Cum se adaugă proteine ​​la un smoothie

Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o proteină suplimentară în dieta dvs., o modalitate simplă de a face acest lucru este să o amestecați într-o smootură cremoasă și delicioasă. SIGING O Smoothie face posibilă luarea unei loturi de nutrienți benefice simultan, inclusiv proteina de calitate pentru construirea unor mușchi și țesuturi puternice și stimulând brațul de brain. Suplimentele de proteine ​​pudră sunt o opțiune ușoară, desigur, dar există, de asemenea, un sortiment de ingrediente naturale ambalate cu proteine ​​pe care le puteți arunca într-o smoală gustoasă, inclusiv butoaie de piuliță, lapte și ouă și boabe întregi cum ar fi ovăzul și quinoaia.

Pași

Metoda 1 din 3:
Adăugarea de pulbere de proteine
  1. Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la o etapă netedă 1.Jpeg
1. Utilizați un supliment de grâu de înaltă calitate pentru a-ți îndeplini cu ușurință aportul de proteine. Zerul este unul dintre cele 2 tipuri principale de proteine ​​găsite în lapte, cealaltă ființă de cazeină. Pur și simplu măsurați 1-2 porții pline de pulbere de proteine ​​de alegere utilizând scoopul inclus, apoi aruncați-le cu restul ingredientelor și amestecați până la netedă. Pentru beneficiul nutrițional maxim, faceți cumpărături pentru un supliment care nu este plin de zaharuri adăugate, maltodextrină sau alte componente de umplere.
  • Concentrațiile de proteine ​​variază foarte mult între suplimente, dar o singură scoică de zer conține adesea undeva între 20 și 40 de grame. Verificați faptele nutriționale de pe eticheta produsului pe care îl utilizați pentru mai multe instrucțiuni exacte.
  • Din moment ce proteina din zer este absorbită rapid de corp, este ideal pentru realimentarea mușchilor obosiți ca parte a unui shake post-antrenament.
  • Suplimentele din zer pudră tind să confere un gust destul de distinct. Dacă căutați ceva mai puțin intruziv, încercați un amestec mai gustos, ca unt de piuliță sau iaurt în schimb.

Bacsis: Păstrarea unui supliment bun de zer pe punte este una dintre cele mai ușoare modalități de a vă satisface cota zilnică de proteine. Majoritatea nutriționistilor recomandă ca adultul mediu să obțină cel puțin 1 gram (0.035 oz) de proteine ​​pentru fiecare 3 kilograme (1.4 kg) de greutate corporală.

  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la un etape de smoothie 2.Jpeg
    2. Biciuiți gustul perfect de noapte cu o proteină de cazină. Cazeină, a doua dintre cele două proteine ​​majore majore, este un tip de proteină absorbant lent. Când este luat în timpul zilei, vă va menține mai mult timp, ajutându-vă să vă rezistați poftelor. Când este luat înainte de culcare, va continua să furnizeze corpul cu proteine ​​vitale toată noaptea.
  • Veți găsi proteine ​​de cazeină pudră la cele mai multe magazine de sănătate și magazine de suplimente care vând și suplimente din zer.
  • Consumarea proteinei de cazeină cu câteva ore înainte de culcare poate ajuta la prevenirea defecțiunilor musculare minore și poate chiar să crească câștigurile musculare.
  • Imagine intitulată Adăugați proteina la un Smoothie Pasul 3.Jpeg
    3. Selectați o pulbere de proteină vegană ca o alternativă la proteinele pe bază de lapte. Dacă preferați să stați departe de produsele de origine animală, căutați un supliment realizat cu soia, cânepă, mazăre, orez sau proteină de arahide. Toate acestea oferă o cantitate amplă de proteine ​​de conservare a mușchilor pe servire, permițându-vă încă să rămâneți adevărat pentru stilul dvs. de viață preferat.
  • În timp ce orice supliment de proteine ​​vegană poate face o sursă secundară de proteină secundară, soia este singura care este "completă", care conține toți cei 9 aminoacizi esențiali necesari pentru a construi și menține un corp sănătos.
  • Una dintre cele mai mari dezavantaje ale pulberilor de proteine ​​vegane este că adesea costă destul de mult mai mult decât suplimente pe bază de lapte datorită cheltuielilor adăugate și dificultății de procesare a acestora.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea proteinelor sănătoase pe bază de plante
    1. Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la un Stecin Step 4.Jpeg
    1. Amestecați în câteva linguri de unt de nuci. Arahidele și untul de migdale sunt alegerile Go - la multe rețete smoothie. Există aproape cât mai multe tipuri de unt de nuci, totuși, nu se simt liber să meargă cu o varietate mai puțin comună, cum ar fi cashew, alune, nuc, macadamia sau fistic. Din moment ce butoanele de nuci sunt pline de uleiuri naturale, fac ca smoothie-urile foarte bune.
    • Evitați butoanele de piuliță cu etichete care listați ingrediente de umplere, cum ar fi zahărul adăugat, grăsimile trans sau uleiurile parțial hidrogenate. Acestea au tendința de a fi mai aproape de mâncarea junk decât mâncarea de sănătate.
    • Butterile de nuci prelucrate minim nu sunt doar surse excelente de proteine. Ele sunt, de asemenea, bogate în grăsimi sănătoase mono și polinesaturate, care vă pot ajuta la scăderea colesterolului, creșteți funcția creierului și reduceți inflamația pe tot corpul.
  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la o etapă de smoothie 5.Jpeg
    2. Includeți 1-2 uncii (28-57 g) de semințe întregi sau solului. S-ar putea să nu vă gândiți la semințe ca fiind primii candidați pentru aditivi de înaltă proteină, dar sunt. Și, ca niște nuci, multe tipuri de semințe sunt în mod natural uleioase, așa că se amestecă bine fără a lăsa în urmă fragmente de cochilie mici pentru a distruge textura Smoothiei dvs.
  • Semințe de in, floarea soarelui, susan și chia, toate împrumută aproximativ 5 g de proteine ​​pe 1 uncie (28 g) care servește (aproximativ o mână), în timp ce cânepă, squash și semințe de dovleac toate ambalajele cu 8-10 g.
  • Bacsis: Când lucrați cu un tip deosebit de mic sau tare de sămânță, cum ar fi semințele de in, poate fi mai ușor să le pulverizați într-un șlefuitor de cafea sau într-un procesor de alimente înainte de a le adăuga la blender.

  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la o etapă netedă 6.Jpeg
    3. Arunca într-o ceașcă (90 g) de ovăz sau quinoa. Ambele boabe au fost mult timp apreciate pentru pumnul nutrițional pe care îl împachetează, precum și versatilitatea lor aproape nesfârșită. Puteți adăuga fie una la orice Smoothie în forma lor uscată sau fulgată, fie să le gătiți mai întâi pentru a le înmuia și a elimina neconcordanțele texturale.
  • În plus față de conținând concentrații respectabile de proteine, ovăz și quinoa, aduc, de asemenea, niveluri ridicate de vitamine și minerale cheie, cum ar fi fier, magneziu și potasiu la masă.
  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la un Stecyie Pasul 7.Jpeg
    4. Adăugați o mână de verdeață cu frunze. Verzii sunt un alt amestec în acel amestec și ochiuri bine cu o mare varietate de alte ingrediente, în special în Smoothie verde Rețete care solicită arome complementare alese cu atenție. În timp ce ei sunt închise în mod obișnuit pentru vitamina și conținutul mineral, o singură ceașcă (aproximativ 30 g) de spanac, verdeață, kale sau spirulină conține cât mai multă proteină ca ouă.
  • Nu uitați să clătiți și să uscați bine verdele crude înainte de a le adăuga la smoothie.
  • Dacă nu sunteți un fan al șmetelor de împământare, combinați o porție de verdeață cu ingrediente care dau note bold dulci sau tart, cum ar fi bananele, mangourile, datele, strugurii, nibii cacao, miere și citrice.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea proteinelor suplimentare din produsele de origine animală
    1. Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la un Smoothie Step 8.Jpeg
    1. Utilizați laptele ca bază lichidă pentru Smoothia dvs. Odată ce ți-ai luat ingredientele și le-ai încărcat în blender, se toarnă în 1-1/4 Cupe (240-300 ml) de lapte întregi sau 2%. O stropi de lapte va duce la numărarea proteinelor și mai mult, servind ca un ajutor de amestecare.
    • Laptele de lapte are mai puțin de jumătate din calorii de lapte integral, făcându-l un plus extraordinar pentru orice program de scădere în greutate. Este un pic mai subțire decât laptele plin de grăsime, totuși, deci asigurați-vă că utilizați puțin mai puțin pentru a evita up-ul în jos.
    • În plus față de proteina abundentă, laptele integral este o sursă excelentă de vitamine B1, B2, B3, B5, B1, B2, A, C, D, E și K-ea cu adevărat un corp bun.

    Bacsis: Dacă sunteți vegani sau intoleranți la lactoză, încercați să înlocuiți soia, migdale, nucă de cocos, cashew, orez sau lapte de ovăz.

  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la un Smoothie Pasul 9.Jpeg
    2. Spoon în unele iaurt grecești simplu. Adăugați 1 ceașcă (245 g) de iaurt cu grăsime plină împreună cu laptele, sucul sau orice lichid pe care îl utilizați pentru amestecare. Iaurtul bogat vă va ajuta să vă înghiteți nemoșa, oferindu-i un finisaj delicios, ultra-cremos.
  • Iaurtul grec conține în mod obișnuit mai multă proteină pe servire decât alte rețete de iaurt.
  • O altă opțiune pe care ați putea încerca dacă este disponibilă pentru dvs. Kefir, care este ca o versiune lichidă de iaurt care este ambalată cu proteine, vitamine și probiotice benefice pentru o sănătate mai bună.
  • Iaurtul neobișnuit poate fi un pic amar, astfel încât să doriți să utilizați o cantitate mică de miere sau un alt îndulcitor natural ca o contrabalansare dacă nu sunteți un mare fan al aromei.
  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la un Smoothie Pasul 10.Jpeg
    3. Apucați niște brânzeturi de cabana pentru o smootie cu calorii mici. Este posibilă obținerea aceleiași consistențe și nutriționale de lapte sau iaurt utilizând această veche de așteptare de dietă. Brânza de grăsime cu grăsime este o sursă de proteine ​​mai completă, cu tone de vitamine de promovare a sănătății, dar soiurile de 2% și nonfat sunt disponibile dacă vă uitați la talie.
  • Full-grăsime, 2% și brânzeturile de cabana nonfat au la fel de multă proteină ca și iaurtul grecesc nefericit, numai cu jumătate din calorii sau mai puțin.
  • Imagine intitulată Adăugați proteine ​​la o etapă netedă 11.jpeg
    4. Crack 1-2 ouă crude direct în blender. Se pare că Rocky se afla pe ceva, deși ouăle de amestecare într-o smootură va fi mult mai agreabilă pentru majoritatea oamenilor decât să-i scoată pe cont propriu. Un ou unic de dimensiuni medii conține o creștere de 6-7 grame de proteine, în timp ce ouăle mari pot deține până la 12-13 g. Pentru a maximiza aportul de proteine, asigurați-vă că utilizați întregul ou, nu doar albul.
  • Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a pune că ultimul ou singuratic care stătea în frigider la o utilizare bună.
  • Asigurați-vă că ouăle dvs. provin dintr-o sursă sănătoasă, astfel încât să știți că vor fi în siguranță să mănânce crud. De asemenea, puteți obține felul care este pasteurizat în shell dacă sunteți îngrijorat de bolile alimentare.
  • sfaturi

    Unele surse de proteine ​​pot fi mai potrivite pentru anumite rețete de netedă decât altele. Pentru a vă asigura că Smoothia dvs. se dovedește nu numai că sunt alimente, dar delicioase, alegeți restul ingredientelor pe baza tipului de proteină pe care intenționați să o adăugați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar