Cum să beți sifon în clasă

A avut vreodată un profesor dur care nu vă va lăsa să aveți sifon în clasă? Poate fi dificil să dai seama cum să ai ceva de băut cu tine, mai ales dacă nu vrei să bei apă. Încercați să vă întrebați profesorul dacă puteți avea mai întâi sodă în clasă. Dacă nu o vor permite, găsiți o modalitate de a-l furișa, așa că puteți avea ceva de băut.

Pași

Metoda 1 din 2:
Imaginând regulile clasei
  1. Imagine intitulată băutură Soda în clasa 1
1. Aflați ce sunt regulile de sodiu. Unele școli permit studenților să bea sucuri în clasă, alții permit doar apă, iar unele școli nu lasă elevii lor să bea ceva în clasă. Aflați ce sunt regulile pentru sucuri. Aceste reguli pot varia de la profesor la profesor.
  • Uită-te în manualul de student al școlii dvs. pentru regulile privind utilizarea sifonului. Dacă acest lucru nu ajută, discutați cu un profesor, consilier sau director.
  • Imagine intitulată de băutură din clasa 2
    2. Adresați-vă profesorului dacă puteți să beți sifon. Dacă nu sunteți sigur dacă puteți să beți sifon în clasă, întrebați-vă profesorul. Spuneți-le că doriți să beți sifon în clasă și că vă puteți concentra mai bine în clasă cu ea. Ei pot spune că puteți să beți sifon în clasă, astfel încât să îl puteți afla pe birou și să beți-l ori de câte ori doriți!
  • De exemplu, puteți spune, "Îmi place să beau sifon pe tot parcursul zilei. Mă întrebam dacă vă permiteți ca în clasa dvs."
  • De asemenea, puteți spune profesorului dvs, "Soda mă ajută să mă concentrez și să rămân treaz în clasă. Nu-mi place apa potabilă, așa că speram că m-ai lăsa să beau sifon în clasă."
  • Imagine intitulată băutură Sodă în clasa 3
    3. Încercați o altă băutură. Dacă sucurile nu sunt permise la școală, încercați să beți altceva. Puteți bea sucuri când sunteți acasă, dar în timpul orelor de școală, puteți bea apă, lapte sau suc. Acest lucru poate fi mai bine pentru sănătatea dumneavoastră, deoarece zaharurile din sucuri au fost legate de boală și obezitate.
  • Metoda 2 din 2:
    Ascuns soda în clasă
    1. Imagine intitulată de băutură din clasa 4
    1. Plasați soda într-o sticlă solidă de apă. Un mod ascuns de a scăpa de bautura de sifon în clasă este să o puneți într-o sticlă de apă din plastic sau metal. Profesorul tău nu poate vedea ce este în interiorul sticlei. Ei vor crede că aveți apă potabilă, când vă înlăturați cu adevărat soda!
  • Imagine intitulată Bea băutură în clasa Pasul 5
    2. Puneți sifonul clar într-o sticlă de apă. Dacă puteți folosi doar o sticlă de apă clară, plasați soda limpede în ea. Acest lucru va arăta ca apa, dacă cineva nu este cu adevărat aproape. Profesorul dvs. probabil nu va verifica dacă sticla este sodă sau apă.
  • Puteți încerca sprite, 7-up, sierra ceață sau apă de seltzer. Acestea sunt clare.
  • Imagine intitulată Drink Soda în clasa Pasul 6
    3. Așezați sticla într-o pungă de gustare. Dacă puteți avea gustări în clasă, dar nu și la sucuri, puneți flaconul în interiorul unui cip sau alt sac de snack. Puteți păstra sacul în poală și se strecoară sipuri de la el când profesorul și-a întors spatele. Puteți, de asemenea, să puneți o paie în sticlă și să beți de la băutură ascunsă în sac.
  • Imagine intitulată băutură Sodă în clasa Pasul 7
    4. Plasați soda într-un pachet de hidratare. Multe pachete de hidratare sportive sunt suficient de mici încât să le puteți plasa sub hainele dvs., mai ales dacă purtați o jachetă. Acestea vin cu un tub pe care îl puteți lăsa discret din guler. Puteți să vă întoarceți subtil capul și să vă loviți pe paie.
  • Imagine cu denumirea de băutură în clasa Pasul 8
    5. Face o pungă la domiciliu. Puteți face o pungă pentru soda dvs. acasă. Se toarnă sifonul în sacul de sandwich. Lipiți un tub subțire în deschiderea sacului. Zip sacul taci până la paie, apoi sigilați zona din jurul paiei cu bandă.
  • Ascundeți sacul în buzunarul pantalonilor și introduceți paie prin cămașă.
  • Dacă aveți o cămașă cu o pungă, atunci puteți tăia o gaură mică pentru ca tubul să treacă în pungă și să-l înfășoară în gură.
  • Imagine intitulată băutură Sodă în clasa Pasul 9
    6. Sneak Sips Când profesorul nu se uită. Puteți păstra sticla de sifon în rucsac, astfel încât profesorul tău nu va putea să-l vadă. Când profesorul își transformă spatele pentru a scrie pe tablă sau stă la birou, puteți lua sticla din rucsac și puteți lua o gură rapidă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar