Cum să încheiați o relație din nou din nou

Toate relațiile au up-urile și coborâșurile, dar o relație din nou / oprită din nou poate fi deosebit de greu. Din păcate, aceste tipuri de relații vă pot provoca o mulțime de durere și sunt greu de terminat pentru totdeauna. Dacă sunteți gata să opriți ciclul de rupere / machiaj, începeți să spuneți partenerului dvs. sa terminat. Apoi, blocați îndemnul să vă întoarceți împreună și să vă ocupați de emoțiile dvs., astfel încât nu sunteți tentați să reporniți ciclul de relație.

Pași

Partea 1 din 3:
Spunând partenerului dvs. sa terminat
  1. Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 1
1. Identificați de ce doriți să vă despărțiți pentru totdeauna. Știind de ce doriți să vă despărțiți vă poate ajuta să urmați. În plus, puteți utiliza motivul pentru a vă ajuta să decideți ce vreți să spuneți când aveți conversația de spargere. Gândiți-vă de ce doriți să puneți lucrurile, apoi să scrieți motivele. Există mai multe motive pentru care ați putea dori să puneți lucrurile, cum ar fi:
  • Durere de la descompuneri constante.
  • Sentimentul nesigur în relația dvs. din cauza descompunerilor.
  • Dorind un angajament.
  • Sentimentul de interes în altcineva.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 2
    2. Practicați-vă discursul de spargere înainte de a vorbi cu partenerul dvs. Faceți o schiță a ceea ce doriți să spuneți, inclusiv motivele pentru care doriți să vă despărțiți. Apoi, spuneți aceste lucruri cu voce tare ca și cum ați vorbi cu partenerul dvs. Recitați discursul de cel puțin 3 ori pentru a vă ajuta să vă amintiți.
  • Practicarea vă poate ajuta să treceți prin tot ceea ce doriți să spuneți când vine timpul. Vă va ajuta să evitați să vă copleșiți sau să uitați ce ați vrut să spuneți.
  • De exemplu, conturul dvs. ar putea lista: "Spune-i că vreau să sparg ... - Explicați-vă că mă îngrijorez constant că se va despărți de mine ... - Spune că vreau să găsesc un partener angajat ;" și "Spune-i că este Breakupul nostru final, așa că ar trebui să mergem amândoi."
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 3
    3. Vorbiți cu ei în persoană dacă nu sunt abuzivi. Este o curtoazie comună de a pune capăt unei relații în persoană, așa că cereți partenerului dvs. să vă cunoască undeva, ca o cafenea. Alegeți undeva puteți vorbi în privat, dar este suficient de public pentru a evita tentația de spargere a sexului.
  • S-ar putea să le întrebați: "Ne putem întâlni pentru cafea în această după-amiază. Trebuie să vorbesc cu tine despre ceva."
  • Avertizare: Dacă partenerul dvs. vă abuzează, nu le întâlniți în persoană. Este perfect bine să rupeți lucrurile cu ele într-un text, apel telefonic sau e-mail. Nu puneți niciodată siguranța personală la risc.

  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații din nou din nou în afara anului 4
    4. Explicați că doriți să vă despărțiți pentru bine și de ce. Probabil că ați spart această persoană de mai multe ori, deci este important să le spuneți că aceasta este ultima dată când veți fi împreună. Dați discursul de spargere pe care l-ați pregătit, astfel încât să vă înțeleagă intenția de a vă despărți, precum și motivele dvs. Fi direct și cinstit cu ei, dar încercați să nu fiți răniți.
  • Spuneți: "Vreau să închid relația noastră astăzi. În acest an trecut, modelul nostru constantă din nou / oprit din nou ma făcut să fiu nesigur în relația noastră și mă face o mulțime de stres. Vreau un partener care să mă angajeze pe Mine, așa că nu te mai văd."
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații din nou din nou Pasul 5
    5. Face clar că nu vrei să te întorci din nou împreună. Ex-ul dvs. este probabil să se aștepte să se întoarcă împreună pentru că sa întâmplat înainte. Să fie direct în a le spune că nu doriți ca această relație să continue. Cereți-i să nu vă contacteze și să explicați că nu veți răspunde la apelurile sau mesajele lor.
  • S-ar putea spune: "Știu că ne-am despărțit și ne-am întors împreună în trecut, dar asta nu se va întâmpla de data asta. Trebuie să merg mai departe. Respectați acest lucru prin faptul că nu mă contactați. Dacă vă sunați sau trimiteți-mi un mesaj, nu voi răspunde."
  • Imagine intitulată de încheiere a unei relații off-din nou din nou Pasul 6
    6. Recunoașteți rolul pe care l-ați jucat în ciclul dvs. de despărțiri. Este probabil ca amândoi ați avut un rol în relația dvs. de ciclism. Chiar dacă unul dintre voi a făcut cea mai mare parte a ruperii, cealaltă persoană a lăsat ciclul să continue. Spune-i fostului tău că știi că ai făcut niște greșeli și că nu încerci să-i dai vina pentru tot ce sa întâmplat. Acest lucru vă poate ajuta să vă deplasați înainte fără sentimente dure.
  • S-ar putea explica: "Știu că nu sunt perfect și probabil că nu am fost cel mai bun partener pentru tine. Cred că este mai bine dacă amândoi încercăm să mergem mai departe."
  • Partea 2 din 3:
    Evitând nevoia de a reveni împreună
    1. Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 7
    1. Puneți-vă relația sexuală cu ei permanent. În timp ce ați putea crede că sexul casual sau destrămare este o idee bună, vă poate împiedica să vă deplasați. Din păcate, creierul dvs. este legat de o legătură emoțională în timpul sexului și este și mai probabil să faceți acest lucru dacă faceți sex cu cineva pe care l-ați iubit sau îngrijit în trecut. Nu dați în ispită să aveți sex de spargere! În schimb, creați o anumită distanță între dvs. și ex, astfel încât procesul de vindecare poate începe.
    • Dacă sunteți tentat să faceți sex cu ei, stați departe de ei și nu fiți cu ei în pace. Dacă știi că o vei vedea, întreabă un prieten de încredere să meargă cu tine.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 8
    2. Ștergeți și blocați numărul lor de telefon. Este crucial să le blocați, deoarece probabil că vă vor trimite text sau vă sunați la câteva zile după despărțire. Din moment ce te-ai întors întotdeauna în trecut, vor presupune că îți vei schimba mintea. Blocarea numărului lor va asigura că nu vă simțiți tentați să le răspundeți. În mod similar, ștergerea acestora din contactele dvs. vă va ajuta să evitați să ajungeți.
  • Nu cădeți ca tentația să fie sistemul lor de sprijin sau să le vorbească prin descompunere. Acest lucru se va termina probabil cu tine să te întorci împreună.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 9
    3. Blochează toate conturile lor sociale media. Rămânerea conectată la social media le oferă o modalitate de a iniția contactul, care vă poate atrage înapoi într-o relație. În mod similar, văzând posturile și actualizările lor le va păstra în mintea dvs. și vă poate face să regretați distrugerea. Cel mai bine este să tăiați complet legăturile cu ei, astfel încât să puteți merge mai departe.
  • Mă doare să vadă persoana pe care ai iubit-o în mișcare fără tine, chiar dacă știi că e pentru cei mai buni. Nu vă torturați-vă urmându-vă pe social media.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 10
    4. Scapi de toate memento-urile relației tale. Ambele mementouri fizice și digitale ale relației dvs. anterioare vă pot menține înrădăcinate în trecut. De asemenea, ei vă pot face să vă gândiți la vremurile bune pe care le-ați avut și nu durerea care te-a făcut să pună capăt lucrurilor. Curățați aceste elemente din viața voastră, aruncându-le departe sau ștergeți-le. Lucrurile de scapat pot include:
  • Texte
  • E-mailuri sau mesaje
  • Fotografii
  • Cadouri
  • Carduri
  • Variație: Dacă nu sunteți gata să aruncați lucrurile, puneți-le într-o cutie și dați caseta unui prieten. Acest lucru vă va ajuta să evitați să vă uitați la ele fără a fi nevoie să le aruncați.

  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 11
    5. Concentrați-vă pe un hobby pentru a vă ajuta să luptați cu tentația de a vă întoarce la ei. De când a fi într-o relație eliberează hormoni care vă fac să vă simțiți bine, veți experimenta retragerea în timpul unei despărțiri. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați revenit la ex-ul dvs. înainte. Din fericire, făcând ceva ce vă place vă va oferi un sentiment plăcut care vă poate ajuta să vă împotriviți nevoii de a vă întoarce cu ex. Alegeți un hobby preferat din trecutul dvs. sau încercați ceva nou.
  • De exemplu, preluați pictura, alăturați-vă unei echipe sportive de agrement sau începeți să construiți un robot de luptă.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 12
    6. Spuneți-vă că este unică poate fi distractivă. Este mai probabil să fii prins într-un ciclu din nou / oprit din nou dacă nu ești inconfortabil să fii singur, astfel încât schimbarea acestei mentalități poate ajuta. Din fericire, fiind single poate fi foarte distractiv! Bucurați-vă de această ocazie pentru a Creați o viață pe care o iubiți, Concentrați-vă pe dvs obiective personale și interese și Construiți-vă independența. Acesta este timpul dvs. de a străluci!
  • Încercați restaurante sau activități pe care partenerul dvs. nu a vrut niciodată să încerce.
  • Participă la cluburi, întâlniri sau evenimente locale pentru a întâlni oameni noi și Faceți prieteni.
  • Petreceți mai mult timp cu prietenii dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de emoțiile dvs
    1. Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 13
    1. Dați-vă permisiunea să vă simțiți trist că ați terminat relația. Chiar dacă terminați lucrurile, este normal să simțiți o gamă largă de emoții, inclusiv tristețe. Lăsați-vă că simțiți ceea ce vine în mod natural. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai repede mai repede.
    • Strigă sau țipă pentru a-ți elibera emoțiile ori de câte ori simți nevoia.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 14
    2. Eliberați-vă emoțiile prin obținerea activă. Mișcarea ajută la eliberarea emoțiilor dureroase, adrenalinei și tensiunii care se pot acumula în corpul dvs. atunci când aveți stres. Scuturați-l sau angajați în exercițiu, cum ar fi alergarea, dansul sau kickboxing-ul. Acest lucru vă va ajuta să vă eliberați corpul dvs. de energie emoțională pe care o aveți experiență.
  • De exemplu, ridicați-vă, apoi vă agitați mâinile, brațele, picioarele și picioarele pentru a elibera substanțele chimice, durerea, anxietatea sau furia.
  • Dacă agitarea te face să te simți ciudat, plimbare, alerga sau dansa pentru a lăsa lucrurile să meargă.
  • Utilizați Kickboxing pentru a pune și a lovi cu piciorul emoțiile dureroase.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 15
    3. Scrieți despre modul în care relația dvs. și despărțirile v-au făcut să vă simțiți. Jurnalizarea vă va ajuta să recunoașteți modul în care ați afectat relația dvs., ceea ce vă va întări hotărârea de a vă deplasa. Notați ce sa întâmplat, cum te-a făcut să vă simțiți și ceea ce sperați să se schimbe în viitor. Așa cum faceți acest lucru, identificați lecțiile pe care le-ați învățat din această relație, astfel încât să le puteți folosi pentru a fi mai puternici în viitor.
  • Încercați să scrieți în jurnalul dvs. zilnic sau ori de câte ori vă simțiți supărat. Continuați să faceți acest lucru până când ați trecut complet din relație.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 16
    4. Discutați cu un prieten apropiat despre sentimentele dvs. și ascultați sfatul lor. Prietenul tău probabil are o perspectivă diferită asupra relației tale decât tu, pentru că se uită la ea din afară. Spune-i prietenului tău cum te simți în legătură cu despărțirea și ce vrei pentru viitor. Apoi, ascultați orice sfat pe care ar putea să-l ofere.
  • S-ar putea spune: "E greu să pleci de la ea pentru că am avut atât de mulți ani împreună. Sunt îngrijorat că este singura pentru mine. Uneori cred că ar trebui să ne întoarcem împreună."
  • Imagine intitulată încheie o relație din nou în afara din nou, pasul 17
    5. Practicați auto-îngrijirea pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite. Având în vedere că vă puteți ajuta să vă simțiți mai bine și vă poate ajuta să începeți procesul de mișcare. Asigurați-vă că vă îndoiți nevoile personale, cum ar fi scăldatul, mâncarea și odihnă. În plus, faceți ceva special pentru dvs., ca și cum ați face un tratament spa, înmuierea într-o baie, colorarea într-o carte de colorare a adulților sau obținerea unei tunsori.
  • Faceți o listă de lucruri de a face lucrurile pe care trebuie să le faceți de zi cu zi, cum ar fi dușul, mâncați mesele și mergeți la lucru. Recompensați-vă pentru a ține pasul cu aceste responsabilități.
  • Faceți 1 lucru în fiecare zi pentru a vă răsfăța, ca și cum ați obține cafeaua preferată, ascultând albumul dvs. preferat sau ieșiți cu prietenii.
  • Imaginea intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 18
    6. Petreceți timp cu familia și prietenii care pot oferi sprijin. Creați o comunitate pentru a vă ajuta să treceți prin despărțirea dvs. Adresați-vă prietenilor și rudelor dacă aveți un apel sau un text când aveți nevoie. În plus, invitați prietenii dvs. să vă petreacă timp cu dvs. la domiciliu sau să le întâlniți pentru excursii sociale când vă simțiți gata.
  • De exemplu, găzduiți un film sau joc de joc la casa dvs. cu cei mai apropiați prieteni. Alternativ, întrebați-vă prietenilor să încercați un nou restaurant, mergeți la bowling sau participați la un atelier cu dvs.
  • Imagine intitulată sfârșitul unei relații off-din nou din nou Pasul 19
    7. Urmăriți interesele dvs. personale pentru a vă ajuta să continuați. Acum că relația ta sa terminat, ai mult timp pentru tine. Petrece acest timp făcând ceva care te face fericit. Iată câteva lucruri pe care le puteți încerca:
  • Începe un nou hobby.
  • Luați o clasă și învățați ceva nou.
  • Alăturați-vă unui club sau întâlnirii.
  • Obțineți un animal de companie.
  • Fii mai creativi.
  • Alăturați-vă unei echipe sportive de agrement.
  • Turneu orașul tău natal.
  • Porniți un blog.
  • sfaturi

    S-ar putea să vă aflați blocați într-o relație din nou / dezactivată, deoarece simțiți că această persoană este singura pentru dvs. Cu toate acestea, puteți și veți găsi pe altcineva!

    Avertizări

    Fiind într-o relație din nou / off din nou, vă poate lăsa să vă simțiți nesatisfăcuți. Cel mai bine este să căutați o relație pe deplin angajată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar