Cum de a bea proteine ​​din zer

Băut proteina din zer este o idee excelentă dacă doriți să construiți mușchi, ardeți grăsime sau înlocuiți câteva mese. Pentru a bea în mod corespunzător proteina zerului, va trebui să selectați un tip de zer, să cântăriți în mod corect pulberea și să o amestecați într-o shake gustos sau un smoothie gustos. Apoi, timpul când beți shakes-ul sau smoothies pe baza acelui care funcție doriți ca zerul tău să efectueze. Beți-o dimineața dacă înlocuiți micul dejun sau încercați să vă începeți ziua sau să o beți după un antrenament pentru a ajuta la repararea musculară și pierderea în greutate.

Pași

Metoda 1 din 4:
Selectarea unei pulberi de zer
  1. Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 1
1. Cumpărați o pulbere de concentrat din zer dacă începeți doar. Concentrarea din zer este cea mai comună formă de zer de pe piață, iar cantitatea de proteină reală în ea variază între 25-90%. Majoritatea mărcilor de zer de concentrat sunt de aproximativ 80% proteine ​​cu grăsimi și minerale rotunjind celelalte 20%. Începeți cu o pulbere concentrată dacă nu sunteți obișnuiți să lucrați sau să beți proteine ​​din zer. Căutați un concentrat care este cel puțin 80% zer.
  • Dacă ați mâncat vreodată o bară de proteine ​​sau un bun coapte, probabil că ați consumat concentrarea zerului.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 2
    2. Ia un izolat de zer dacă sunteți intolerant la lactoză. Izolatul din zer vine în formă de pulbere și bare de gustare și este de 90-95% proteină. Spre deosebire de pulberea concentrată, restul de 5-10% are foarte puțină grăsime și lactoză în ea, bazându-se, de obicei, pe minerale și umiditate în schimb. Izolarea proteinelor din zer este mult mai scumpă decât concentrarea din cauza purității sale mai mari.

    Avertizare: Unele izolate conțin încă lactate. Citiți cu atenție etichetele dacă sunteți foarte alergic la produsele lactate.

  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer 3
    3. Obțineți o proteină de zer hidrolizată pentru cea mai pură proteină disponibilă. Proteina hidrolizată trece printr-o rundă suplimentară de prelucrare pentru a îndepărta grăsimile și mineralele nedorite din pulbere. Aceasta înseamnă, de obicei, că zerul hidrolizat este cea mai pură formă de zer de pe piață. Obțineți o zer hidrolizat dacă doriți ca proteina cea mai pură, nu doriți ca mineralele și grăsimile adăugate sau să aveți probleme cu digerarea izolării și concentrați-vă.
  • Datorită procesării suplimentare, zerul hidrolizat tinde să fie mult mai scump decât concentrarea sau izolarea zerului. Beneficiile nu vă merită să vă merite.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 4
    4. Alegeți o aromă bazată pe preferințele dvs. personale. Zerul nu are gust foarte bun pe cont propriu, așa că vine într-o varietate de arome. Puteți găsi cu ușurință ciocolată, vanilie sau zer de căpșuni, dar există alte arome. Începeți prin achiziționarea unor cantități mici de o nouă aromă, doar în cazul în care nu vă place.
  • Evitați achiziționarea unei proteine ​​de zer îndulcitate. Chiar dacă are un gust mai bun, nu este un aditiv sănătos dacă încercați să pierdeți în greutate.
  • Dacă doriți să minimalizați gustul pulberii din zer în șmechele dvs., obțineți o aromă de vanilie ușoară. Vanilia Notes va fi ușor suprasolicitat de orice fruct pe care îl adăugați la băutură.
  • Metoda 2 din 4:
    Cântărind pulberea
    1. Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 5
    1. Consumă aproximativ 30 de grame de pulbere de proteine ​​o dată pe zi, în funcție de greutatea dvs. Cantitatea de proteine ​​pe care trebuie să o consumați în fiecare zi depinde de cât de activ sunteți, cât de vechi sunteți și dacă sunteți bărbat sau femeie. Un adult inactiv doar începând un nou program de antrenament ar trebui să consume în jurul valorii de 0.4 grame de proteine ​​per kilogram de greutate corporală pentru a satisface cerințele zilnice. Aceasta înseamnă că probabil ar trebui să consumați în jur de 30 de grame de proteine ​​dacă mâncați 3 mese pe zi.
    • Bărbații ar trebui să consume puțin mai mult proteine ​​decât femeile. Există recomandări pentru rapoartele tipărite pe fiecare produs de zer particular.

    Bacsis: Diferite branduri de proteine ​​din zer au recomandări diferite de servire. Uită-te la recipientul de zer pentru a determina cât de mult zerul dvs. recomandă marca dvs.

  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 6
    2. Adăugați mai multă zer la dieta dvs. dacă încercați să construiți mușchi. Dacă încercați să construiți mușchi în timpul regimentului dvs. de antrenament, trebuie să consumați mai mult proteine ​​- între 0.6 și 0.8 grame pe kilogram de greutate corporală. Dacă sunteți un atlet competitiv și, de asemenea, restricționați aportul dvs. caloric zilnic, este posibil să aveți nevoie să vă deplasați până la 0.9 grame pe kilogram.
  • Un adult de 180 de lire într-o rutină regulată de antrenament ar trebui să consume între 0.5-0.75 de grame de proteine ​​în fiecare zi pentru fiecare kilogram de greutate corporală.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 7
    3. Utilizați 10-20 de grame pe servire dacă dietați pentru a pierde în greutate. O doză mai mică de proteină din zer va ajuta la suplimentarea creșterii și dezvoltării musculare în timp ce vă ajută să ardeți grăsime. Dacă vă restricționați dieta pentru a ajuta la pierderea în greutate, completați aportul de proteine ​​prin adăugarea unor zone. 10-20 de grame vă vor ajuta mușchii să rămână sănătoși în timp ce ajută la arderea grăsimilor corporale.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând o mișcare de proteine
    1. Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 8
    1. Adăugați pulberea de proteine ​​la borcanul blenderului. Produsul proteic din zer vine cu un scooper care deține o cantitate desemnată de pulbere (de obicei în jur de 30 de grame). Dacă proteina dvs. din zer nu, sau dacă ați pierdut scoopul, utilizați o lingură. 1 lingura va fi de aproximativ 8 grame in functie de densitatea specifica a pulberii. De asemenea, puteți utiliza o scară de bucătărie pentru ao cântări.
    • Dacă tocmai ați deschis proteina din zer și nu vedeți o scoică așezată pe partea de sus, luați un cuțit de unt și săpați în jurul pulberii. Scoaterea sunt adesea îngropate dedesubt.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 9
    2. Puneți niște legume în cazul în care faceți o înlocuire a mesei. Dacă înlocuiți masa cu un shake de proteine, adăugați unele legume pentru a înlocui substanțele nutritive pe care le lipsesc dintr-o masă standard. Țelina și salata sunt alegeri populare, dar spanacul este o alegere bună dacă nu sunteți îndrăgit de suc de legume, deoarece nu va adăuga mult aromă. Adăugați 1-2 cesti de legume la borcanul dvs. de blender.
  • Dacă legumele voastre se potrivesc deja în borcanul dvs. de blender, nu trebuie să le faceți nimic. Dacă nu, le puteți fixa pe jumătate cu mâna sau le puteți tăia o dată sau de două ori pe o placă de tăiere cu cuțitul bucătarului.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 10
    3. Adăugați 1-2 mâini de fructe proaspete pentru o aromă proaspătă. Adăugați orice combinație de fructe pe care credeți că o va gusta bine. Combinații clasice, cum ar fi căpșuni și afine sau kiwi și căpșuni vor merge întotdeauna bine împreună. De asemenea, puteți folosi un singur fruct pentru un profil de aromă mai puțin distinct. Puteți folosi fructe proaspete sau congelate. Aruncați fructele în borcanul blenderului deasupra pulberii sau legumelor.

    Bacsis: Dacă doriți ca fructul să domine profilul de aromă al shake-urilor, cumpărați arome de vanilie din proteine ​​din zer. Vor avea mai puțină influență asupra gustului shak-urilor și veți gusta în principal fructele.

  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 11
    4. Includ 2 linguri de grăsime sănătoasă, cum ar fi unt de arahide sau semințe de in. Drop 2 linguri (30 ml) de grăsime sănătoasă în borcanul blenderului. Untul de arahide va schimba aroma shake-ului, în timp ce semințele de in vor fi abia vizibile. Alte opțiuni includ semințe de dovleac, cashews sau migdale. Includerea unei grăsimi sănătoase în shake-ul dvs. vă va ajuta sistemul digestiv, păstrați nivelul de energie în sus și, de fapt, ajută la procesul de ardere a grăsimilor.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 12
    5. Deasupra shake-ului cu mixerul și amestecați-l. Cele mai populare opțiuni de amestecare sunt apa, laptele obișnuit și laptele de migdale. Utilizați apă dacă sunteți intolerant la lactoză sau doriți să rămâneți hidratați. Utilizați lapte sau lapte de migdale dacă doriți o mișcare mai groasă, mai tastieră. Umpleți restul borcanului de amestecare cu mixerul, lăsând 2-3 inci (5.1-7.6 cm) în partea de sus, astfel încât lamelele blenderului să aibă loc să taie ingredientele.
  • Vă puteți umple shake-ul cu gheață înainte de a adăuga mixerul pentru a face o smootie sau pentru ao turnați pe gheață pentru ao menține rece.
  • Metoda 4 din 4:
    Timpul consumului de proteine
    1. Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 13
    1. Beți un zgomot după un antrenament pentru a vă menține mușchii sănătoși. Beți proteina din zer în decurs de 30 de minute de antrenament pentru a vă ajuta să reparați mușchii. Corpul tău arde printr-o mulțime de proteine, nutrienți și calorii în timpul unei sesiuni de antrenament, iar shake-ul de proteine ​​va ajuta la înlocuirea acestor substanțe nutritive și proteine ​​într-un mod sănătos și productiv.
    • Dacă vă beți în mod regulat shake-urile după antrenamente, veți începe să observați că nu primiți așa cum ați obișnuit. Acest lucru se datorează faptului că zerul ajută mușchii să se regenereze după ce au fost tensionați.
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 14
    2. Au un shake dimineața pentru a vă începe ziua. Un shake de proteine ​​este un înlocuitor excelent pentru o ceașcă de cafea. Proteinele, substanțele nutritive și grăsimile într-o mișcare de proteine ​​din zer vă vor energiza și vă vor reîmprospăta mai devreme în această zi. O mișcare de proteine ​​în dimineața vă ajută și mușchii să se relaxeze și să se pregătească pentru orice antrenament de dimineață devreme sau să alerge la locul de muncă.
  • Există pulberi de proteine ​​cu aromă de cafea pe piață dacă doriți să replicați această ceașcă de cafea dimineața!
  • Imagine intitulată Bea Proteine ​​din zer Pasul 15
    3. Utilizați un shake pentru a înlocui o masă dacă dietați sau alergați târziu. Dacă trebuie să ieșiți rapid la ușă și să pierdeți o masă, puteți utiliza un shake de proteine ​​pentru a înlocui substanțele nutritive pe care urmează să le pierdeți. De asemenea, puteți utiliza o mișcare de proteine ​​ca înlocuire a mesei dacă încercați să tăiați calorii sau să vă restricționați dieta pentru a pierde în greutate.
  • Încercați să evitați înlocuirea mai mult de o masă în fiecare zi cu o mișcare de proteine.
  • Avertizare: Nu puteți înlocui fiecare masă cu o mișcare de proteine. Este periculos, deoarece corpul tău va lipsi pe o mulțime de minerale și nutrienți pe care nu le puteți înlocui cu un shake.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar