Cum să vă bucurați de dulciuri în timpul sarcinii

Este destul de comun să auziți de femeile însărcinate, dorind o varietate de alimente diferite în timpul sarcinii.Poftele încep de obicei în primul trimestru, vârf în timpul celui de-al doilea trimestru și de obicei dispare înainte de naștere.Dacă vă simțiți că vă place dulciuri mai des acum că sunteți însărcinată, știți că acest lucru este foarte normal și comun în timpul sarcinilor sănătoase.Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că vă bucurați de dulciuri și alte alimente în mod moderat, astfel încât să continuați să câștigați cantitatea corespunzătoare de greutate și să vă mențineți sănătatea și sănătatea bebelușului.Este în regulă să vă tratați la indulgența dulce ocazională, atâta timp cât vă mențineți o dietă nutritivă și sănătoasă.

Pași

Partea 1 din 3:
Încorporând dulciuri în dieta dvs
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 1
1. Definiți moderarea pentru dvs.Dacă doriți să încorporați niște dulciuri în dieta dvs. în timp ce sunteți însărcinată, este important să vă asigurați că le mâncați doar în mod moderat.Dacă le mâncați prea des, puteți obține o greutate inutilă.
  • Determinați ce "moderare" înseamnă pentru tine.Este o dulceată o săptămână?Este două dulciuri pe săptămână?
  • Este o idee bună să vă dați o regulă definitivă și specifică pentru a urmări astfel încât să nu luați prea multe dulciuri.Cu cât sunteți mai specific cu cât sunteți mai probabil să urmați definiția dvs. de moderare și să nu treceți peste bord.
  • Asigurați-vă că definiția dvs. de moderare se potrivește cu orientarea generală și recomandările dietetice furnizate de OB / GYN.Doriți să vă puteți bucura de dulciuri, dar nu le-ați afectat sănătatea, sănătatea bebelușului sau greutatea dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 2
    2. Stick la dimensiunile adecvate ale porțiunilor.Când încorporează mai multe alimente care pot fi mai mari în calorii sau zahăr, este important să respectați dimensiunile adecvate ale porțiunilor.Aceasta este ceea ce va ajuta la păstrarea caloriilor globale în control.
  • Citiți întotdeauna eticheta alimentară pe dulciuri care vin într-un pachet, cutie sau cadă.Acest lucru vă va oferi mărimea de servire, calorii, grăsimi, zahăr și alte informații despre nutrienți.Utilizați aceste informații pentru a vă asigura că tratați-vă planificați să mâncați se potrivește în planul dvs. de masă global.
  • Dacă cumpărați a "single-servire" tratați, asigurați-vă că panoul nutrițional se citește "o singură servire".Uneori, o pungă mică poate părea ca o porție, dar poate fi 2 porții în schimb.
  • Dacă nu sunteți sigur de dimensiunea de servire (de exemplu, dacă cineva aduce cupcakes la locul de muncă), scopul de a mânca aproximativ 1/2 cană sau aproximativ 4 oz.Aceasta este de aproximativ 1/2 din dimensiunea pumnului tău.
  • Un alt truc este să împărțiți deserturile și să tratați cu prietenii, familia sau soțul dvs.Aceasta este o modalitate ușoară de a vă bucura de deserturi care sunt controlate de porțiuni.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 3
    3. Adăugați în dulciuri care au beneficii nutriționale.Când sunteți însărcinată, trebuie să fiți vigilenți cu nutriția dvs. generală pentru a vă asigura că consumați cantități adecvate de fiecare nutrient pentru a vă susține sarcina.Utilizați-vă metratele dulci la avantajul dvs. și alegeți un tratament care are și beneficii nutriționale.
  • Ciocolata neagra.Acest dulce gustos este plin de substanțe nutritive minunate.Se știe că este mare în antioxidanți ca flavonoidele și flavonolii.Ciocolata închisă poate ajuta la susținerea unui sistem cardiovascular sănătos și vă protejează corpul de daunele de către radicali liberi.
  • Boabe.Zmeura, afinele, boabe și căpșuni sunt toate casele de alimentare cu nutrienți.De asemenea, sunt cunoscuți că sunt foarte ridicate în antioxidanți și pot ajuta la prevenirea oricărui de la diabet, hipertensiune arterială și cancer la prevenirea ridurilor.
  • Apple și pere.Ambele fructe sunt cunoscute a fi foarte mari în fibre.Cu aproximativ 5-6 grame de fibre per măr sau pere, aceste fructe vă vor ajuta să vă păstrați GI în formă bună.
  • Nuci.Aceste leguminoase mari de proteine ​​sunt, de asemenea, o mare sursă de grăsimi sănătoase de inimă.S-au dovedit a ajuta la scăderea nivelului de colesterol și reducerea riscului de cheaguri de sânge.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 4
    4. Evita "dietă" dulciuri.S-ar putea să vă gândiți că dacă doriți să obțineți o greutate sănătoasă în timpul sarcinii, trebuie să alegeți calorii reduse, "Dieta prietenos" dulciuri.Cu toate acestea, poate doriți să evitați acești înlocuitori cu conținut scăzut de calorii.
  • Deși este o opțiune excelentă de a avea calorii mici, cu conținut scăzut de grăsimi sau mici dulciuri dulci, multe dintre acestea "dietă" tratamentele sunt prea prelucrate, conțin mai multe tipuri de zaharuri artificiale și îndulcitori și au mulți conservanți adăugați și alte substanțe chimice.
  • Deși nu există o cercetare puternică care să recomande femeilor însărcinate să stea departe de ingrediente precum îndulcitori artificiali, poate doriți să alegeți mai multe alimente naturale și mai puțin procesate în timp ce sunteți însărcinată.
  • în plus, "Dieta prietenos" Dulciurile nu pot gusta la fel de bine sau să fie la fel de satisfăcătoare ca și grăsimile pline sau "regulat" Versiuni ale deserturilor.Ar putea fi mai bine să aveți un desert de calorii mai mari o dată pe săptămână, mai degrabă decât un desert de dietă în fiecare zi.
  • Limitați sau evitați tratează cum ar fi: înghețată fără zahăr, "Pachete de 100 de calorii", bomboane fără zahăr și bomboane și prăjituri de dietă sau plăcinte.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 5
    5. Faceți versiuni nutritive ale dulciurilor dvs. preferate la domiciliu.Păstrați-vă dulciurile mai hrănitoare și mai puțin procesate făcând unele dintre favoritele dvs. acasă.Puteți controla ceea ce merge în tratamentele dvs. și păstrați atât calorii, cât și zahărul în mod moderat.Încerca:
  • Bananele de ciocolată întunecată.Înghețați bananele înjumătățite și apoi rotiți jumătățile în ciocolată întunecată topită.Înghețați din nou și salvați când aceste pofte dulci au lovit.
  • Ciocolată Berry Smoothie.Amestecați împreună unele iaurt grecești, lapte, o mână de fructe de pădure preferate și sirop de ciocolată pentru băuturi dulci.
  • Mered mere cu frisca.Sauté unele mere sau pere cu un mic unt și scorțișoară până când sunt înmuiate.Sus cu niște piulițe tocate și un dollop de frisca.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 6
    6. Urmăriți câștigul de greutate săptămânal.Este de așteptat și necesar pentru majoritatea femeilor însărcinate să obțină o anumită greutate, deoarece burta și copilul crește.Cu toate acestea, dacă mâncați prea mult - mai ales dulciuri - puteți obține prea multă greutate în timpul sarcinii.
  • Creșterea excesivă în greutate în timpul sarcinii nu este sigură sau sănătoasă pentru dvs. sau pentru copilul dumneavoastră.Sunteți mai expuși riscului de a dezvolta diabet gestational și de a avea un copil supraponderal sau obez.
  • Dacă IMC dvs. este 20.0 la 24.9 Trebuie să câștigați aproximativ 25-35 de lire sterline în timpul sarcinii.Dacă aveți un IMC de 25.0 la 29.9, ar trebui să câștige 15 până la 25 de lire sterline în timpul sarcinii.Dacă aveți un IMC de 30 de ani.0 și mai sus, ar trebui să câștigi 11 până la 20 lbs.
  • Urmăriți greutatea săptămânală și păstrați în contact cu OB / GYN pentru a vă asigura că creșterea și rata dvs. este adecvată.Dacă credeți că câștigați prea mult sau câștigați prea repede, este posibil să aveți nevoie să reduceți cantitatea de dulciuri pe care o consumați.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea poftelor în timpul sarcinii
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 7
    1. Face o swap dulce sănătos.Poftele pot fi dificil de gestionat, mai ales în timpul primului și al doilea trimestru.Dacă vă prindeți în mod regulat povestiri dulci, găsiți swap-uri sănătoase pentru a vă ajuta să vă limitați consumul total de zahăr.Găsiți niște swap-uri sănătoase pentru a vă ajuta să vă mențineți dieta mai nutritivă și moderată în calorii.
    • Mâncarea unui tratat dulce de calorii mai mari pe o bază regulată sau zilnică poate fi prea multe calorii pentru dvs.Acest lucru ar putea determina obținerea prea multă greutate în timpul sarcinii.
    • Du-te pentru fructe.Dacă vă dorim ceva dulce după masă, încercați să vă așezați acea poftă cu o bucată dulce de fructe.Asigurați-vă că alegeți fructe coapte care au o aromă dulce.Încercați: banane, ananas, mango, piersici sau fructe de padure.
    • Au o ceașcă de ceai.Un alt truc pentru a satisface o poftă dulce este prin a avea o ceașcă de ceai fierbinte.Alegeți o marcă aromă cu dulceață naturală - cum ar fi Cinnamonul Orange sau Chai - și adăugați o picătură sau două de miere sau un sirop de agave.
    • Au niște iaurt.Stocați unele dintre arome preferate de iaurt.Acestea sunt în mod natural dulci și cu un fel de fructe adăugate, acest lucru poate satisface cu adevărat dintele dvs. dulce.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 8
    2. Adăugați niște dulceațe la mesele dvs.O altă modalitate de a vă gestiona pofta dulce este adăugând ceva dulce la mesele tale.Dulciurile degustare în timpul mesei dvs. pot contribui la scăderea dorinței de a încheia masa cu un tratament.Încerca:
  • Adăugând fructe feliate sau fructe uscate pe o salată.Fructe perechi bine cu multe lettine și pansamente și pot adăuga o mușcătură dulce pentru salatele dvs. proaspete.
  • Puneți-vă prânzul cu o bucată de fructe.Împachetați o bucată de fructe cu prânzul dvs. și mâncați ultima.Indiferent dacă sunt câțiva struguri, un măr tăiat sau o ceașcă de fructe, terminând masa, mâncând servirea de fructe, lasă aroma dulce în gură.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 9
    3. Distrage-te.Deși poftele de sarcină sunt comune, ele nu sunt un semn că aveți nevoie de nutrienți sau alimente specifice.Lucrați la mișcarea trecutului și ignorând câteva dintre poftele dvs., astfel încât să puteți rămâne la definiția dvs. de moderare.
  • Dacă aveți o poftă foarte puternică și nu vă puteți mișca din trecut, răsfățați-vă.Cu toate acestea, dacă nu este o poftă prea puternică sau știți că tocmai ați avut un castron mic de înghețată aseară, luați în considerare trecerea prin pofta voastră.
  • Încercați să mergeți la o scurtă plimbare.Un mic exercițiu este o modalitate excelentă de a vă aduce mintea și ochii de dulciuri care pot fi agățate în jurul casei voastre.Mergeți timp de 10-15 minute la un moment dat și revizuiți-vă dorința când ajungeți acasă.
  • Încercați să sunați la un prieten sau un membru al familiei pentru a vă ajuta să vă distrageți mental de dorința voastră.De asemenea, le puteți cere să fie sprijinul dvs. și să vă ajutați să respectați definiția dvs. de moderare.
  • Dacă aveți un copil pe drum, există probabil o mulțime de lucruri pe care le puteți face în jurul casei pentru a vă aduce, familia și casa dvs. pregătită pentru noul copil.Distrage atenția prin cumpărături pentru lucruri pe care le-ați putea avea nevoie, privindu-vă online pentru un pat sau pentru a vă planifica noua pepinieră.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 10
    4. Minimizați dulciurile din casa dvs.Dacă aveți pofte dulci semnificative, poate fi dificil să le gestionați sau să rămâneți la definiția dvs. de moderare dacă cămară, frigider și congelator sunt pline de dulciuri.Limita cât de mult păstrați în casa dvs., așa că nu sunteți atât de tentați.
  • Dacă observați că poftele dvs. se înrăutățește sau aveți dificultăți în gestionarea acestora, luați în considerare curățarea bucătăriei dvs. pentru a vă ajuta să evitați să o depășiți.
  • În primul rând, luați în considerare scăderea de dulciuri procesate foarte prelucrate sau de cele care sunt prea mari în calorii sau grăsimi.Elemente cum ar fi prăjituri, bomboane sau fructe care nu oferă multe beneficii pentru sănătate și sunt prea prelucrate.
  • Păstrați unele dintre acele gustări sau dulciuri mai sănătoase la îndemână.Stocați bucătăria cu bare de ciocolată întunecată, fructe sau unele dintre părțile dvs. de casă (cum ar fi înghețate, banane de ciocolată.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea unei diete nutritive generale în timpul sarcinii
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 11
    1. Mănâncă cantități adecvate de proteine.În plus față de monitorizarea greutății și poftelor dulci, este important să se mențină o dietă nutritivă generală.Acest lucru înseamnă să mănânci dreptul de proteine ​​pentru tine și copilul tău în creștere.
    • Este de obicei recomandat femeilor însărcinate să mănânce aproximativ 75-100 g de proteine ​​în fiecare zi.
    • Proteina adecvată ajută la susținerea dezvoltării copilului în creștere (în special creierul lor) în plus față de susținerea creșterii uterului și a țesutului mamar.
    • Includ 1-2 porții de proteine ​​la fiecare masă.O porție este de aproximativ 3-4 oz sau despre dimensiunea palmei.
    • Alegeți alimente cum ar fi păsările de curte, ouăle, lactate cu conținut scăzut de grăsimi, carnea de vită slabă, carnea de porc, leguminoase și tofu.Fructele de mare este o altă opțiune excelentă, dar alegeți doar pește și crustacee care sunt scăzute în mercur și sunt complet gătite.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 12
    2. Umpleți-vă pe fructe și legume.Un alt set de grupuri alimentare importante sunt fructe și legume.Aici veți obține majoritatea fibrelor, vitaminelor, mineralelor și antioxidanților pentru a susține o sarcină sănătoasă.
  • Scopul de a mânca cel puțin 5-9 porții de fructe și legume în fiecare zi.Pentru a obține această sumă, va trebui să mâncați cel puțin 1 sau 2 porții pe masă.Scopul pentru aproximativ 1 ceașcă de legume, 2 cești de verdeață cu frunze și 1/2 cană de fructe.
  • Asigurați-vă că vă concentrați asupra legumelor bogate în foldă cum ar fi: verdele întunecați (verde, kale, spanac și varză), roșii, portocale, căpșuni, mangoe și grapefruit.
  • Folat este esențial pentru creșterea și dezvoltarea normală a creierului copilului și a coloanei vertebrale.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 13
    3. Du-te pentru boabe întregi de 100%.Dacă puteți, atunci când alegeți să mâncați alimente cum ar fi, pâine, orez, paste sau tortilla, scopul de a alege 100% boabe întregi.Aceste alimente au mai mulți substanțe nutritive care rafinate boabe.
  • Cerealele rafinate sunt prea prelucrate în timp ce boabele integrale sunt mult mai puțin procesate.Granulele întregi conțin toate părțile cerealelor care le fac mult mai mari în fibre, proteine ​​și alte substanțe nutritive esențiale.
  • În plus, unele boabe întregi sunt deosebit de ridicate în pâine, cereale, fulgi de ovăz, porumb și paste.
  • Serviți-vă o ceașcă de 1/2 sau aproximativ 1 oz de cereale integrale pe servire.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 14
    4. Beți cantități adecvate de lichid pentru sarcină.Ca și alimentele, apa este un alt nutrient important pe care trebuie să-l consumați în cantități adecvate pentru o sarcină sănătoasă.În plus, ați crescut nevoile de lichide în timpul sarcinii, ceea ce face acest lucru și mai esențial.
  • În mod obișnuit, femeile însărcinate trebuie să bea aproximativ 2 sau 2/2 litri de fluide de hidratare în fiecare zi.
  • Încercați să rămâneți la băuturi fără calorii, bauturi decaf, deoarece acestea sunt cele mai bune și mai hidratare.Încercați: apă, apă aromată, apă spumantă, cafea și ceai decaf.Chiar și laptele degresat are puțină apă plus proteina adăugată și calciu.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de dulciuri în timpul sarcinii Pasul 15
    5. Ia o vitamină prenatală zilnic.Deși este posibil să mâncați o dietă foarte echilibrată și nutritivă, este încă important să luați un supliment prenatal zilnic.Acestea sunt concepute pentru a completa orice lacune nutritive pe care dieta dvs. nu le îndeplinește.
  • Când sunteți însărcinată, trebuie să vă asigurați că primiți o nutriție adecvată în fiecare zi pentru a vă susține copilul în creștere.
  • Vitaminele prenatale sunt o modalitate ușoară de a vă asigura că faceți acest lucru.În plus, ele sunt de obicei mai mari în folat și fier, care sunt importante în dezvoltarea normală a creierului copilului, măduvei spinării și prevenirea anemiei.
  • Vorbiți întotdeauna cu OB / GYN înainte de a începe orice supliment - chiar și o vitamină prenatală - pentru a vă asigura că este sigur și potrivit pentru dvs.
  • sfaturi

    Deși adăugarea tratamentului dulci ocazional la dieta dvs. este cel mai probabil inofensiv, este încă important pentru a discuta orice schimbări dietetice cu OB / Gyn înainte de a le face.
  • Urmăriți întotdeauna greutatea în timpul sarcinii.Dacă observați că câștigi prea repede sau prea mult, este posibil să trebuiască să reduceți cantitatea de dulciuri pe care o consumi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar