Cum să beți pulbere de proteine

Pulberea proteică este extrem de utilă pentru întărirea țesutului muscular și pentru obținerea de greutate, făcându-l foarte popular în rândul persoanelor care lucrează în mod regulat. Există o mulțime de modalități de a încorpora pulbere de proteine ​​în dieta dvs., dar este de obicei mai ușor să o amestecați în băuturi. Alegeți o pulbere de proteine, înțelegeți nevoile corpului, apoi faceți o mișcare, amestecați-o cu apă sau lapte sau adăugați-o la cafeaua de dimineață pentru un impuls nutrițional.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea unei pulberi de proteine
  1. Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 1
1. Selectați praful proteic din zer pentru o opțiune pre-antrenament. Pudră de proteine ​​din zer este realizată cu un produs secundar al procesului de fabricare a brânzei și este una dintre cele mai populare soiuri. În timp ce există o dezbatere dacă băuturile proteice sunt mai bune înainte sau după un antrenament, proteina din zer este digerată rapid și poate servi ca un impuls de energie și fitness înainte de antrenament.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 2
    2. Alegeți cazeină sau Pulbere de proteine ​​de mazăre Pentru a încuraja digestia lentă. Cazeina este o substanță chimică care provine din lapte, iar în timp ce zerul este digerat rapid, cazeina durează mult timp să se descompună. Același lucru este valabil și pentru pulberea de proteine ​​de mazăre, deoarece el eliberează treptat aminoacizi pe măsură ce digerați. Alegeți aceste pulberi de proteine ​​pentru o băutură târzie pe care o puteți digera în timp ce dormiți.
  • Cazein provine din produse de origine animală și, prin urmare, nu este potrivit pentru dietele vegane. Dacă doriți să vă digerați pulberea de proteine ​​încet și nu doriți produse de origine animală, optați în loc de pulbere de mazare în loc.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 3
    3. Încercați pulberea de proteine ​​de soia sau ouă pentru conținutul lor de aminoacizi. Pulberea de proteine ​​din soia și ouă conține aminoacizi esențiali care ajută la creșterea mușchilor, mai degrabă decât să o reparăm. Conținutul de proteine ​​este la fel ca alții, făcând o praf de proteine ​​de soia și ouă pentru cei care doresc să construiască mușchiul rapid.
  • Pulberea de proteine ​​din soia tinde să fie ieftină, în timp ce pulberea de proteine ​​de ou tinde să fie foarte importantă. Dacă bugetarea este o problemă, optați pentru pulberea de proteine ​​din soia pentru a obține aminoacizi suplimentari.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 4
    4. Optați pentru cânepă sau pulbere de proteine ​​de orez pentru nutrienți suplimentari. Pulberea de cânepă și orezul de orez sunt un pic mai greu pentru a veni decât celelalte opțiuni enumerate aici, dar ele conțin și alți nutrienți. Proteina de orez conține vitamine B, care este excelentă pentru dietele vegetale sau vegetariene, deoarece acest lucru se găsește în mod normal numai în produsele de origine animală, în timp ce proteina de cânepă conține acizi grași și o mulțime de fibre.
  • Pulberea de cânepă și de orez pulbere nu conțin cât mai multă proteină ca și alte tipuri de pulbere de proteine, deci asigurați-vă că suplimentați proteina în dieta dvs. în plus față de utilizarea acestor opțiuni.
  • Metoda 2 din 4:
    Repartizarea prafului proteinei este corect
    1. Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 5
    1. Verificați consumul regulat de proteine ​​înainte de a începe să luați pulbere de proteine. Cantitatea regulată de proteină care este recomandată pentru majoritatea oamenilor este 0.36 g pe 1 lb (0.8 g pe 1 kg), deci dacă cântărește 150 lb (68 kg) trebuie să ingerați 109 g (3.8 oz) de proteine ​​în fiecare zi prin alimente, băuturi și suplimente.Luați o săptămână pentru a scrie conținutul nutrițional al alimentelor și băuturilor dvs. și ia notă de zonele pe care le aveți deficiențe.
    • Dacă primiți mai puțin decât suma recomandată regulată, luați în considerare prima modificare a dietei dvs. sau luați suplimente înainte de a utiliza pulbere de proteine. Pulberea proteică vă poate da un impuls, dar vă poate face, de asemenea, să câștigați greutate dacă nu este utilizat în timp ce lucrați în mod regulat.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 6
    2. Dublați aportul dvs. de proteine ​​dacă intenționați să vă antrenați în mod regulat. În timp ce suma recomandată este suficientă pentru majoritatea oamenilor, cei care fac o pregătire regulată de forță trebuie să ia dublu suma pentru a permite în mod eficient mușchii lor să se regleze și să devină mai puternici. Suma recomandată pentru cei care ridică în mod regulat greutăți și formarea forței este 0.72 g pe 1 lb (1.6 g pe 1 kg) de greutate.
  • De exemplu, dacă cântărește 150 lb (68 kg), trebuie să luați 218 g (7.7 oz) pe zi pentru a repara și a vă întări mușchii.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 7
    3. Bea amestecuri de proteine ​​fie înainte sau după antrenament. Nu există timp recomandat pentru a bea scuturi de proteine ​​sau amestecă atunci când vine vorba de antrenament pre sau post. Cercetările arată că atâta timp cât consumați proteine ​​în jurul antrenamentului dvs., veți culege beneficiile.
  • Există o dezbatere asupra faptului dacă proteinele de băut shake-urile înainte sau după un antrenament este mai bun. Oricare se simte mai confortabil pentru tine și este mai convenabil pentru stilul tău de viață.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 8
    4. Luați pulbere de proteine ​​de 3 sau 4 ori pe zi la câteva ore distanță. Dacă luați întreaga cantitate zilnică recomandată de proteine ​​într-un timp, nu vă veți simți prea bine și corpul dvs. nu va putea să-l digerați în mod corespunzător. Răspândiți aportul de proteine ​​pe parcursul zilei în 3 sau 4 sesiuni pentru a vă menține sistemul digestiv și dați corpului o șansă de adaptare.
  • Răspândiți consumul de proteine ​​aproximativ 3 sau 4 ore în afară pentru a digera complet masa sau băutura anterioară înainte de a trece la următoarea. Proteina este extrem de umplut, deci probabil că nu veți simți ca să mănânci ceva pentru câteva ore oricum!
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând o mișcare de proteine ​​pentru antrenamente
    1. Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 9
    1. Alegeți o bază lichidă și o adăugare fructată pentru a se amesteca cu pulberea dvs. de proteine. Există o mare varietate de rețete când vine vorba făcând propriul dvs. shake-uri de proteine. Fiecare rețetă are trei componente principale: baza lichidă, fructe pentru aromă și pulbere de proteine.
    • Baza lichidă este, de obicei, o formă de lapte sau iaurt, dar apa simplă este, de asemenea, perfect utilizabilă și va reduce caloriile mișcării. Optați pentru lapte sau iaurt dacă doriți mai multă proteină, dar utilizați apă dacă nu doriți să treceți peste suma zilnică.
    • Unele fructe comune care includ într-o shake de proteină includ banane, fructe de padure și mango, dar alegeți fructe care vă plac. Evitați fructele suculente cum ar fi strugurii și portocalele, deoarece aromele lor nu vor veni la fel de puternice și vor face agitația mult mai apoasă.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 10
    2. Se toarnă baza de lichid în blender înainte de orice altceva. Se toarnă aproximativ 1 cană (240 ml) din baza de lichid aleasă în blender. Laptele, apa și chiar și Yoghurt subțire sunt opțiuni excelente pentru baza lichidă, dar urmați oricare dintre rețetele sună bine pentru tine. Puteți utiliza mai mult sau mai puțin lichid dacă doriți ca mișcarea dvs. să fie mai mult sau mai puțin curgă, în funcție de preferința dvs. personală.
  • Asigurați-vă că utilizați cel puțin 0.5 cești (120 ml) de lichid pentru a amesteca eficient toate ingredientele împreună.
  • Pentru o opțiune dulce, amestecați împreună 1 cană (250 ml) de lapte de migdale de vanilie, 30 g (2 lingurițe) de pulbere de proteine, 1 banană și o mână de boabe tocate.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 11
    3. Se amestecă pulberea de proteine ​​și baza lichidă în blender. Măsurați 30 g (2 linguri) din pulberea de proteine ​​aleasă și amestecați-o cu baza de lichid aleasă. Nu aveți nevoie să dizolvați complet pulberea, deoarece blenderul va face acest lucru pentru dvs. mai târziu, dar încercați să evitați să obțineți prea mult pe laturi.
  • Puteți pierde o pudră de proteine ​​dacă se blochează pe părțile laterale ale recipientului dvs., deci aveți grijă să obțineți toată pulberea în lichid pentru aportul maxim de proteine.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 12
    4. Adăugați fructe, nuci și alte adăugiri pentru a aduce aromă la agitare. Adăugați fructele și alte adăugiri la blender și împingeți-le cu o masă sau cu mâinile pentru a se potrivi cu totul. Dacă utilizați un container de shake specialitate pentru a vă amesteca ingredientele, pur și simplu umpleți-l în partea de sus cu fructe și alte ingrediente.
  • Utilizați o mână de fructe de padure, o banană întreagă sau alte fructe tocate pentru a adăuga la blender pentru o atingere dulce și aromă.
  • De asemenea, puteți adăuga o mână de nuci, cum ar fi migdale sau arahide, la smoothie pentru fibre suplimentare, proteine ​​și aromă. Amestecați-o pentru un pic mai mult pentru a distruge aceste ingrediente mai grele.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 13
    5. Amestecați amestecul la nivel scăzut și treptat, întoarceți viteza până la mare. Porniți blenderul pe o setare scăzută pentru a amesteca totul în jurul valorii și, încet, întoarceți viteza de până la un minut de un minut. Aceasta primește cel mai echilibrat amestec de toate ingredientele și asigură că totul este în sus și răspândit uniform pe tot parcursul băuturii.
  • Dacă shake-ul pare încă prea lichid, adăugați mai multe toppinguri și iaurt pentru ao îngroșa.
  • Dacă shake-ul pare prea gros de băut, adăugați mai mult din baza dvs. de lichid și amestecați-o din nou pentru ao slăbi.
  • Metoda 4 din 4:
    Amestecarea pulberii de proteine ​​în alte băuturi
    1. Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 14
    1. Amestecați pulberea de proteine ​​și apă pentru o băutură ușoară de antrenament. Apa este cel mai frecvent lucru care trebuie amestecat cu pulberea de proteine, deoarece este foarte ușoară, foarte ieftină și nu are gust prea rău. Pur și simplu adăugați 30 g (2 lingurițe) de pulbere de proteine ​​la un pahar înalt de apă rece și amestecați-l cu o furculiță pentru a sparge aglomerările.
    • În timp ce nu este foarte elaborat sau deosebit de delicios, acest lucru este perfect atunci când nu aveți energia pentru a descompune mai multe ingrediente și pentru a pregăti o băutură de specialitate.
    • Adăugați miere la băutură pentru a face să coboare puțin mai ușor și să adăugați o aromă dulce și netedă.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 15
    2. Amestec de pulbere de proteine ​​cu lapte sau o alternativă lapte pentru proteine ​​suplimentare. Ambele lapte de animale și lapte fără lapte au un conținut ridicat de proteine, deci acesta este un amestec perfect pentru persoanele care necesită mult mai mult decât suma regulată recomandată zilnică. Se amestecă 30 g (2 lingurițe) de pulbere de proteine ​​cu o sticlă înaltă și se amestecă împreună cu o furculiță pentru un impuls atât la aportul de proteine, cât și pentru calciu.
  • Optați pentru laptele de vitamina D, dacă este disponibil, pentru a suplimenta în continuare nutriția.
  • Un pahar de lapte asigură 1/3 din cantitatea zilnică recomandată de calciu, astfel amestecați pulberea proteică și laptele cu ușurință.
  • Imagine intitulată Pulberea proteinei de băut Pasul 16
    3. Se amestecă pulberea de proteine ​​cu cafeaua pentru o creștere a proteinei de dimineață. Proteina din zer este deosebit de bună pentru cafea, deoarece poate fi o alternativă la cremă (deși puteți include și acest lucru). Indiferent de tipul de pulbere de proteine ​​pe care o alegeți, cafeaua fierbinte face un mod de protecție împotriva pulberii de proteine ​​în sus - se toarnă 30 g (2 lingurite) de pulbere de proteine ​​foarte lent în cafeaua în timp ce o amestecați în mod constant pentru a preveni formarea aglomerării.
  • De asemenea, puteți amesteca pulbere de proteine ​​și cafea împreună, rezultând o băutură asemănătoare cappuccinoului spumos. Acest lucru funcționează cel mai bine cu cafeaua cu gheață.
  • Dacă doriți să preveniți cu totul, adăugați mai întâi lapte, apoi adăugați pulbere de proteine ​​și amestecați laptele și pulberea cu o furculiță. Apoi, adăugați cafeaua și amestecați constant pentru a rupe orice bucăți rămase.
  • sfaturi

    Cupa de agitator de proteine ​​sunt o modalitate excelentă de a amesteca cu ușurință pulberea de proteine ​​în aproape orice. Pur și simplu adăugați 30 g (2 linguri) de proteine ​​și turnați-vă băutura de alegere peste aceasta, apoi agitați-o viguros timp de aproximativ un minut pentru a dizolva pulberea.

    Avertizări

    Evitați să treceți peste cantitatea zilnică recomandată de proteine ​​sau ați putea suferi de indigestie și nu puteți simți beneficiile, deoarece corpul dvs. nu poate digera mai mult decât suma recomandată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar