că este în regulă că amândoi mergem la Mini Golf mâine."

    Bacsis: Unele dintre comunicările lor pot fi negative. De exemplu, ei vă pot trimite un text furios despre descompunere sau ceva pe care l-au văzut în contul dvs. de social media. Acest lucru ar putea fi un semn că încă se gândesc la tine sau că sunt gelos.

  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 10
    2. Observați dacă ex-ul dvs. aduce momente nostalgice în relația dvs. Dacă încep să spună povești fericite despre relația dvs., înseamnă că se gândesc la vremuri bune. Acesta este un semn că ar putea să vă placă. Ascultați când ex-ul dvs. începe să vorbească despre vremurile vechi pentru a vedea dacă se concentrează pe părțile bune ale relației dvs.
  • S-ar putea să spună: "Amintiți-vă că timpul am avut un picnic de lumânare sub stele. A fost o noapte atât de bună, "sau" încă mai amintesc cât de mult am râs la Teatrul Improv. Am avut vremuri atât de bune împreună."
  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 11
    3. Vedeți dacă vă verifică când treceți prin vremuri grele. Când te simți supărat, este natural pentru o persoană care îi pasă de tine să te asiguri că ești bine. Observați dacă ex-ul dvs. pare să fie întotdeauna acolo pentru dvs. când aveți nevoie de cineva. În plus, luați în considerare dacă sunt dispuși să vă asculte despre problemele dvs.
  • De exemplu, să spunem că postați pe mass-media socială că ruda ta este în spital. Ex-ul tău ar putea scrie imediat: "Ești bine?"
  • Rețineți că acest lucru nu înseamnă că vă place într-un mod romantic. Ei ar putea verifica pe tine pentru că ei încă le pasă de tine ca prieten.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 12
    4. Observați dacă vin la tine pentru sfaturi. De obicei, mergeți la cineva în care aveți încredere atunci când aveți nevoie de sfaturi. Luați în considerare cât de des se bazează fostul dvs. pentru sfaturi despre problemele lor. Dacă v-ați venit în mod consecvent, acest lucru înseamnă că probabil se simt în continuare aproape de tine. S-ar putea chiar să însemne că încă vă plac.
  • De exemplu, ei vă pot spune despre problemele pe care le au la serviciu sau la școală. Apoi, ei ar putea întreba ce credeți că ar trebui să facă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 13
    5. Să acorde atenție dacă încearcă să vorbească despre greșelile lor din trecut. Aducându-și greșelile înseamnă că se gândesc la ceea ce ar fi putut face diferit. Acest lucru poate însemna că încearcă să-și dea seama cum să-ți rezolvi relația. Ascultă cu atenție Dacă încep să vorbească despre ceea ce au greșit, ceea ce ar fi putut face diferit sau cum s-au schimbat.
  • Ar putea spune: "Îmi dau seama acum că ar fi trebuit să ascult mai mult," "Într-adevăr regret să vorbesc cu cealaltă fată. Nu voi face niciodată această greșeală: "Sau" De când ne-am despărțit, m-am schimbat cu adevărat. Mi-ai făcut o persoană mai bună."
  • Metoda 3 din 3:
    Solicitarea sistemului dvs. de asistență
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 14
    1. Adresați-vă prietenilor dacă cred că ex-ul tău este încă în tine. Prietenii tăi au o perspectivă diferită asupra relației tale cu ex. Ei probabil că pot vedea lucruri pe care nu le observați. Vorbiți cu ei pentru a afla cum cred că se simte ex se simte. Obțineți mai multe opinii pentru a vă ajuta să vă dați seama dacă dvs. ar putea să vă placă în continuare.
    • S-ar putea întreba: "Ce credeai despre relația mea cu fostul meu?"Crezi că s-ar putea să ne întoarcem împreună?"" Crezi că s-au mutat?"Și" ar putea să mă placă?"
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ex-ul dvs. vă place încă pasul 16
    2. Aflați dacă ex-ul dvs. vorbește cu familia dvs. În timp ce există mai multe motive, ex-ul dvs. ar putea rămâne conectat cu familia dvs., acesta poate fi un semn că nu s-au mutat total. Adresați-vă membrilor familiei dacă sunt încă în comunicare cu ex. Dacă ei sunt, întrebați-i dacă fostul dvs. încă vorbește despre dvs., care este un semn care vă plac încă.
  • Este normal ca ex-ul tău să rămână aproape de familia ta dacă împărțiți copiii împreună. Ei pot vorbi cu familia ta pentru că este important pentru copii.
  • Dacă ex-ul dvs. a avut o prietenie cu un membru al familiei înainte de relația dvs., probabil vor rămâne prieteni cu acea persoană după descompunere. Nu numărați aceste tipuri de relații atunci când încercați să vă dați seama dacă vă plac încă.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă fostul dvs. vă place încă pasul 15
    3. Discutați cu prietenii reciproci pentru a afla cât de des vorbește prea mult despre tine. Dacă fostul tău vă place, probabil că caută motive pentru a vorbi despre tine. Aceasta înseamnă că prietenii lor vor fi auzit probabil că vorbește despre tine. Verificați cu prietenii reciproci pe care îi împărtășiți cu ei pentru a afla ce spune ex-ul tău.
  • Întrebați: "Are Alex încă vorbește despre mine?"
  • Dacă nu aveți prieteni reciprocă, ați putea încerca să ajungeți la grupul lor de prieteni. Dacă sunteți nervos, obțineți unul dintre prietenii dvs. să vă întrebați unul dintre prietenii dvs. Ex.
  • Avertizare: Când întrebați despre acest lucru, veți aduce ex-ul dvs. ca un subiect de conversație. Acest lucru ar putea face pe oameni să creadă că sunteți încă interesați de ei.

    Semnează-vă fostul dvs. vă place să vă plăceți și să vă ajutați să vă întoarceți împreună

    Semnează-vă că fostul tău vă place să vă place

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Vorbind cu fostul tău de a se întoarce împreună

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Fii cu adevărat atent dacă ai copii cu ex. Copiii, uneori, speră că părinții lor se vor întoarce împreună, iar ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să-i dați speranțele și să le dezamăgesc din nou. Fi foarte discret până când știți că vă întoarceți împreună cu siguranță.

    Avertizări

    Evitați să aveți post-spargere sesiuni sau sex cu fostul dvs. dacă nu sunteți sigur că amândoi doriți să vă întoarceți împreună. Nu lăsați fostul dvs. să profite de inima dvs. și să vă folosiți doar pentru conexiunea fizică.
  • Nu fi prea rapid să sari înapoi în relație. Uneori, idealizați lucrurile pe care nu le mai aveți. Nu uitați de ce te-ai despărțit. Dacă veți trece doar în aceleași probleme, atunci direcționați-vă de ex.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar