Cum de a evita durerile de cap de retragere a cofeinei

Poate că sunteți unul dintre milioane de oameni care ar dori să renunțe la cafeină o dată pentru totdeauna, dar găsiți obiceiul prea greu de rupt. Acest lucru poate fi valabil mai ales dacă experimentați simptomele de retragere a cofeinei. Durerile de cap sunt cea mai frecventă plângere a persoanelor care încearcă să reducă la cafeină. Din fericire, există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a diminua - dacă nu se evită complet - durerile de cap care apar ca urmare a retragerii de cofeină.

Pași

Partea 1 din 4:
Înțelegerea durerilor de cap de retragere a cofeinei
  1. Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 1
1. Recunoașteți o durere de cap de retragere a cofeinei. Durerile de cap sunt aproape întotdeauna plângerea primară a oamenilor care încearcă să taie cofeina din dieta lor.
  • Durerea asociată cu acest tip de dureri de cap este caracterizată ca radiații și plictisitoare și poate dura câteva ore până la zile.
  • Din moment ce corpul tău a fost folosit la un nivel ridicat de cofeină, acesta va reacționa la orice situație în care există o scădere bruscă a acestei substanțe.
  • Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 2
    2. Înțelegeți de ce retragerea de cofeină provoacă dureri de cap. Cofeina este o substanță cunoscută sub numele de vaso-constrictor, ceea ce înseamnă că scade diametrul vene.
  • Când cofeina trece prin vasele de sânge, provoacă ca venele să se strângă sau să se îngusteze. Aceasta explică de ce oamenii care beau în mod regulat cafeaua vor avea în cele din urmă tensiune arterială ridicată.
  • Când încetați să luați cofeina, venele care au fost constant constante se vor deschide. Această creștere a diametrului vaselor de sânge duce la creșterea alimentării cu sânge a creierului. Această îndoială bruscă de sânge la creier provoacă dureri de cap.
  • Partea 2 din 4:
    Înregistrarea aportului de cofeină
    1. Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 3
    1. Identificați care elemente conțin cofeina. În timp ce cafeaua ar putea fi cea mai comună sursă de cofeină, este doar una dintre mii de produse alimentare și băuturi disponibile astăzi care conțin cofeină.
    • Cele mai frecvente surse de cofeină sunt băuturi energetice, ciocolată, sucuri, gumă, înghețată, băuturi răcoritoare, ceaiuri și altele. Cea mai bună modalitate de a determina dacă un produs alimentar sau de băut conține cofeina este de a citi eticheta.
    • Unele medicamente conțin, de asemenea, cofeină. Aceste medicamente includ Dexatrim (medicament de control al greutății) și ameliorator de durere, cum ar fi Excedrin, Anacin și Midol.
  • Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 4
    2. Înregistrați aportul de cofeină. Deși ar putea fi dificil să se identifice exact cât de multă cofeină este în fiecare băutură sau mâncare pe care o consumați, ar trebui să încercați cel puțin să estimați.
  • Știind cât de multă cofeină pe care o consumați în mod normal vă va ajuta să evitați durerile de cap în viitor.
  • Informațiile pe care le achiziționați de la păstrarea înregistrărilor vă vor ajuta să determinați cât de multă cofeină ar trebui să tăiați în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Evitați urechea de retragere a cofeinei Pasul 5
    3. Familiarizați-vă cu cantitatea de cofeină în anumite produse. În medie, o uncie de cafea lichidă pură conține aproximativ 500 mg de cofeină. Alte surse comune de cofeină includ următoarele:
  • Băuturile energetice conțin aproximativ 400 mg de cafeină - sucuri conțin 30 mg ceai cu gheață conține 40 mg-cremoasă conțin 100 mg și dietă Cocs conține 45 mg.
  • Citiți eticheta pentru a afla conținutul exact de cofeină a unui aliment sau băutură. Dacă nu găsiți aceste informații, dar știți că cofeina este prezentă, luați notă de suma totală pe care ați mâncat-o sau ați băut.
  • Partea 3 din 4:
    Scăderea treptată a consumului de cofeină
    1. Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 6
    1. Înțelegeți beneficiile reducerii treptată a consumului de cofeină. Durerile de cap pot fi ușor evitate dacă vă reduceți încet aportul de cofeină.
    • Chiar dacă ați putea fi atât de motivați să vă începeți viața sănătoasă pe care ați tăiat curcanul rece Cofeine, luând această abordare, va duce doar la simptome de retragere, cum ar fi durerile de cap.
    • Este mult mai bine să tăiați puțin pe cofeină puțin câte puțin pentru a permite corpului dvs. să se adapteze la aportul de cofeină redus și să scadă șansele de dureri de cap.
  • Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 7
    2. Decideți cât de multă cofeină veți relua în fiecare zi. Fiecare persoană este unică, astfel încât toleranța dvs. pentru cofeină ar putea fi foarte diferită de altcineva. Astfel, decidând cantitatea de cofeină pe care trebuie să o reduceți în fiecare zi este o alegere personală.
  • Cu toate acestea, progresia ideală este de a tăia ¼ dintr-o ceașcă întregi de băutură cofeină pentru fiecare 3-5 zile. Acest lucru vă va oferi corpului suficient timp să ajustați.
  • Cu toate acestea, este important să vă amintiți că nu este doar cafea sau ceai care conține cofeina. Acesta este locul în care lista dvs. va veni la îndemână. Indiferent de alimente sau băuturi pe care le luați, obiectivul principal este de a reduce progresiv aportul. Deci, dacă sunteți un dependent de ciocolată, apoi mâncați o mică ciocolată în fiecare zi va face truc.
  • Imagine intitulată Evitați urechea de retragere a cofeinei Pasul 8
    3. Înlocuiți consumul de cofeină cu alegeri mai sănătoase. Retragerea de la cofeină nu înseamnă că nu veți putea să vă bucurați de o cafea caldă în fiecare zi. În timp ce evitați cofeina, puteți căuta alternative mai sănătoase.
  • Puteți opta pentru varietățile decaffeed de cafea, băuturi și alimente. Doar amintiți-vă că ar trebui să fiți întotdeauna în căutarea posibilității ca încă mai luați cofeina, numai în formă diferită.
  • O strategie de reducere a consumului de cofeină este de a amesteca cafeaua cofeină și decafeinizată. De exemplu, puteți utiliza ¾ de cofeină și ¼ de cafea decafeinizată pentru prima săptămână. Apoi, în timpul celei de-a doua săptămâni, puteți utiliza ½ de amestec de cafea cofeină și decafeinizată de cafea.
  • În cea de-a treia săptămână, puteți utiliza ¼ din cofeină și ¾ de cafea decafeinizată. Apoi puteți trece la utilizarea unei formule de cafea complet decolorată. După o altă săptămână, este posibil să nu mai puteți stopa cafeaua decafeinizată.
  • Imagine intitulată Evitați durerile de cap de retragere a cofeinei Pasul 9
    4. Obțineți odihnă suficientă în timpul perioadei de retragere. Durerile de cap pot fi, de asemenea, evitate cu o mulțime de odihnă în timpul perioadei de retragere.
  • Cafeaua vă oferă energie suplimentară din cauza proprietăților sale stimulante. Cu toate acestea, dacă încercați să reduceți cafeaua, ați putea experimenta oboseala și durerile de cap.
  • Obținerea multor odihnă (cel puțin 8 ore de somn pe noapte) va reduce posibilitatea durerilor de cap.
  • Partea 4 din 4:
    Folosind medicamente pentru ameliorarea durerii
    1. Imagine intitulată Evitați urechea de retragere a cofeinei Pasul 10
    1. Ia paracetamol pentru a reduce durerea. Paracetamolul nu conține cofeina, deci este bine să o luați în acest moment. Paracetamolul se încadrează în familia acetaminofenului, care este un medicament obișnuit utilizat în ameliorarea durerii.
    • Mecanismul principal al acestui medicament este de a bloca semnalele de durere și de a le împiedica să ajungă la receptorii de durere în creier. Acest medicament nu duce la dependență, spre deosebire de narcotice.
    • Luați 325 până la 650 mg de paracetamol la fiecare 4 până la 6 ore. Se recomandă să luați acest medicament cu alimente pentru a preveni tulburarea stomacului.
  • Imagine intitulată Evitați urechea de retragere a cofeinei Pasul 11
    2. Ia naproxen sodiu pentru a atenua durerea. Aceasta este o ameliorare a durerii care se încadrează în familia AINS sau medicamente antiinflamatoare nesteroidale.
  • Principala acțiune a acestui medicament este de a suprima hormoni care provoacă inflamații. Prin scăderea inflamației, durerea este, de asemenea, scăzută.
  • Evitați să luați Naproxen Sodiu dacă aveți o alergie cunoscută la aspirină sau alt medicament AINS. Doza inițială a acestui medicament este de 550 mg pe gură și urmată de încă 550 mg la fiecare 12 ore.
  • sfaturi

    Păstrați un jurnal și urmăriți semnele și simptomele. Să acorde o atenție deosebită cât de multă cofeină luați și dacă provoacă dureri de cap sau nu.
  • Dacă aveți dureri de cap în timpul perioadei de retragere, faceți o odihnă. Dacă acest lucru nu este încă suficient, examinați cantitatea de cofeină pe care o consumați. S-ar putea să tăiați prea repede cofeina.
  • Avertizări

    În cazul durerii de cap severă sau dacă simptomele dvs. nu se îmbunătățesc, chiar dacă ați tăiat cu atenție cofeina, consultați-vă medicul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar