Cum de a alege băuturi care sunt bune pentru bacterii intestinale

Mulți oameni sunt interesați să îmbunătățească sănătatea sistemului lor GI prin luarea de probiotice.Aceste bacterii utile sunt considerate a fi "Bacterii bune" Deoarece acestea vă ajută să vă protejați sistemul GI și pot chiar să promoveze o sănătate mai bună.Probioticele se găsesc într-o mare varietate de alimente și băuturi - cu toate acestea, multe alimente care conțin probiotice sunt fie alimente lactate, fie alimente fermentate care nu se pot încadra în dieta fiecăruia sau stilul de viață al tuturor. Bea o băutură care are probiotice poate fi mai tastieră și mai ușor de făcut pentru unii oameni. Luați în considerare achiziționarea de băuturi probiotice, astfel încât să vă puteți ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea Gut.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutați o băutură probiotică
  1. Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 1
1. Citiți eticheta.Ori de câte ori căutați să cumpărați un supliment sau un aliment cu un ingredient specific, este important să revizuiți eticheta.Ar trebui să vă uitați la panoul de faptare a nutriției, lista ingredientelor și orice alte etichete disponibile pe produse.
  • Acordați atenție datei de expirare.Deoarece probioticele sunt organisme vii, este esențial să vă asigurați că vă uitați la data expirării pentru a vă asigura că produsul nu este expirat.De asemenea, alegeți o băutură care are o dată de expirare care nu vine în curând.Veți dori să vă asigurați că o beți în timp.
  • Căutați, de asemenea, băuturi care spun "conține culturi vii sau active."Aceasta înseamnă că producătorul a adăugat probiotice acestei băuturi.
  • Din moment ce achiziționați o băutură, examinați și eticheta nutrițională.Asigurați-vă că achiziționați ceva care se va potrivi în orientările dvs. de dietă.Poate doriți să căutați o băutură de calorii inferioare, ceva fără zahăr adăugat sau ceva fără grăsime.Veți găsi aceste informații despre panoul de nutriție.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 2
    2. Căutați băuturi cu cel puțin 5 miliarde CFU (unități de formare a coloniilor).Toate suplimentele probiotice (inclusiv băuturile suplimentare) vor avea numărul de bacterii individuale conținute în produsul listat pe etichetă.Scopul de a găsi o băutură care are cel puțin 5 miliarde de cfus.
  • Veți vedea băuturi probiotice care conțin o gamă largă de CFUS.Cu cât este mai mare cantitatea, cu atât mai puternică și mai eficientă băutura va fi la promovarea bacteriilor bune din intestinul tău.
  • Studiile au arătat că anumite niveluri de bacterii oferă cele mai bune rezultate.În mod obișnuit, orice băutură suplimentară care conține cel puțin 5 miliarde de CFU-uri este încurajată de profesioniștii din domeniul sănătății.
  • Numai suplimentele și băuturile suplimentare vor lista CFUS - Cu toate acestea, nu toate băuturile care conțin probiotice vor lista CFUS (cum ar fi Kefir sau Kombucha).Numai băuturile comercializate ca un supliment alimentar vor lista CFU-ul.
  • Chiar dacă unele băuturi nu pot lista numărul CFU, nu înseamnă că acestea nu sunt eficiente sau nu vor oferi intestinul dvs. cu niciun beneficiu.Este doar un beneficiu suplimentar dacă găsiți o băutură care oferă aceste informații.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 3
    3. Achiziționați un supliment care trebuie să fie refrigerat.Este posibil să observați că unele băuturi sunt stabile în raft, în timp ce altele sunt găsite numai în secțiunea refrigerată.Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății consiliază să achiziționeze suplimente și băuturi care trebuie să fie refrigerate.
  • De vreme ce probioticele sunt bacterii care trăiesc, ei trebuie să fie ținute în viață pentru a fi activi.Băuturile care sunt refrigerate conțin culturi live care s-au dovedit a fi cele mai eficiente la îmbunătățirea sănătății intestinale.
  • Băuturile care sunt stabile de raft vor conține probiotice care au fost mai prelucrate pentru a fi viabile la temperatura camerei.
  • Asigurați-vă că după ce le cumpărați, păstrați și băutura refrigerată dacă nu o beți imediat.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 4
    4. Încercați să găsiți o băutură care conține Bifidobacterium sau Lactobacilli tulpini.Există o mare varietate de tulpini probiotice diferite care se găsesc în băuturi și suplimente.Asigurați-vă că achiziționați o băutură care are cele mai bune și mai benefice de probiotice.
  • Studiile au arătat că din toate tulpinile diferite de probiotice, două dintre cele mai eficiente sunt bifidobacteriile și Lactobacilli.
  • Când citiți etichetele pe băuturile dvs. probiotice, răsuciți sticla peste și priviți la lista de ingrediente.Aici veți găsi tulpinile probiotice listate (dacă sunt disponibile).
  • Nu toate băuturile care conțin probiotice vor avea tipul de tulpină enumerat.Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să consumați aceste băuturi sau că nu sunt benefice.Este doar un beneficiu suplimentar dacă puteți găsi numele presiunii probiotice exacte.
  • Partea 2 din 3:
    Încorporând băuturi pe care le-a îmbunătățit bacteriile intestinale
    1. Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 5
    1. Beți Kefir.Kefir este o băutură tradițională comună în Europa de Est.Este o băutură de lapte fermentată care are consistența iaurtului foarte subțire.Este tart, dar foarte gustos și conține o cantitate semnificativă de probiotice care sunt foarte benefice pentru intestinul tău.
    • Studiile au arătat că, pe lângă îmbunătățirea sănătății sistemului dvs. GI, Kefir sa demonstrat, de asemenea, că are activitate antimicrobiană, antitumorală și anticarcinogenă.
    • Deoarece beneficiile de sănătate ale Kefir au devenit mai cunoscute, este mai ușor să găsiți acest produs lactate fermentat în magazinul dvs. alimentar.Se găsește în mod obișnuit în secțiunea frigorifică lângă iaurt sau fără smooturi pre-realizate.
    • Multe companii care produc Kefir fac lista tipurile de culturi vii și active pe care le adaugă sau le folosește pentru a-și face Kefir.Căutați băuturi care promovează utilizarea bifidobacteriilor și Lactobacilli tulpini.
    • Puteți bea kefir ca este sau amestecați-l într-o smootură de fructe de casă.Kefir simplu este destul de tart, totuși puteți găsi versiuni aromate de fructe care sunt puțin mai dulci.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 6
    2. Încearcă Kombucha.Kombucha este o altă băutură fermentată care a devenit mai populară.Este un ceai fermentat care are un pic de carbonare cu bule.Au fost făcute multe pretenții de sănătate despre Kombucha, inclusiv promovarea bacteriilor bune în intestin.
  • Kombucha se face prin fermentarea drojdie și bacterii cu ceai.După fermentare, ceea ce rezultă este o băutură ușor dulce, ușor acru, care are o carbonizare naturală.
  • Câteva studii au arătat că Kombucha are efecte antibiotice și antioxidante care vor ajuta la susținerea sistemului imunitar și GI.
  • Puteți găsi Kombucha în magazinul dvs. local de bacanie în zona băuturilor frigorifice.Trebuie să rămână la răcire până când îl voi consuma.De asemenea, asigurați-vă că urmați data de expirare recomandată.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacterii intestinale Pasul 7
    3. Alegeți băuturi pe bază de suc de fructe.Unele companii de suplimente fac, de asemenea, băuturi probiotice care sunt vândute ca un supliment alimentar.Aceste băuturi sunt, în general, de suc de fructe cu sediul cu probiotice adăugate la ei.
  • Mulți oameni pot sări peste băuturile probiotice bazate pe lactate tipice din cauza intoleranței la lactoză sau a dispozițiilor acestor alimente.Companiile completează decalajul prin adăugarea de probiotice la sucurile de fructe care s-au dovedit a oferi același beneficiu.
  • Studiile au arătat că bacteriile adăugate la sucurile de fructe pot avea un efect similar asupra sistemului GI ca probiotice bazate pe lactate.
  • Deoarece aceste băuturi sunt comercializate ca suplimente alimentare, veți găsi multe informații mai specifice despre tipurile și cantitățile de probiotice pe care le conțin.Acesta este un element în care doriți ca CFU-urile să fie peste 5 miliarde și tulpinile incluse pentru a fi fie bifidobacterii, fie Lactobacilli.
  • Veți găsi aceste suplimente probiotice de sucuri de fructe într-o culoar supliment de refrigerat sau în secțiunea băuturilor frigorifice din magazinul alimentar.Acestea ar trebui consumate imediat sau păstrate în frigider până la data de expirare.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 8
    4. Bea smooturi de iaurt pre-făcute.Similar cu sucurile probiotice de fructe, veți găsi, de asemenea, smooturi probiotice disponibile.Acestea sunt băuturi prealabile care sunt pe bază de produse lactate și fructe și conțin, de asemenea, probiotice benefice.
  • Aceste smooturi probiotice sunt în general fabricate din iaurt, fie din Kefir care conțin culturi sau culturi active vii în timpul prelucrării smooturii.
  • Mulți oameni se pot bucura de aceste smântână, deoarece sunt puțin mai puțin tarturi și mai dulci și gustoase în comparație cu Kefir sau Kombucha.
  • Rețineți că unele dintre aceste smoturi de iaurt pot avea o cantitate semnificativă de zahăr adăugat.Asigurați-vă că citiți eticheta alimentară pentru a vedea cât de mult zahărul este conținut într-o singură servire.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 9
    5. Luați în considerare achiziționarea de băuturi probiotice suplimentare.În afara unei băuturi probiotice tipice, unele companii de suplimente vinde puțin "Shots" sau porții mici de probiotice lichide.Acestea pot fi o altă opțiune dacă doriți să îmbunătățiți bacteriile sănătoase găsite în intestinul dvs.
  • În culoarul suplimentar, este posibil să vedeți o mică secțiune frigorifică cu băuturi de servire mici enumerate ca un supliment probiotic.Ele au, în general, o concentrare foarte mare de bacterii bune într-o cantitate mică de lichid.
  • Acestea sunt similare cu luarea unei pilule sau comprimate probiotice, cu excepția faptului că este într-o formă de băutură.Ideea este că puteți obține o doză adecvată de probiotice într-una simplă "lovitură" și nu trebuie să bea o cantitate mare de alte băuturi ca Kefir.
  • Atâta timp cât aceste băuturi au cel puțin 5 miliarde de CFU-uri, tulpinile potrivite de bacterii și se potrivesc în modelele dvs. dietetice (de exemplu, fiind un anumit nivel de calorii), acestea sunt, de asemenea, adecvate să includă.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea bacteriilor intestinale cu alte alimente
    1. Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacterii intestinale Pasul 10
    1. Includeți o servire de iaurt zilnic.Una dintre cele mai frecvente alimente cunoscute a fi ridicate în probiotice este iaurtul.Puteți găsi iaurturi cu culturi live și active la aproape orice magazin alimentar.Adăugarea acestui lucru la dieta dvs. în plus față de băuturile probiotice poate ajuta la susținerea unui intestin sănătos.
    • Multe companii de iaurt adaugă acum probiotice iaurturile lor.Este obișnuit să vedeți iaurturi care sunt publicitate "culturi live și active" pe produsele lor.Căutați această etichetare pe iaurturi înainte de a le cumpăra.
    • Alegeți iaurturi care au mici zaharuri adăugate pentru ei.Poate doriți să rămâneți la iaurt simplu în loc de aromă și adăugați propriile dvs. fructe sau arome la domiciliu.
    • Inclusiv o porție de iaurt zilnic este o modalitate foarte bună de a ajunge într-o cantitate decentă de probiotice.Scopul pentru o ceașcă de iaurt pe servire.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 11
    2. Încercați legume fermentate.Dacă sunteți intolerant la lactoză sau nu vă bucurați de alimentele lactate, există o mulțime de probiotice găsite în legume fermentate și murate.Aceste alimente crocante și ușor acru sunt o mare sursă de bacterii care îmbunătățesc intestinul.
  • Legumele care conțin probiotice includ: Kimchi, Sauerkraut, muraturi și legume murate (cum ar fi conopiterul murat).
  • Dacă achiziționați aceste alimente din magazinul alimentar, asigurați-vă că căutați elemente care nu au fost pasteurizate, deoarece acest proces ucide probioticele.Ar trebui să spună "fermentat natural" sau "nepasteurizate."
  • Includeți o servire a acestor legume Tangy în fiecare zi pentru a ajuta la creșterea cantității de probiotice pe care le consumați.O servire tipică a legumelor este de aproximativ 1 cană.Acest lucru poate fi foarte mult când vine vorba de legume fermentate, deci luați în considerare împărțirea acestei serviri pe parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 12
    3. Mănâncă surse vegetariene de proteine.Un alt loc interesant pe care îl puteți găsi probiotice sunt în surse de proteine ​​vegetariene.Atât tofu cât și tempeh conțin probiotice și pot fi o alternativă excelentă fie legumelor de lapte sau fermentate.
  • Atât tofu cât și tempeh sunt fabricate din soia fermentată.Probioticele rezultă din acest proces de fermentare, făcând aceste surse de proteine ​​benefice pentru intestinul dvs.
  • Deoarece tofu și tempeh sunt considerate o proteină, este important să se măsoare dimensiunea de servire corespunzătoare.Stick la o porțiune de 3 - 4 oz a fiecărui mese.
  • Dacă nu v-ați gătit cu tofu sau tempeh, este ușor să începeți. Ambele sunt mari atunci când sunt marinate și pot lua o mulțime de aromă.De acolo, ele pot fi coapte, adăugate la frânele de amestecare sau s-au prăbușit și utilizate în locul cărnii de masă.
  • Imagine intitulată Alegeți băuturi care sunt bune pentru bacteriile intestinale Pasul 13
    4. Adăugați alimente care conțin prebiotice.Toate organismele vii au nevoie de o sursă de hrană sau combustibil - inclusiv probiotice.Mâncarea lor se numește de fapt prebiotice care sunt în afară de alimente diferite și promovează creșterea acestor bacterii sănătoase.
  • Prebioticele sunt în mod specific componente non-digerabile ale alimentelor (cum ar fi tipul de zahăr numit fructooligozaharidă) care acționează ca hrană pentru probiotice.
  • Aceste componente alimentare se găsesc într-un grup foarte specific de alimente.Acestea includ: praz, banane, ceapă, usturoi, anghinare, soia, sparanghel și alimente de grâu integral (cum ar fi pâine integrală de grâu sau paste de grâu întreg).
  • Încercați să combinați aceste alimente sau să mâncați o servire a unui zilnic prebiotic și probiotic.De exemplu, puteți adăuga banane feliate la iaurtul sau ceapa de urechi, usturoi și tempeh împreună pentru o agitație.
  • sfaturi

    Bacteriile intestinale sunt separate în categorii bune (benefice) și rele. Bacteriile benefice ajută la menținerea sănătății prin rezistența unor bacterii rele și ajutorul în digestie și absorbția nutrienților.
  • O rundă de terapie cu antibiotice va afecta bacteriile din intestin și va crește nivelul bacteriilor rele.Luarea de probiotice după terapia cu antibiotice va ajuta la restabilirea echilibrului în intestin.
    1. Pentru a menține colonizarea, probioticele trebuie luate în mod regulat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar