Cum să obțineți închiderea de la o relație

Obținerea unui sentiment de închidere pe o relație trecută poate fi o provocare, mai ales atunci când nu mai vorbiți cu ființa voastră sau confortabilă în jurul dvs. Deși depășirea unei relații necesită timp, puteți avansa prin crearea distanței dintre dvs. și relație, concentrându-vă pe procesarea emoțiilor și planificarea unui viitor fără relație.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea distanței dintre dvs. și relație
  1. Image denumită închiderea de la o relație Pasul 1
1. Îndepărtați toate mementourile fizice ale relației din spațiul dvs. Pentru a trece peste o relație și a simți un sentiment de închidere, este esențial să vă dați distanța fizică și emoțională pentru a continua. Dacă sunteți înconjurați de obiecte sentimentale care vă reamintesc relația anterioară, ar trebui să le împachetați și să le plasați undeva ascunși sau să le dați înapoi la ex. Uneori, scăderea spațiului dvs. de mementouri ale relației poate face acest lucru mult mai ușor de a lucra într-un sentiment de închidere.
  • Poate doriți să integrați mementourile fizice ale relației într-un ritual de închiriere, unde vă procesați emoțiile prin aruncarea obiectelor sau lăsându-le undeva departe de spațiul dvs. Acest lucru poate acționa ca un act simbolic și vă poate ajuta să mergeți din relație.
  • Image denumită închiderea de la o relație Pasul 2
    2. Deplasați-vă la un alt spațiu dacă ați trăit cu ex. Dacă întâmpinați dificultăți în spațiul comun pe care l-ați avut atunci când ați fost în relația dvs., vă recomandăm să vă gândiți la un alt apartament sau vă mișcați posesiunile într-o altă cameră din casa dvs. Revendicând un nou spațiu de locuit pentru dvs., Post Break Up, vă poate ajuta să vă deplasați cu un pas mai aproape de închidere.
  • Image denumită închiderea de la o relație Pasul 3
    3. Tăiați contactul cu ex-ul dvs. Dacă sunteți în continuare în contact cu fostul dvs., poate doriți să faceți o pauză, astfel încât să puteți obține o distanță emoțională de la descompunere. Deși este posibil să fiți tentați să răspundeți la apelurile sau textele dvs. ex, încercați să le ignorați. De asemenea, puteți trimite un mesaj scurt, explicând că aveți nevoie de timp pentru a procesa despărțirea și a obține închiderea pe cont propriu.
  • S-ar putea să credeți că vorbind cu ex, puteți obține închiderea relației. Dar, de multe ori, vorbind cu fostul tău sau petrecerea timpului cu ex, va duce doar la sentimente mai confuze și rănite. Detașarea de la ex emoțional va însemna probabil petrecerea timpului de la acea persoană, astfel încât să vă puteți concentra asupra nevoilor dvs.
  • Image denumită închiderea de la o relație Pasul 4
    4. Setați limitele cu fostul dvs. dacă trebuie să vă aflați unul pe celălalt. Poate că lucrați cu ex sau împărțiți o zonă comună în care nu puteți tăia complet contactul. Pentru a ajuta la obținerea unui sentiment de închidere a relației, ar trebui să vă așezați cu limitele dvs. ex și setați. Acest lucru ar putea însemna să accepte nici o trimitere prin e-mail sau să se completeze reciproc dincolo de problemele legate de muncă și să fie de acord să fie civil reciproc la locul de muncă.
  • De asemenea, puteți cere ex-dvs. de a vă oferi spațiu și sunteți de acord să nu aveți contact direct cu dvs. pentru o perioadă de câteva luni. Dându-i reciproc spațiu poate ajuta cu adevărat cu închiderea. Ai putea spune, "Cred că ar fi mai bine să nu vorbim unul cu celălalt și să ne dăm un spațiu. Ați fi în regulă cu stabilirea unei limite în care nu ne contactăm unul pe celălalt timp de câteva luni?"
  • Partea 2 din 3:
    Prelucrarea emoțiilor
    1. Image denumită închiderea de la o relație Pasul 5
    1. Scrieți o scrisoare la revedere la ex. Scrierea gândurilor și a emoțiilor dvs. poate fi o modalitate bună de a le procesa și de a vă deplasa cu un pas mai aproape de a vă depăși ex-ul. Stați jos și scrieți cum vă simțiți despre descompunere, dar asigurați-vă că ați adresat-vă direct direct când scrieți. Observați orice sentiment de confuzie, pierdere și furie pe care îl întâmpinați, precum și gândurile dvs. despre motivul pentru care sa rupt spargerea.
    • Odată ce ați terminat scrisoarea, puteți chiar să o puneți într-un plic și să-l sigilați. Apoi, puneți-l într-un sertar sau într-un loc sigur pentru o perioadă când veți fi gata să o citiți fără să vă supărați sau supărați. Actul de scriere a scrisorii va fi mai important decât trimiterea de fapt a scrisorii către ex.Acest act simplu vă poate ajuta să obțineți un sentiment mai bun de închidere.
  • Imaginea intitulată obțineți închiderea de la o relație Pasul 6
    2. Faceți o închiriere a ritualului. Deși este posibil să nu fiți superstițioși sau să credeți în ritualuri, făcând un ritual de închiriere vă poate ajuta să vă simțiți mai bine despre sfârșitul relației. Acesta ar putea fi un act simplu, cum ar fi iluminarea unei lumanari și lăsându-l să ardă până când simțiți că aveți închidere asupra relației. Sau puteți face un ritual mai drastic și ar putea arde posesiunile personale sau obiecte care vă reamintesc relația într-un mic foc.
  • De asemenea, poate ajuta la îngroparea unui obiect care reprezintă relația trecută ca o modalitate de a renunța. Aceasta ar putea fi o fotografie a dvs. și a dvs. sau a unui obiect care are o valoare sentimentală pentru amândoi. Ar trebui să săpați o gaură și să îngropați fizic obiectul ca ritual pentru a simboliza închiderea.
  • Imaginea denumită închiderea de la o relație Pasul 7
    3. Exprimați-vă emoțiile printr-un act creativ. Obținerea creativă în timpul unei răsturnări emoționale poate fi o modalitate bună de a vă procesa sentimentele și de a vă distrage atenția de la ei. Puneți emoțiile în ceva creativ, cum ar fi pictura sau desenul. Scrieți o poezie despre sentimentele dvs., faceți o sculptură sau faceți niște fotografii. Chiar dacă nu arătați niciodată piesa creativă a nimănui, simplul efort de a face acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai bine și să vă aduceți mai aproape de un sentiment de închidere.
  • Imaginea intitulată obține închiderea de la o relație Pasul 8
    4. Îngrijirea de sine. După o întrerupere, este important să vă concentrați asupra nevoilor dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă ocupați de emoțiile pe care le experimentați și să vă permiteți să vă puneți atenția față de dvs., mai degrabă decât să vă despărțiți.
  • Faceți cel puțin o acțiune de auto-îngrijire pe zi, cum ar fi luarea unei băi lungi, făcându-vă un mic dejun sănătos sau mergeți la o alergare în zona dvs. preferată. Îngrijirea de sine vă poate aminti de lucrurile importante din viața voastră și despre valoarea luării timpului pentru a vă concentra pe dvs. Îngrijirea dvs. poate fi o modalitate bună de a vă ține mintea de pe despărțire și de a lucra spre închidere.
  • Imaginea intitulată obține închiderea de la o relație Pasul 9
    5. Discutați cu prietenii și familia despre emoțiile dvs. Evitați îmbutelarea emoțiilor și permiteți-vă să vorbiți despre ruperea altora. Să fie vocală despre modul în care vă simțiți și călătoria dvs. pentru a prelucra despărțirea. Înclinați în familia apropiată și prietenii și nu vă fie frică să căutați sprijinul lor atunci când aveți nevoie de ea.
  • Acest lucru poate însemna că aveți o verificare săptămânală cu un prieten apropiat în care vorbiți despre modul în care vă simțiți și orice emoții cu care vă luptați. De asemenea, puteți face un obicei să vă vizitați părinții în weekend ca o modalitate de a vă duce în afara emoțiilor dvs. și de a vă conecta cu cei apropiați de dvs.
  • Imaginea intitulată obține închiderea de la o relație Pasul 10
    6. Vorbiți unui terapeut sau consilier profesionist. De asemenea, poate fi util să vorbiți cu un terapeut profesionist despre emoțiile dvs., mai ales dacă nu doriți să vă împovărați prietenii și familia tot timpul cu gândurile dvs. și căutați îndrumări profesionale.
  • Un terapeut bun vă va asculta și vă va susține. De asemenea, ar trebui să vă ajute să dezvoltați mecanisme de coping pentru nevoile dvs. emoționale și să lucrați cu dvs. pentru a obține un sentiment de închidere în relația dvs. anterioară.
  • Imaginea intitulată obțineți închiderea de la o relație Pasul 11
    7. Lucrați la iertarea dvs. ex. Iertarea poate fi o parte esențială a permițării și închiderii unei relații. Dar cu adevărat iertător că cineva poate lua timp, așa că nu încercați să grăbiți acest pas. În schimb, luați ceva timp pentru a lucra prin emoțiile voastre și pentru a vă deschide pentru a vă ierta ex-ul pentru tot ce puteți fi în continuare supărat sau supărat. De-a lungul timpului, puteți găsi că vă puteți ierta ex-ul dvs. și puteți trece peste relația.
  • Partea 3 din 3:
    Concentrându-se pe viitor
    1. Image denumită închiderea de la o relație Pasul 12
    1. Stabiliți noi obiective personale. Una dintre cele mai eficiente modalități de a vă închide o relație este să vă concentrați asupra viitorului dvs. imediat. Aceasta înseamnă stabilirea unor noi obiective personale, cu termene limită când va trebui să le atingeți. Faceți o listă de obiective personale rezonabile și încercați să ieșiți din zona dvs. de confort. Forțându-vă pentru a încerca lucruri noi vă va permite să creșteți ca persoană și să vă îndepărtați de amintirile din trecut.
    • Lista dvs. de obiective personale ar trebui să fie specifică și ușor de gestionat. Puteți seta obiective de fitness, cum ar fi să pierdeți o anumită greutate sau să mâncați cel puțin patru mese gătite de acasă pe săptămână și puteți stabili obiectivele Grander cu încercarea de lucruri noi în minte, cum ar fi o excursie pentru prima dată sau pentru a învăța canta la un instrument muzical.
  • Image denumită închiderea de la o relație Pasul 13
    2. Construiți un nou grup social. Deși nu aveți nevoie să faceți comerț cu prietenii voștri și ar trebui, de fapt, să vă sprijini pe prieteni vechi, construirea unui nou grup social vă poate ajuta să vă întineri după descompunere. Aceasta poate fi o mișcare bună dacă dvs. și ex-dvs. au împărtășit un grup de prieteni similar, deoarece acest lucru vă va permite să puneți mai departe distanța dintre voi doi.
  • Puteți căuta oameni noi prin aderarea la o echipă sportivă de agrement sau un club. Ați putea, de asemenea, să întâlniți oameni noi, luând un nou hobby sau prin aderarea la un club social.
  • Imaginea intitulată obțineți închiderea dintr-o relație Pasul 14
    3. Explorați numai zonele noi sau cu prietenii. Schimbarea peisajului de zi cu zi vă poate scutura, de asemenea, din emoțiile dvs. și vă poate ajuta să obțineți închiderea în relația dvs. anterioară. Mai degrabă decât să vă luați traseul obișnuit, încercați un nou traseu într-o zonă diferită sau faceți planuri de cină cu un prieten la un restaurant pe care nu l-ați încercat niciodată înainte. Luați-vă din zona dvs. de confort și căutați noi experiențe pur și simplu prin alegerea unui alt traseu de lucru sau un loc nou pentru a ieși afară.
  • Image denumită închiderea de la o relație Pasul 15
    4. Du-te pe o retragere sau o vacanță solo. Pentru o schimbare majoră a peisajului, poate doriți să rezervați un refugiu solo unde aveți timp să vă concentrați asupra nevoilor dvs. și să fiți departe de orice memento de relația dvs. anterioară. Poate că ați rezervat în cele din urmă călătoria în Japonia, ați vrut mereu să luați și să explorați o nouă țară pe cont propriu. Timpul într-un mediu nou poate acționa ca o distragere utilă și vă permite spațiul necesar pentru a obține un sentiment de închidere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar