Cum să beți cocktail-uri de vară mai sănătoase

Summers sunt excelente pentru BBQ-urile în aer liber și cocktailurile de vară (cum ar fi Margaritas sau Sangria).Băuturi de vară gustoase, deși plăcută și răcoritoare, pot ieși din controlul calorii înțelept.Multe băuturi, în special cocktail-uri mixte, conțin sodă, suc de fructe, siropuri simple și lichioruri aromate care pot suporta un număr de calorii abrupte.Acest lucru nu include nici măcar dacă aveți mai mult de o băutură.Un Pina Colda, de exemplu, conține aproximativ 300 de calorii pentru doar una.Atunci când comandați sau serviți cocktail-uri de vară, păstrați-le un pic mai sănătos și linia de talie prietenoasă prin minte ce ingrediente folosiți și cât de mult consumați.

Pași

Partea 1 din 3:
Gestionarea caloriilor în cocktailurile de vară
  1. Imagine intitulată face băuturi Pasul 2
1. Treci peste amestecurile premate.Deși acele mixere de cocktailuri premade sunt convenabile, multe sunt încărcate cu zahăr suplimentar și calorii.Pentru a vă păstra cocktail-ul de vară pe partea mai sănătoasă, săriți aceste mixere.
  • Fie că este a Margarita, Daiquiri sau Piña Colda, puteți găsi adesea un amestec premate în magazinul alimentar sau la magazinul de băuturi alcoolice - totuși, acestea sunt de obicei mai mari în calorii.
  • În loc să folosiți aceste amestecuri, luați în considerare realizarea propriilor cocktailuri de la zero.Veți putea controla mult mai ușor calorii și zahărul total.
  • Căutați rețete online pentru mixurile dvs. preferate de băuturi, astfel încât să știți ce ingrediente trebuie să utilizați pentru a face aceste băuturi.
  • Imagine intitulată Faceți un cocktail de suc de copil 2
    2. Alegeți dieta sau 100% suc.Multe cocktailuri de vară sunt amestecate cu unul sau mai multe sucuri pentru a le oferi o aromă dulce.Asigurați-vă că sunteți atent la tipul și cantitatea de suc pe care îl utilizați în cocktailurile de vară.
  • Deși sucul nu este prea nesănătoasă, de obicei conține o tona de zahăr.
  • Dacă utilizați sucul, alegeți întotdeauna 100% suc de fructe și stați departe de cocktailurile de suc de fructe și de băuturile cu aromă de fructe.Acestea au adăugat zahăr sunt prea mari în calorii.
  • De asemenea, păstrați partea de sucuri scăzute.Se amestecă mai mult apă de seltzer sau sodă de dietă în loc de suc de fructe.Acest lucru vă va permite să aveți unele dintre aromă, dar păstrați calorii totale și zahăr în verificare.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de la Mojito
    3. Fiți atenți la cât de mult soda adăugați.Similar cu sucul de fructe, multe cocktail-uri de vară au sucuri pentru a le oferi o mică dulceață și fizz - totuși, sucurile sunt, de asemenea, încărcate cu calorii goale și zahăr.
  • Băuturi îndulcite cum ar fi sucuri, nu sunt ceva ce ar trebui să aveți în cantități mai mari sau în mod regulat.Folosind-le pentru a face cocktail-uri de vară este ceva ce ar trebui să încerci să eviți sau să minimalizați.
  • Soda și alte băuturi zaharoase au fost legate de riscul crescut de a dezvolta obezitate, diabetul de tip 2 și de a avea un atac de cord.
  • Dacă doriți să aveți Fizz și aroma unei soduri, mergeți la dietă pentru o băutură fără calorii. Sau, dacă doriți să evitați îndulcitorii artificiali, aveți o dimensiune a porțiunii foarte mici (1 - 2 oz pe băutură) a sifonului.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de la Mojito 1
    4. Păstrați comanda sau rețeta simplă.Un alt sfat mare pentru păstrarea cocktail-ului de vară puțin mai sănătoasă este păstrarea simplă.Indiferent dacă comandați o băutură sau faceți niște cocktailuri pentru prieteni, păstrați ingredientele de rețetă la un minim.
  • Unele cocktailuri de vară au mai multe ingrediente.Ar putea exista mai multe tipuri de băuturi alcoolice, siropuri simple, sucuri de fructe, sucuri, amortizoare, care pot ajunge la toate adăugarea la o mulțime de calorii sau zahăr.
  • Elemente care au doar câteva ingrediente sunt mai ușor de controlat.Va trebui doar să vă faceți griji cu privire la caloriile, zahărul și dimensiunea porțiunii de doar două sau trei ingrediente.
  • Luați în considerare comanda sau făcând cocktail-uri de vară ca o vodcă infuzată și soda clubului sau o mimosa cu suc de portocale cu calorii reduse.
  • Imaginea intitulată face un spritzer de vin scăzut de calorii sau un cocktail pas 3
    5. Alegeți lichioruri cu calorii reduse. Alcoolul în sine este relativ ridicat în calorii cu aproximativ 7 calorii pe gram. În funcție de dimensiunea băuturii consumate, se poate ajunge să luați mai multe calorii doar de la alcool înainte de a lua în considerare suma pentru caloriile din restul ingredientelor dintr-un cocktail.
  • Unele lichioruri sunt prea mari în conținutul de zahăr, ceea ce le face mult mai mari în calorii.
  • Stick la alcool distilat cum ar fi vodcă, whisky, gin și rom.După ce a fost distilat, ceea ce rămâne mai ales alcool cu ​​puțin la niciun conținut de carbohidrați. A 1.Servirea 5-uncie (1 jigger) are aproximativ 100 de calorii.
  • Lichide și cordiale, cum ar fi brandy sau schnapps, sunt dulci la gustul care le face un mare cocktail de vară însă, această dulceață este din zahărul suplimentar.
  • Partea 2 din 3:
    Băutură în moderare
    1. Imaginea intitulată Faceți o lovitură de cocaină lichidă Pasul 9
    1. Stick la unul la două băuturi totale.Când vă bucurați de cocktailul de vară ocazional, asigurați-vă că beți în mod moderat.Chiar dacă alegeți cocktailuri mai sănătoase sau inferioare calorii, puteți încă o exagera dacă beți mai mult decât suma recomandată.
    • Profesioniștii din domeniul sănătății vă vor spune în mod obișnuit să beți ocazional și să beți în cantități mici.Femeile ar trebui să aibă o servire de alcool sau mai puțin pe zi, iar bărbații pot avea până la două porții zilnice.
    • De asemenea, nu beți în mod regulat.Nu se recomandă să aveți una la două băuturi în fiecare zi.Bea doar ocazional în timpul săptămânii sau lunii.
  • Imagine intitulată Cupa de măsurare a paharului
    2. Măsurați dimensiunea porției de băutură.Doar ca și moderarea câtor băuturi pe care le aveți pe zi sau pe săptămână, trebuie, de asemenea, să măsurați dimensiunea totală a porțiunii băuturii.Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că păstrați caloriile totale în verificare.
  • Din nou, chiar dacă faceți un cocktail de vară mai sănătos sau ați găsit o rețetă pentru o băutură scăzută cu calorii, dacă nu măsurați dimensiunea porțiunii și beți cantități mai mari de aceasta, veți ajunge în continuare consumând mai multe calorii sau alcool decât ar trebui.
  • Măsurați întotdeauna băuturile pe care le consumați.Măsurați-le atunci când vă serviți acasă sau întrebați barmanul ce dimensiunea porțiunii este de băuturi pe care le ordonați.
  • În general, doriți să aveți o băutură mixtă de cocktail de vară care are 1.5 oz de lichior sau băuturi spirtoase.Acest lucru contează ca o porție de alcool.
  • Imaginea intitulată face un castron de fructe pentru o petrecere Pasul 6
    3. Mănâncă puțin ceva cu cocktail-ul de vară.Dacă doriți să vă păstrați băutura moderată, asigurați-vă că mâncați în timp ce vă sorbiți cocktail-ul de vară. Acest lucru poate ajuta la reducerea cât de mult bei în general.
  • Dacă nu aveți ceva de mâncare sau aveți un stomac gol atunci când începeți să beți, alcoolul va lovi corpul mai greu și mai repede.
  • Dacă primiți un mic tipar sau buzzet, aveți mai multe șanse să beți și să mâncați mai mult și să mâncați mai mult. Alcoolul crește tendința de a ajunge pentru alimentele sărate, grase și, în general, nesănătoase, ambalate cu calorii suplimentare. Acest lucru cauzează în mod inevitabil câștigul în greutate și alte probleme de sănătate.
  • În schimb, asigurați-vă că mâncați o masă înainte de a avea cocktail-ul de vară sau beți cocktail-ul împreună cu unele aperitive mici.Acest lucru ajută la încetinirea absorbției alcoolului în sistemul dvs.
  • În plus, alcoolul poate provoca probleme cu procesul normal al corpului de absorbție a nutrienților și arsura de energie. Deoarece corpurile noastre nu pot stoca alcool, îndepărtarea acestuia din organism preferă în funcție de funcțiile normale, care la rândul lor întrerupe procesul de ardere a grăsimilor.
  • Imagine intitulată Iubiți gustul etapei apei 4
    4. Bea și apă.În plus față de a mânca unele alimente în timp ce beți sau înainte de a bea, de asemenea, planificați să sorbiți și pe apă.Acest lucru vă poate ajuta să vă țineți hidratat și să vă încetinească ritmul de băut.
  • De regulă, încercați să alternezi cocktailurile de vară cu un pahar de apă.Acest lucru vă poate ajuta să obțineți într-un anumit fluide hidratare, fără calorii în timp ce vă bucurați de un cocktail.
  • Pentru întreaga zi, se recomandă ca aproximativ 64 oz (2 litri) de fluide clare, hidratante.Du-te pentru apă, apă spumantă sau apă cu o stoarcere de lămâie sau var.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând cocktailuri de vară mai sănătoase
    1. Imagine intitulată Faceți o pepene verde Vodka Pasul 7
    1. Încercați o limede pepene verde.Combinația perfectă a aromei de summertime, această limedă de pepene verde este sigur că vă rog pe toată lumea.Faceți acest lucru înainte și aveți un pitcher la îndemână pentru găurirea de grătar sau de vară.
    • Pentru a începe, tăiați unele pepene verde.Anulați trei cuburi de dimensiuni medii de pepene verde - acestea vor fi folosite pentru a se amesteca cu celelalte ingrediente.
    • Într-un pahar, adăugați pepene verde cubat, o strângere de suc proaspăt de lime și 1 linguriță de nectar de agave.
    • Într-o ceașcă separată de agitare, amestecați împreună 2 oz de calorii scăzute sau "slab" Cosmopolitan mix și 1 oz de tequila preferată.Se agită împreună cu gheața.
    • Se toarnă alcoolul agitat peste cuburile cu pepene verde și var în sticlă.Dați-i o mișcare rapidă și bucurați-vă.
  • Imagine intitulată face un Pash Palmer Arnold Pasul 16
    2. Asigurați-vă că boozzia lui Arnold Palmer.Dacă vă bucurați de un pahar rece rece de ceai de vară sau limonadă, această băutură Arnold Palmer va face cu siguranță fericită.
  • Începeți prin a face un pitcher de limonadă scăzută de calorii.Puteți să vă faceți propria dvs. de la zero, de pregatul de premondă de dietă sau utilizați pachetele de aromă de limonadă fără calorii.
  • Se toarnă aproximativ 6 oz de limonadă într-un pahar mare, cu câteva cuburi de gheață.Apoi, măsurați 1.5 oz de vodcă aromată de ceai dulce.Adăugați la limonadă.
  • Se amestecă ușor sau se agită amestecul de limonadă și vodcă până se combină.Serviți peste gheață și bucurați-vă.
  • Imaginea intitulată face un mojito non-alcoolic intro
    3. Se amestecă o summerie Mojito.O altă băutură populară de summertime este un mojito.De multe ori această băutură dulce este prea mare în calorii și zahăr.Încercați această versiune mai mică de calorii în schimb.
  • Într-un pahar mediu, se toarnă în 2 oz de dragul sau romul (oricare dintre dumneavoastră).Adăugați în câteva cuburi de gheață și amestecați pentru a ajuta la răcirea alcoolului.
  • Adăugați, de asemenea, într-o stropire a sifonului aromatizat de citrice (ca var de lamaie), o stropi o proaspătă de lămâie și o mentă proaspătă.
  • Se amestecă pentru a combina toate ingredientele.Încercați să zdrobiți ușor menta pentru a vă ajuta să eliberați toate aromele.Serviți peste gheață și bucurați-vă.
  • Imaginea intitulată face o Mimosa non-alcoolică Intro
    4. Începeți ziua cu o Mimosa.Dacă doriți să începeți ziua cu o notă relaxantă, luați în considerare făcându-vă un mimosa.Plin de suc de fructe de 100%, este o băutură de vară excelentă.
  • Într-un șampanie sau sticlă de vin, se toarnă în aproximativ 2 - 3 oz de șampanie sau vin spumant.Alegeți un vin uscat pentru a reduce cantitatea de zahăr.
  • Apoi, adăugați în aproximativ 2 oz de suc de portocale cu calorii reduse.De asemenea, puteți utiliza suc de portocale 100%, dar acest lucru va avea mai mult zahăr și calorii în comparație cu versiunea cu calorii reduse.
  • Se amestecă ușor și servi imediat.
  • sfaturi

    Având cocktailul de vară ocazional este adecvat pentru majoritatea oamenilor - totuși, păstrați-l la minimum pentru a vă menține calorii globale în control.
  • Utilizați ingrediente proaspete. Ingredientele bogate în oxidant fac un cocktail mare.G. fructe kiwi, fructe de padure negre, ardei roșii, precum și mirodenii cum ar fi sumac, cimbru și scorțișoară.
  • Încercați să evitați băuturile mixte care conțin suc, sodă obișnuită sau sirop simplu, deoarece acestea sunt cele mai înalte din zahăr și calorii.
  • Avertizări

    Nu săriți mesele într-un efort pentru a salva calorii, astfel încât să puteți bea. Alcoolul conține calorii goale și vă poate face să pierdeți minerale esențiale și vitamine dacă ați decis să vă schimbați masa pentru alcool.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar