Cum să mănânci ciocolată pe ceto

Fiți pregătit data viitoare când o dorință de poftă de ciocolată! Da, vi se permite să mănânci ciocolată pe dieta ceto, atâta timp cât este ridicată în solidele de cacao și în zahăr și lapte. Gustare pe o bară de ciocolată neagră de înaltă calitate, care este scăzută în carbohidrați net, sau creați un desert decadent care perechează ciocolată neagră sau cacao cu alte ingrediente prietenoase cu ceto.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea ciocolatei Keto-Friendly
  1. Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe pasul 1
1. Căutați bare de ciocolată neagră care conțin 70-85% solide de cacao. Ciocolata neagra are mai multe solide, mai putin zahar si mai putin lapte decat majoritatea bomboanelor, astfel incat este in mod natural mai mic in carbohidrati. Partea din față a etichetei ar trebui să spună procentajul de solide de cacao. Un procent mai mare înseamnă că este mai mic în carbohidrați.
  • Majoritatea barelor de ciocolată sunt vândute în dimensiuni de 2 până la 4 la 4 la 4 la 112 g).
  • Pentru a găsi suma netă a carbului, scădea fibra de la carbohidrați. Acest lucru vă oferă numărul de carbohidrați pe care corpul dvs. o absoarbe.
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 2
    2. Cumpăra ciocolată simplu fără a adăuga carbohidrați, cum ar fi orez sau caramel umflat. Citiți eticheta și alegeți un bar de ciocolată care spune "fără gluten" sau "procesate într-o instalație fără gluten." Este, de asemenea, important să citiți lista ingredientelor, astfel încât să puteți evita barele care au ingrediente cu înaltă carb, cum ar fi:
  • Orezul umflat sau crocant
  • O bază cookie
  • Caramel
  • Nuga
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 3
    3. Stocul pe pulbere de cacao nesănătoasă pentru a utiliza în ceto-deserturi. Pudra de cacao este mare pe dieta ceto, deoarece nu are adaugare zahar sau lapte. Deși există niște carbohidrați în pulbere, nu veți folosi o mulțime de ea pentru a face un desert de ciocolată și amintiți-vă că pulberea de cacao încă conține grăsime.
  • Puteți utiliza pudră de cacao pentru a face budincă ceto, ciocolată caldă și tort, de exemplu.
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 4
    4. Evitați ciocolată semi-dulce, lapte și alb care sunt bogate în carbohidrați. Din păcate, aceste tipuri de ciocolată conțin o mulțime de zahăr și lapte pe care corpul dvs. procesează ca carbohidrați. Nu gustați pe ciocolată care are mai puțin de 70% solide de cacao, deoarece are carbohidrați mai mari. Rețineți că o ciocolată albă ieftină nu conține nici măcar solide de cacao!
  • Dacă nu găsiți procentul de cacao solid pe ambalaj, nu cumpărați ciocolată marcată semi-dulce, deoarece acestea au în general între 50-60% solide de cacao.
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 5
    5. Limitați cât de multă ciocolată întunecată mănâncă într-o zi. Din păcate, nu puteți mânca pur și simplu ca ciocolată întunecată ca vă place. Dacă faceți dieta ceto în mod corespunzător, ar trebui să știți deja câte carbohidrați net puteți consuma în fiecare zi. Amintiți-vă că consumul de ciocolată folosește unele dintre acele carbohidrați, astfel încât să limitați carbohidrați la mese dacă intenționați să aveți un desert de ciocolată.
  • Dacă sunteți într-o dietă de 2.000 de calorii, ați putea mânca aproximativ 20 g de carbohidrați pe zi în funcție de dieta ceto. Aceasta este egală cu aproximativ 2 uncii (56 g) de ciocolată neagră care are aproximativ 10 g de carbohidrați net.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Efectuarea de ciocolată ceto tratează
    1. Imaginea intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 6
    1. Creați bombe de ciocolată indulgentă. În timp ce bombe de grăsime ar putea să nu sune atrăgătoare, ingredientele din aceste tratamente sunt delicioase! Se amestecă 1/2 cană (120 g) de unt de piuliță cu 1/2 cană (50 g) de pulbere de cacao, /2 Cupa (120 ml) de ulei de nucă de cocos topită și îndulcitor la gust. Apoi, turnați amestecul într-o tavă goală de cub de gheață sau mini-silicon mold. Înghețați bombe de grăsime timp de cel puțin o oră, așa că se întăresc.
    • Acest lucru face aproximativ 16 bombe mici de grăsime.
    • Păstrați trufele de ciocolată în congelator, deoarece uleiul de nucă de cocos se topește cu ușurință.
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 7
    2. Biciuiți clustere de nuci de ciocolată fără coacere. Pentru un desert controlat de porțiuni crocante, tăiați 2 1/2 uncii (71 g) de ciocolată neagră. Puneți-l într-un castron cu microunde și încălziți-l în intervale de 30 de secunde până când este topit. Apoi, amestecați în 1/2 cană (60 g) de migdale înfundate. Lingată de o lingură de linguriță a amestecului pe o foaie cu pergament și se presară cu o sare mică de mare. Lipiți foaia în congelator până când doriți să vă bucurați de una.
  • Acest lucru face aproximativ 10 clustere de nuci de ciocolată.
  • 1 cluster de nuci are 2 g carbohidrați netă, 6 g de grăsime și 2 g de proteine.
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 8
    3. Amestecați o budincă de ciocolată cremoasă cu avocado. Scoateți carnea de 2 avocado coapte într-un blender și adăugați 1/2 cană (50 g) de pudră de cacao, 1 linguriță (4.9 ml) de vanilie și /2 Teaspoon (2.5 ml) extract de migdale. Apoi, cuptor cu microunde /2 Cupa (120 ml) de lapte de migdale de vanilie fără vanilie timp de 1 minut. Se amestecă în 1/4 cană (50 g) de înlocuitor fără zahăr, cum ar fi Sweerve sau Stevia și se toarnă în blender. Amestecați budinca la înălțime până când este netedă.
  • Puteți servi budinca de ciocolată imediat sau o să-l îmbraci timp de o oră înainte de a vă bucura.
  • Imagine intitulată Mănâncă ciocolată pe ceto pasul 9
    4. Se răcește cu înghețată de nucă de cocos de ciocolată. Pentru o înghețată de ciocolată cremoasă, Pour 2/2 Cupe (590 ml) de lapte de nucă de cocos într-un blender și adaugă 6 linguri (32 g) de pulbere de cacao, /2 Teaspoon (2.5 ml) de vanilie și un vârf de sare. Amestecați amestecul până când este neted și amestecați în același timp înlocuitor de zahăr după cum doriți. Apoi, turnați-o într-o mașină de înghețată și o dați-o până când este înghețată.
  • Acest lot face aproximativ 6 porții. Fiecare porție are 4 g carbohidrați netă, 18 g de grăsime și 2 g de proteine.
  • Imagine intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 10
    5. Cake de cană de ciocolată cu microunde pentru a-ți satisface pofta de ciocolată. Microunde 1 lingura (14 g) de unt in timp de 10 secunde. Se agită în 1 lingură de 1 lingură de făină de nucă de cocos, 2 lingurițe (25 g) de înlocuitor de zahăr, 1 lingură de pulbere de cacao, 1/2 linguriță (2 g) de pulbere de copt și 1 ou bătut. Microunde tortul de cană timp de 1 minut, deci se coace.
  • Puteți împrăștia câteva chipsuri de ciocolată fără zahăr peste tort odată ce o scoateți din cuptorul cu microunde.
  • Acest tort de cană are 3 g carbohidrați netă, 28 g de grăsime și 12 g de proteine.
  • Imaginea intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 11
    6. Încălziți o oală de ciocolată fierbinte ceto pentru o zi rece. Pentru o ceașcă cremoasă, reconfortantă de cacao, amestec /6 Cupa (39 ml) de apă într-o cratiță cu 1/4 cană (50 g) de înlocuitor de zahăr și 1/6 cană (13 g) de cacao. Apoi, amestecați în /4 Cupa (180 ml) de lapte de nucă de cocos nesănătoasă și /4 Cupa (180 ml) de apă. Se încălzește cacao până când începe să se fierbe și se agită în /2 Teaspoon (2.5 ml) de vanilie.
  • Acest lucru face suficientă cacao pentru 2 porții. Fiecare porție are 4 g carbohidrați netă, 14 g de grăsime și 1 g de proteine.
  • Imaginea intitulată mănâncă ciocolată pe ceto pasul 12
    7. Faceți trufe de ciocolată decadent. Căldură /2 Cupa (120 ml) de crema grea peste foc mediu pana cand se buleaza la margini. Se toarnă încet peste 4 uncii (110 g) de bucăți de ciocolată neagră și se amestecă până când ciocolata se topește. Apoi, amestecați în 2 linguri (30 g) de unt și 1/2 cană (50 g) de eritritol granular. Răciți amestecul de trufe timp de o oră și tăiați-l în pătrate sau rotiți-l în bile mici.
  • Acest lucru face aproximativ 10 pătrate sau bile. Fiecare porție are 1 g carb net, 10 g de grăsime și 1.5 g de proteine.
  • Dacă vă plac trufele ușor amare, rotiți bilele în pulberea de cacao necondiționată. Dacă doriți să fie crocante, acoperiți-le cu niburi prăjite de cacao.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Încercați îndulcitori naturali precum Stevia sau fructul călugărului în loc de zahăr alb granulat în rețetele dvs. de ciocolată.
  • Se presară oricare dintre ciocolată tratează cu o sare mică de mare. Aceasta adaugă criza și adâncimea aromei.
  • Avertizări

    Ciocolata de lapte conține mai mult zahăr și lapte decât ciocolata neagră, astfel încât este mai mare în carbohidrați net decât ciocolata neagră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar